Gość: s IP: *.komrel.net 01.03.02, 09:30 Marzy mi sie blekitny szlafroczek w biale chmurki!!! Czy ktos z was widzial gdzies w W-wie takowe. Kiedys byly takie rzeczy jak pizamy i szlafroczki pod palacem a teraz gdzie???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropelka_no1 Re: szlafrok 01.03.02, 09:39 wiesz mi tez się marzy nowy szlafroczek. Ale ten moj wymarzony jest z flanelki w granatowo-czerwoną kratkę .... jak znajdziesz gdzies podobny to daj znać pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: szlafrok 01.03.02, 09:45 dziewczyny - Pasha... tak się sklep nazywa... w tych dużych centrach handlowych... albo pasaż pod dworcem centralnym - jak się od promod w dół schodzami schodzi jest taki mały sklep "Wszystko do spania" albo jakoś tak... po schodach prosto, po lewej stronie... Odpowiedz Link Zgłoś
ksywa Re: szlafrok 01.03.02, 09:46 Może zajrzyj do "Świata Piżam" - trzy czy cztery punkty w podziemu handlowym koło Centralnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: szlafrok IP: *.komrel.net 01.03.02, 09:52 Wielkie dzieki za wskazowki, zapewne sie tam wybiore. A nie wiecie jakie tam sa ceny????? Odpowiedz Link Zgłoś
kropelka_no1 Re: szlafrok 01.03.02, 09:59 ja też bardzo dziekuję za wskazowki i już dziś ide buszowac po sklepach :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ksywa Re: szlafrok 01.03.02, 10:02 Moim zdaniem akurat w tych sklepikach koło Centralnego jest tak średnio drogo (gruba i ciepła piżama typu polar, zakupiona komuś pod choinkę kosztowała mnie ok 100)- ale juz nazwa "Pasha" sugeruje- chyba- ceny niespecjalnie na polską kieszeń:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: szlafrok IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 10:25 Ja mam taki szlafroczek: jest z polaru, błękitny i w białe miśki (które przypominają chmurki). Kosztował 120 zł. Kupilam w pawilonach w podziemiach przy Centralnym. Jestem z niego bardzo zadowolona, bo jest mięciutki i cieplutki. Odpowiedz Link Zgłoś