bonnie79 30.05.11, 22:03 Pavo dzisiaj był szczepiony - właśnie kichnął kilka razy i pociąga nosem....martwię się strasznie...co jeśli został zaszczepiony, a był chory? :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soulshunter2 Re: Ratunku... 30.05.11, 22:04 moze ma alergie na ciebie, i nie Pavo tylko Indy do krocset fur beczek zepsutych rybich lbow. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Ratunku... 30.05.11, 22:06 jeeeeezu litości. szczepiłaś go własnoręcznie? przecież weterynarz ocenił chyba czy ślepy był? Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie79 Re: Ratunku... 30.05.11, 22:08 Weterynarz go obejrzał przed szczepieniem, ale on teraz kicha...więc coś chyba jest nie tak... Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Ratunku... 30.05.11, 22:10 kicha bo mu sie chce kichac. Jak tobie sie chce to tez kichasz taaaakkkkk? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Ratunku... 30.05.11, 22:11 pora odkurzyć;) serio, kup sobie poradnik, albo jeśli bardzo cię martwi każde kichnięcie psa, to polecam forum dla właścicieli psów. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Ratunku... 30.05.11, 22:11 A ja myślałam, że jednak dostał na imię Okres :) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Ratunku... 30.05.11, 22:12 a pavo to od pavulonu jest? bo nie było mnie w wątku o imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: Ratunku... 30.05.11, 22:14 zdechnie, napewno, ja sie znam na psach, one tak zaczynaja zdychac, kichajac...bo one tylko nosem oddychaja i jak sie zatka to koniec, mogila. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Ratunku... 30.05.11, 22:14 Spokojnie, bez paniki. Moze jakis wlos lub woda do nosa mu sie dostaly. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Ratunku... 30.05.11, 22:15 albo wielki kawał salcesonu. tak też mogło być. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Ratunku... 30.05.11, 22:16 sixowna, badz mila dla chlopczyka bo poskarzy sie mamusi. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Ratunku... 30.05.11, 22:20 ale bardzo dobrze, bo jest wpółdojedenastej i trzeba iść luli luli, bo rano na ósmą i jeszcze klasówka z bioli pewnie. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski_lisek Re: Ratunku... 30.05.11, 22:15 Wiedziałam że to będzie o psie. Wszelka przesada jest zgubna. Rozumiem, że cieszysz się że masz zwierzaka, ale powoli zaczynasz przypominać mamuśkę, dla której jedyny ciekawy temat do rozmowy to jej dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie79 Re: Ratunku... 30.05.11, 22:19 bo miałam juz bardzo przesrane w życiu i ogólnie miałam bardzo pod górkę, więc jak na dodatek coś się stanie psiakowi to będę miała już zupełnie dość. Zapytałam na forum bo nie znam się na zwierzakach, a zauważyłam, że kilka osób wie co nie co... Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Ratunku... 30.05.11, 22:22 i dlatego trzeba bylo kupic papuge. Sa tak samo inteligentne a prostsze w obsludze :P Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Ratunku... 30.05.11, 22:28 Pavo? Weź, nie mów do niego tak brzydko, bo się przyzwyczai. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Ratunku... 30.05.11, 22:31 kiedy ona mu to na zlosc robi, temu piesu biednemu. Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie79 Re: Ratunku... 30.05.11, 22:32 słyszałam już teorie związaną z językiem hiszpańskim - tylko wszyscy zapominają, że istnieją również inne języki, a są państwa gdzie jest to zwyczajne imię męskie..... Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Ratunku... 30.05.11, 22:34 ale hiszpanski po angielskim i chinskim to 3 jezyk uzywany na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie79 Re: Ratunku... 30.05.11, 22:45 co nie przeszkadza w tym, że na świecie żyją mężczyźni, którzy tak mają na imię....nie powinno się sporawdzać wszystkiego tylko do tego co najpopularniejsze. Istnieją również inne języki i powinno się to uszanować. Pomijam fakt, że po łacinie Pavo znaczy poprostu Paw Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Ratunku... 30.05.11, 22:35 >gdzie jest to zwyczajne imię męskie..... przyznaj się, twój facet miał na imię paweł? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie79 Re: Ratunku... 30.05.11, 22:38 Nie nie miał na imię Paweł :) Znam kilka osób o imieniu Pavo i tak gdzie spędziłam kilka ostantich lat jest to dość popularne imię... Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Ratunku... 30.05.11, 22:46 a jest tam popularne, żeby psom nadawać imię ludzkie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie79 Re: Ratunku... 30.05.11, 22:49 ee ja słszyłam jak jeden pan wołał na Psa Marian, a od mojej koleżanki pies wabi się Zdzichu....więc to chyba nie jest odosobniony przypadek :) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Ratunku... 30.05.11, 22:54 noootak, ale to jest menelska moda. a jak mu w papierach dano? Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: Ratunku... 30.05.11, 22:52 ok stwierdzilam, ma wiecej znaczen, ale paw tez jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
malamelania Re: Ratunku... 30.05.11, 23:38 Może bloga załóż? to już zaczyna być nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie79 Re: Ratunku... 31.05.11, 07:06 Nie martw się właśnie szukam jakiegoś sensownego forum o zwierzakach - wczoraj sytuacja była awaryjna i poprostu się martwiłam - pies zresztą ewidentnie jest przeziębiony, więc to nie moje urojenia. Sądziłam, że na FK można pisać o óżnych sprawach, ale najwyraźniej co uchodzi na sucho jednym - innym już nie bardzo....ja najwyraźniej zaliczam się do grupy nr 2 i pomimo, że chory pies to większy problem niż złamany paznokieć to mnie się czepiają takie osoby jak ty... Odpowiedz Link Zgłoś
malamelania Re: Ratunku... 31.05.11, 08:11 Ja tu nie jestem adminem i mną nie musisz się przejmować;) A u admina masz wyraźne fory, bo podobne wątki wylatywały nieraz z prędkością światła. Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie79 Re: Ratunku... 31.05.11, 08:18 moje wątki i to całkiem rozsądne początkowo również wylatywały.....wiem, że jestem troche rozhisteryzowana psiakiem....może kogoś to denerwować, ale ja mam całe życie kilometrowego pecha i na samą myśl, że psiak ma być chory robi mi się słabo i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Ratunku... 31.05.11, 08:17 bo cza bylo napisac ze nie tylko chory, ale mu sie paznokiec zlamal i nie wiesz jakim lakierem do wlosow go traktowac, oraz jaki tusz do wąsów stosowac - podwojne, czy potrojne pogrubienie. Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie79 Re: Ratunku... 31.05.11, 08:20 nie mogę pisac o takich cudach - w domu nie mam anii lakieru do włosów, ani tym bardziej do paznokci... Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Ratunku... 31.05.11, 10:24 to chociaz jaki kolor kokardki, czerwony czy w panterke? Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: Ratunku... 31.05.11, 07:11 Śmignij do weta dzisiaj. Zwierz dostanie zwierz zastrzyk na wzmocnienie a Ty przynajmniej nie będziesz się tak stresować. Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie79 Re: Ratunku... 31.05.11, 08:18 tak właśnie zamierzam zrobić - wolę dmuchać na zimne. Odpowiedz Link Zgłoś