Dodaj do ulubionych

kto jest najbardziej monotematyczny na tym forum?

07.03.11, 21:53
Ja tu od niedawna a już widzę
Obserwuj wątek
    • niefrasobliwa Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 07.03.11, 21:54
      Pewnie monotematycznym nie przyjdzie do głowy, że są monotematyczni ;)
    • asystentka_prezesa_zarzadu Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 07.03.11, 21:59
      Óla! Ciągle tylko o tym jaka jest fajna i że ma wspaniałe mięśnie. Czy jakoś tak no.
      • lonely.stoner Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 07.03.11, 22:01
        z tego co ja zauwazam to josef to ja- nawet nie zagladam na jego watki, bo w kazdym mniej wiecej to samo.
        • nagialeniedokonca Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 07.03.11, 22:03
          dokładnie
        • g.r.a.f.z.e.r.o Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 07.03.11, 22:06
          A to nie liczą się wyłącznie prawdziwe osoby?
      • nagialeniedokonca Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 07.03.11, 22:03
        no co ty, gdzie? :P
      • izabellaz1 Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 07.03.11, 22:05
        asystentka_prezesa_zarzadu napisała:

> Óla! Ciągle tylko o tym jaka jest fajna i że ma wspaniałe mięśnie.

A któóóreeeee?
        • wersja_robocza Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 07.03.11, 22:06
          Kark i przedramiona.
        • ursyda widzę 07.03.11, 22:14
          że niektórym muszę przypomnieć
          https://img.wiocha.pl/images/6/e/6e7b4af17b6a9b75bbdf0291f6e4e8f0.jpg
          • lolcia-olcia Re: widzę 07.03.11, 22:15
            :D
          • wersja_robocza Re: widzę 07.03.11, 22:21
            No i gdzie ten wspomniany kark?
            • niefrasobliwa Re: widzę 07.03.11, 22:24
              Muszą być jakieś odskocznie od normy, inaczej byłoby nudno :]
              Wypośrodkowanie trąci nudą :D
          • kookardka Re: widzę 07.03.11, 23:25
            współczesna wersja Tekli z pszczółki Maji ;)
    • lolcia-olcia Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 07.03.11, 22:06
      Ja !!! :D
    • mrs.g Josef 07.03.11, 22:10
      jak dla mnie bezkonkurencyjny
      • lolcia-olcia Re: Josef 07.03.11, 22:11
        Józio wymiata :D
    • lusseiana Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 07.03.11, 22:11
      Ja również od niedawna, a zdążyłam nabawić się uczulenia na wątki tej osoby - najpierw traktowałam je poważnie, później wyśmiewałam, a teraz dostaję na nie wysypki i staram się omijać z daleka i broń Boże w nich nie udzielać... Ktoś mnie oświeci jak na tym forum wygasza się takich malkontentów? Byłoby mi łatwiej ;P
      • josef_to_ja Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 07.03.11, 22:30
        Czyżby o mnie chodziło? :P
        • niefrasobliwa Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 07.03.11, 22:33
          A czujesz się monotematyczny?
          • josef_to_ja Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 07.03.11, 22:36
            Na tym forum zapewne tak
            • lusseiana Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 07.03.11, 23:01
              No to na cholerę się pytasz? Żeby jak zwykle się upewnić, a potem zacząć zaprzeczać i tłumaczyć, że to wcale nie tak, tylko dzień masz słabszy? No dałbyś już spokój...
              • josef_to_ja Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 07.03.11, 23:02
                A Ty musisz być taka opryskliwa?
                • lusseiana Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 07.03.11, 23:09
                  Działasz mi na nerwy do tego stopnia, że nie umiem inaczej. Dlatego staram się omijać Ciebie i wątki Twojego autorstwa szerokim łukiem, żeby chamówy na forum nie odwalać i wrzodów sobie nie wypracowywać - zacznij robić to samo, to nie będziesz musiał czytać tego, co o Tobie i Twoich problemach myślę.
                  • josef_to_ja Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 07.03.11, 23:17
                    A ja uważam, że z Twoich postów trochę mądrego wyczytałem
                    • lusseiana Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 07.03.11, 23:21
                      Po kolejnych wątkach które płodzisz jakoś tego nie widać.
                      • josef_to_ja [...] 07.03.11, 23:23
                        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                        • lusseiana Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 07.03.11, 23:36
                          A mnie to jakoś wcale nie dziwi.

Wiesz co, żyj sobie jak chcesz i jak lubisz ale wypłakuj się z dala ode mnie - ja Cię wygaszam. W końcu wiem jak.

Powodzenia.
                        • nagialeniedokonca Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 07.03.11, 23:46
                          Kobiety nigdy same nie wskakują, zapamiętaj to.
                          Idź na kurs www.warsawlair.pl i przestaniesz te głupoty tu pisać.

Tu nie ma znaczenia brzucho, pryszcze, rude włosy, niski wzrost, krzywe zęby ani nic takiego.
                          Albo jesteś facet albo nie, i to nie jest wina kobiet, że nie jesteś. Naucz się być facetem i tyle
                          • lusseiana Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 07.03.11, 23:52
                            Nagi... daruj sobie - nie dotrze ;P Szkoda klawiatury ^^

Wiesz ile osób mu radziło, motywowało, pocieszało, itd.? I co? Efekty widać na załączonym obrazku.
                            • ursyda Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 08.03.11, 00:00
                              wy tu gadu gadu a józek już 99 wpisów u siebie ma
                              ktoś te jego wątki jednak czyta i podbija
                              • lusseiana Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 08.03.11, 00:05
                                No na pewno nie ja... ;P
                          • josef_to_ja Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 08.03.11, 06:40
                            Tak, bo wygląd się wcale nie liczy...
                            • nagialeniedokonca Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 08.03.11, 09:35
                              wyobraź sobie, że nie aż tak jak ty myślisz ;)
                              • josef_to_ja Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 08.03.11, 18:15
                                Zdaję sobie z tego sprawę :)
              • maitresse.d.un.francais Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 08.03.11, 00:19
                No to na cholerę się pytasz? Żeby jak zwykle się upewnić, a potem zacząć zaprzeczać i tłumaczyć, że to wcale nie tak, tylko dzień masz słabszy?

:-))))))))))))))))))))))))))))

kobito, wygaś go!
                • lusseiana Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 08.03.11, 00:27
                  Sam się prosił. Mógł mnie nie zaczepiać ;P

PS. Już wygaszony ^^
                  • maitresse.d.un.francais Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 08.03.11, 00:31
                    lusseiana napisała:

> Sam się prosił. Mógł mnie nie zaczepiać ;P
                    >
                    > PS. Już wygaszony ^^

Ha! Mnie wymienił tylko potwór, i to nie imiennie, ale jako członkinię zaszczytnego grona odpisujących Józkowi. Nie jest tak źle.

Co gorsza, Józek przysłał mi swoje foty i na ich podstawie mogę stwierdzić, że istotnie dupę zawraca.
                    • lusseiana Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 08.03.11, 00:46
                      No i weź tu takiego traktuj poważnie i się nie wkurzaj... Z resztą, tego że zawraca, to się i bez fotki domyślałam - żaden normalny facet nie miewa takich dylematów.

Widzisz, Ciebie wymienił chociaż potwór - ja jestem bytem niezauważalnym ;P Chociaż może to i lepiej...
                      • maitresse.d.un.francais Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 08.03.11, 00:53

> Widzisz, Ciebie wymienił chociaż potwór - ja jestem bytem niezauważalnym ;P

Jeśli chodzi o monotematyczność. :-)
                    • josef_to_ja Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 08.03.11, 18:17
                      Może na zdjęciach wyglądam lepiej
                      • maitresse.d.un.francais Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 08.03.11, 22:28
                        josef_to_ja napisał:

> Może na zdjęciach wyglądam lepiej

Tak! Tak! Józiu właśnie wynalazł kolejny "problem"! Brawo Józiu! Masz o czym zakładać kolejne 1500 wątków!
                        • josef_to_ja Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 08.03.11, 22:40
                          Poza tym może to tylko Twoja opinia, że nie wyglądam tak źle :P
                          • maitresse.d.un.francais Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 08.03.11, 22:41
                            josef_to_ja napisał:

> Poza tym może to tylko Twoja opinia, że nie wyglądam tak źle :P

Brawo Józiu! Sprawdź, może masz jeszcze krzywe nogi albo odstającą trzecią rzęsę z lewej nad prawym okiem! Powodzenia! Szukaj problemów, a znajdziesz!
                            • josef_to_ja Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 09.03.11, 06:33
                              Teraz to mi zawyżasz samoocenę to ironią :D
      • miss.yossarian Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 07.03.11, 23:19
        lusseiana napisała:

> Ja również od niedawna, a zdążyłam nabawić się uczulenia na wątki tej osoby - n
        > ajpierw traktowałam je poważnie, później wyśmiewałam, a teraz dostaję na nie wy
        > sypki i staram się omijać z daleka i broń Boże w nich nie udzielać... Ktoś mnie
        > oświeci jak na tym forum wygasza się takich malkontentów? Byłoby mi łatwiej ;P

proszzz:
        forum.gazeta.pl/forum/0,76864,3751944.html
        • lusseiana Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 07.03.11, 23:22
          Och, dzięki Ci wielkie! Ma wdzięczność jest bezbrzeżna i niezmierzona :D
    • gr.een Re: Wg mnie= 07.03.11, 23:05
      :)))
    • lusseiana Re: Wg mnie= 07.03.11, 23:11
      Heh, to pojechałeś z tym przeglądem lokalnym... xD
      • wersja_robocza Re: Wg mnie= 07.03.11, 23:33
        Dobrze mówi. Wódki mu dać.
    • tymczasowaola Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 07.03.11, 23:14
      Najbardziej to chyba taka jedna, ale nie będę pisać konkretnie, żeby nie było, że się uwzięłam.
      • ursyda Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 07.03.11, 23:16
        spoko, już jestem
        już nie będę o cyckach
        • tymczasowaola Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 07.03.11, 23:20
          Myślisz, że cały świat kręci się wokół Ciebie i Twoich łydek?!

Miałam na myśli tę opiekunkę od: "Jak uwieść szefa", "Jak nie uwieść szefa", "szef mnie chyba chce uwieść", "żona szefa chyba wie, że chcę uwieść szefa", "Dzieci szefa mówiły, że chce mnie uwieść żona szefa" itd.
          • ursyda Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 07.03.11, 23:22
            Myślę, że tak.
            A jeśli tak nie jest to i tak nie przyjmuję tego do wiadomości.
            • tymczasowaola Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 07.03.11, 23:24
              To zrób plije z tego wszystkiego!

:)
              • ursyda Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 07.03.11, 23:33
                mogę nawet ci battements strzelić (popularnie zwane batmanami)
                • tymczasowaola Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 07.03.11, 23:38
                  Obrażasz mnie?
                  • ursyda Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 07.03.11, 23:44
                    absolimą
    • ursyda Re: Wg mnie= 07.03.11, 23:15
      a teraz zagadka
      kto wlaśnie szuka jezuska?
    • miss.yossarian Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 07.03.11, 23:16
      ja jestem do bólu przewidywalna, zawsze wiem z góry co napiszę
      • gr.een Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 07.03.11, 23:24
        co za błyskotliwa myśl :)))
    • nagialeniedokonca Re: Wg mnie= 07.03.11, 23:26
      dobre, dobre
    • gyubal_wahazar Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 07.03.11, 23:39
      A co to w ogóle za polowanie z nagonką ? Po co antagonizować tubylców ?
    • avital84 Re: Wg mnie= 07.03.11, 23:42
    • chersona Re: Wg mnie= 07.03.11, 23:44
      dziękuję Potworski,
      ubawiłeś do łez i usmarku mnie i mojego mena, który nie zna wprawdzie postaci naszego forum, ale śmiał się razem ze mną.
      wizja Piotra to prawdziwy kabaretowy majstersztyk.
    • maitresse.d.un.francais Re: Wg mnie= 08.03.11, 00:23
      to tak chlupnęło, że myślała, że to on sam wpadł do muszli.
      - teletoobis i jego nieustająca krucjata mająca na celu oczyszczenie forum w taki sposób aby został tylko on, salma75, alpepe i reklama pajacyka

:-)))))))))))))))))))))))))

