salma75 22.03.11, 13:29 Ładny, nie? :) Z wątkiem na pierwszy dzień się spóźniłam :D. No i co? Podskoczy ktoś? Usunie, na osła przeniesie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweet_pink Re: Drugi dzień wiosny 22.03.11, 13:37 Ano ładny, słoneczko przyświeca...szkoda, ze trzeba gnić w biurze. Oby w weekend pogoda równie dopisała :D Salma ponoć idea ma być ze bez cenzury, tak wiec nie liczyła bym na dowody uznania w postaci przenoszenia Twoich wątków na osieła;) Odpowiedz Link Zgłoś
piesbaskerwilow Re: Drugi dzień wiosny 22.03.11, 14:14 Wiosna jest OK, ale nie lubię tego przestawiania zegarów. A to już w niedziele w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Drugi dzień wiosny 22.03.11, 14:47 tutaj panuje wolność, wątki nie są usuwane :) a ja mam mnóstwo roboty i nawet na forum nie mam czasu popisać :/ Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Drugi dzień wiosny 22.03.11, 19:10 no, ja musiałam sobie pretekst do spaceru znaleźć, bo nie mogłam usiedzieć w domu. muszę też w końcu założyć zabezpieczenie na balkonie żeby mi kotek nie wypadł i zacząć otwierać drzwi nań na oścież. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: Drugi dzień wiosny 22.03.11, 19:15 ja też trochę się przeszłam :) nie mylić proszę z pomylonym tramwajem;) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Drugi dzień wiosny 22.03.11, 19:32 No...., a ja tu niedaleko mam jakieś takie bajorko, to ciemno nad nim jest od komarów. Trzeba bardzo dużo pić wódki wtedy. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: Drugi dzień wiosny 22.03.11, 19:38 no popatrz, a mi wmówili, że wanilią trzeba się smarować :) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: Drugi dzień wiosny 23.03.11, 00:49 po tym spacerku zasnełam w ubraniu. i co ? mam już zacząć nowy dzień? Rano nie wstanę Odpowiedz Link Zgłoś