Dodaj do ulubionych

nie chce mi się żyć !!!

24.02.11, 21:39
Pewnie nie powinnam w ogóle pisać,powinnam sobie powiedzieć,gdybym wiedziała,ze wszystko to moja wina,że nie radzę sobie z sobą domem ,rodziną,że skoro nawarzyłam piwa to muszę go wypić.Że mogłam wcześniej interweniować...Tak wszyscy na około mi to mówią.Ale gdybym wiedziała,że szef męża zrobi go w buca ( i dalej robi,ale na razie nie ma innej pracy) ,i przez kilka miesięcy mąż będzie bez pracy,a potem znów da się dupkowi oczarować i za jałmużnę pracuje we Francji,ze mój niewielki biznesik w tym samym czasie szlag trafi,a moi nowi pracodawcy beda nie wypłacalni,to już na początku strzeliłabym sobie w łeb.A teraz co? Długi,długi,długi...Komornik zajął konto,bo czynsz nie zapłacony,mogą mnie eksmitować,prąd odcieli i popelniłam przestępstwo ,zerwałam plombę ,gaz nie zapłacony.Wprawdzie płacę,to co udaje mi się zarobić i odzyskać kasę,albo wezmę jałmuzne męża płace, ale co z tego,jak dzieciom też musze dać jeść...A za co?już nie mam od kogo pozyczać.Zaraz mnie szlag trafi,bo już osiwiałam.Nie mam juz sił i nie chce i sie juz żyć.Już nie szukam pomocy,nie mam siły....
Obserwuj wątek
    • 3.14-roman Re: nie chce mi się żyć !!! 24.02.11, 23:50
      Słuchaj, tak się składa, że to nie jest dobre forum na tego typu wypowiedzi. To forum pełni raczej funkcję śmietnika, na który przenoszone są różne wątki, które nie spodobają się adminowi. Raczej nie dostaniesz tutaj odpowiedniej odpowiedzi.

Myślę, że raczej powinnaś pisać tutaj:
      forum.gazeta.pl/forum/f,567,emama.html
      Jeżeli zaś chodzi o jakieś formy pomocy, poniżej zamieszczam link do forum, które się tym zajmuje.

""Pomocne emamy" to forum służące organizowaniu pomocy potrzebującym osobom, rodzinom i instytucjom (oddziały dziecięcie, domy samotnej matki itp.). To również miejsce na pytania z pogranicza prawa i pomocy społecznej."

Na tym forum są osoby, które zajmują się udzielaniem pomocy, myślę, że tam powinnaś się udać.
      forum.gazeta.pl/forum/f,615,Pomocne_emamy.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka