Dodaj do ulubionych

Jak szybko schudnąć?

13.06.11, 17:32
Nie wiem jak schudnąć . MAm grube uda a chciałabym chodzić w krótkich spodenkach i mini .mam też gróby brzuch . pomozciee ;DD!!!!!!!!!:serce:
Obserwuj wątek
    • nathalie. Re: Jak szybko schudnąć? 13.06.11, 18:27
      Nie da się szybko schudnąć bez głodzenia czy też środków zmniejszających poczucie głodu. Może i schudniesz szybko, ale prawdopodobnie z efektem jo-jo...
    • naamah Re: Jak szybko schudnąć? 13.06.11, 21:51
      Ja odkryłam genialny sposób!!! Przez ostatni miesiąc straciłam 6 cm w talii i po 2 w udach a nie dość tego mam coraz fajniejszą pupkę :-D Codziennie rano lub wieczorem włączam jakiś program muzyczny i pląsam przez godzinkę. Na początku trochę mnie nogi bolały ale teraz czuję się świetnie i najfajniejsze jest to że mogę normalnie jeść :brawo: nienawidzę uczucia głodu!
      • smmiley Re: Jak szybko schudnąć? 14.06.11, 20:15
        pląsam czyli , cwiczysz ?
      • zoska22 Re: Jak szybko schudnąć? 20.06.11, 11:26
        naamah napisał(a):

> Ja odkryłam genialny sposób!!! Przez ostatni miesiąc straciłam 6 cm w talii i p
        > o 2 w udach a nie dość tego mam coraz fajniejszą pupkę :-D Codziennie rano lub
        > wieczorem włączam jakiś program muzyczny i pląsam przez godzinkę. Na początku t
        > rochę mnie nogi bolały ale teraz czuję się świetnie i najfajniejsze jest to że
        > mogę normalnie jeść :brawo: nienawidzę uczucia głodu!

Taniec super sprawa. Umiar w jedzeniu zalecany :-S, dużo warzyw i owoców i dużo ruchu :-).
    • besarabia szybko schudnac 24.06.11, 18:09
      szybko to się łapie pchły... Nie da się schudnąć bez efektu jojo szybko. Ale sposób z tańcem jest doskonały!
    • wzorek Re: Jak szybko schudnąć? 13.07.11, 22:21
      Ćwiczenia na nóżki i dietka.
    • leneczkaja Re: Jak szybko schudnąć? 01.08.11, 11:20
      No w tydzień tego raczej nie zrobisz :P! Musisz opracować sobie jakiś plan treningowy i dietę. Nie ma cudów, nad figurą trzeba pracować, a nie modlić się o zgrabne nogi. Trzeba zainwestować w siebie - czas i pieniądze, innej możliwości nie ma. Poszukaj sobie sportu odpowiedniego dla Ciebie, bo każdy preferuje przecież co innego. Poszukaj czegoś dla siebie tutaj, może coś Ci podejdzie. Ale pamiętaj wszystko z głową.
    • monaaaa Re: Jak szybko schudnąć? 01.09.11, 20:45
      Zawsze możesz skorzystać z wyjazdów odchudzających. Primavera SPA ma ciekawą ofertę tego typu. Na pewno w taki sposób schudniesz szybciej niż gdybyś musiała sama katować się wszelakimi cudownymi dietami.
      • malina1994 Re: Jak szybko schudnąć? 28.11.11, 17:09
        taniec to fajna sprawa;) ale ja jestem, jak najbardziej za dietą i ćwiczeniami ;)):-*
    • izys Jak szybko schudnąć? 23.09.11, 16:43
      Moim zdaniem najlepszym sposobem na schudnięcie jest wizyta u specjalisty. Samodzielnie układając dietę można sobie narobić sporo problemów. A na przykład w Centrum Medycznym Vimed można przejść dietę opartą o indywidualny kod metaboliczny. Biorąc pod uwagę, że wszystko dzieje się pod okiem dietetyka, to na pewno jest to o wiele bezpieczniejsze, a i również bardziej skuteczne.
    • kalinka23 Re: Jak szybko schudnąć? 28.11.11, 11:21
      Co racja to racja, rozsadne zywienie to priorytet. Ja od jakiegos czasu wspomagam sie Alfalipogamma, przyspiesza metabolizm i dzieki temu przyswajane kalorie szybciej sie spalaja :)
    • verajackson Re: Jak szybko schudnąć? 29.11.11, 03:59
      nie tyle polecam, co "podobno" :D uczucie głodu zabijają leki z pseudoefedryną: cirrus, sudafed itp. Na początku bierzesz 3 naraz popijasz kawą lub energetykiem, i git na pół dnia masz spokój. Lepiej jednak coś zjesz wcześniej bo przecież każdy wie, że nie bierze sie leków na pusty żołądek (kanapeczke jakąś). Oczywiście trzeba sie przygotowac na efekt jojo i nie zryć jak świnia po odłożeniu leków! Nie polecam nadciśnieniowcom, przyspiesz bicie serca! "Podobno"!;-)
    • darka23 Re: Jak szybko schudnąć? 01.12.11, 11:08
      tylko gimnastyka - mi pomogło
      • harlin Re: Jak szybko schudnąć? 19.12.11, 19:46
        oprócz codziennych ćwiczeń zalecam picie duuuużej ilości WODY !
        zapycha i smniejsza łaknienie.
        Polecam również nabiał, serek wiejski np rano...coś z duża ilością błonnika, to wypełnia zołądek i czujesz sytosc przez długi czas. Jedz mało ale często ok. 5 razy dziennie, nigdy się nie głodz, to wcale nie pomaga.
    • besarabia Re: Jak szybko schudnąć? 26.02.12, 19:03
      szybki schudna Ci piersi i buzia, a grube uda jak byly tak zostana...
    • karmin.ust Re: Jak szybko schudnąć? 23.07.12, 12:32
      Co nagle to po diable. Możesz zacząć robić jakąś głodówkę i pewnie szybko schudniesz, ale ja radzę z tego zrezygnować. Po pierwsze wycieńczysz organizm, po drugie efekt jojo przy takim odchudzaniu jest prawie, że pewny. Lepiej skupić się na zdrowej, odpowiednio zbilansowanej diecie i zacząć choć trochę ćwiczyć. Ja sama za bardzo nie wiedziałam jak do siebie dopasować dietę, dlatego poszperałam trochę w sieci i kupiłam sobie abonament na dietę za raptem 5 zł na lionfitness.pl. Sport sama sobie zorganizowałam, początkowo dwa razy w tygodniu po godzinie, ale potem tak wciąga, że masz ochotę codziennie ćwiczyć. Jest naprawdę ok. Co prawda na efekty trzeba nieco dłużej czekać, ale warto być cierpliwym, bo naprawdę są zadowalające.
      • olakalola2012 Re: Jak szybko schudnąć? 24.07.12, 17:02
        A ja się wzięłam już dawno do odchudzania kompleksowo: do pracy jak jest ciepło jeżdżę na rowerze, mniej jem niż kiedyś, a więcej piję (chociaż do polecanych 1,5-2 l jeszcze mi daleko) i raz na pół roku robię sobie jakąś serie zabiegów w salonie, za każdym razem testuję coś innego. I zawsze mam mega mobilizację, że skoro już wydaję pieniądze to muszę równocześnie mocno pilnować diety i tego picia wody. I wyglądam nawet ok. Tyle tylko, że tego nie zrobi się raz i koniec. Trzeba pilnować stale
      • obcas Re: Jak szybko schudnąć? 26.07.12, 22:14
        karmin.ust na tym twoim portalu piszą, że żeby schudnąć trzeba ćwiczyć siłowo a nie aerobowo, to się sprawdza? Zawsze myślałam, że jest na odwrót - najpierw biegi i ćwiczenia kardio a dopiero potem rzeźba mięśni.
      • zdrawko Re: Jak szybko schudnąć? 05.08.12, 22:40
        Witam wszystkich. Muszę pochwalić się moim efektem schudnięcia :) 8 kilo w 2 miesiące. Schudłam bardzo zdrowo, i co najważniejsze jak dla mnie bez efektu jojo. Stosowałam wcześniej chyba z milion diet, ale takiego efektu nie osiągnełam nigdy. Koleżanka poleciła mi trenera od treningów i odżywiania, z którym można się skontktować np za pomocą maila, co ja uczyniłam. Odpowiedź odnośnie diety i ćwiczeń dostałam błyskawicznie.Pan Mariusz Mróz mariuszmroz.eu/ dokładnie opisał mi jak pozbyć się zbędnego tłuszczu, bezpiecznie i zdrowo. Wszystkie informacje bardziej szczegółowo znajdują się na video-odżywianie, trening itp. Oprócz tego co zaskoczyło mnie bardzo, otrzymałam od Pana Mariusza 30 dniową gwarancje, kiedy kurs nie sprosta moim oczekiwaniom to następuje zwrot pieniędzy. Na dzień dzisiejszy to mój trzeci miesiąc wg. Transformatora sylwetki ...czuję się bardzo dobrze, nie chodzę głodna, zła :) i co najważiejsze chudne i po mału wymieniam garderobe na mniejszą. Jeżeli chcecie poczytać na ten temat lub zapisać się na zapisać się na kurs to podaję link to podaję link : transformatorsylwetki.pl/ .Trzymam za wszystkich odchudzających się kciuki i życzę wytrwałości :) Dajcie znać ile Wy schudliście wg. transformatowa sylwetki !
    • ania1242 Re: Jak szybko schudnąć? 13.08.12, 09:31
      Tutaj znalazłam ciekawe artykuły na temat diet itd. www.dietetyka.com.pl/
    • tadeusz85 Re: Jak szybko schudnąć? 25.09.12, 14:36
      Ogarnij swoją dietę.

------------
      usługi księgowe szczecin
      usługi księgowe poznań
    • kasara dieta dukana 09.10.12, 15:15
      Na dukanie można dużo schudnąć, wystarczy tylko się pilnować. Poczytajcie sobie tutaj o co w tej diecie chodzi: www.netkobiety.pl/t10123.html Ja na szczęście swoje zbędne kg zrzuciłam, teraz mogę tylko dopingować.
    • janeczka Re: Jak szybko schudnąć? 31.10.12, 19:10
      Odp jest prosta - duzo pij. Jak czujesz głód to pij (przejdzie Ci), pól godziny przed posiłkiem (mniej zjesz) pij przed snem (w noc lepiej się wszytko starwi, rano wydalisz resztki). Picie pobudza przemianę materii, oczyszcza organizm z toksyn a to one utrudniają odchudzanie. Z racji ze pewnie ograniczysz diete a nie chcesz pewnie popaść w anemie uzupełniać cenne pierwiastki kupując wode mineralną, Mozesz wybierac sposród kilku marek ale musisz patrzec ile ma tych składników mineralnych...przy diecie to nawet 1500, 2000 mg na litr powinnaś przyjmować jak np w staropolance 2000, taka granatowa butelka, ja np w piotrze i pawle kupuje. Żanej żródlanej bo sie przepłuczesz do cna i będziesz jak na głodzie myśleć o czekoladzie. A w mineralkach jest magnez i ciągut do słodkości nie ma :)
      • brill3r Re: Jak szybko schudnąć? 16.11.12, 15:06
        Dużo racji z tym piciem.
        Można jeszcze w ramach zmiany jadłospisu jeść więcej zup - najesz się, rozgrzejesz (ważne zwłaszcza teraz, kiedy zimno), a organizm nie dostanie za dużo. Tylko oczywiście zupy normalnie gotowane, żadne tam proszkowe paskudztwa składające się z soli i skrobii... :P

-----
        Polecam!
    • bas88 Re: Jak szybko schudnąć? 24.11.12, 19:15
      Ja schudłam jak zaczęłam biegać - codziennie.
      • fiollka Re: Jak szybko schudnąć? 27.11.12, 12:51
        W jakim czasie?
    • modna.wygodna Re: Jak szybko schudnąć? 19.12.12, 08:36
      Nie wiem czy da się schudnąć szybko i zdrowo jednocześnie. To raczej trudny orzech do zgryzienia i dosyć czasochłonny proces. Trzeba przejść na zbilansowaną dietę, nie jeść do dwóch godzin przed snem, uprawiać jakąś aktywność fizyczną (siłownia, fitness), a dodatkowo używać wyszczuplających balsamów i systematycznie masować skórę. Nie jest to wszystko łatwe i trzeba poświęcić temu trochę czasu, ale trzymanie się tych zasad powinno pomóc :)
    • chuosta Re: Jak szybko schudnąć? 24.01.13, 14:35
      Lepiej szybko nie chudnąć, ponieważ później to się może odbić na naszym zdrowiu. Lepiej wszystko robić na spokojnie i powoli gubić wagę, aby nasz organizm miał czas do tego, aby przyzwyczaić się do nowej wagi.

--
      robot odkurzacz
    • kamilla1 Re: Jak szybko schudnąć? 29.01.13, 10:04
      Liposukcja jest coraz bardziej popularna w Polsce. W Warszawie na taki zabieg można udać się do dr Osucha, który kompleksowo zajmuje się klientką nie tylko w trakcie zabiegu, ale również po. To chyba najważniejsza część, o której inni często zapominają.
    • oklendo Re: Jak szybko schudnąć? 05.02.13, 10:08
      Najlepszym sposobem będzie bieganie z pasem neoprenowym na brzuchu. Dzięki temu pozbędziesz się tłuszczu z brzucha i z nóg :)

--
      BiC - Maszynki
    • thunderbird Re: Jak szybko schudnąć? 07.03.13, 11:44
      też chciałabym wiedzieć jak można szybko schudnac:P
      • goska Re: Jak szybko schudnąć? 21.05.13, 13:06
        Ja słyszałam dobre opinie o Diecie Cambridge. Szybko się chudnie ale nie za szybko. w odpowiednim tempie. na koniec jest faza szósta dzięki której można utrzymać tą dietę i nie nabawić się efektu jojo. Sporo osób chwali tę dietę. znam osoby które naprawdę super na niej zleciały z wagi.
    • atosiek32 Re: Jak szybko schudnąć? 12.07.13, 13:18
      Ehh znam to mój brzuch to wygląda jak typowy kocioł kondensacyjny. Mam baniak że hoho... ale zacząłem biegać, robić brzuszki, veidera i zdrowe odżywianie! pomogło więc polecam
    • niltawa Re: Jak szybko schudnąć? 16.07.13, 11:55
      smmiley napisał(a):

> Nie wiem jak schudnąć . MAm grube uda a chciałabym chodzić w krótkich spodenkac
      > h i mini .mam też gróby brzuch . pomozciee ;DD!!!!!!!!!:serce:

może po prostu porzuć jakikolwiek transport samochodowy, nie jeździj autem, autobusem czy tramwajem tylko zamień to wszystko na spacery i rower...taka aktywność fizyczna na pewno wyszczupli Twoje nogi, a nie będziesz musiała też przechodzić na jakąś drakońską dietę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka