juvenalos 03.07.11, 04:16 Jak teraz na politechnikach wygląda stan studentów ze względu na płeć? Dalej jest dużo więcej facetów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jedwabnymajdanek Re: męski kierunek 03.07.11, 08:54 wszystkie politechniki zostały sfeminizowane Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: męski kierunek 03.07.11, 09:22 Zależy od wydziałów i kierunków. Np. na elektrycznych kobiety to dalej rodzynki, ale już na chemicznych często stanowią ponad 50%. Ja na budowlance miałem ok 25% dziewczyn na roku. Odpowiedz Link Zgłoś
salomonk Re: męski kierunek 04.07.11, 03:10 Ja studiując Penitencjarystyke na Apeironie w KRK nie mam dużo dziewczyn na roku, ale to typowo męski kierunek(swoją drogą bardzo fajny). To, że więcej jest facetów też tworzy fajną męską atmosferę ;) Dziewczyny po zajęciach :) Odpowiedz Link Zgłoś
pidgina Re: męski kierunek 07.07.11, 14:28 Facetów jest więcej ciągle ;) Niestety kobiety długo nie wytrzymują i nawet te bardzo inteligentne dają sobie szybko spokój widząc materiał na 1 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
trol-ina Re: męski kierunek 07.07.11, 15:38 Facetów jest coraz mniej. Wszystko to przejmują kobiety, dużo bardziej pracowite i jednak mądrzejsze. Faceci to lenie i nikną nam w oczach:) Odpowiedz Link Zgłoś
professional_scoffer Re: męski kierunek 07.07.11, 20:30 Nie ma to jak się dowartościować na forum ;) Niewiele to kosztue, a ile daje radości, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: męski kierunek 07.07.11, 20:40 > Faceci to lenie i nikną nam w oczach:) mylisz sie moja droga. Faceci to pragmatycy. Po co mamy cokolwiek robic skoro przyjdzie baba eeeeeepppp kobieta i wszystko zrobi za nas lacznie z laska na dobranoc? No sama pomysl, czyz nie lepiej zalegnac w wygodnym fotelu z pilotem i browarem? No jak nie, jak tak. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: męski kierunek 07.07.11, 20:36 Jak konczylem to zauwazylem, ze na 1 roku byly fajne foki, ale to zalezy od wydzialu. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: męski kierunek 07.07.11, 21:28 u mnie na wydziale: inzynieria srodowiska 95% wytapetowanych i odpicowanych lal przejmujacych toalety na przerwach w celu poprawienia sobie wlosow i makijazu ochrona srodwiska - analogicznie budownictwo - 40% lasek, rozny przekroj, ale brak lalun... od cichych i brzydkich, przez szczekajace wieblicielki piwska po prawdziwe damy ;] jak juz konczylam to wprowadzano jakies architektury krajobrazu i gospodarki przestrzenne... to tak 90% osob dziwnych roznej plci.... kiedys nazywano to ofiarami losu, ale moze to swiat idzie w tym kierunku, ze osoby bez przebojowosci ida na studia by ukonczyc kierunek z kosmosu ;] Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: męski kierunek 07.07.11, 21:47 A u mnie podobnie z małymi różnicami: - inżynieria środowiska, nikt nie wie jak oni wyglądają gdyż ich rok liczy zazwyczaj 30-40 osób - budownictwo, jakieś 30% kobiet, pełen przekrój społeczeństwa, od szarych myszek, przez jakieś metalówy, dresiary, balangowiczki, skończywszy na pojedynczych przypadkach prawdziwych kobitek z klasą - architektura... prawie same kobiety, dziwnie wyglądające i budzące ogólnie niepokój, niby ładne ale jakoś te ciuchy i mowa ciała totalnie aseksualne. - zarządzanie czymśtam - same baby róż, tipsy, kozaczki, blond. Odpowiedz Link Zgłoś