• hejterzyna moje typy 08.03.11, 08:32
      salma75 - chodzacy ideal. ucielesnienie najprawdziwszej forumowiczki, czyli:
      piekna, madra, dowcipna, z udanym zyciem towarzyskim, najwiekszymi orgazmami na swiecie.
      jej maz to wzor dla innych mezow, #1, wszystkie na niego leca.
      oczywiscie mieszka w domu pod miastem, ma kilka samochodow i tyle samo milionow na koncie.
      jej dzieci to chodzace anioly. oczywiscie wychowane bez tv i komputerow. jest wspaniala matka, zona i kochanka. na basenie prysznic bierze nago (!!!), uwielbia jezdzic na nartach (juz byla kilka razy) tylko.... siedzi tu non stop.
      kiedy ona na to wszystko znajduje czas to ja nie wiem.... ale whatever i tak tego nie przeczyta, bo wygasila sobie niektorych bucow, w tym mnie.

green chmurka - te osobe mozna spokojnie okreslic mianem "przypadek". nie wiem co ona ma w glowie (oprocz budyniu) i zastanawiam sie czy kiedykolwiek cos tam miala.
      podstarzala emigrantka, ktora szuka chlopa na sile. bez skutku od dluzszego czasu. czytajac jej historie z milosnych podobojow zastanawiam sie czy ona na pewno jest grubo po 40stce, bo infantylizm bije z jej postow na kilometr.
      wulgarny wyglad tylko podkresla jej nietuzinkowy styl.
      prawde mowiac szkoda mi jej. niereformowalna, smutna postac.

celowo pomijam wszystkich kolesi d#polizow - a jest ich kilku. na ich temat nawet nie chce mi sie pisac.
      • real_mayer Re: moje typy 08.03.11, 08:40
        kurczę, Ty sobie to wszystko naprawdę przemyślałeś.
        • hejterzyna Re: moje typy 08.03.11, 08:54
          prawde mowiac strzelalem na oslep
      • chersona Re: moje typy 08.03.11, 09:16
        a Tobie co dolega?:
        uważasz, że: 1. Salma kłamie i masz jej to za złe;
        2. Salma wprawdzie nie kłamie, ale nikt nie powinien być szczęśliwy i zadowolony.
        • hejterzyna Re: moje typy 08.03.11, 09:27
          chersona - osoba ktora uprawia moralizatorstwo na potege. upatrzyla sobie mnie i to wlasnie mnie najczesciej poucza i strofuje.
          na poczatku myslalem ze ma z 20lat, ale po przeczytaniu kilkunastu postow doszedlem do wniosku ze ma minimum 40.
          zbyt wiele wymaga ode mnie i innych, przez co czasami niepotrzebnie lapie tutaj "wczuwke".
          niby dobra, mila, ale przez to rowniez nijaka.
          ma problemy z zylakami i kilka kotow.

> a Tobie co dolega?:
          > uważasz, że: 1. Salma kłamie i masz jej to za złe;
          nie wiem czy klamie czy nie.
          nie interesuje mnie to.
          brzmi niewiarygodnie. wywyzsza sie.
          banalna megalomanka bez pomyslu na siebie. bo ile to mozna podkreslac, jakie to ma sie wspaniale zycie. jak dla mnie ZENUJACA osoba. wywoluje usmiech politowania na mojej twarzy.
          widac, ze jedynym miejscem odreagowania frustracji to to miejsce.

> 2. Salma wprawdzie nie kłamie, ale nikt nie powinien być szc
          > zęśliwy i zadowolony.
          a niech robi co chce.
          ja tylko naipsalem co uwazam na jej temat. i tyle.
          • chersona Re: moje typy 08.03.11, 09:33
            hejterzyna napisał:

> chersona -
            osoba ktora uprawia moralizatorstwo na potege - czego chcesz, wychowałam się na Misiu Uszatku
            upatrzyla sobie mniei to wlasnie mnie najczesciej poucza i strofuje - bo myslałam, że jesteś albo Kombim, albo Minaszem, a ciągnie mnie do nich.
            > na poczatku myslalem ze ma z 20lat - dziękuję, hejterzynku, za komplement

• hejterzyna Re: moje typy 08.03.11, 09:38
              "bo myslałam, że jesteś albo Kombim, albo Minaszem"
              nie wiem kto to i sadzac po nickach nikt godny zwrocenia uwagi.

"dziękuję, hejterzynku, za komplement"
              to nie mial byc komplement
              tylko przez chwile tak myslalem
              jednak szybko sie kapnalem, ze nikt mlody nie moze tak pisac

ale mimo wszystko bardziej cie lubie niz nie ;)
          • cafem Re: moje typy 08.03.11, 11:13
            > brzmi niewiarygodnie. wywyzsza sie.
            > banalna megalomanka bez pomyslu na siebie. bo ile to mozna podkreslac, jakie to
            > ma sie wspaniale zycie. jak dla mnie ZENUJACA osoba. wywoluje usmiech politowa
            > nia na mojej twarzy.
            > widac, ze jedynym miejscem odreagowania frustracji to to miejsce.

Kolejny pajac, dla którego udane życie innych jest wrzodem na własnej dupie.
            • hejterzyna Re: moje typy 08.03.11, 11:18
              ty dobra wez wskakuj w te swoje przepocone trapery i szoruj stad
              • cafem Re: moje typy 08.03.11, 11:23
                > ty dobra wez wskakuj w te swoje przepocone trapery i szoruj stad

Ależ Cię dobre życie innych w dupę gryzie, zakompleksiony pajacu:)
                • hejterzyna Re: moje typy 08.03.11, 11:27
                  najbardziej mnie gryzie glupota innych
                  ty jestes tego wyjatkowym przykladem, bo ze zrozumieniem to czytac jednak nie potrafisz.
                  a teraz zakladaj plecak i sio do lasu, bo sie muchy zlecialy
                  ciao!
                  • cafem Re: moje typy 08.03.11, 11:32
                    Oceniasz mnie po dwóch wyprawach?
                    Od razu widać, jak mało o życiu i innych wiesz, gó...arzu, a jak szybko do oceniania sie zabierasz.
                    Sio, to Ty z tego forum, bo tu za mądre dla Ciebie babki siedzą. A Ty, miast się czegoś nauczyć i w mądrzejsze rozmowy z kobietkami, których sukcesom możesz nigdy nie dorównać, się wdać, obrażasz co drugą.
                    • hejterzyna Re: moje typy 08.03.11, 11:44
                      > Od razu widać, jak mało o życiu i innych wiesz, gó...arzu, a jak szybko do ocen
                      > iania sie zabierasz.

no jak szybko? powiedz

> Sio, to Ty z tego forum, bo tu za mądre dla Ciebie babki siedzą.

jak juz mnie obrazasz to nie pisz "Ty" i "Ciebie" wielka litera to blad.
                      wiem, ze tego nie wiedzialas, ale informuje, zebys z siebie nie robila wiekszej idiotki niz jestes, ok?

> ę czegoś nauczyć i w mądrzejsze rozmowy z kobietkami, których sukcesom możesz n
                      > igdy nie dorównać, się wdać, obrażasz co drugą.

czesc!

• soulshunter2 Re: moje typy 08.03.11, 13:01
                      cafemówna - ty do lustra rozmawiasz? Japierdykam, czy to jest zaraźliwe?
                      • salma75 Re: moje typy 08.03.11, 13:03
                        soulshunter2 napisał:

> cafemówna - ty do lustra rozmawiasz? Japierdykam, czy to jest zaraźliwe?

Haha, fajnie to wygląda :). Póki ktoś nie zacytuje wygaszonego :/.
                        • cafem Re: moje typy 08.03.11, 13:20
                          > Haha, fajnie to wygląda :). Póki ktoś nie zacytuje wygaszonego :/.

Faktycznie, jakbym z lustrem gadała:D
                      • cafem Re: moje typy 08.03.11, 13:09
                        > cafemówna - ty do lustra rozmawiasz? Japierdykam, czy to jest zaraźliwe?

Z najgorszym wypierdkiem tego forum dyskutuję. Długo mnie tu nie było, że go wcześniej nie zauważyłam. Cóż za żałosna nędzna istota, ten hejterzyna:)
                        • soulshunter2 Re: moje typy 08.03.11, 13:11
                          Uświadom mnie więc bo nierozumię, dlaczegóż to dyskutujesz z najgorszym wypierdkiem tego forum? Czy w normalnym życiu też masz taką misję?
                          • cafem Re: moje typy 08.03.11, 13:14
                            > Uświadom mnie więc bo nierozumię, dlaczegóż to dyskutujesz z najgorszym wypierd
                            > kiem tego forum? Czy w normalnym życiu też masz taką misję?

Już go wygaszam. Obiecuję:)
        • salma75 Re: moje typy 08.03.11, 12:55
          chersona napisała:

> a Tobie co dolega?:
          > uważasz, że: 1. Salma kłamie i masz jej to za złe;
          > 2. Salma wprawdzie nie kłamie, ale nikt nie powinien być szc
          > zęśliwy i zadowolony.

Mój prywatny stalker chyba się odezwał ;).
          Hejterzyna, wiem, że siedzisz tu już długo, oj długo... Jesteś kolejnym wcieleniem kogoś z tego forum, bardzo nieszczęśliwym, sfrustrowanym człowiekiem, który z drżeniem paluchów loguje się na forum by pożyć życiem innych, bo swojego... nie ma albo ma gó...ane. Czy ktoś zadowolony z życia może byc tak zawistny, może aż tak cierpieć gdy widzi czyjąś radość?
          Nie wiem, czy to nie do ogarnięcia przez twój umysł, czy po prostu nie znasz takiego życia i stąd to podniecenie czyimś, ale spróbuj ogarnąć fakt, że są ludzie, rodziny żyjące normalnie, od urlopu do urlopu, gotujący pomidorówę na obiad i cieszący się, że całą rodzina ją wcina, że są ludzie zadowoleni z dzieci, mieszkania, męża, żony, po prostu z życia swojego. Ba! Są tacy ludzie, którzy chcą się czasami tym pochwalić, nie by wzbudzić zazdrość (bo czego tu zazdrościć, normalności??), ale ot tak, po prostu, bo są szczęśliwi.

Masz coś do mnie dziecko? Napisz na priva, z chęcią ci odpiszę.

• salma75 Re: moje typy 08.03.11, 13:00
            Liczę na to hejterzyna, że kiedyś zrzucisz skórkę tchórza i spotkam cię na jakimś zlocie. Z chęcią poznam cię z moim mężem, dziećmi, przekonasz się na własne oczy jacy to fajni i mili ludzie :). Póki co, jesteś jeno wirtualnym tworem mój mały, a ja realną kobietą.
            • hejterzyna Re: moje typy 08.03.11, 13:22
              > Liczę na to hejterzyna, że kiedyś zrzucisz skórkę tchórza i spotkam cię na jaki
              > mś zlocie. Z chęcią poznam cię z moim mężem, dziećmi, przekonasz się na własne
              > oczy jacy to fajni i mili ludzie :). Póki co, jesteś jeno wirtualnym tworem mój
              > mały, a ja realną kobietą.

ale co ty za przeproszeniem p..dolisz?
              krytyka boli? no przykro mi.
              pogodzenie sie z nia, tak idealnym ludziom, jak ty na pewno przychodzi z trudem.
          • cafem Re: moje typy 08.03.11, 13:13
            > Nie wiem, czy to nie do ogarnięcia przez twój umysł, czy po prostu nie znasz ta
            > kiego życia i stąd to podniecenie czyimś, ale spróbuj ogarnąć fakt, że są ludzi
            > e, rodziny żyjące normalnie, od urlopu do urlopu, gotujący pomidorówę na obiad
            > i cieszący się, że całą rodzina ją wcina, że są ludzie zadowoleni z dzieci, mie
            > szkania, męża, żony, po prostu z życia swojego. Ba! Są tacy ludzie, którzy chcą
            > się czasami tym pochwalić, nie by wzbudzić zazdrość (bo czego tu zazdrościć, n
            > ormalności??), ale ot tak, po prostu, bo są szczęśliwi.

Salmo, ktoś tak zakompleksiony i marny nigdy nie pojmie, że szczęśliwi ludzie istnieją.
            Dobrą rzeczywistość zna jedynie z filmów, a i w taką nie uwierzy.

Ale Ty wiesz swoje, ja wiem swoje, a nędzny hejterzyna swoje. Niestety, naszego "swojego". przy takim podejściu, nigdy nie będzie miał okazji z bliska poznać.
            Swoją drogą to smutne, że niektórzy tak żałosne życie wiodą.
            • hejterzyna Re: moje typy 08.03.11, 13:28
              ej a wiesz co
              a ja wiem swoje!
    • hejterzyna ursyda zajme sie pozniej 08.03.11, 09:32
      niech sobie nie mysli, ze ja pomine :P
      • ursyda Re: ursyda zajme sie pozniej 08.03.11, 17:21
        od dziewiatej to ty juz chyba esej napisales
        • hejterzyna Re: ursyda zajme sie pozniej 08.03.11, 20:41
          wlasnie koncze trzeci tom
    • eekonomista Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 08.03.11, 11:35
      Przeczytaliśmy z panem Rysiem cały wątek i pan Rysio powiedział, żebym napisał, że w każdej społeczności zawsze jest ktoś najmądrzejszy i zawsze jest ktoś najgłupszy. Jest też ktoś najnudniejszy i ktoś najciekawszy.
      Pani Ela prosiła, zebym dopisał tez, że robienie takich rankingów nie ma sensu i służy wyłącznie prowokowaniu gamoni do pisania bzdur na temat innych ludzi. Cały nasz pokój zgadza się z jej opinią.

Pozdrawiam,
      Ekonomista
      blogekonomisty.blogspot.com/
    • zawsze-soffie dziwię się, że zadajesz takie pytanie. 08.03.11, 11:36
      Każdy wie, nawet mój pies, że najbardziej monotematyczny na forum FK jest moderator.

Nie dość, ze ci czaszki na kwiatka nie zmieni nawet w takim dniu jak dziś to jeszcze to jeszcze posty kobiece wywala tymi swoim paluchami.

Pa skarbie, wiec, że dziś mamy cichy dzień!
      • hejterzyna Re: dziwię się, że zadajesz takie pytanie. 08.03.11, 11:46
        "wiec" [']
        • zawsze-soffie wiedz 08.03.11, 11:56
          faktycznie, dobrze, że zauważyłeś miałam napisać " wiec mamy cichy dzień ", potem zdecydowałam, ze lepiej będzie " ze mamy cichy dzień" a nie zmieniłam: wiec na wiedz

• hejterzyna Re: wiedz 08.03.11, 12:19
            tere fere
            bo uwierze
            • zawsze-soffie Re: wiedz 08.03.11, 16:33
              nie musisz.
    • salma75 Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 08.03.11, 13:01
      number one - józek/kombi
      number two - iamhier
    • eekonomista Re: Wg mnie= 08.03.11, 14:49
      Nie znam tych ludzi i może nawet to, co napisałeś jest niesprawiedliwe, ale zrobiłeś to z tak dużym poczuciem humoru, że panie z mojego pokoju powiedziały, że mam być taki jak Ty!
      Dzięki stary, teraz to mam przerąbane!

Pozdrawiam,
      Ekonomista
      • niefrasobliwa Re: Wg mnie= 08.03.11, 15:03
        Jeszcze się taki mądry nie urodził co by każdemu zrobił dobrze. Sztuka 98 1140 1241 1068 0000 0613 9410jest krytykować innych, sztuką jest czasem przymknąć oko na niektórych/niektóre.
        A to, że ręce opadają na niektórych poglądy, to ? to - nic. Po prostu NIC :]
        • eekonomista Re: Wg mnie= 08.03.11, 15:11
          Zgadzam się z Tobą i dodam tylko, że jak ręce opadają to chyba sygnał, że lepiej po prostu nic wtedy nie pisać ;)

Pozdrawiam,
          Ekonomista
    • devilyn Re: Wg mnie= 08.03.11, 15:07
      Co do obrazka bym aż tak łatwo nie przekreślała osób....czasami trzeba :D
      • niefrasobliwa Re: Wg mnie= 08.03.11, 15:10
        Omyłkowo wklejone zostało jakieś g.
        Sorrry :D
    • sid-the-sloth Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 08.03.11, 16:45
      Józek i długo długo nikt.
    • antychreza Re: kto jest najbardziej monotematyczny na tym fo 08.03.11, 17:02
      iamher zdecydowanie pierwsza, a potem hotally
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka