Dodaj do ulubionych

Niedyskretne pytanie do kobiet-udawane orgazmy.

09.05.04, 10:28
Podobno kazda kobieta wspaniale potrafi udawac orgazm i zdaza im sie to w
kontaktach z partnerami. Facet niestety nie ma takiej mozliwosci poniewasz
dokladnie u niego widoczne sa oznaki podniecenia i orgazmu.
No wlasnie a czy kobiety tez maja takie jednoznaczne oznaki?
Ja osobiscie zawsze uwazalem ze najlepiej mozna to poznac u kobiety po
sutkach, jesli robiea sie twarde i nabrzmiewaja to znaczy ze wszsytko ok.
Czy jestem w bledzie i czy moja teoria jest 100% trafna, czy tez wcale o
niczym to nie musi swiadczyc na 100%?
Dzieki za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • niuniek6 Oczywiscie to s w poniewasz to przypadek :) nt 09.05.04, 10:32
    • Gość: Klara Re: Niedyskretne pytanie do kobiet-udawane orgazm IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 09.05.04, 10:41
      jesli robiea sie twarde i nabrzmiewaja to znaczy ze wszsytko ok.
      > Czy jestem w bledzie i czy moja teoria jest 100% trafna, czy tez wcale o

To nie świadczy o niczym, przecież sutki robią sie twarde, piersi nabrzmiewają i unoszą się już przy pierwszych pieszczotach - to jest sygnał, że kobieta jest podniecona.
      O tym, ze kobieta miała orgazm, czy nie możesz się przekonac patrząc na to czy brodawki są pomarszczone. Jednak nie jest to w 100% pewne tzn. może się zdarzyć, że kobieta nie miała orgazmu, a jej brodawki są pomarszczone.
    • tralalumpek Re: Niedyskretne pytanie do kobiet-udawane orgazm 09.05.04, 10:48
      niuniek rozczarowales mnie, ja myslalam zes ty taki specjalista od kobiecych
      problemow, znawca kobiet ..itp a tu masz!
      nie mozet byt!
      • niuniek6 Re: Niedyskretne pytanie do kobiet-udawane orgazm 09.05.04, 11:17
        Prawdziwy specjalista doskonali swa wiedze cale zycie:) A to byla jedna z
        nielicznych i ostatnich niewyjasnionych jeszcze przezemnie kwestii :):):)
    • Gość: mmm Re: Niedyskretne pytanie do kobiet-udawane orgazm IP: *.waw.pl 09.05.04, 10:49
      niestety nabrzmiewani sutek nie jest oznaka orgazmu. moze byc oznaka
      podniecenia ale ciezko to rozpoznac bo moze to byc wynikiem czegos innego i
      mozna pomylic np. z zziebnieciem (wtedy brodawki sie sciagaja i twardnieja) o
      oznakach poczytaj www.omilosci.pogodzinach.net. ale tam informacje tez nie sa
      pewne - bo kobiety maja rozne rekcje seksualne i czasami trudno wykrywalne (np.
      jak wykryjesz zarozowienie podbrzusza w czasie intensywnych pieszczot?)
      niestety panowie - nie macie wiekszych szans wykrycia mistyfikacji. ale jesli
      sie staracie i sluchacie co sie do was mowi (nie tylko w lozku:) to kobieta
      bedzie zadowolona nawet jesli nie zawsze "dojdzie" naprawde.
    • envi Re: Niedyskretne pytanie do kobiet-udawane orgazm 09.05.04, 11:08
      wydaje mi się żę jeśli jest się długo z 1 partnerką to można rozpoznać czy
      jejst jej dobrze czy nie.U każdej kobiety orgazm to raczej indywidualna
      sprawa.Najtrudniej jest gdy partnerka od lat ćwiczy się w sztuce udawania
      orgazmów.Stwardniałe sutki to nie tylko objaw orgazmu-mi np.twardnieją pod
      wpływem zimna:)to jest cały zestaw reakcji np.rytmiczne skurcze mięśni pochwy
      (ale uwaga!to też można udawać:)),zaróżowienie ciała,rozszerzone
      źrenice,przyśpieszone tętno,szybszy oddech,he,i to wszystko można udawać!(może
      z tym szybszym biciem serca przesada)ale gdy kobieta jest bardzo podniecona to
      i serce szybciej bije,co też oznaką szczytu nie jest zawsze.Najlepiej
      inwestować w zaufanie i uważnie się obserwować.
    • niuniek6 CZYLI FACECI SA BEZ SZANS??? no to ja... 09.05.04, 11:22
      No to ja w takim razie za kare, zebyscie sie tak nie rozkoszowaly swa przewaga,
      zdradze wam pewno mala tajemnice.... Faceci tez jednak mimo wszsytko sa w
      stanie udawac:) Potwierdzone z autpsji.
      I co teraz wy udawaczki jedne??? :)
      • owca Re: CZYLI FACECI SA BEZ SZANS??? no to ja... 09.05.04, 11:24

ależ to żadna nowość!
        podniecenia facet nie umie udawać - to widać na pierwszy rzut oka ;-)
        orgazmy jak najbardziej, obydwie płcie równie często z tego korzystają

pozdrawiam
        owca

_,,,٢ة إ ة٦,,,_
        • envi Re: CZYLI FACECI SA BEZ SZANS??? no to ja... 09.05.04, 11:27
          zresztą u faceta orgazm i wytrysk to nie są 2 równoznaczne rzczy.Mogą mieć
          orgazm bez wytrysku i wytrysk bez orgazmu,jak naucza prof.Zbigniew Lew-
          Starowicz.Faceci mają szansę jeśli zaczną inwestować w jakość nie ilość:)
          • owca Re: CZYLI FACECI SA BEZ SZANS??? no to ja... 09.05.04, 11:32

stereotypem również jest to, że tylko kobiety potrafią szczytować wielokrotnie
            przekonanie to związane jest właśnie z błędnym przypisywaniem orgazmu wytryskowi
            ale to już wyższa szkoła jazdy ;-)

pozdrawiam
            owca

_,,,٢ة إ ة٦,,,_
          • niuniek6 Re: CZYLI FACECI SA BEZ SZANS??? no to ja... 09.05.04, 11:39
            > zresztą u faceta orgazm i wytrysk to nie są 2 równoznaczne rzczy.

A to faceci wogole moga miec orgazm????? A ja zawsze myslalem ze ta chwila to u
            nas tylko uczucie wielkiej ulgi po tym jak zle jady opuszczaja nasze cialo. I
            nasz mozg zostaje uwolniony na jakis czas od ich wplywu, i tego nieznosnego
            uczucia ze trzeba koniecznie znalezc jakis obiekt plci zenskiej by ich pozbyc:)
      • lukrecja8 Re: CZYLI FACECI SA BEZ SZANS??? no to ja... 10.05.04, 13:35
        no właśnie, też mi się to wydaje możliwe
    • Gość: kobieta heh IP: 81.219.229.* 09.05.04, 12:43
      Dlaczego kobiety udają przy orgazmie?

Bo myslą, że facetom na tym zależy
      • Gość: zielony spray Re: heh IP: *.aonet.pl / *.pl 10.05.04, 23:08
        a nie - udajemy dlatego, że to smutne patrzeć, jak dorosły mężczyzna płacze;)
        Pozdrawiam cieplutko - Zielona
    • Gość: renia a'propos tych twardych brodawek IP: *.ath.forthnet.gr 09.05.04, 12:53
      Czy wy uwazacie, ze nie mozna byc podnieconym i rownoczesnie miec miekkich
      brodawek? CZy rowniez nie wiecie, ze nie tylko zimno i podniecenie powoduja
      twardniecie brodawek? Brodawki moga sobie twardniec ni stad ni z owad, ani ich
      twardosc, ani tez ich miekkosc o niczym kompletnie nie swiadczy, choc pewien
      luzny zwiazek miedzy poczatkowym stadium podniecenia a twarda brodawka
      istnieje, ale to jest naprawde luzny zwiazek. Niuniek, jak dla mnie, to Twoj
      test jest smieszny.
      • niuniek6 Re: a'propos tych twardych brodawek 09.05.04, 15:15
        >Niuniek, jak dla mnie, to Twoj
        > test jest smieszny.

A ty sie nie nasmiewaj z dociekliwych facetow tylko sama zaproponuj jakis
        lepszy test jak z ciebie taka madrala:)
        • zepsuty Re: dla dociekliwych obserwatorów 09.05.04, 16:05
          dla dociekliwych obserwatorów:) podczas orgazmu, jak wiadomo kurcza sie miesnie
          krocza...w pewnych pozycjach mozna to fajnie zaobserwowac.

milego ogladania

"In solis ti mihi turba locis"
          • owca Re: dla dociekliwych obserwatorów 09.05.04, 17:03

też nie do końca...
            jeśli kobieta ma dobrze wyćwiczone mięśnie krocza potrafi je zaciskać bez
            szczytowania (dodatkowy efekt stymulacji dla partnera)
            co więcej ciągłe zaciskanie tych mięśni może doprowadzać właśnie do orgazmu

Twój test także nie jest miarodajny ;-)

pozdrawiam
            owca

_,,,٢ة إ ة٦,,,_
            • zepsuty Re: dla dociekliwych obserwatorów 09.05.04, 18:51
              owca napisała:

>
              > też nie do końca...
              > jeśli kobieta ma dobrze wyćwiczone mięśnie krocza potrafi je zaciskać bez
              > szczytowania (dodatkowy efekt stymulacji dla partnera)
              > co więcej ciągłe zaciskanie tych mięśni może doprowadzać właśnie do orgazmu
              >
              > Twój test także nie jest miarodajny ;-)
              >
              Nie masz racji, gdyz skurcze miesni krocza podczas orgazmu, maja maja wieksza
              czestotliwosc i sa bardzo regularne...zreszta z obserwacji i teorii czysto
              ksiazkowej w ten charakteryustyczny sposob kurczy sie: miesien macicy, przepona
              miednicza i jej najwazniejszy miesien- dzwigacz odbytu,przepona moczowo-
              plciowa i warstwa misni zewnetrznych, co jest wlasnie widoczne podczas orgazmu
              <oczywiscie dla bacznych obserwatorów> meisien opuszkowo- jamisty, miesien
              zwieracz odbytu...Natomiast jak Ty to napisalas, kobieta napisa miesien
              zwieracz odbytu i inne miesnie pochwy, ale na pewno nie w sposob tak regularny
              i z taka czesttliwoscia.

Podtrzymuje to co napisalem.
              pozdrawiam
      • Gość: astaire Ach!..... te brodawki IP: *.lodz.mm.pl 09.05.04, 16:58
        Gość portalu: renia napisał(a):
        Brodawki moga sobie twardniec ni stad ni z owad, ani ich
        > twardosc, ani tez ich miekkosc o niczym kompletnie nie swiadczy, choc pewien
        > luzny zwiazek miedzy poczatkowym stadium podniecenia a twarda brodawka
        > istnieje, ale to jest naprawde luzny zwiazek.

-Masz rację, ale...... nie do końca, hmmmm - bywaja kobiety, które potrafią
        osiągnąć orgazm w wyniku drażnienia, piszczenia min. tychże brodawek. I jest to
        ogromnie satysfakcjonujące dla obu stron. Wiem o tym, nie tylko w oparciu o
        wiedze książkową.

Pozdrawiam i tego wam życzę

• Gość: Dora Re: Ach!..... te brodawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 17:05
          Tylko pozazdrościć. O ile nie udawała... ;D
          • tomasdyg Re: Ach!..... te brodawki 09.05.04, 17:18
            hmmmmm, wiem - wiemy, że nie udawała i nie udaje.
            Pozdrawiam
            • tomasdyg Re: Ach!..... te brodawki 09.05.04, 17:22
              Uciekło część postu.
              Miało byś, że nie tylko astaire ma takie szczęście, bo ja również wiem, że .....

- no właśnie , tak jak dalej
              hmmmmm, wiem - wiemy, że nie udawała i nie udaje.

• Gość: Klaudyna Re: a'propos tych twardych brodawek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 17:09
        Zgadzam się z Renią. Moje sutki nie są najwyraźniej w żaden sposób sprzężone z
        orgazmami, bo jakoś ich nie zauważają ;)
        Mój facet też kiedyś wyskoczył z tą rewelacją nt. sztywnych sutków podczas
        orgazmu i został zabity śmiechem.
        • Gość: Anle Re: a'propos tych twardych brodawek IP: *.icpnet.pl 09.05.04, 17:35
          Ośmielę się stwierdzić, ze jeśli podczas orgazmu jesteś w stanie rejestrować,
          czy masz sztywne brodawki itp. to prawdopodobnie prawdziwy orgazm nie był Ci
          jeszcze dany...
          • Gość: Klaudyna Re: a'propos tych twardych brodawek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 19:14
            Hehehhehehehehehehheheheheh, jasne, przejrzałaś mnie.Podczas prawdziwego
            powinnam tracić przytomność. ROTFL
            • Gość: Anle Re: a'propos tych twardych brodawek IP: *.icpnet.pl 09.05.04, 20:24
              Nic na to nie poradzę że osobiście podczas orgazmu nie jestem w stanie się
              skupić na wyglądzie ciała i innych rzeczach. Przyznam że nieraz mnie korciło
              sprawdzenie czy mam jakieś czerwone plamy, nabrzmiałe to i owo. Nic z tego -
              monitorując swoje reakcje w ogóle nie szczytuję albo orgazm natychmiast mija.
              Wraz z nim objawy. Tak przynajmniej jest ze mną. Lubego nie będę o to pytać,
              postukałby się w czoło słysząc jakie mam problemy.
              Aha, atak smiechem nie zadziałał - żyję. :)))
    • kohinor Re: Niedyskretne pytanie do kobiet-udawane orgazm 09.05.04, 17:50
      Piersi reaguja roznie.
      Natomiast wyrazna zmiana przy orgazmie jest w pochwie
      - po serii skurczow robi sie bardziej gabczasta i rozwolniona (nie wiem, jak to
      inaczej nazwac)
      - zmienia sie rodzaj wydzieliny na taki „tlustszy”

Zawsze po tym poznaje, czy kobieta miala czy nie miala orgazmu.

A jako ciekawostke moge podac, ze.... facet tez moze udawac orgazm!!!!
      Powaga. Pare razy misie juz zdarzylo. jestem raczej dlugodystansowcem, a po
      alkoholu (ktory dziala lekko znieczulajaco) moge naprawde dlugo.
      No i pare razy juz mnie wszystko bolalo i nie moglem „dojsc” i juz mialem dosc
      seksu, a nie wypadalo przestac i powiedziec: - No, mnie juz wystarczy.
      No to przyspieszylem, postekalem, postekalem, udalem, ze skonczylem.
      Oczywiscie babka by sie od razu kapnela, ale jak sie ma ubrana
      prezerwatywe... :)))))))
      • Gość: Klara Re: Niedyskretne pytanie do kobiet-udawane orgazm IP: *.crowley.pl 09.05.04, 18:10
        rozwolniona (nie wiem, jak to
        >
        > inaczej nazwac)

Może rozpulchniona?:)
    • kobieta_po_przejsciach Re: Niedyskretne pytanie do kobiet-udawane orgazm 09.05.04, 19:36
      miedzy twardymi sutkami a orgazmem daleka droga. nie watpie ze mozna
      perfekcyjnie udawac orgazm. i chyba lepiej nad zastanawianiem sie czy tak jest
      (bo i tak to wie tylko ona), zastanowic sie dlaczego to robi. osobiscie uwazam,
      ze kobiety nie moga osiagnac orgazmu gdy nie maja komfortu psychicznego - na to
      sklada sie tak samo stres w pracy, brak miejsca do swobodnego kochania sie,
      krepowanie sie swojej nagosci, niesmialosc wobec partnera, a takze... nadmiar
      jego dobrych checi. czasem bywa tak, ze kobieta widzac jak bardzo mezczyzna sie
      stara, sluchajac lub nie jej wskazowek, spina sie i nie moze szczytowac,
      chociaz jest jej dobrze.
    • Gość: iwona Re: Niedyskretne pytanie do kobiet-udawane orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 21:05
      Ja uważam że to że kobieta potrafi udawać orgazm to jest najgorsza rzecz jak
      się jej trafiła . Gdyby to było niemożliwe dopiero wtedy faceci może poważnie
      wzięli się do roboty nie myśląc tylko o sobie. Ja sama częściowo wbrew sobie
      zrezygnowałam z tego ( może z lenistwa::)) Dopiero wtedy sex stał się dla mnie
      naprawdę wspaniały , a że nie nastawiałam się na udawanie zaczęłam naprawdę
      dochodzić . I w tej chwili jest to dla mnie normalka :))
      pozdrawiam
    • kohol Re: Niedyskretne pytanie do kobiet-udawane orgazm 10.05.04, 11:33
      niuniek6 napisał:

> No wlasnie a czy kobiety tez maja takie jednoznaczne oznaki?

No własnie to jest ten problem: tak naprawdę to ja nie wiem, jak po mnie widać
      orgazm. Nie obserwuję się. Dlatego może być tak, że inne też tak mają, więc nie
      sądzę, by kobiety (no dobra, hetero i bez kamer :)) mogły Ci udzielić
      odpowiedzi.
      Ufff :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka