Dodaj do ulubionych

jakie buty modne?

30.04.04, 11:40
mam pytanie czy nadal sa modne buty na koturnach bo bardzo mi sie podobaja,
przede wszystkim sa wygodne i sporo ich pojawilo sie w sklepach (pewnie z
ubieglo rocznych zapasow). czy nosicie takie, bo ja jeszcze nie widzialam u
dziewczyn na nogach, moze dlatego, ze jeszcze nie pora, za zimno.
Obserwuj wątek
    • blanchet balerinki-takie sobie muszę sprawić 30.04.04, 11:43
      a te koturny to obleśne niekobiece kopyta.
    • reniatoja Re: jakie buty modne? 30.04.04, 11:43
      teraz sa modne takie polbuty - polklapki (polbuty bez piety, mozna
      powiedziec) na plaskim obcasie, w jasnych kolorach. Tez bardzo wygodne,
      skorzane, do biegania po miscie jak nabardziej.
      • reniatoja przyklady 30.04.04, 11:49
        onet.allegro.pl/show_item.php?item=23935479
        onet.allegro.pl/show_item.php?item=23971916
        i oczywiscie "miscie" - to literowka, na miescie - mialo byc.
        • blanchet Re: przyklady 30.04.04, 11:53
          u nas w robocie cztery babki mają właśnie takie - począwszy od ecru po biały
          Balerinek za to nikt u mnie nie ma :))))) no i balerinki są bardziej
          zróżnicowane więc i nie podobne do siebie za to te mokasynki to wszystkie ten
          sam wzór mają.
          ps.
          to oczywiście jakie buty babki w pracy noszą nie specjalnie mnie obchodzi-
          przesadziłam aby się pokłócić :)
        • Gość: aga Re: przyklady IP: *.fastres.net 30.04.04, 16:51
          obrzydliwe
    • katja Re: jakie buty modne? 30.04.04, 11:44
      Nie badz niewolnica mody, nos to co ci sie podoba i uwazasz za wygodne
      cyt"sartre"
      • sekserka Re: jakie buty modne? 30.04.04, 11:47
        katja napisał(a):

> Nie badz niewolnica mody, nos to co ci sie podoba i uwazasz za wygodne
        > cyt"sartre"

nie jestem niewolnica mody, ale to co jest teraz w sklepach nie bardzo mi sie
        podoba. klapki juz mam, rzeczywisce wygodne, ale tylko do spodni, bo w plaskich
        butach nogi mi sie "rozjezdzają:))) i musze nosi lekko przynajmniej
        podwyzszone. balerinki mi sie zdecydowanie nie podobaja, mimo ze jest teraz na
        nie szal. chyba sobie jednak kupie koturny, bardzo dobrze wygladaja do spodnic
        i spodni.
        • liloom Re: jakie buty modne? 30.04.04, 12:04
          akurat wczoraj bylam w Pitarello - (uwaga! sa dwa - jeden z krolikiem a drugi
          ze sloniem w logo - ten z krolikiem jest w austrii a ten ze sloniem jest we
          wloszech - to dwa rozne sklepy - wiem, bo kiedys wymienialam buty) i bylo
          glownie pelno klapek (a przydalyby mi sie czolenka do pracy), glownie wysokie
          (od 10 cm) i cienkie (!!!) obcasy (baby jak wy na tym chodzicie?) - czesto
          rzemyki dookola kostki, czuby szpiczaste kolory a) pastelowe, kwiatowe b)
          pomaranczowy (!!!) c) czerwony d) nadal bez e) czarny f) zlote, srebne
          (brrrrrrrr) , spory wybor klapek-japonek na plaskim, koturny tez jeszcze byly w
          sporej ilosci, zaczynaja sie okragle przody (ohyda!!!)
          Ja niestety lubie buty skorzane (ostatnio jest mnostwo plastikowych fu) i
          wygodne (czesto kupuje i oddaje, bo sie okazuje ze w chodzeniu sa tragiczne).
          Ja mialam w zeszlym roku ochote na koturny, ale nie znalazlam takich jakie mi
          sie podobaly - moze nadrobie w tym roku???
          Sekserko - generalnie buty w Polsce sa duzo lepsze niz w Austrii!
          • sekserka Re: jakie buty modne? 30.04.04, 13:28
            liloom napisała:

> > Sekserko - generalnie buty w Polsce sa duzo lepsze niz w Austrii!
            >
            wiem, kupuje tylko polskie marki Rylko, Buts..
    • j_u Re: jakie buty modne? 30.04.04, 11:55
      Mnie sie strasznie nie podobaja zarowno koturny, jak i te buty z bardzo waskimi
      noskami, modne od roku jakiegos juz chyba. Nie lubie przesady, a wystepuje ona
      zarowno w jednym jak i w drugim przypadku.
    • Gość: pajdeczka Re: jakie buty modne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.04, 11:55
      A ja mam tak zgrabne nogi, żewszystkie buty na mnie dobrze leżą.
      • Gość: hihi Re: jakie buty modne? IP: *.waw.pdi.net / *.waw-smy.leased.ids.pl 30.04.04, 12:00
        Buty? Leżą?
        • reniatoja Re: jakie buty modne? 30.04.04, 12:03
          A czemu nie? Co niby robia buty na nodze? Leza, czyli sie ukladaja. PRzeciez
          chyba nie stoja.
          • Gość: hihi Re: jakie buty modne? IP: *.waw.pdi.net / *.waw-smy.leased.ids.pl 30.04.04, 12:08
            >A ja mam tak zgrabne nogi, żewszystkie buty na mnie dobrze leżą.<
            >Leza, czyli sie ukladaja. PRzeciez
            > chyba nie stoja.<

Rany, buty się nie układają, to nie plisowana spódniczka.
            Dobrze leżą ciuchy.
            Buty mogą wyglądać. Albo lepiej- noga w nich dobrze wygląda.
            • Gość: r Re: jakie buty modne? IP: *.ath.forthnet.gr 30.04.04, 18:30
              Otoz mylisz sie, takie same dwa buty noszone przez inne osoby zupelne inaczej
              beda wgladaly po pewnym czasie, bo wlasne ULOZA sie zgdne z anatomia stopy
              kazdej z wlascicielek. Nic bardziej nie uklada sie na czlowieku, jak wlasnie
              buty.
    • admin_mezczyzna Dlaczego adminka nie przeniesie tego wątku ??!! 30.04.04, 12:18
      Przecież wyraźnie nadaje się na forum Moda, a nie tutaj. Jakoś wątek o adminach
      społeznych szybko został zmieciony na forum o moderacji (gdzie i tak nikt nie
      odpowiada rzeczowo), mimo że wyraźnie dotyczył forum kobieta. Gdzie tu
      konsekwencja tej pseudoadminki_kobiety?
      • liloom a niby dlaczego??? 30.04.04, 13:23
        Poza tym przenosiny watkow to nie ten watek! jest watek o watkach.
        zglos go w odpowiednim watku - nie trzymasz sie konwencji drogi mezczyzno,
        panie wuadzo in spe (?)- a poza tym nie masz ptaszka nad czym boleje:))))
      • sekserka do admina mezczyzny 30.04.04, 13:31
        forum Kobieta ma szerokie spectrum. mozna pisac o wszystkim co dotyczy kobiet i
        nie tylko. napisalam o butach dla kobiet, nie dla sloni. to samo dotyczy innych
        atrybutow kobiecosci.

admin_mezczyzna napisał:

> Przecież wyraźnie nadaje się na forum Moda, a nie tutaj. Jakoś wątek o
        adminach
        >
        > społeznych szybko został zmieciony na forum o moderacji (gdzie i tak nikt nie
        > odpowiada rzeczowo), mimo że wyraźnie dotyczył forum kobieta. Gdzie tu
        > konsekwencja tej pseudoadminki_kobiety?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka