kombinerki.pinocheta 11.05.11, 15:44 Co cechuje faceta, ktory nadaje sie na taka relacje? Na co dziewczyny zwracacie uwage? Co wyroznia go z tlumu i co powoduje, ze wybieracie wlasnie jego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ursyda Re: Cechy fak frjenda 11.05.11, 15:45 Coś jak ty. Tylko zupeeeeełnie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Cechy fak frjenda 11.05.11, 15:54 czyli ze nie tylko ja tak twierdzilem i to 2x zeby nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Cechy fak frjenda 11.05.11, 16:25 nooo..... seksowny musi być:D znaczy: inteligentny przystojny energiczny i z dobrą kondycją - ja mam duże wymagania Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Cechy fak frjenda 11.05.11, 16:27 czyli w zupełności może być inteligentnym, przystojnym i energicznym sku....synem? Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Cechy fak frjenda 11.05.11, 16:40 oczywiście, przecież nie będę sięgac do przeszłości jego matki;) Odpowiedz Link Zgłoś
timetotime Re: Cechy fak frjenda 11.05.11, 16:41 Schludny, pachnący, inteligentny, oczytany, z poczuciem humoru, wysoki, wysportowany, szczupły, dobrze ubrany :). Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Cechy fak frjenda 11.05.11, 17:43 A po co inteligencja do seksu? Odpowiedz Link Zgłoś
po-trafie Re: Cechy fak frjenda 11.05.11, 18:16 Inteligencja jest elementem atrakcyjnosci seksualnej mezczyzny. Znaczy ze da sie z nim porozmawiac, ze zrozumie sugestie, podchwyci zart, wyczuje niuans. A nie ze bedzie sie mialo ochote zakneb lowac go jak tylko sie odezwie :-D Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Cechy fak frjenda 11.05.11, 19:05 Wielu "babiarzy" do inteligentów nie należy, a kobiety mają mokro w majtkach jak ich widzą Odpowiedz Link Zgłoś
po-trafie Re: Cechy fak frjenda 11.05.11, 23:10 widac one tez do najbystrzejszych nie naleza i z ich perspektywy ten pan jest bardzo inteligentny. Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Cechy fak frjenda 11.05.11, 16:43 pełne uzębienie, albo chociaż obecne jedynki w jamie ustnej Odpowiedz Link Zgłoś
fiigo-fago Nie żałuj 11.05.11, 16:43 Kombi, nie masz czego zazdrościć. Miałem kilka fak-frend-koleżanek i kilka kochanek, oraz oczywiście stałe partnerki. I zdecydowanie stałe partnerki preferuję. W takich wolnych układach koleżeńsko-przyjacielskich z seksem przeważnie jedna strona się angażuje a druga nie, i potem są różne komplikacje. Choć plusem jest że można sobie z różnymi koleżankami w niemal tym samym czasie pobaraszkować, i być samolubnym sukinsynem myślącym tylko o sobie. ;) Tylko na dłuższą metę brakuje jednak człowiekowi odwzajemnionego uczucia i bycia z kimś. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Nie żałuj 15.05.11, 14:02 Gdybys wierzyl w to co piszesz, to ys nie wchodzil po raz kolejny w takie uklady. Odpowiedz Link Zgłoś
fiigo-fago Re: Nie żałuj 16.05.11, 12:37 Moment moment, nie pisałem że są same minusy, bo tak nie jest. Seks jest nierozłączną potrzebą zdrowego człowieka, tak jak jedzenie, picie, spanie, rozrywka i inne. Gdy się akurat nie ma stałej partnerki to przygodne panny i takie przyjaciółki są lepsze niż nic. Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: Cechy fak frjenda 11.05.11, 16:47 bosko bzykac i nie oczekiwac ze wybzyka sobie zwiazek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Cechy fak frjenda 11.05.11, 17:01 chyba mamy inną definicję inteligencji inteligentny facet nie ryzykuje zapłodnienia kobiety, z którą nie chce się wiązać na stałe Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: Cechy fak frjenda 11.05.11, 17:03 inteligentny facet zna sie na antykoncepcji (kazdej) a w szczegolnosci na obsludze prezerwatyw :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Cechy fak frjenda 11.05.11, 17:06 nie ma 100% antykoncepcji Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: Cechy fak frjenda 11.05.11, 17:09 tak slyszalam o tym forumowym urban myth, tylko jakos nie spotkalam w naturze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Cechy fak frjenda 11.05.11, 17:11 tak, tak, Wskaźnik Pearla też jest mitem, którym straszy się puszczalskie dziewczynki Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: Cechy fak frjenda 11.05.11, 17:17 tak wlasnie poczytaj sobie o wskazniku Pearla, w jaki sposob sie go oblicza i jakie sa determinanty. przy okazji poczytaj tez sobie o statystyce. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Cechy fak frjenda 11.05.11, 17:23 a ty poczytaj sobie o faktach: * Około 48% z 6 mln ciąż w USA każdego roku to ciąże nie zaplanowane. W 1994 r. w USA odnotowano około 3 milionów nie zaplanowanych ciąż. * Połowa tych ciąż jest wynikiem braku jakiegokolwiek zabezpieczenia, a pozostałe - stosowania środków antykoncepcyjnych, które z jakichś względów nie zadziałały. * 4 z 5 ciąż nastolatek jest nie zaplanowanych, a 1 na 5 nastolatek w ogóle nie używa żadnych środków antykoncepcyjnych. * 47% nie zaplanowanych ciąż skończyło się aborcją, 40% urodzeniem dziecka i 13% poronieniem. * Spośród tych ciąż u kobiet, które stosowały antykoncepcję (ale nie planowały ciąży): 51% ciąż zakończyła się aborcją, 37% urodzeniem dziecka, a 12% poronieniem. * Spośród tych kobiet, które nie używały antykoncepcji (i nie planowały ciąży): 43% zastosowało aborcję, 44% urodziły dziecko, a 13% poroniło. * 48% kobiet między 15. a 44. r. życia nie planowało swojej ciąży. * 60% kobiet pomiędzy 35. a 39. r. życia miało nie zaplanowaną ciążę. W Polsce takich badań się nie prowadzi. źródło: www.resmedica.pl/pl/archiwum/ffxraport1099.html Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: Cechy fak frjenda 11.05.11, 17:26 ale w jaki sposob to ze ktos nie umie stosowac antykoncepcji lub wybiera metody malo skuteczne ma sie do tego o czym rozmawiamy? Odpowiedz Link Zgłoś
po-trafie Re: Cechy fak frjenda 12.05.11, 13:40 Fakty, ktore wymieniasz, maja sie nijak do tematu. Calkiem wazna i wnoszaca cos statystyka bylaby odpowiedz na pytanie: - jaki procent kontaktow seksualnych bez zabezpieczenia jakiegokolwiek konczy sie ciaza? - jaki procent kontaktow seksualnych ze stosowaniem ktorejs z metod uznawanych za najskuteczniejsze (tabletki, spirala, plastry, ewentualnie prezerwatywa choc ona najlepiel kombinowana z ktoryms z poprzednich) konczy sie ciaza? Bo to, ze iles procent ciaz bylo nieplanowanych znaczy tylko tyle, ze bardzo wielu ludzi nie wie jak uzywac antykoncepcji lub jej nie uzywa wcale (1 na 5 nastolatek, jak sam piszesz). Mysle, ze bardzo niewielki procent z tych ciaz, to ciaze pechowcow stosujacych umiejetnie i konsekwentnie antykoncepcje, a mimo to 'wpadnietych'. Odpowiedz Link Zgłoś
po-trafie Re: Cechy fak frjenda 12.05.11, 14:18 jw: Sposrod 43mln plodnych, seksualnie aktywnych kobiet, ktore nie chca zajsc w ciaze, 89% stosuje antykoncepcje. Tabletki stosuje 10 800 000, sterylizacje: 10 700 000 Razem z Twoimi statystyki prowadzi to do wniosku, iz w USA: - ponad 4mln kobiet nie chcacych zajsc w ciaze nie uzywa zadnej antykoncepcji (glupota), - pozostale 39 milionow uzywa roznych rodzajow antykoncepcji, z tego 1/4 uzywa tabletek, 1/4 uzywa sterylizacji. 3mln ciaz przy tej statystyce, to naprawde nieduzo. Jest wiecej plodnych kobiet nieuzywajacych zadnej antykoncepcji niz niezaplanowanych ciaz. Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: Cechy fak frjenda 11.05.11, 17:25 jan_hus_na_stosie napisał: > chyba mamy inną definicję inteligencji > > inteligentny facet nie ryzykuje zapłodnienia kobiety, z którą nie chce się wiązać na stałe Uuu, nie myslalam nigdy o tym w ten sposob. Cos w tym jest, Janek, cos w tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
fuks0 Re: Cechy fak frjenda 12.05.11, 17:38 > inteligentny facet nie ryzykuje zapłodnienia kobiety, z którą nie chce się wiąz > ać na stałe Abstrahując od tego czy z pierwotnym zamysłem Twej wypowiedzi się zgadzam czy nie, to na pewno nie inteligentny, tylko jak już coś mądry (życiowo). Można być bardzo inteligentnym i jednocześnie podejmować głupie (życiowo) decyzje. Odpowiedz Link Zgłoś
po-trafie Re: Cechy fak frjenda 11.05.11, 17:37 Odpowiednia atrakcyjnosc fizyczna, wzajemna sympatia, dreszcz pozadania i namietnosci + to ze wyglada na 'bezproblemowego'. Ma byc lekko, latwo i przyjemnie, bez dramatow, oczekiwan, scen zazdrosci, dziwacznych pytan w stylu 'to jak spedzimy weekend/wakacje'. Facet musi wygladac na takiego, ktory rozumie jak sie bawi w te klocki i z ktorym nawet po zamknieciu sytuacji milo sie bedzie czasem przejsc na piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Cechy fak frjenda 11.05.11, 17:44 Nawet mając stałego partnera poszłabyś na piwo z byłym seks przyjacielem? :P Odpowiedz Link Zgłoś
po-trafie Re: Cechy fak frjenda 11.05.11, 18:12 tak, bez zadnego problemu. raczej nie mam tajemnic przed swoim facetem, a on mi ufa. Podobnie utrzymuje kontakt z bylymi nie tylko gahami ale rowniez facetami, spotykamy sie, dzwonimy do siebie, podtrzymujemy kontakty. Jesli ktos byl odpowiednio fajny, zeby uprawiac z nim seks, to zazwyczaj jest odpowiednio fajny zeby chciec pojsc z nim na piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Cechy fak frjenda 11.05.11, 19:03 Ja bym wolał żeby moja dziewczyna się z kimś z takim nie spotykała. I nie dlatego, żebym jej nie ufał, ale by mi się zgrzytać zębami jakby miała chodzić na piwo z kimś z kim kopulowała Odpowiedz Link Zgłoś
po-trafie Re: Cechy fak frjenda 12.05.11, 13:19 Niektorzy tak maja, gdyby mojemy facetowi to przeszkadzalo, to probowalibysmy znalezc jakis kompromis. Widac czujemy sie oboje na tyle pewni siebie na wzajem i na tyle sobie ufamy, ze ani ja nie mam problemu z jego spotkaniem np z byla dziewczyna, ani on z moimi wyjsciami. Wydaje mi sie, ze taka zazdrosc jest czesto wywolana wlasna niska samoocena. W kazdym razie - gdybym chciala go zdradzic, oszukac czy zawiesc jego zaufanie, mam ku temu milion mozliwosci. Tak jak on ma wiele mozliwosci. Nie da sie kogos kontrolowac caly czas, wiec jedyna droga, to albo zgrzytac zebami, albo ufac, ze wyborem tej osoby jestes TY a nie kto inny. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Cechy fak frjenda 12.05.11, 17:46 Ja bym ufał. Po prostu by wracały przerażające myśli o przeszłości seksualnej kobiety :D Odpowiedz Link Zgłoś
po-trafie Re: Cechy fak frjenda 13.05.11, 11:20 Jakie to sa przerazajace? Takie ze bylo jej z kims przyjemnie? Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Cechy fak frjenda 13.05.11, 21:42 Może to, że ktoś z nią robił rzeczy "wulgarne" i "wyuzdane"? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
po-trafie Re: Cechy fak frjenda 16.05.11, 12:26 ah, gdyby jej pisal dzemem i czekolada brzydkie slowa na ciele... Albo namawial do wydawania w trakcie okrzykow po niemiecku.... Albo gdyby oboje zakladali fikusna bielizne, koronkowe maski na twarz i recytowali wulgarne erotyki zapijajac je szampanem... Albo kapali w mleku kozim i kawiorze... Czy to by bylo wulgarne i wyuzdane i przez to takie przerazajace? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Cechy fak frjenda 11.05.11, 19:29 josef_to_ja napisał: > Nawet mając stałego partnera poszłabyś na piwo z byłym seks przyjacielem? :P Ja tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Cechy fak frjenda 11.05.11, 19:30 Ja bym chyba zębami zgrzytał :D Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Cechy fak frjenda 12.05.11, 13:24 Ale nikt Cię nie zmusza do zwiazku ze mną, serio :) Na ziemi żyje prawie siedem miliardów ludzi, każdy ma szansę znaleźć swoją drugą połówkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Cechy fak frjenda 13.05.11, 09:36 Moim zdaniem faceci w tych sprawach stają się bardziej tolerancyjni z wiekiem i co z tym często idzie - z rosnącym doświadczeniem Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Cechy fak frjenda 13.05.11, 16:33 Powiem tak, jeśli ktoś ma do seksu bardziej swobodne doświadczenie to i nie będzie mu takie przeszkadzało u partnerki. Jeśli ktoś uważa, że bzykanie dopiero po ślubie, to i taką żonę sobie znajdzie. Świat jest ogromny i jest w nim miejsce na mnogość postaw życiowych. Nie ma tylko miejsca na pogardę z powodu odmienności. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos * 13.05.11, 16:35 Podejście, nie doświadczenie... Za dużo w necie dzisiaj siedzę :D Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Cechy fak frjenda 13.05.11, 21:43 Zgadzam się z Tobą. Taka pogarda jest właśnie godna pogardy Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Co mam zrobić, żeby się na takiego nadawać? 11.05.11, 17:45 Pytam tak hipotetycznie, bo nie planuję takich relacji Odpowiedz Link Zgłoś
po-trafie Re: Co mam zrobić, żeby się na takiego nadawać? 11.05.11, 18:13 zrobic sie doswiadczony, swobodny i bezproblemowy :-D Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Co mam zrobić, żeby się na takiego nadawać? 11.05.11, 19:04 To miałbym doświadczenie na siłę zdobywać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
po-trafie Re: Co mam zrobić, żeby się na takiego nadawać? 11.05.11, 23:09 jaki jest pozytek z niedoswiadczonego, nieumiejetnego, nieobytego fak frienda? to by chyba trza panny z zacieciem na nauczycielke, nie wiem czy wiele sie takich znajdzie. Zazwyczaj jednak chodzi o to, zeby bylo lekko, latwo i przyjemnie. Czyli ma rozumiec w dwa slowa, albo i bez slow, a nie wymagac instruktazu, 3 prob, dodatkowego tlumaczenia i nadziei ze kiedys bedzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Co mam zrobić, żeby się na takiego nadawać? 12.05.11, 17:45 Czyli jak nie chcę się wiązać to nici z seksu? Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Co mam zrobić, żeby się na takiego nadawać? 11.05.11, 18:27 Kase zarob i udawaj obcokrajowca. Odpowiedz Link Zgłoś
po-trafie Re: Co mam zrobić, żeby się na takiego nadawać? 11.05.11, 23:12 I znowu ta obsesja :-) Wiele kobiet znam, bardzo wielu obcokrajowcow i jakos zadna sie im w ramiona nie rzuca, a wrecz unika sie wszelkich sytuacji dwuznacznych czy mogacych dawac jakiekolwiek nadzieje... Skad pomysl, ze obcokrajowcy maja takie niesamowite branie? Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Co mam zrobić, żeby się na takiego nadawać? 12.05.11, 13:26 To jedna z teorii wyjaśniających dlaczego taki wspaniały facet jak kąbi nie ma brania. No, przecież nie dlatego, że to z niego doopa. Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Co mam zrobić, żeby się na takiego nadawać? 13.05.11, 22:52 I do tego nie ma śniadej cery :P Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian zapomniałeś się przelogować 11.05.11, 18:34 josef_to_ja napisał: > Pytam tak hipotetycznie, bo nie planuję takich relacji po co ci ten drugi nic kombinerki? by zadawać pytania o anal? po raz kolejny udowadniasz, że jesteś świrem Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn [...] 11.05.11, 19:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn [...] 11.05.11, 19:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawa_orlica [...] 11.05.11, 19:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Cechy fak frjenda 11.05.11, 19:16 Oj to przecież oczywista oczywistość :D Odpowiedz Link Zgłoś
krwawa_orlica Re: Cechy fak frjenda 11.05.11, 19:19 Myślisz, że dla takiego Janka to oczywiste? :D Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Cechy fak frjenda 11.05.11, 19:27 Musi być bogaty i mieć dużego ptaka. No i musi być chamem, bez tego ani rusz. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Cechy fak frjenda 11.05.11, 19:30 Aaa, i habisiem z zachodu, zapomniałam o tem! Odpowiedz Link Zgłoś
anaisanais96 JA mam takiego kumpla 12.05.11, 15:40 Może mieć każdą kobietę. I chętnie z tego korzysta:) NI jest mega przystojny, ale trochę ponad przeciętność. Z moich obserwacji wynika, że na tle swoich kumpli wyróżnia się dobrymi manierami wobec kobiet, zawsze powie jakiś kompletem, przepuści w drzwiach, zapyta się czy przynieść coś do picia itp. Ukończył technikum. Kobiety lecą na niego jak pszczoły do miodu bez względu czy to jest mężatka czy panna:) Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: JA mam takiego kumpla 12.05.11, 18:04 Ja znam trzech takich facetów, którzy mają branie nie z tej ziemi. Jeden jest baardzo przystojny, kompletnie szurnięty, taki bad boy. Bardzo sympatyczny, dość inteligentny, niestety ma trochę nakopane pod kopułą. Drugi też bardzo, bardzo przystojny, bardzo ekstrawertyczny, bardzo ciekawa osoba, chociaż umówmy się, intelektualista z niego żaden. Robi mnóstwo różnych dziwnych rzeczy, jeździ po świecie i takie tam. Niestety, jest strasznie rozpieszczony przez baby. Trzeci to dla odmiany brzydal, ale z bardzo fajnym charakterem. Bardzo silna, charyzmatyczna osobowość, bardzo aktywny, dużo zainteresowań, nie może usiedzieć w miejscu. Cechy wspólne tych panów: wszyscy trzej są bardzo niezależni, takie kocury zawsze chodzące swoimi drogami. Wszyscy trzej mają dużo koleżanek, dobrze sie dogadują z kobietami, niekoniecznie w łóżku. Wszyscy trzej z dużą sympatią wspominają swoje przygody, pamietają imiona nawet tych przelotnych, utrzymują z nimi serdeczne kontakty nawet po zakończeniu łóżkowych historii. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: JA mam takiego kumpla 13.05.11, 07:31 Cudownie. Stawiam 3 zl, ze kazdy z nich cie bzykal. Tylko 3 zl, bo wiecej mi na ciebie szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
po-trafie Re: JA mam takiego kumpla 13.05.11, 11:17 Tez mam sporo takich kolegow, jakich opisala triss. Ba, w pewnym momencie mieszkalam z 6 takimi. Z kobiet przewijajacych sie przez to mieszkanie moglabym stworzyc armie. Albo partie :-D I zdecydowanie, mimo bardzo liberalnego podejscia, nie poszlabym z takim facetem do lozka. Zbyt ryzykowne, troche jak witac sie z polowa miasta. Nie wiem, jak inne kolezanki, ale mam granice tolerancji gdzies kolo 20 partnerek w zyciorysie i powyzej raczej odpuszczam, pozostajac przy milej rozmowie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
po-trafie Re: JA mam takiego kumpla 13.05.11, 11:19 Inna sprawa, ze prezentujesz na prawde DUZO jadu wobec kobiet, ktore posiadaja zycie seksualne z kims oprocz meza. Ciekawe co cie zjada najbardziej: zazdrosc? Strach? Wstyd? Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: JA mam takiego kumpla 15.05.11, 14:27 A może mu po prostu zależy na dziewczynie, która ma przeszłość seksualną śnieżnobiałą i go męczy, że nie może takiej znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś
po-trafie Re: JA mam takiego kumpla 16.05.11, 12:22 Mnie tez meczy duzo zjawisk i sytuacji w zyciu, a mimo to nie czuje zeby to usprawiedliwialo wylewanie jadu na cale grupy ludzi. Osobiscie lubie facetow o wzroscie dokladnie 193 cm i wadze ponizej 90kg. Niezbyt latwo jest takiego znalezc, czy to znaczy ze mam pisac o reszcie ze sa otylymi kurduplami? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
anaisanais96 Re: JA mam takiego kumpla 13.05.11, 16:01 ktoś ci kulturalnie odpowiada a ty piszesz jakieś durne teksty. Mam wrażenie, że jesteś facetem, którego żadna laska nie chce, a zazdrości kumplom mającym powodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie chłopak nie zdał testu na fuck friedna ;) 14.05.11, 13:35 www.youtube.com/watch?v=aaMPmAa_DmE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: Cechy fak frjenda 15.05.11, 14:07 Fak frjenda z tłumu to wyróżnia chyba niedojrzałość emocjonalna, która jest warunkiem koniecznym do bycia fakfrjendem. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Cechy fak frjenda 15.05.11, 14:24 A może ktoś nie chce się wiązać? Może woli sobie pobzykać bez zobowiązań? Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: Cechy fak frjenda 15.05.11, 14:31 josef_to_ja napisał: > A może ktoś nie chce się wiązać? Może woli sobie pobzykać bez zobowiązań? A dlaczego nie chce się wiązać? Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Cechy fak frjenda 15.05.11, 14:45 Są różne przyczyny. Może nie ma czasu na związek, może ma uraz (np. był wielokrotnie zdradzany), może bardzo przeżył ostatnie rozstanie, może po prostu nie spotyka aktualnie na swojej drodze osób w których by chciał się zakochać? Odpowiedz Link Zgłoś
atrgusia Re: Cechy fak frjenda 15.05.11, 14:45 Dlaczego nie chce sie wiazac? 1. Moze jest po jakims zwiazku, ktory spieprzyl i nie chce unieszczesliwiac kolejnej osoby? Moze sam zostal skrzywdzony i stracil zaufanie do plci przeciwnej? 2. Moze jest dlugo sam i tak mu dobrze? Jest samowystarczalny i tylko do sexu brakuje kogos? 3. Moze mieszka z dzieckiem i nie wyobraza sobie przyprowadzenia do domu partnera/partnerki na stale? Moze obawia sie konfrontacji tych waznych dla siebie osob i nie wyobraza sobie wyboru pomiedzy nimi? Moze, moze, moze... Przyczyn moze byc naprawde duzo... Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: Cechy fak frjenda 15.05.11, 14:53 No właśnie i dlatego właśnie myślę, że często ci ludzie, którzy chcą niezobowiązującego seksu mają jakiś problem, który należałoby rozwiązać a nie wchodzić w jakieś dziwne relacje. Odpowiedz Link Zgłoś
atrgusia Re: Cechy fak frjenda 15.05.11, 15:15 Rozwiazywanie trudnych problemow czasami i lata trwa... I zwykle samemu trudno sie z tym uporac, ale od czego sa psychoterapeuci:). A sex jest potrzebny. Wazne moim zdaniem by informowac ew. kochanka na co mozna sobie pozwolic a co nie jest wskazane. Jesli uklad jest klarowny nie powinno byc problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Cechy fak frjenda 15.05.11, 15:18 A jak komuś się chce po prostu ciupciać? W czym seks bez zobowiązań jest gorszy od przygodnego seksu z nieznajomym? Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: Cechy fak frjenda 15.05.11, 15:19 josef_to_ja napisał: > A jak komuś się chce po prostu ciupciać? W czym seks bez zobowiązań jest gorszy > od przygodnego seksu z nieznajomym? Ciupciać-okropne słowo. A seks bez zobowiązań nigdy nie jest tak pełny jak ten z zobowiązaniami, po prostu;) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Cechy fak frjenda 15.05.11, 15:28 A jak ktoś nie chce związku? Ja na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie siebie w związku Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: Cechy fak frjenda 15.05.11, 15:30 No jak ktoś nie chce to nie chce, Twoja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
atrgusia Re: Cechy fak frjenda 15.05.11, 15:36 Nigdy w zyciu nie odwazylabym sie na przygodny sex z nieznajomym! Z czlowiekiem ktorego nie znam? A jesli to jakis dewiant? Nie ma takiej opcji! Odpowiedz Link Zgłoś
atrgusia Re: Cechy fak frjenda 15.05.11, 14:31 Na facetow do bzykania wybieram tych, z ktorymi cos mnie kiedys laczylo. Najbezpieczniejsi sa tacy, ktorzy podobnie jak ja maja potrzebe sexu, ale nie chca sie wiazac na stale. Wiem, ze kiedys probowalismy, nic z tego nie wyszlo i realnie nie chcialabym byc kobieta/zona takiego pana. Uklad jest czysty i klarowny. Ja nie jestem gotowa na zwiazek o innym charakterze, ale pracuje nad tym. Podobny uklad z facetem nowo poznanym jest malo komfortowy. Jak uslysze, ze "kocha" to jest to sygnal do ewakuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Cechy fak frjenda 15.05.11, 14:46 To faceci potrafią się zakochiwać w kobietach, które początkowo mają im służyć tylko do bzykania? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
atrgusia Re: Cechy fak frjenda 15.05.11, 14:58 Potrafia... Mi sie to dwukrotnie zdarzylo. Tlumaczylam, ze po prostu uwielbiaja sie ze mna kochac i to tyle. I warunkiem kolejnego spotkania bylo, ze o uczuczuciach nic juz nie uslysze. Utrzymujemy teraz kontakt czysto kumpelski tzn. zero sexu. Chociaz czasami uslysze zarzut dlaczego go nie chcialam... Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Cechy fak frjenda 15.05.11, 14:51 >Ja nie jestem gotowa na zwiazek o innym charakterze, ale pracuje nad tym. Tzn poznajesz goscia, ktory moze sie nadawac do zwiazku i zblizasz sie do niego, a w tym samym czasie masz innego kumpla do bzykania? Odpowiedz Link Zgłoś
atrgusia Re: Cechy fak frjenda 15.05.11, 15:02 Nie tak pracuje:) Pracuje nad tym pod okiem doswiadczonego psychoterapeuty. Jestem typowa monogamistka, wiec jak juz kogos na stale bym poznala to nici z sexu z kims innym. Nie potrafie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Cechy fak frjenda 15.05.11, 15:17 A jesteś pewna, że facet kiedyś przeboleje Twoją przeszłość? Odpowiedz Link Zgłoś
atrgusia Re: Cechy fak frjenda 15.05.11, 15:33 Wiesz... Wbrem pozorom nie mam az tak duzo facetow na koncie:) Mam 38 lat, 14 lat bylam w monogamicznym zwiazku, sypiam z tymi, z ktorymi i tak juz kiedys sypialam... Mnie nie interesuje przeszlosc faceta, z ktorym mialabym sie zwiazac. Czlowiek po 40tce musi miec za soba jakies doswiadczenia. Wazne by wyciagal wnioski ze swoich porazek i nie popelnial wiecej tych samych bledow. Doswiadczenie zyciowe sa w tym przypadku tylko atutem dla mnie. I licze na wzajemnosc... Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Cechy fak frjenda 15.05.11, 15:35 atrgusia napisała: > Doswiadczenie zyciowe > sa w tym przypadku tylko atutem dla mnie. I licze na wzajemnosc... jest takie powiedzenie, umiesz liczyć licz na siebie :D Odpowiedz Link Zgłoś
atrgusia Re: Cechy fak frjenda 15.05.11, 15:39 No dobra, wiec nie licze na wzajemnosc:) Licze tylko na siebie:) Wazne, ze mi z tym dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś