krzysztofuks 04.03.11, 18:32 Pytanie do Was Drogie Kobiety: O czym marzycie na parę dni przed Dniem Kobiet ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wersja_robocza Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 18:33 Na złotą rybkę nie wyglądasz, więc po co ci cudze marzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 18:48 o bukiecie ze stu żółtych tulipanów Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 19:07 Ja marze o butach, ale ze nie ma mi kto kupic, sama sobie kupilam. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 19:45 Podobno nie powinno być parzyście w bukiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 19:47 i nie powinny byc zółte, ale co tam:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 19:52 Dlaczego nie żółte?? Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 20:09 no tak mowio ze kwiaty mają być nieparzyste i nie żółte Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 21:05 Cholera, najbardziej lubię żółte. Zwłaszcza róże :) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 21:07 ja lubię takie własnie żółciótkie tulipany a róze herbaciane ale i tak najbardziej lubię bez, ten dziki nie szczepiony Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 21:37 Herbaciane róże są debeściarskie! Najpiękniejsze dostaję zawsze od tatusia...nie wiem skąd on je bierze ale zawsze mają najładniejszy odcień, zapach i jędrne płatki :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 19:11 O Lamborgini. Kupisz mi? Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 19:19 to kup mi lepiej buty, sa tansze od lamborgini. Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 21:04 Lamborghini? Takiego brzydala bys chciala? Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 05.03.11, 17:12 princessjobaggy napisała: > Lamborghini? Takiego brzydala bys chciala? ------------------------------ to nie ja, ja chce buty na dzien kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 19:20 O nowym dildo. W starym zdechł silnik. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 19:22 Dildo z silnikiem teraz robią?:P) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 19:26 grzeczna_dziewczynka15 napisała: > Dildo z silnikiem teraz robią?:P) No, diesel. Nie lubię zdrobnień, ale niech Ci będzie - silniczek ;). Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 19:39 Amerykańska wersja gas-guzzler;) Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 19:29 salma75 napisała: > O nowym dildo. W starym zdechł silnik. > > --------------------------------- niech od razu 2 kupi, bo jeden i tak szybko zajedziesz.:) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 19:21 Żeby wyzdrowieć na manifę, żeby udała się konferencja z okazji dnia kobiet, żeby ten dzień był miło spędzony w gronie innych kobiet, żebym mogła go spędzić też z tymi przyjaciółkami, które są zbyt daleko ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 19:25 rajstopy i goździk z asparagusem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 21:07 kookardka napisała: > rajstopy i goździk z asparagusem ;) i fioletową wstążeczką Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 21:08 no jak z fioletową z taką biało czerwoną, podwijaną na końcach a łodyżka w sreberku:) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 21:10 nożyczkami się takie zawijasy robiło. I skrzypiała ta wstążka wówczas Odpowiedz Link Zgłoś
1.41421356i Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 05.03.11, 14:28 a złotko na dole łodygi było jak ze śmietany w butelce, takie w kratke... Odpowiedz Link Zgłoś
makwalz Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 19:45 o świętym spokoju:) Odpowiedz Link Zgłoś
trini70 Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 19:49 :) kobiety budownicze:) niezłe. Trzeba wejść: forum.muratordom.pl/showthread.php?156310-Dzie%C5%84-Kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 21:07 krzysztofuks napisał: > Pytanie do Was Drogie Kobiety: > O czym marzycie na parę dni przed Dniem Kobiet ? O dniu kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 04.03.11, 21:49 Z takich materialnych pierdziółek, to coś biało-niebieskiego z porcelany albo ceramiki. Odpowiedz Link Zgłoś
miau_weglowy Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 05.03.11, 08:34 o tym samym, co dajmy na to 15 stycznia, 22 lutego itd ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ursz-ulka Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 05.03.11, 08:38 o tym, żeby dostać zawsze jak mnie zaswędzi... Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 05.03.11, 09:56 O goździkach i rajstopach. Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 05.03.11, 11:43 o takich perfumach, ktore moge sobie sama kupic ale jednak wole dostac jako prezent :) dzien kobiet taki mily, w zeszlym roku dostalam plyte Amy McDonald:) podwojnie mile bo sie nie spodziewalam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 05.03.11, 11:44 to dostanę te tulipany czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
4.tuna Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 05.03.11, 13:54 O miłym wieczorze z inteligentnym, zabawnym, przystojnym i zainteresowanym mną facetem :) OK, może coś własnoręcznie ugotować :/ I niech pamięta o czerwonych goździkach z asparagusem, sreberkiem i fioletową wstążeczką a nie będzie żałował :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_justysia Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 05.03.11, 14:00 O lepszej pracy,mieszkaniu...facet też by się przydał ale to nie jest priorytet :) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 O wiośnie... 05.03.11, 16:44 krzysztofuks napisał: > Pytanie do Was Drogie Kobiety: > O czym marzycie na parę dni przed Dniem Kobiet ? Ja marzę o wiośnie. O ciepłych, długich, słonecznych dniach, zapachu wiosennych kwiatów. O tym żeby nie trzeba było wkładać tylu ciepłych rzeczy jak chce się wyjść z domu! O sandałkach zamiast wysokich butów. O dużym pucharku włoskich lodów jedzonych bez obawy o zapalenie płuc. O pysznych truskawkach z gruntu. Nie mogę się już doczekać... Odpowiedz Link Zgłoś
mujer82 Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 05.03.11, 18:39 O nowym aparacie fotograficznym, o mężczyznach dolnych do zawierania związków partnerskich ( nie, nie jestem singielką więc tym bardziej wiem czego mi nadal brak w Polskich mężczyznach), o równości płac dla kobiet w miejscu pracy, o szukaniu pracy bez bycia napiętnowaną możliwością ewentualnego macierzyństwa Bo sama dzieci narazie nie planuję ale jako kobieta jestem traktowana jak rozpłodowa bomba z opóźnionym zapłonem i bardzo mnie to irytuje. Chciałabym,żeby w Polsce zdano sobie sprawę ,że obecnie macierzyństwo jest jednym z wielu możliwych wyborów kobiet. I to wyborem raczej świadomym a nie dziełem przypadku. Marzę by mężczyźni nie zakładali z góry ,że kobieta jest gorsza i głupsza niż oni. Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 06.03.11, 22:34 żeby dzień ten był dniem wolnym od pracy dla kobiet. z prezentów zamówiłam sobie drążek do podciągania. nie będę się na nim podciągać, a wisieć z korzyścią dla kręgosłupa. a może wypowiedzą się nasi Forumowi Koledzy, co z okazji DK szykują dla znajomych pań? Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 06.03.11, 22:36 O kolejnej dekadzie w trzezwosci dla mojego Taty. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 06.03.11, 23:31 o świętym spokoju. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niefrasobliwa Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 06.03.11, 23:36 Podpisuję się pod świętym spokojem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kosunia233 Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 07.03.11, 09:56 Ja marzę o wiośnie, słońcu, zdrowiu i jeszcze bym gdzieś wyjechała, żeby tak mój facet sam coś wreszcie wymyślił mógłby mi podarować 3 dni w spa :) o tak! masaże, maseczki....ehhh jest tyle ofert teraz w spa w Malinowym Dworze, Białym Kamieniu w Karpaczu. Odpowiedz Link Zgłoś
marko_s4 Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 07.03.11, 10:11 Byłem w Malinowym na walentynki z moją dziewczyną. Bardzo dobry hotel o wysokim standardzie i duży wybór zabiegów. Możesz mu podłożyć jakąś ulotkę albo przypadkiem zostawić otwartą stronę Malinowego może zauważy aluzje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 07.03.11, 10:07 O gożdzikach. Wyszły mi a pragnęłabym upiec kurcaka w pomarańczach. Odpowiedz Link Zgłoś
point.fm Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 07.03.11, 11:36 krzysztofuks napisał: > Pytanie do Was Drogie Kobiety: > O czym marzycie na parę dni przed Dniem Kobiet ? Może jeśli nie wiesz o czym marzy Twoja partnerka może warto pomyśleć o takim voucherze? A przy okazji zapraszamy wszystkie Panie do konkursu: forum.gazeta.pl/forum/w,21,81551390,122955414,Re_Fajne_konkursy.html Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: O czym marzysz na parę dni przed Dniem Kobiet 07.03.11, 12:27 Aby wyjechać gdzieś, odpocząć, mieć czas na czytanie i leniuchowanie. Odpowiedz Link Zgłoś