j_u 04.05.04, 13:17 ;))) Skonczylam dzis pisac prace magisterska!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j_u a dziekuje 04.05.04, 13:21 Obrona przed wakacjami - tyle wiem, bo recenzent musi przeczytac i nie za bardzo wiem kiedy skonczy. Z historii sredniowiecza mniej wiecej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: Gratulacje !!!! n/tx. 04.05.04, 13:25 No, napisac to jeszcze nie taki straszny bol. Duzo pracy, to prawda. Ale ja jestem osoba strachliwa i najbardziej sie boje obrony. Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: Gratulacje 04.05.04, 13:46 Ojej, ojej, dziekuje wszystkim. "Reforma liturgiczna w świetle kapitularzy Karola Wielkiego" Mowi ci to cos? ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: Gratulacje !!!! n/tx. 04.05.04, 13:39 gratulacje!!! a obrona to tylko formalność :)) Odpowiedz Link Zgłoś
apetyt_na_zycie Re: jak napisze na dekameronie, za malo osob usly 04.05.04, 13:40 Gratulacje i powodzenia na obronie! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom ale to ambitnie brzmi! 04.05.04, 14:51 o kurcze!ale macie ambitne tematy! moja kolezanka wlasnie napisala "widoki rzymu w sztuce nowozytnej" a w jakim jestes miescie? Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: ale to ambitnie brzmi! 04.05.04, 14:57 A w Warszawie. To sie juz pochwale, ze nie tylko brzmi ambitnie. temat jest nie ruszony, tzn. nie opracowany, i to bedzie pierwsza dotyczaca tego zagadnienia publikacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
appiana Gratulacje J_U :) 04.05.04, 17:25 I poinformuj kiedy obrona to będę trzymać kciuki :D Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: jak napisze na dekameronie, za malo osob usly 04.05.04, 17:50 Gratuluje, polamania piora i jezyka na obronie! Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzoczlowiekoupior Re: jak napisze na dekameronie, za malo osob usly 04.05.04, 18:13 No to przed Tobą najmilszy moment studiów - czyli obrona, gdzie zazwyczaj nawet największe wydziałowe mendy pokazują ludzką twarz:) Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: jak napisze na dekameronie, za malo osob usly IP: 217.98.107.* 04.05.04, 21:29 j_u, brawo a co do najmilszego momentu... to może być jeszcze milej? gdy będę pisać mojego pierwszego w życiu licencjata to też się pochwalę, ale to dopiero za rok, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
rusty.lady gratulacje!!! 04.05.04, 22:51 i temat ambitny, brawo ;))) długo nad nią pracowałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: gratulacje!!! 05.05.04, 08:56 Dziekuje wszystkim raz jeszcze i bardzo. Praca trwala w sumie dosc dlugo, ale bardzo rozlozona w czasie. Ok. miesiaca- gromadzenie bibliografii, 1 miesiac sprowadzania i zwozenia opracowan, 1 miesiac ich czytania, 1 miesiac sleczenia nad zrodlem i 1 miesiac pisania :) Hura hura. Odpowiedz Link Zgłoś