Dodaj do ulubionych

kontakt z byłym

06.04.11, 16:34
Nie będę sie po raz kolejny rozpisywać - w każdym razie były wysłał kurtuazyjnego smsa - co slychać, że ma na dzieje, ze u mnie wszystko ok itd ....no i dylemat - odpisać? olać? (kto nie w temacie - rozstanie bolesne, wieloletni związek, Pan się zagubił i nie wie czego od życia chce tzn. czy w tym życiu jest miejsce dla mnie ).
Obserwuj wątek
    • six_a Re: kontakt z byłym 06.04.11, 16:36
      odpisz, że OK i nie wnikaj.
    • enith Re: kontakt z byłym 06.04.11, 16:41
      Wyślij równie kurtuazyjnego sms'a, że "dzięki, wszystko OK". I na tym zakończ sprawę.
      • liiona Re: kontakt z byłym 06.04.11, 17:09
        Tyle co mówili w telewizorze że kobiet jest więcej:-)
        Daj sobie spokój:)
      • sid-the-sloth Re: kontakt z byłym 06.04.11, 18:58
        No właśnie. Nad czym tu dumać?
        • princessjobaggy Re: kontakt z byłym 06.04.11, 20:26
          Dla mnie w ogole glupota jest utrzymywanie jakiegokolwiek kontaktu, przynajmniej na poczatku. Nie dziwie sie jej, ze nie wie czy odpowiedziec.

Jestem w dosc podobnej sytuacji i, na moje zyczenie, nie kontaktujemy sie wcale.
    • mocno.zdziwiona Re: kontakt z byłym 06.04.11, 17:07
      Nie odpisuj, bo i po co? Kij mu w oko, facet tylko sprawdza czy jesteś gotowa na przyjęcie go z powrotem. Olej padalca.
      • ursyda Re: kontakt z byłym 06.04.11, 17:11
        ja bym odpisała "a kto pyta?"
        • jej_torebka Re: kontakt z byłym 06.04.11, 18:13
          :)
    • slodkie_malenstwo Re: kontakt z byłym 06.04.11, 17:11
      nic nie odpisuj niedorozwinietemu psychicznie pacanowi
    • princessjobaggy Re: kontakt z byłym 06.04.11, 17:14
      Jesli to swieze, to nie odpisuj wcale.
    • moonogamistka Re: kontakt z byłym 06.04.11, 17:35
      OLAC...nic nei boli tak jak ignor:)
    • lusseiana Re: kontakt z byłym 06.04.11, 18:00
      Olałabym. Jeśli bolało, to nie widzę sensu na nowo tego rozkopywać.
    • izabellaz1 Re: kontakt z byłym 06.04.11, 18:17
      Napisz mu "OK. Świetnie. Dzięki."
      • kika843 Re: kontakt z byłym 06.04.11, 22:24
        Wszystko zależy od tego, czy chcesz odnowić z nim kontakt, czy po prostu masz go dość i wysłałabyś go do diabła, gdybyś mogła.
        Mój eks też się uaktywnił, ale ja nie jestem nim zainteresowana, ktoś inny zaprząta moje myśli, zatem jak się odzywa, to mu krótko zdawkowo odpowiadam: tak/nie, nie widziałam/widziałam, ok dzięki. Nie odczuwam potrzeby kontaktu z nim, jednocześnie nie ma powodu bym była dla niego skrajnie niemiła i w ogóle nie odpisywała. On mnie ani nie kręci, ani nie rani, po prostu zobojętniał.
    • zamysleniee Re: kontakt z byłym 06.04.11, 18:55
      Napisz: sucho - ok.
      • mukunku Re: kontakt z byłym 06.04.11, 19:06
        ok
        • ferro2 Re: kontakt z byłym 06.04.11, 19:40
          a moze on czeka na druga szanse???? ponoc kazdy ma prawo do niej??? moze zrozumial co zrobil zle???
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: kontakt z byłym 06.04.11, 20:35
      Nie odpisuj.
      Nie w ramach odpłaty. Tylko żeby nie dawać pretekstów do kolejnych kontaktów.
    • bonnie79 Re: kontakt z byłym 06.04.11, 21:30
      póki co nie odpisałam - moja reakcja na tego smsa zaskoczyła mnie bardzo, wydawało mi się, że już przerobiłam problem, a tu sms wywołał morze łez w dodatku w miejscu publicznym....moja reakcja na zwykłego kurtuazyjnego smsa chyba sama jest odpowiedzią....dalej bardzo boli, więc po co rozdrapywać rany?
      • best.yjka Re: kontakt z byłym 06.04.11, 21:39
        Nie rozdrapuj, nie odpisuj.
        Trzymaj się i olej go długim ciepłym moczem :)
        Nie jest wart.
      • princessjobaggy Re: kontakt z byłym 06.04.11, 21:50
        Zablokuj smsy od niego, mowie Ci, inaczej sie wykonczysz.
      • kiedyzaczynasie Re: kontakt z byłym 07.04.11, 13:26
        Nie pisz. Sól na ranę, niepotrzebna.

bonnie79 napisała:

> póki co nie odpisałam - moja reakcja na tego smsa zaskoczyła mnie bardzo, wydaw
        > ało mi się, że już przerobiłam problem, a tu sms wywołał morze łez w dodatku w
        > miejscu publicznym....moja reakcja na zwykłego kurtuazyjnego smsa chyba sama je
        > st odpowiedzią....dalej bardzo boli, więc po co rozdrapywać rany?
      • kiedyzaczynasie Re: kontakt z byłym 07.04.11, 13:31
        W ramach pocieszenia (choć to marne pewnie): mój Pan, po miesiącu od sprawy, niczym zerwany z łańcucha wrzuca na (wszędobylski) FuckFacebook wszystko, czym tylko można dać mi w kość. Człowiek się po czasie budzi i widzi, jak mało się wie o najbliższych(?).

Uszy wyżej. Boli. I przejdzie. Bo taka kolej spraw.

bonnie79 napisała:

> póki co nie odpisałam - moja reakcja na tego smsa zaskoczyła mnie bardzo, wydaw
        > ało mi się, że już przerobiłam problem, a tu sms wywołał morze łez w dodatku w
        > miejscu publicznym....moja reakcja na zwykłego kurtuazyjnego smsa chyba sama je
        > st odpowiedzią....dalej bardzo boli, więc po co rozdrapywać rany?
        • bonnie79 Re: kontakt z byłym 07.04.11, 14:09
          Ja od kilku miesięcy poprostu nie wchodzę na Facebook i NK - właśnie po to żeby nie poczuć się jeszcze gorzej. Może poprostu zrób tak samo i przynajmniej nie bedziesz jeszcze bardziej cierpieć?
          • kiedyzaczynasie Re: kontakt z byłym 07.04.11, 14:34
            Puściłam w eter swoje konta. Tak jest zdrowo, dla mnie.

bonnie79 napisała:

> Ja od kilku miesięcy poprostu nie wchodzę na Facebook i NK - właśnie po to żeby
            > nie poczuć się jeszcze gorzej. Może poprostu zrób tak samo i przynajmniej nie
            > bedziesz jeszcze bardziej cierpieć?
    • hejterzyna odpisz 07.04.11, 13:41
      moze facetowi zalezy na tobie.
      daj mu szanse.
      kazdy bladzi i kazdy sie zmienia.

co ci szkodzi?
      • bonnie79 Re: odpisz 07.04.11, 14:14
        Pan błądził przez 10 lat związku wiele - wiele zostało mu wybaczone, zrzucone na karb młodości itd...ale no właśnie jest ale - są pewne granice i o ile jestem ostatnią kobietą na ziemi, której można zarzucić brak zrozumienia o tyle z naszym rozstaniem związne było wiele wiele spraw, które bardzo skomplikowały moje życie. Panu pewnie zawsze będzie na mnie zależeć, ale w między czasie będzie poszukiwał ideału przy okazji pobłądzi jeszcze wiele razy. Gdyby to był sms typu hmm zrobiłem błąd to pewnie bym odpisała, ale to jest sms kurtuazyjny podszyty zwyczajnymi wyrzutami sumienia od i tyle....
        • bladamery Re: odpisz 07.04.11, 14:23
          Mam głęboką nadzieję, że "79" to nie jest Twój rok urodzenia... <załamka>
          • bonnie79 Re: odpisz 07.04.11, 14:30
            niestety rocznik urodzenia...i rozumiem co masz na myśli....
            • bladamery Re: odpisz 07.04.11, 14:33
              W takim razie wielki szacunek za to że rozumiesz :))

bonnie79 napisała:

> niestety rocznik urodzenia...i rozumiem co masz na myśli....

• hejterzyna Re: odpisz 07.04.11, 14:24
          odpisz
          przeciez go kochasz nadal
          wiec po co sie meczyc
          moze zaczniecie wszystko od nowa

przeciez nie wyslal tego esa zeby sie z ciebie nabijac, tylko dlatego ze mu zalezy na tobie

odpisz milo i najlepiej zakoncz pytaniem, zeby mial pretekst do odpisania :)
          • ursyda Re: odpisz 07.04.11, 14:29
            młody nie rób sobie jaj bo ona uwierzy i wyśle i xuj z tego będzie
            • hejterzyna Re: odpisz 07.04.11, 14:47
              nie robie
              bez przesady

to ty nie badz taka anty
              • ursyda Re: odpisz 07.04.11, 14:57
                nie wkręcaj jej, mówię ci
                • hejterzyna Re: odpisz 07.04.11, 15:09
                  no mowisz mowisz
                  a nawet piszesz
                  widze

ja bym odpisal
        • fikcyjne-konto Re: odpisz 07.04.11, 14:26
          facet wie że mu wielokrotnie ulegalaś i wybaczałaś, sprawdza czy juz zmiękłaś i da się dalej ciągnąć po staremu i czasem pobzykać bez zobowiązań

nie licz, że sie zmieni.
          • bonnie79 Re: odpisz 07.04.11, 15:05
            bzykania bez zobowiązań raczej na myśli nie ma.....dzielą nas tysiące km, więc byłoby cięzko :)
            • fikcyjne-konto Re: odpisz 07.04.11, 15:26
              oj tam ;) a przez internet i kamerkę nie można? trochę miłości jeszcze od ciebie wyłudzić, uczuć, zaangażowania, poczucia że czekasz ciągle i wiernie bez względu na pana wybryki ? że mimo jego nielojalności i świństw ty będziesz mu życzliwa i lojalna, będziesz mu przyjaciółką.
              wiesz jak niektórzy panowie lubią mieć wokoło siebie zakochane w nich kobietki? jak im z tym dobrze się żyje i lekko na duszy poszukuje innych atrakcji?
              a jak się "uzależniłaś" to pora na solidny odwyk.
              • bonnie79 Re: odpisz 08.04.11, 09:59
                Gratuluje przenikliwości - trafiłaś w sedno. Ten Pan właśnie tak ma i dlatego ja postanowiłam, że we mnie nie znajdzie zakochanej adoratorki, która pomimo okropnego potraktowania po latach związku nadal będzie żyła złudzeniami i będzie się dawać zwodzić.....może zabrzmi to idiotycznie, ale doszłam do wniosku, że po wieloletnim głaskaniu Pana ego, cierpliwości i wyrozumiałości - albo wszystko albo nic!
                • kiedyzaczynasie Re: odpisz 08.04.11, 12:27
                  To chyba zdrowe.

bonnie79 napisała:

> Gratuluje przenikliwości - trafiłaś w sedno. Ten Pan właśnie tak ma i dlatego j
                  > a postanowiłam, że we mnie nie znajdzie zakochanej adoratorki, która pomimo okr
                  > opnego potraktowania po latach związku nadal będzie żyła złudzeniami i będzie s
                  > ię dawać zwodzić.....może zabrzmi to idiotycznie, ale doszłam do wniosku, że po
                  > wieloletnim głaskaniu Pana ego, cierpliwości i wyrozumiałości - albo wszystko
                  > albo nic!
              • agg Re: odpisz 08.04.11, 23:47
                o rany chlopie to jest po prostu genialne
    • kochanic.a.francuza Re: kontakt z byłym 07.04.11, 14:41
      Ja bym odpisala, ze...
      " mam sie swietnie jak nigdy dotad. Ostatnio pierwszy raz w zyciu mialam orgazm i to z wytryskiem. Szkoda, Pawelku, ze nie dane Ci bylo tego ogladac. Nie wiedzialam, ze codzienne orgazmy moga tak zmienic zycie kobiety."
      • hejterzyna Re: kontakt z byłym 07.04.11, 14:45
        w twoim stylu, czyli wulgarnie i bezczelnie
    • hejterzyna i co, odpisalas? 08.04.11, 10:12
      po takim czasie to chyba juz bez sensu.

albo sie odpisuje tego samego dnia albo w ogole.
      bo jak odpiszesz po kilku dniach to chyba najgorzej dla ciebie.
      pokazujesz ze myslalas myslalas i doszlas do wniosku. jakiego? zeby dac mu szanse
    • a_nonima Re: kontakt z byłym 08.04.11, 11:18
      Jeżeli przez 10 lat pan się nie dowiedział, czy chce z Tobą być to już się nie dowie.
      Nie odpisywałabym wcale, a jeżeli juz to tylko zdawkowym: wszystko ok.
      pozdr
      • bonnie79 Re: kontakt z byłym 08.04.11, 11:30
        Słuszna uwaga - póki co nadal nie odpisałam. Jeden sms rozstroił mnie kompletnie i od 2 dni czuje się tak jak się czułam świeżo po rozstaniu. Wydawało mi się, że jest dużo lepiej, a tu dupa....
        • kiedyzaczynasie Re: kontakt z byłym 08.04.11, 11:37
          Dziwna ta nasza konstrukcja. Małe dmuchnięcie i świat się potrafi zsypać na 2 dni. Niech się już skończą! Życzę!

bonnie79 napisała:

> Słuszna uwaga - póki co nadal nie odpisałam. Jeden sms rozstroił mnie kompletni
          > e i od 2 dni czuje się tak jak się czułam świeżo po rozstaniu. Wydawało mi się,
          > że jest dużo lepiej, a tu dupa....
        • hejterzyna Re: kontakt z byłym 08.04.11, 11:38
          teraz jak odpiszesz to lipa bedzie
          • ursyda Re: kontakt z byłym 08.04.11, 11:40
            ja dalej jestem za tym, żeby odpisała: "a kto pyta?"
            • hejterzyna Re: kontakt z byłym 08.04.11, 12:12
              hehe
              to dobry pomysl ale nie po 2 dniach
              tak powinna od razu
              • a_nonima Re: kontakt z byłym 08.04.11, 12:23
                Teraz nie odpisuj. Nekst tajm jak napisze za namową Ursydy zapytaj kim jest.
                • hejterzyna Re: kontakt z byłym 08.04.11, 12:31
                  nie powtarzaj po mnie ;)
                  • a_nonima Re: kontakt z byłym 08.04.11, 12:32
                    aj tam, aj tam ;))
                    • hejterzyna Re: kontakt z byłym 08.04.11, 12:36
                      rozumiem, ze mnie podrywasz, ok...
                      • a_nonima Re: kontakt z byłym 08.04.11, 12:42
                        Podrywam?? hmmm odważna interpretacja ;)
                        • hejterzyna Re: kontakt z byłym 08.04.11, 12:45
                          ale najbardziej prawdopodobna
                          zreszta wcale sie nie dziwie :)
    • mmagi Re: kontakt z byłym 08.04.11, 12:33
      olej tego smsa,bedzie Cie nekał wtedy kiedy on bedzie chciał,jak Ty bedziesz go potrzebowała to znów sie bedzie bidulek zastanawiał:/
    • mrs.solis Re: kontakt z byłym 08.04.11, 13:59
      W takiej sytuacji ja bym odpisala odpier....l sie i zablokowala jego numer albo zmienila swoj.
    • nowasowa Re: kontakt z byłym 09.04.11, 00:38
      Jeżeli ci zależy odpisz coś ciekawego, jeżeli nie to wyślij zwykłe "Dziękuję za pamięć, u mnie wspaniale, nareszcie jestem szczęśliwa"
    • qw994 Re: kontakt z byłym 10.04.11, 09:24
      Przeczytałam cały wątek - w żadnym wypadku bym nie odpowiadała.
      • bonnie79 Re: kontakt z byłym 10.04.11, 10:09
        dziękuję za poświęcenie czasu i przeczytanie wątku w całości. Nie odpisałam do tej pory - nie ejst mi łątwo nie odpisywać. Pierwszy raz w życiu mu ni odpisałam, ale czasami trzeba zmienić schemat i pójść za głosem rozumu....
        • qw994 Re: kontakt z byłym 10.04.11, 10:20
          Tak trzymaj! :)
    • lew_ Re: kontakt z byłym 10.04.11, 11:02
      QW moze tych metrow jest mniej do odkurzania?? Mieszkasz w jednym pokoju z kolezanka?:)
      • qw994 Re: kontakt z byłym 10.04.11, 11:06
        Szanowny debilu forumowy. Ponieważ pełnisz funkcję zaśmiecacza, więc oświadczam, że od tej pory masz mój ignor, bo szkoda mojej klawiatury na odpisywanie robactwu. Bye.
        • lew_ Re: kontakt z byłym 10.04.11, 11:43
          Prawda zabolala?:) No coz,nie kazdy moze miec dom tak jak ja;()

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka