shor-tie 12.02.11, 20:02 www.youtube.com/watch?v=cvtb1np-Pt8 co sądzicie o paniach tego typu? wkurzają was, śmieszą? :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1.41421356i Re: dziunie :) 12.02.11, 20:15 ja jestem taką dziunia i co zazdrościsz? a ja najlepsza dziunia w klubie Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: dziunie :) 12.02.11, 20:20 ja jak ide do clubu to tez pewnie zamieniam sie w taka dziunie, chociaz nie wiem o co dokladnie chodzi bo mi sie tego nie chce ogladac do konca. Czy bycie dziunia to glownie to ze ktos ma super figure, dlugie blond wlosy i lubi sie ubrac w obsila sukienke?? jesli tak, to pewnie video nakrecila brzydka gruba baba hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
1.41421356i Re: dziunie :) 12.02.11, 20:25 to jest klip skatwałam sąsiadów przed chwilą nią niejednokrotnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: dziunie :) 12.02.11, 20:35 Czy bycie dziunia to glownie to ze ktos ma super figure, dlugie blond wlosy i lubi sie ubrac w obsila sukienke?? jesli tak, to pewnie video nakrecila brzydka gruba baba hahaha typowy przykład binarnie sformatowanego umysłu Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: dziunie :) 12.02.11, 20:42 > typowy przykład binarnie sformatowanego umysłu 10/10 Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: dziunie :) 12.02.11, 20:42 wiem co to znaczy binarnrny i sformatowany, ale nie rozumiem jak sie to odnosi do mozgu?? rozwin swa mysl i mnie oswiec. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: dziunie :) 12.02.11, 20:47 lonely.stoner napisała: > wiem co to znaczy binarnrny i sformatowany, ale nie rozumiem jak sie to odnosi > do mozgu?? rozwin swa mysl i mnie oswiec. umysłu, nie mózgu umysł binarnie sformatowany operuje jedynie skrajnościami > Odpowiedz Link Zgłoś
darmowe.konto Re: dziunie :) 12.02.11, 20:55 > Czy bycie dziunia to glownie to ze ktos ma super figure, dlugie blond wlosy i l > ubi sie ubrac w obsila sukienke?? jesli tak, to pewnie video nakrecila brzydka > gruba baba hahaha 10/10 a piosenka fajna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: dziunie :) 12.02.11, 20:57 \ > > 10/10\ kolejny sformatowany umysł widziałaś tę babę? Odpowiedz Link Zgłoś
darmowe.konto Re: dziunie :) 12.02.11, 21:03 Metreso, jak juz, to ty masz binarnie sformatowany umysl (coz za okreslenie). Bo taki trzeba miec, zeby po jednym poscie tak kogos podsumowywac ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: dziunie :) 12.02.11, 21:03 oj, znowu sie zaczyna na forum, rozdziobia nas kruki i wrony. Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: dziunie :) 12.02.11, 21:05 tez to samo niestety pomyslalam, poza tym okreslenie binarnie sformatowny umysl pierwszy raz w zyciu slysze i nie mam pewnosci nawet czy poprawnie uzyte. A maitresse chyba juz ktorys raz na mnie wrednie najechala, wiec mam kolejna psychofanke, witam w clubie :) hahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
kadanka Re: dziunie :) 12.02.11, 21:43 mysle ze najechala na ciebie dlatego ze w temacie dotyczacym jakiegostam klipu musialas wsadzic uwage o brzydkich grubych babach, rozumiem ze taka nie jestes, bo dosyc czesto to podkreslasz, ale w czym ci te brzydkie i grube baby przeszkadzaja? no i - co brzydkie i grube baby maja w ogole do tego wątku, ze z nimi wyjechalas? Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: dziunie :) 12.02.11, 21:51 hmm, mam po prostu do takich osobisty uraz. Ze wzgledu na rozne nieciekawe doswiadczenia o ktorych nie chce mi sie akurat w tym watku opowiadac. Oczywiscie znam tez normalne, sympatyczne, niezbyt urodziwe i z nadwaga panie - zeby zaraz mi ktos nie napisal ze odbieram swiat w czarno-bialym kolorze. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: dziunie :) 12.02.11, 23:11 poza tym okreslenie binarnie sformatowny umysl nic dziwnego, że pierwsze słyszysz, to metafora autorska jest a czy poprawnie? o to trzeba by zapytać prof. Bralczyka, bo Miodka jakoś nie lubię ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: dziunie :) 12.02.11, 23:12 > A maitresse chyba juz ktorys raz na mnie wrednie najechala bo jak wiadomo ty nigdy wredna nie bywasz , wiec mam kolejna ps > ychofanke, witam w clubie :) w jakim clubie? i co to jest club? widzę wk...ący post, to odpisuję, nie notuję, czy właściciel nicka już mnie kiedyś wk...ił był Odpowiedz Link Zgłoś
darmowe.konto Re: dziunie :) 12.02.11, 21:08 "nie rozdziobia nas kruki, ni wrony ani nic" :) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: dziunie :) 12.02.11, 21:17 Chętnie poznałbym się z taką panią bliżej:) Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: dziunie :) 13.02.11, 00:20 Z lodem byłoby jej do twarzy. Gdyby jeszcze ją umyć i oczyścić z tandety to może i okazałaby się ładna. Odpowiedz Link Zgłoś