Dodaj do ulubionych

O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet ?

04.03.11, 18:32
Pytanie do Was Drogie Kobiety:
O czym marzycie na parę dni przed Dniem Kobiet ?
Obserwuj wątek
    • wersja_robocza Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 18:33
      Na złotą rybkę nie wyglądasz, więc po co ci cudze marzenia?
    • ursyda Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 18:48
      o bukiecie ze stu żółtych tulipanów
      • green-chmurka Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 19:07
        Ja marze o butach, ale ze nie ma mi kto kupic, sama sobie kupilam.
      • izabellaz1 Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 19:45
        Podobno nie powinno być parzyście w bukiecie.
        • ursyda Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 19:47
          i nie powinny byc zółte, ale co tam:)
          • izabellaz1 Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 19:52
            Dlaczego nie żółte??
            • ursyda Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 20:09
              no tak mowio
              ze kwiaty mają być nieparzyste i nie żółte
              • izabellaz1 Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 21:05
                Cholera, najbardziej lubię żółte. Zwłaszcza róże :)
                • ursyda Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 21:07
                  ja lubię takie własnie żółciótkie tulipany
                  a róze herbaciane
                  ale i tak najbardziej lubię bez, ten dziki nie szczepiony
                  • izabellaz1 Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 21:37
                    Herbaciane róże są debeściarskie!
                    Najpiękniejsze dostaję zawsze od tatusia...nie wiem skąd on je bierze ale zawsze mają najładniejszy odcień, zapach i jędrne płatki :)
    • kitek_maly Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 19:11
      O Lamborgini.
      Kupisz mi?
      • green-chmurka Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 19:19
        to kup mi lepiej buty, sa tansze od lamborgini.
      • princessjobaggy Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 21:04
        Lamborghini? Takiego brzydala bys chciala?
        • green-chmurka Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 05.03.11, 17:12
          princessjobaggy napisała:

> Lamborghini? Takiego brzydala bys chciala?

------------------------------

to nie ja, ja chce buty na dzien kobiet.
    • salma75 Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 19:20
      O nowym dildo. W starym zdechł silnik.
      • grzeczna_dziewczynka15 Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 19:22
        Dildo z silnikiem teraz robią?:P)
        • salma75 Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 19:26
          grzeczna_dziewczynka15 napisała:

> Dildo z silnikiem teraz robią?:P)

No, diesel.

Nie lubię zdrobnień, ale niech Ci będzie - silniczek ;).
          • grzeczna_dziewczynka15 Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 19:39
            Amerykańska wersja gas-guzzler;)
      • green-chmurka Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 19:29
        salma75 napisała:

> O nowym dildo. W starym zdechł silnik.
        >
        >
        ---------------------------------

niech od razu 2 kupi, bo jeden i tak szybko zajedziesz.:)
    • grzeczna_dziewczynka15 Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 19:21
      Żeby wyzdrowieć na manifę, żeby udała się konferencja z okazji dnia kobiet, żeby ten dzień był miło spędzony w gronie innych kobiet, żebym mogła go spędzić też z tymi przyjaciółkami, które są zbyt daleko ode mnie.
    • kookardka Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 19:25
      rajstopy i goździk z asparagusem ;)
      • bijatyka Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 21:07
        kookardka napisała:

> rajstopy i goździk z asparagusem ;)

i fioletową wstążeczką
        • ursyda Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 21:08
          no jak z fioletową
          z taką biało czerwoną, podwijaną na końcach a łodyżka w sreberku:)
          • bijatyka Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 21:10
            nożyczkami się takie zawijasy robiło. I skrzypiała ta wstążka wówczas
            • 1.41421356i Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 05.03.11, 14:28
              a złotko na dole łodygi było jak ze śmietany w butelce, takie w kratke...
    • makwalz Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 19:45
      o świętym spokoju:)
    • trini70 Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 19:49
      :)
      kobiety budownicze:) niezłe. Trzeba wejść:
      forum.muratordom.pl/showthread.php?156310-Dzie%C5%84-Kobiet
    • bijatyka Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 21:07
      krzysztofuks napisał:

> Pytanie do Was Drogie Kobiety:
      > O czym marzycie na parę dni przed Dniem Kobiet ?

