tanebo 10.02.11, 18:50 Zazwyczaj to kobieta jest ładniejszą połówką związku. A co sądzicie o odwrotnej sytuacji? Może nie tyle gdy to facet jest wybitnie piękny, ale kobieta brzydka? Jak wpływa to na waszą ocenę atrakcyjności tego faceta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_hus_na_stosie Re: odwrócenie ról 10.02.11, 18:55 a co, czujesz się mało atrakcyjny? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: odwrócenie ról 10.02.11, 18:59 Nie. Dziś przeczytałem że o ile na pozycję społeczną kobiety uroda partnera nie ma wpływu o tyle na pozycję mężczyzny wpływa znacznie. I co ciekawsze większy wpływ (negatywny) ma nieatrakcyjna partnerka niż (pozytywny) atrakcyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: odwrócenie ról 10.02.11, 19:07 No to normalka, z brzydką babą to tylko desperaci - normalny facet jest albo albo z akceptowalną pod względem urody kobietą albo sam. Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: odwrócenie ról 10.02.11, 19:13 a jaki wpływ mój osąd na dany związek?? imho, żaden. więc sobie tym dupy nie zawracam. nie interesuje mnie kto jest ładniejszy w związku, który mnie nie dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: odwrócenie ról 10.02.11, 19:20 Twój osąd nie ma wpływu na związek. Ale ma wpływ na życie faceta. Powiedzmy że to twój kontrahent. I spotykasz go w sytuacji prywatnej. Z piękną żoną. Jak go ocenisz? A jak go ocenisz gdy spotkasz z brzydką żoną? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: odwrócenie ról 10.02.11, 19:12 Dla pozycji społecznej kobiety jej uroda lub jej brak jest bez znaczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: odwrócenie ról 10.02.11, 19:25 Aaa że panowie lubią ładną kobietę traktować jak trofeum, ozdobę albo kwiatka do butonierki? Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: odwrócenie ról 10.02.11, 19:43 Dla pozycji sposłecznej kobiety uroda ma znaczenie zasadnicze. Nawet jeżeli kobieta będzie bogata i będzie zajmować wysokie stanowisko to dla mężczyzn będzie nadal takim samym pasztetem jak w liceum, czyli totalnie niewartym uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: odwrócenie ról 10.02.11, 19:47 To mówicie z tanebo o 2 różnych rzeczach. ;) Ale fakt, wszystko to prawda.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: odwrócenie ról 10.02.11, 19:47 A uroda jej partnera będzie miała znaczenie? Bo o tym mowa. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: odwrócenie ról 10.02.11, 20:09 Odpowiadam na pytanie menki, pytała czy dla pozycji społecznej kobiety jej uroda ma znaczenie, ale chyba to 'jej' się wstawiło przez pomyłkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: odwrócenie ról 10.02.11, 20:24 Nie pomyłkowo. Całkiem celowo. Możliwe, że źle zrozumiałam tanebo: tanebo napisał: > Dziś przeczytałem że o ile na pozycję społeczną kobiety uroda partnera nie > ma wpływu o tyle na pozycję mężczyzny wpływa znacznie. I co ciekawsze większy > wpływ (negatywny) ma nieatrakcyjna partnerka niż (pozytywny) atrakcyjna. Stąd moje pytanie.; Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: odwrócenie ról 10.02.11, 19:03 Nie oceniam człowieka przez pryzmat atrakcyjności partnera. Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: odwrócenie ról 10.02.11, 19:07 Piękną kobietę potrafię sobie wyobrazić, ale co to znaczy "piękny facet"? Facet intrygujący i pociągający seksualnie nie zawsze jest "ładny". Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: odwrócenie ról 10.02.11, 19:17 Hehehe, Kamel?? Dla mnie to nie facet. Nigdy w życiu bym się za takim nie obejrzała. No, ale to nie mnie ma się podobać, a w przypadku tej parki to chyba wzajemne dochody sprawiają, że są dla siebie atrakcyjni. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: odwrócenie ról 10.02.11, 19:12 Z moich rodziców to tata jest klasycznie przystojny, mama raczej przeciętna, za młodu już zupełnie niekorzystnie wyglądała. Nie sądzę, żeby wpływało to na atrakcyjność faceta, zwłaszcza przy dzisiejszym możliwościach upiększania. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt tandetne dylematy 10.02.11, 19:23 czy na tym forum, ktore lubie... naprawde trzeba takie TANDETNE dylematy porzuszac? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: tandetne dylematy 10.02.11, 19:39 zapodaj jakiś swój dylemat, np. jak zdążyć od żony do kochanki i z powrotem do żony w przerwie między faktami a wiadomościami. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: tandetne dylematy 10.02.11, 19:48 Mój ulubiony dylemat: ryż czy makaron?? Hę?:D Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: tandetne dylematy 10.02.11, 20:04 Przyznaj się, chciałbyś być tym ładniejszym. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: odwrócenie ról 10.02.11, 19:48 forum.gazeta.pl/forum/w,59,89154561,89154561,Dowcip_na_dzis_Na_poprawe_nastroju_.html :) Odpowiedz Link Zgłoś