morusek00 Re: skakanka 11.03.11, 13:58 Jak gram tylko w klasy. U syna w pokoju, jak go nie ma. Ma taki dywan z rysunkiem, to sobie czasami poskacze. ;). Odpowiedz Link Zgłoś
morusek00 Re: skakanka 11.03.11, 14:46 Czy kolega ma jakis romans z ta Salma? Bo juz ktorys raz pojawia sie w kolegi poscie. Nie ukrywam, z przyjemnoscia pobylbym sobie mezem Salmy, podobaja mi sie ogniste meksykanki. Nie wiem tylko czy ona zawiesilaby chociaz na moment swoje cudowne spojrzenie na mnie. Do rzeczy, z tego co mi wiadomo mam zone Beate (Salmy nie przypomina) i dwoch synow, ale nie wykluczam, ze wiesz cos czego ja nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
hejterzyna Re: skakanka 11.03.11, 14:57 ja pier....le ale z ciebie zalosny filozof Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: skakanka 11.03.11, 14:17 mhm skalalam do momentu zerwania lampy z sufitu w domu juz nie skacze Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: skakanka 11.03.11, 14:24 powrót do dzieciństwa, do drobnych przyjemności. Ja chcę znowu zacząć skakać na skakance i grać w gumę :) Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: skakanka 11.03.11, 14:34 To skacz ale jakie ma znaczenie czy inni skaczą? Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: skakanka 11.03.11, 14:52 odczepcie się od alki alka masz tu skakankę i idz dziecko poskacz Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: skakanka 11.03.11, 14:33 o! przypomnialaś mi, że dziecko mnie prosiło. ale jak tu piszą o zerwanych lampach... Odpowiedz Link Zgłoś
hejterzyna Re: skakanka 11.03.11, 14:37 dziecko musi cie prosic o to zeby sobie poskakac na skakance? Odpowiedz Link Zgłoś
hejterzyna Re: skakanka 11.03.11, 14:58 a musi kogos pytac? skakanka tylko w dni parzyste, czy jak masz odbry humor, czy po prostu w nagrode? a moze lubisz jak sie dziecko prosi ciebie o wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: skakanka 11.03.11, 14:40 wysoki nie jest, ale jak swoją szpadą się zamachnął, to nam papierowy klosz przedziurawił. Odpowiedz Link Zgłoś
morusek00 Re: skakanka 11.03.11, 14:52 chersona napisała: > wysoki nie jest, ale jak swoją szpadą się zamachnął, to nam papierowy klosz prz > edziurawił. Ja mam 2 synow, ale nie chca skakac na skakance, mowia, ze to dla bab. Odpowiedz Link Zgłoś
morusek00 Re: skakanka 11.03.11, 15:03 chersona napisała: > no to ich nie zmuszaj! Nie zmuszam, cos ty. Starszy trenuje siatkowke i kiedys zaproponowalem mu zeby skakal codziennie na skakance (mamy w domu taka z licznikiem, zona czasami "podskakuje"), nie skorzystal z propozycji ;). Odpowiedz Link Zgłoś
hejterzyna Re: skakanka 11.03.11, 15:31 no to chyba jednak nie trenuje siatkowki, bo jakby trenowal, to by na niej skakal codziennie. sprawdz, czy moze nie chodzi na balet, bo moze masz gejka w domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
hejterzyna Re: skakanka 11.03.11, 14:59 ciekawe co by powiedzieli jakby sie dowiedzieli ze ich stary forumuje na forum dla bab. Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: skakanka 11.03.11, 15:42 Ja skacze. To dobry trening calego ciala plus wytrzymalosciowy. Pracuje wtedy wiele grup miesni lydek, ud, brzucha, plecow czy chocby ramion. Jest to rowniez dobry sposob na odreagowanie stresu albo pozbycie sie nadmiaru energii. :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiu_3 Re: skakanka 11.03.11, 18:21 Staram sie skakac :) To bardzo dobrze wplywa na kondycje, ale radze porzadnie sie rozgrzac, zeby nie nadwyrezac stawow. Odpowiedz Link Zgłoś
engee1 Re: skakanka 11.03.11, 22:38 jeszcze nie ale mam zamiar kupic w celu schudniecia Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: skakanka 12.03.11, 22:20 Ja nie, ale moja teściowa pokazywała mojemu synowi, że jeszcze potrafi:D A teraz to nawet z nording walking łazi :D Odpowiedz Link Zgłoś