O dniu kobiet
    • funny_game Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 21:49
      Z takich materialnych pierdziółek, to coś biało-niebieskiego z porcelany albo ceramiki.
    • miau_weglowy Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 05.03.11, 08:34
      o tym samym, co dajmy na to 15 stycznia, 22 lutego itd ;P
    • ursz-ulka Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 05.03.11, 08:38
      o tym, żeby dostać zawsze jak mnie zaswędzi...
    • qw994 Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 05.03.11, 09:56
      O goździkach i rajstopach.
      • lonely.stoner Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 05.03.11, 11:43
        o takich perfumach, ktore moge sobie sama kupic ale jednak wole dostac jako prezent :) dzien kobiet taki mily, w zeszlym roku dostalam plyte Amy McDonald:) podwojnie mile bo sie nie spodziewalam :)
    • ursyda Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 05.03.11, 11:44
      to dostanę te tulipany czy nie?
      • 4.tuna Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 05.03.11, 13:54
        O miłym wieczorze z inteligentnym, zabawnym, przystojnym i zainteresowanym mną facetem :)
        OK, może coś własnoręcznie ugotować :/
        I niech pamięta o czerwonych goździkach z asparagusem, sreberkiem i fioletową wstążeczką
        a nie będzie żałował :)))
    • cafe_justysia Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 05.03.11, 14:00
      O lepszej pracy,mieszkaniu...facet też by się przydał ale to nie jest priorytet :)
    • aqua48 O wiośnie... 05.03.11, 16:44
      krzysztofuks napisał:

Ja marzę o wiośnie. O ciepłych, długich, słonecznych dniach, zapachu wiosennych kwiatów. O tym żeby nie trzeba było wkładać tylu ciepłych rzeczy jak chce się wyjść z domu! O sandałkach zamiast wysokich butów. O dużym pucharku włoskich lodów jedzonych bez obawy o zapalenie płuc. O pysznych truskawkach z gruntu. Nie mogę się już doczekać...
    • mujer82 Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 05.03.11, 18:39
      O nowym aparacie fotograficznym, o mężczyznach dolnych do zawierania związków partnerskich ( nie, nie jestem singielką więc tym bardziej wiem czego mi nadal brak w Polskich mężczyznach), o równości płac dla kobiet w miejscu pracy, o szukaniu pracy bez bycia napiętnowaną możliwością ewentualnego macierzyństwa
      Bo sama dzieci narazie nie planuję ale jako kobieta jestem traktowana jak rozpłodowa bomba z opóźnionym zapłonem i bardzo mnie to irytuje. Chciałabym,żeby w Polsce zdano sobie sprawę ,że obecnie macierzyństwo jest jednym z wielu możliwych wyborów kobiet. I to wyborem raczej świadomym a nie dziełem przypadku. Marzę by mężczyźni nie zakładali z góry ,że kobieta jest gorsza i głupsza niż oni.
    • chersona Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 06.03.11, 22:34
      żeby dzień ten był dniem wolnym od pracy dla kobiet.
      z prezentów zamówiłam sobie drążek do podciągania. nie będę się na nim podciągać, a wisieć z korzyścią dla kręgosłupa.
      a może wypowiedzą się nasi Forumowi Koledzy, co z okazji DK szykują dla znajomych pań?
    • sadosia75 Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 06.03.11, 22:36
      O kolejnej dekadzie w trzezwosci dla mojego Taty.
    • avital84 Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 06.03.11, 23:31
      o świętym spokoju. ;)
      • niefrasobliwa Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 06.03.11, 23:36
        Podpisuję się pod świętym spokojem ;)
    • kosunia233 Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 07.03.11, 09:56
      Ja marzę o wiośnie, słońcu, zdrowiu i jeszcze bym gdzieś wyjechała, żeby tak mój facet sam coś wreszcie wymyślił mógłby mi podarować 3 dni w spa :) o tak! masaże, maseczki....ehhh jest tyle ofert teraz w spa w Malinowym Dworze, Białym Kamieniu w Karpaczu.
      • marko_s4 Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 07.03.11, 10:11
        Byłem w Malinowym na walentynki z moją dziewczyną. Bardzo dobry hotel o wysokim standardzie i duży wybór zabiegów. Możesz mu podłożyć jakąś ulotkę albo przypadkiem zostawić otwartą stronę Malinowego może zauważy aluzje ;)
    • triismegistos Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 07.03.11, 10:07
      O gożdzikach. Wyszły mi a pragnęłabym upiec kurcaka w pomarańczach.
    • point.fm Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 07.03.11, 11:36
      krzysztofuks napisał:

Może jeśli nie wiesz o czym marzy Twoja partnerka może warto pomyśleć o takim voucherze?
      A przy okazji zapraszamy wszystkie Panie do konkursu:
      forum.gazeta.pl/forum/w,21,81551390,122955414,Re_Fajne_konkursy.html
    • nothing.at.all Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 07.03.11, 12:27
      Aby wyjechać gdzieś, odpocząć, mieć czas na czytanie i leniuchowanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka