voxave 10.03.11, 08:50 dzisiaj jest czyli świeto meżczyzn----wszystkiego najlepszego życzę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_nonima Re: Dzień Chłopak 10.03.11, 08:54 Przyłaczam się. Wszystkiego naj Panowie.. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Dzień Chłopak 10.03.11, 09:05 tak.... dzis 40-tu meczennikow, to by sie zgadzalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Dzień Chłopak 10.03.11, 09:12 Bo tak naprawde to byla Ala-Baba :) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Dzień Chłopak 10.03.11, 09:16 jesli ma byc poprawnie to Aluh Baba Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Dzień Chłopak 10.03.11, 09:25 kruca niy pomyslolek :) To pewnie mielismy tez do czynienia z Nikolą ben Koperallim? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: Dzień Chłopak 10.03.11, 09:27 teletoobis napisał: > kruca niy pomyslolek :) > To pewnie mielismy tez do czynienia z Nikolą ben Koperallim? Nie ben tylko ibn:) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Dzień Chłopak 10.03.11, 09:48 Na jedno wychodzi- wazne ze wprawil w ruch polksiezyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Dzień Chłopak 10.03.11, 10:55 Chłopcy mnie nie interesują. Wolę mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Dzień Chłopak 10.03.11, 10:57 podobno właśnie dziś dzień mężczyzny, bo chłopca jest we wrześniu. Więc mężczyznom życzę, wszystkiego najlepszego dużo słońca w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Dzień Chłopak 10.03.11, 14:16 przyłączam się do życzeń i muszę wam powiedzieć, że wszystkim moim męzczyznom w otoczeniu dalam po jajku niespodziance- a niech się pobawią. I jakoś nikt z nich nie mowil mi tekstow w stylu : eee bo to komunistyczne swieto, eee bo o mezczyznach trzeba pamietac caly rok, eeee bo traktujesz nas przedmiotowo wszyscy doczepili sobie pieski do telefonow i cieszyli się jak dzieci:) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Dzień Chłopak 10.03.11, 14:44 nie jestem pewna o ktore jajka pytasz ale bez wzgledu na odpowedz - tak. Odpowiedz Link Zgłoś
hejterzyna bez wzgledu na odpowiedz 10.03.11, 14:51 yhm wystarczy cos napisac o jajkach i juz gupoty pisze :P Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Dzień Chłopak 10.03.11, 17:22 > ...wszystkim moim męzczyznom w otoczeniu dalam po jajku niespodziance Ja bym sie bala z takim prezentem wystapic. Odpowiedz Link Zgłoś
morusek00 Re: Dzień Chłopak 10.03.11, 17:34 ursyda napisała: > a ja mam kolegow z poczuciem humoru A dlaczego oni dostali po jednym jajku? Czy to mialo cos sugerowac? Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Dzień Chłopak 10.03.11, 17:39 a jak ci źle odpowiem to też załozyż mi profil na kafeteri?:/ Odpowiedz Link Zgłoś
morusek00 Re: Dzień Chłopak 10.03.11, 17:48 ursyda napisała: > a jak ci źle odpowiem to też załozyż mi profil na kafeteri?:/ Droga Ursydo! Nie w moim stylu takie zagrywki. Spiesze doniesc, ze wszedlem tu kilka dni temu, przez przypadek i pierwsze co mi sie rzucilo w oczy to prostackie odzywki niejakiego hejterzyny w stosunku do kilku osob. Chcialem sprawdzic co to za czlowiek, co siedzi za jego chamstwem, wrzucilem w google jego nick, nie wyrzucilo nic ciekawego, z wyjatkiem tego ogloszenia. Pomyslalem sobie, że warto to podlinkowac, troche utrzec mu nosa, chyba liczyl sie z tym, że zamieszczajac ogloszenie pod tym samym nickiem zostanie znaleziony. To cala historia. Nie nekam nikogo, drazni mnie tylko prostactwo, zwlaszcza u facetow. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Dzień Chłopak 11.03.11, 05:00 Morusek--mialam w dzieciństwie pieska o tym imieniu ,mam ogromny sentyment do twojego nicka Odpowiedz Link Zgłoś
morusek00 Re: Dzień Chłopak 11.03.11, 12:31 voxave napisała: > Morusek--mialam w dzieciństwie pieska o tym imieniu ,mam ogromny sentyment do t > wojego nicka Patrz, ja tez mialem Morusa. Przypuszczam, ze lata temu byl tak samo popularny jak Burek i Mruczek ;). Teraz mam Kastora, tak stoi w rodowodzie, a chyba wolalbym cos mniej egzaltowanego. Odpowiedz Link Zgłoś
hejterzyna Re: Dzień Chłopak 11.03.11, 12:58 pies upodabnia sie do wlasciciela wiec to bardzo prawdopodobne Odpowiedz Link Zgłoś
morusek00 Re: Dzień Chłopak 11.03.11, 13:06 ursyda napisała: > to moze Kastrata:)? Nie wiem jakby ludzie na ulicy reagowali jak wolalbym za nim "Kastrat" ;). Juz chyba wole Kastora. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Dzień Chłopak 11.03.11, 13:09 na kota kolegi wolaja Burdel to co tam taki Kastrat Odpowiedz Link Zgłoś
morusek00 Re: Dzień Chłopak 11.03.11, 13:12 Fakt, Kastrat to bylby pikus. Kumpel mial kiedys psa Cipka, bardzo glosno wolal go na spacerach ;). Odpowiedz Link Zgłoś
hejterzyna Re: Dzień Chłopak 11.03.11, 13:15 podnieca cie pisanie takich wyrazow na forum, co? Odpowiedz Link Zgłoś
morusek00 Re: Dzień Chłopak 10.03.11, 16:56 voxave napisała: > dzisiaj jest czyli świeto meżczyzn----wszystkiego najlepszego życzę Pieknie dziekuje! Od zonki dostalem czekolade :). Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Dzień Chłopak 10.03.11, 17:07 a widzisz jak miło a wieczór jeszcze przed wami Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: Dzień Chłopak 10.03.11, 18:20 a nie sprzedawali tulipanów na rogach ulic? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawa_orlica O dziękuje. 10.03.11, 18:37 Dzięki forum dowiedziałam się, że jest coś takiego. :P Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: Dzień Chłopak 11.03.11, 09:48 Dzień Chłopaka to 30.09 pl.wikipedia.org/wiki/Dzie%C5%84_Ch%C5%82opaka Odpowiedz Link Zgłoś
hejterzyna dziekuje za wiele maili z zyczeniami 11.03.11, 13:00 nie spodziewalem sie ze az tyle kobiet mnie przede wszystkim zauwazylo no i polubilo :) Odpowiedz Link Zgłoś
morusek00 Re: dziekuje za wiele maili z zyczeniami 11.03.11, 13:08 hejterzyna napisał: > nie spodziewalem sie ze az tyle kobiet mnie przede wszystkim zauwazylo no i pol > ubilo :) To sie nazywa myslenie zyczeniowe. Za wikipedia: Myślenie życzeniowe (ang. wishful thinking) - sposób rozumowania i podejmowania decyzji opierający się o wizję "optymistycznego scenariusza", w miejsce odwoływania się do dowodów i racjonalności. Może być także jednym z objawów psychozy reaktywnej, nerwicy, a nawet schizofrenii. Odpowiedz Link Zgłoś
hejterzyna Re: dziekuje za wiele maili z zyczeniami 11.03.11, 13:13 myslalem, ze dolagaja ci tylko hemoroidy i grzybica. a tu widze ze jeszcze sie nam pochwalilem choroba psychiczna. w sumie nie dziwota Odpowiedz Link Zgłoś