roonya 25.02.11, 11:36 Jestem regularną odwiedzaczką pudelka, wiem, wiem..:) no i muszę stwierdzic, że dawno nic nie zrobiło na mnie takiego wrażenia jak naoliwiona pupa Joanny Krupy i twarzyczka nowej laski Zakościelnego.To tyle Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: buzia/pupka 25.02.11, 11:40 na mnie zrobił wrażenie demaskatorski artykuł na pudelku, ten komentujący oświadczenie Kydryńskiego. Był świetnie napisany, lekkim piórem i z pazurem, no i inteligentnie. Niecodzienne na pudlu. Odpowiedz Link Zgłoś
sid-the-sloth Re: buzia/pupka 25.02.11, 17:03 U mnie tak samo, aż się zdziwiłam. Również nastawienie inne, a Pudel zazwyczaj tanim konserwatyzmem i stereotypami jedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: buzia/pupka 25.02.11, 11:40 ale w sensie pozytywnym czy negatywnym? bo pupa krupy to mi jakoś tak, be buzi kościelnego nie pamiętam (narzeczonej) ale uda ciary zrobiły na mnie wrażenie Odpowiedz Link Zgłoś
roonya Re: buzia/pupka 25.02.11, 11:57 w pozytywnym: taką pupke bym chciała mieć... a twarz tej drugiej to taki mój typ...i bez makijażu super wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: buzia/pupka 25.02.11, 11:47 >jak naoliwiona pupa Joanny Krupy to jest facet czy kobieta, bo się ciężko zorientować;) Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: buzia/pupka 25.02.11, 14:13 A masz zdjęcie swej pupy? Bo jak masz to masz tak samo zapewne;) Odpowiedz Link Zgłoś
samentu Re: buzia/pupka 25.02.11, 14:14 > A masz zdjęcie swej pupy? Bo jak masz to ... dawaj linka:P Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: buzia/pupka 25.02.11, 14:18 coooty, dorobili jej fotoszopem;) poza tym się wygła, jakby się nie wygła, to by miała mniej wacka. 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: buzia/pupka 25.02.11, 14:26 six_a napisała: > coooty, dorobili jej fotoszopem;) Alę własnie co Ty! Nie trzeba nic dorabiać, żeby tak miac. Tam jej inne rzeczy dorobili, ja widzialam ale tego to chyba nie. > poza tym się wygła, jakby się nie wygła, to by miała mniej wacka. > 8-) No wygła wygła. Jak się kobieta wygnie, żeby tak pupę zaprezentować to tak ma, z tymi majtkami i waginą no. (czy o 14-ej na tym forum mozna mowic wagina?) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: buzia/pupka 25.02.11, 14:36 gęsią skórkę jej pewnie dorobili, bo własnej nie miała;) >czy o 14-ej na tym forum mozna mowic wagina?) moszna Odpowiedz Link Zgłoś
lizzy1 Re: buzia/pupka 25.02.11, 14:42 Znaczy jak się tak wygnie, to jej pochwa wypada? Odpowiedz Link Zgłoś
fiigo-fago Re: buzia/pupka 25.02.11, 18:47 Zbyt mięsisty jak na kobietę. Kiedyś miała ładniejsza pupę. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: buzia/pupka 25.02.11, 11:49 Wybacz Twój nik mi się przeczytał Ruja... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: buzia/pupka 25.02.11, 12:04 roonya napisała: > no co ty? To jakbys mnie znał ;) ja tolko w głaza smatrju i wsjo znaju Odpowiedz Link Zgłoś
roonya Re: buzia/pupka 25.02.11, 12:21 no prosze... a nawet mich "głazów" nie widziałeś...czary normalnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: buzia/pupka 25.02.11, 12:50 roonya napisała: > no prosze... a nawet mich "głazów" nie widziałeś...czary normalnie :) wolę nie patrzyć bo mnie zacarujesz...a pewnie masz niebieskie... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: buzia/pupka 25.02.11, 12:07 Mnie się nie podoba ani buzia ani pupka. Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: buzia/pupka 25.02.11, 14:06 na mnie zrobla wrazenie poobijana twarz rhianny :/ co do pupy to taka se, a twarzy nie pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: buzia/pupka 25.02.11, 14:11 lonely.stoner napisała: > twarzy nie pamietam. Taka zestrachana fretka. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: buzia/pupka 25.02.11, 14:35 ja odnosnie pudelka- jak grałam w buzzza to wiedza z pudla pomogła mi wygrac kilka pytań;D Odpowiedz Link Zgłoś
sid-the-sloth Re: buzia/pupka 25.02.11, 17:06 Zajrzałam i tyłek by photoshop nie robi na mnie wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś