Dodaj do ulubionych

moja spowiedz

14.03.11, 21:20
Nie chce mi sie wierzyc, ale tak jest. Npisze tu cos, co wiem od pol roku, alej akos.. nie mialam odwagi tego glosno powiedziec:
wszystkie brzydkie, nuemalowane dziewczyny. Niedbajace o siebie. Bez pomalowanych paznkoci i pudru na twarzy to.. niedowartosciowane istity! Tak. Nie mowie o tym by notorycznie o siebie dbać! A jak sie chodzi w porozciaganych swtrach, tych samych ubraniach i ucieka sie od tusu mowiac: ze wchodzi w oczy, to od takiej-czy to kolezanki czy kochanki nalezy uciekac!!!!

Historia 9niestety moje)
Widze ją. Taka cicha, zalękniona. W niebieskim, poprutym sweterku. Z inna (jej podobną). Siedza. Mialam z tej grupy (jej i jeszcze kilku kolezanek) wybrac kogoś do prpjektu. No i zadeydowalo sie, ze z nią mam ten prjekt robić. Referencje swietne, glowa na karku, duzo wie ale...
- nie dizlei sie swoja praca
- przestala sie ze mna "spoufal;a" jak zaczęlam nosic fajniejsze ciuchy i.. troche podmalowala przychodzilam
- o wszystkich takcih, co to sie stroją, mowi sie ich na to stac, a jej nie (dlatego na pol policzka ma wągra, którego nie wydusza, bo musiałby to zorbic 'ul ekarza", a ja na to nie stac
egoistka
zazdrosna
niekoleżeńska
brzydka
ciągle podkreślająca, ze jej na coś nie stać-a jako jedyna dojeżdża do nas samochodem!!!!
bojaźliwa-wszystkiego się boi (ostatnio poszła przyznać się przed zastępcą, że, oddaliśmy projekt o dwa dnia za późno (nikt terminów nie sprawdza, to jest nasz wewnętrzny termin, byleby wszystko doslzo na czas do kierownictwa...)
- nigdy nie wychodzi wcześniej-nawet jak wszyscy inni to robią
gdy wszyscy pracujemy nad jedym prjektem- to ona sowje wnioski przedstawia oddzielnie!!!!, mimo ze sa identyczne z naszymi.
- potrafi w trakcie prezentacji przerwać, skrytykować kogoś, zeby tylko go przy kierowniku skompromitować

Mowie wam: jak kobiet w wieku 26 lat wyglada jak dizewczyna, gdy nosi rzeczy zakompleksionej nastolatki, gdy nie chce/nie potrafi wydobyc z siebie kobiety, cos jest na rzeczy!
Obserwuj wątek
    • raohszana Re: moja spowiedz 14.03.11, 21:23
      Marnie trollujesz. Naucz się pisać poprawnie i bez literówek.
      • fufugugu Re: moja spowiedz 14.03.11, 21:26
        a ty marnie wyglądasz
        zrób coś ze sobą
        brzydoty wkoło i tak jest za dużo..
        • raohszana Re: moja spowiedz 14.03.11, 21:29
          fufugugu napisała:

> a ty marnie wyglądasz
          Ta? A skąd wiesz?

> zrób coś ze sobą
          Na przykład co, o krynico mądrości?

> brzydoty wkoło i tak jest za dużo..
          Umysłowej też. Niestety.
          • fufugugu Re: moja spowiedz 14.03.11, 21:30
            wydus sobie wągra z policzka, Alu..
            • raohszana Re: moja spowiedz 14.03.11, 21:36
              fufugugu napisała:

> wydus sobie wągra z policzka, Alu..
              Błyskotliwa odpowiedź, naprawdę. A coś z sensem może?
              • akle2 Re: moja spowiedz 14.03.11, 23:22
                Stanowczo nie pasuje Ci to imię. Prędzej Aśka. Albo Jolka. I kasztanowe, cieniowane włosy do ramion (bo żeś małolatka, to już wiem ;P)
                Bez trolli nudno byłoby na forum. Takie pojedyncze egzemplarze muszą być. Jak w zoo.
                Do fufugugu: nie mam wągrów, mam kształtne cycki i silikonowy tyłek, czy tam odwrotnie i zajebiste wcięcie w talii. Co mam sobie wycisnąć?
                • raohszana Re: moja spowiedz 14.03.11, 23:25
                  akle2 napisała:

> Stanowczo nie pasuje Ci to imię. Prędzej Aśka. Albo Jolka. I kasztanowe, cienio
                  > wane włosy do ramion (bo żeś małolatka, to już wiem ;P)
                  JOLKA? Nie no, nie Jolka, chociaż konia mam :P Włosy - kolor inny, ale fryz niedługo taki będzie :D No, dziecko takie przyszło i gada co wie - i jeszcze ma zaciesz :D

> Bez trolli nudno byłoby na forum. Takie pojedyncze egzemplarze muszą być. Jak w
                  > zoo.
                  Prawda? Ubawu troszkę jak odpowiadają w jednym tonie!

> Do fufugugu: nie mam wągrów, mam kształtne cycki i silikonowy tyłek, czy tam od
                  > wrotnie i zajebiste wcięcie w talii. Co mam sobie wycisnąć?
                  100kg na klatę ;)
                  • akle2 Re: moja spowiedz 14.03.11, 23:29
                    Ok, Jolkę odszczekuję. Zapomniałam o tym koniu.
                    Oj, na klaty z niejednym mogłabym się mierzyć ;)
                    • raohszana Re: moja spowiedz 14.03.11, 23:32
                      akle2 napisała:

> Ok, Jolkę odszczekuję. Zapomniałam o tym koniu.
                      Ciekawe, co by panie na forumie rzekły jakby im powiedzieć, że mam na imię Sandra, Wanessa czy inna Dźiesika czy Dajana :D

> Oj, na klaty z niejednym mogłabym się mierzyć ;)
                      To cho na gołe klaty ;)
                      • akle2 Re: moja spowiedz 14.03.11, 23:45
                        Heh, jak Ty się rodziłaś, to Niewolnica Isaura w TV leciała. Sama z wypiekami oglądałam, panienkom młodom już będąc. Zatem kto Cie tam wie, może jesteś Isaura :D
                        • raohszana Re: moja spowiedz 14.03.11, 23:48
                          E, też nie - być Izaurom byłoby uciesznie :] Niesztety, ale odwalili mi prozaiczne imiem i ni mo frajdy z przedstawiania się!
    • happy_time Re: moja spowiedz 14.03.11, 21:29
      Nie da się tego czytać.
      • fufugugu Re: moja spowiedz 14.03.11, 21:30
        bardzo mi przykre i tak miałam się tylko wyładować!

ogólnie chodziło o to, ze jak ktoś jest brzydki i nie chce wyładnieć, to trzeba go unikać
        • facettt w Japonii 14.03.11, 21:32
          fufugugu napisała:

> bardzo mi przykre i tak miałam się tylko wyładować!

Bzdury.
          Lubie te brzydule (nature pure)
          kapiel , szczotka do zebow i potem wszystko dobrze.

PS. A w Japonii cala elektrownia atomowa sie wyladowala i co ?
          • krwawa_orlica Re: w Japonii 14.03.11, 21:40
            Ona pewnie nie wie co to jest elektrownia, za bardzo zajęta jest malowanie oka. :D
            • niefrasobliwa Re: w Japonii 14.03.11, 21:46
              Elektrownia jest potrzebna do pomalowania oka - światło. No chyba, że kombinuje przy świecach albo lampie naftowej.
        • miss.yossarian Re: moja spowiedz 14.03.11, 21:33
          a nie dało się tak od początku? zmarnowałam na ten bełkot całe 20 sekund
        • happy_time Re: moja spowiedz 14.03.11, 21:33
          aha
        • raohszana Re: moja spowiedz 14.03.11, 21:36
          Aha. Bo liczy się tylko bycie ładnym?
    • lady.baba Re: moja spowiedz 14.03.11, 21:35
      Jak kobieta w wieku 26 lat wygląda jak dziewczyna to należy jej pozazdrościć:) Sa brzydcy i okropni, ładni i okropni, ładni fajni i brzydcy fajni - mieści ci się w głowie to?
    • krwawa_orlica Re: moja spowiedz 14.03.11, 21:36
      Twoja głupota też jest brzydka.
      • raohszana Re: moja spowiedz 14.03.11, 21:42
        Uważaj, już się dowiedziała i zmyślnie nazwała mnie "Alą" i już wypowiedziała się, żem brzydactwo :D
        • krwawa_orlica Re: moja spowiedz 14.03.11, 21:56
          Mam wrażenie, że jakiś zbyt duży odsetek ludzi nadających się do leczenia psychiatrycznego łazi sobie po tym łez padole, Alu. :D
          Qrde Ala za nic do Cię nie pasuje.
          • raohszana Re: moja spowiedz 14.03.11, 21:58
            krwawa_orlica napisała:

> Mam wrażenie, że jakiś zbyt duży odsetek ludzi nadających się do leczenia psych
            > iatrycznego łazi sobie po tym łez padole, Alu. :D
            I przedstawia prawdy objawione na forumie :D

> Qrde Ala za nic do Cię nie pasuje.
            I dopsz, ni ma nic wspólnego z żadnym z moich imionów - ale wisz, jaśniepanienka wie lepij :D

P.s: Dziwne, że jeszcze nie rzekła iż zazdroszczę jej urody!
    • niefrasobliwa Re: moja spowiedz 14.03.11, 21:40
      Co jak co, ale pisownia to mistrzostwo świata z twojej strony. Bankowo ta z wągrem wysiada.
    • kadfael Re: moja spowiedz 14.03.11, 22:01
      Wyszuruj sobie pięty dziecię i idź spać. Może pomoże.
    • wersja_robocza Re: moja spowiedz 14.03.11, 22:23
      Ale o co chodzi? Jakieś clue tej opowiastki?
    • ingeborg Re: moja spowiedz 14.03.11, 22:59
      Drogie dziecko, nie ma rozgrzeszenia bo nie ma postanowienia poprawy
      • ursyda Re: moja spowiedz 14.03.11, 23:26
        o zadośćuczynieniu nie wspomnę
        • maitresse.d.un.francais Re: moja spowiedz 14.03.11, 23:29
          ursyda napisała:

> o zadośćuczynieniu nie wspomnę

zadośćuczynić ma tym okropnym zaniedbanym babom bez tuszu?
          • raohszana Re: moja spowiedz 14.03.11, 23:33
            Wyjdzie, że jej trzeba będzie dopłacić za straty moralne wynikające z naszego niezrozumienia prawdy jedynej a słusznej i nieukochania tuszu do rzęs.
            • akle2 Re: moja spowiedz 15.03.11, 00:42
              O, przypomniałaś mi: dzisiaj "sprzątałam" w swojej torebce. Trzy tusze do rzęs i cztery błyszczyki naliczyłam, noszone jednocześnie. Jestem dama, nie?
              • raohszana Re: moja spowiedz 15.03.11, 00:54
                No pełną gębą! Pożycz po jednym, żeby nie było, że nie chcę się upięknić, ucudnić i upodobnić do wątkodawczyni :D
    • devilyn Re: moja spowiedz 15.03.11, 08:38
      Tytuł wątku wskazuje, że piszesz o sobie...wzruszyła mnie Twoja historia... :D
    • princess_yo_yo Re: moja spowiedz 15.03.11, 10:47
      wow, to takie watki trzeba zakladac zeby nie zostac wycietym, nie wiem czy mi sie kiedys uda dojsc do takiego stylu...
    • coelka Brzydka ona brzydki on 15.03.11, 11:04
      a taka ładna miłość, to nie w tym rzecz. Dziewczę drogie nie w tym rzecz, tylko troche trzeba głowka ruszyc by to zrozumiec, niektórzy przez cale zycie nie sa w stanie zrozumiec w czym rzecz.
    • malwina_wawa Re: moja spowiedz 21.03.11, 13:25
      Muszę powiedzieć - że częściowo zgadzam się z wypowiedzią dziewczyny, która założyła ten wątek. Mam tylko jedną uwagę - to, że kobieta w wieku 26 lat jest nadal dziewczęca, to nie przestępstwo. Ale ja także popieram akcję - dbajmy o siebie, dla samych siebie! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka