seren.dipity 27.03.11, 20:47 Jak ktoś napisze coś ważnego dla niego, to wielka zlewka, jak ktoś napisze głupoty, to wielka zlewka, no może ze 2 odpowiedzi na temat. Puste, jak tleniony blondyn. Takie to forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabellaz1 Re: puste tematy tego forum 27.03.11, 21:01 Mnie się nie chce. Ciastko czymam w jednej ręce a drugą piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: puste tematy tego forum 27.03.11, 21:02 Ona ma rację , nie traktujemy poważnie cudzych problemów. Jesteśmy oziębłe i wyrachowane i pste jak tlenione blondynki. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: puste tematy tego forum 27.03.11, 20:52 Wysmarkaj się administracji w wirtualny rękaw. Tylko może napisz po polsku bo zlewki z kuchni to się bambrowi dla świnek sprzedaje. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: puste tematy tego forum 27.03.11, 20:53 seren.dipity napisała: > Jak ktoś napisze coś ważnego dla niego, to wielka zlewka, jak ktoś napisze głup > oty, to wielka zlewka, no może ze 2 odpowiedzi na temat. > Puste, jak tleniony blondyn. Takie to forum. Objawiłaś nam prawdę. No i? Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: puste tematy tego forum 27.03.11, 21:10 seren.dipity napisała: > no i już. No, ale tak po prostu?! Co dalej?! Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: puste tematy tego forum 27.03.11, 21:45 roha dawaj enter po cytowaniu bo mi się zlewa Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: puste tematy tego forum 27.03.11, 21:52 ursyda napisała: > roha dawaj enter po cytowaniu bo mi się zlewa * To tyle nie pij, kurde! Ale tak z enterem... Fszyscy tak robią, oryginalnie miało być. Mogię dawać gwiazdkię? Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: puste tematy tego forum 27.03.11, 20:54 > Jak ktoś napisze coś ważnego dla niego, to wielka zlewka, jak ktoś napisze głup > oty, to wielka zlewka, no może ze 2 odpowiedzi na temat. Po przejrzeniu w historii Twoich ostatnich wpisów zbyt daleko od stereotypu tlenionej blondyny nie odbiegasz. Odpowiedz Link Zgłoś
seren.dipity Re: puste tematy tego forum 27.03.11, 20:57 następnym razem zmienię nick, żeby bardziej była szatynka:) Odpowiedz Link Zgłoś
mallwia Re: puste tematy tego forum 27.03.11, 21:16 To co cię dziecko dręczy i trapi.Wyżal się pomożemy.Nie bój się opowiadaj, a na pewno znajdzie się rada. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: puste tematy tego forum 27.03.11, 21:33 O, dobry pomysł. Może by się tak na blondyna zrobić? Co myślicie, "kobietki"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: puste tematy tego forum 27.03.11, 21:41 Zrób. Ale które włosy planujesz zblądynić? Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: puste tematy tego forum 27.03.11, 21:44 gr.een napisał: > te które ma :) Ale wszystkie? Bo może te na głowie na bląd machnie, te na nogach na ródo, a te pod pachami na popjelato? I czy un ma jakieś włosy? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: puste tematy tego forum 27.03.11, 21:48 Nie widziałam wersji oryginalnej więc nie wiem jak byś wyglądał jako blondyn :) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: puste tematy tego forum 27.03.11, 21:55 izabellaz1 napisała: > Nie widziałam wersji oryginalnej więc nie wiem jak byś wyglądał jako blondyn :) > Ostatnie zdjęcia na których mam blond włosy pochodzą z wczesnego dzieciństwa. Bazując na tych zdjeciach wygląda na to że jako blondyn będę wyglądał słodko. Gorzej że będę też na nocniki siadał... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: puste tematy tego forum 27.03.11, 22:01 g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > Ostatnie zdjęcia na których mam blond włosy pochodzą z wczesnego dzieciństwa. > wygląda na to że jako blondyn będę wyglądał słodko. Poka poka :) > Gorzej że będę też na nocniki siadał... Na wszystkie? Nie miałeś jednego ulubionego? :P Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: puste tematy tego forum 27.03.11, 22:03 > Poka poka :) Oj znajdź sobie dowolne zdjecie jasnowłosego chłopca. W końcu wszystkie dzieci tak samo wyglądają. > > > Gorzej że będę też na nocniki siadał... > > Na wszystkie? Nie miałeś jednego ulubionego? :P Kiedyś pewnie miałem, ale raczej go już nie znajdę :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: puste tematy tego forum 27.03.11, 22:08 g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > Oj znajdź sobie dowolne zdjecie jasnowłosego chłopca. Ojoj czyżbyś uważał się za przeciętnego, pospolitego, powtarzalnego? :P > Kiedyś pewnie miałem, ale raczej go już nie znajdę :D Zapytaj mamy. Może gdzieś schowała na pamiątkę :P Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: puste tematy tego forum 27.03.11, 22:13 > Ojoj czyżbyś uważał się za przeciętnego, pospolitego, powtarzalnego? :P NO SKOOOOND. W końcu "wszyscy jesteśmy indywidualistami" :D > Zapytaj mamy. Może gdzieś schowała na pamiątkę :P hahahaha, Ze śmiechu siły na ripostę nie mam :P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: puste tematy tego forum 27.03.11, 22:21 g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > NO SKOOOOND. W końcu "wszyscy jesteśmy indywidualistami" :D Zatem zdjęcie byle jakiego blond bobasa nic mi nie da :P > hahahaha, Ze śmiechu siły na ripostę nie mam :P Ty??? Niemożliwe :P Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: puste tematy tego forum 27.03.11, 22:27 > > NO SKOOOOND. W końcu "wszyscy jesteśmy indywidualistami" :D > > Zatem zdjęcie byle jakiego blond bobasa nic mi nie da :P To miało być "wszyscy jesteśmy indywidualistami", "nie, ja nie jestem" :D A ja na serio uważam że dla ludzi spoza rodziny dzieci wyglądają tak samo. Podobnie jak Azjaci. > > > hahahaha, Ze śmiechu siły na ripostę nie mam :P > > Ty??? Niemożliwe :P no co, nie można mieć chwili słabości w leniwy niedzielny wieczór? :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: puste tematy tego forum 27.03.11, 22:35 Czyli w dalszym ciągu nie pomogę w temacie, bo bobasem już nie jesteś czyli słodko nie będziesz wyglądał. A na herubinka nie pasujesz :P Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: puste tematy tego forum 27.03.11, 22:49 Odkrycie. :) Nie odpisuj jak ci się nie podoba. Ja tak robię. Odpowiedz Link Zgłoś
szanim i tu bład dlaczego tleniony blondyn jest pusty? 28.03.11, 08:30 to jakas manipulacja i homofobia Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: puste tematy tego forum 28.03.11, 09:20 A teraz rzeknij mi, jak to wiekopomne spostrzeżenie ma się do Twojego nicka. www.slownik-online.pl/kopalinski/76F6C4EF9CBDDED0C125658C007EA207.php P. S. Metreso, o serendipity napisała kiedyś bardzo fajnie Ziomecka :) Odpowiedz Link Zgłoś