sita_atlantis 17.05.04, 21:45 Co sądzicie o operacjach plastycznych? Pomijam aspekt wypadków, poparzeń itp. Chodzi o czysto estetyczne zabiegi. Zdecydowałybyście się? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morfeusz86 Re: Operacje plastyczne 17.05.04, 22:47 Pomijając tu moją płeć... NIe jestem kobietą rzecz jasna, ale chyba nie zaszkodzi jeśli napisze tu swoje zdanie... Jeśli ktoś sie sobie nie podoba nie mówie tu narcyzmie tylko o zaakceptowaniu własnej osoby takiej jaka jest... Tak jak zostaliśmy stworzeni... Czy to nie jest przejaw w pewnym stopniu nie dowartościowania? Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: Operacje plastyczne 17.05.04, 23:54 chętnie poddam się operacji plastycznej! proszę o powiększenie tej części mózgu, która odpowiada zazdolności językowe niestety całkowity przydział zagarnął mój rodzony brat zostawiając mi jedynie ochłapy w wyniku czego na naukę języka muszę poświęcić kilkakrotnie więcej czasu niż przewidziano na jakichkolwiek kursach :-/ ;-))) pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link Zgłoś
moniorek1 Re: Operacje plastyczne 18.05.04, 00:03 Nie mam nic przeciwko operacjom. Gdybym miala odstajace uszy albo wielki garbaty nos to pewnie chcialabym to zmienic. Jedynie uwazam za nieporozumienie syt.,w ktorej dziewczyna np. z fajnym nosem przychodzi do lekarza ze zdjeciem jakiejs gwiazdy i chce miec nos taki sam jak ona,albo dziewczyna z fajnymi piersiami daje sobie wszczepic implanty. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: Operacje plastyczne 18.05.04, 13:23 oczywiście! będę wycinać wory pod oczami po 50-nie, sklapnięty biust,jeśli takowy mi się zrobi, lifting i co tam jeszcze!! obym miała na to kasę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Operacje plastyczne IP: *.77-200-80.adsl.skynet.be 19.05.04, 09:44 och, widzialam kilkadziesiat babsztyli z sylikonami. Nie dosyc , ze sztucznie wyglada: dwie pilki upchane w skore,to jeszcze widoczne sa wstretne blizny, ktore sie nie opalaja. To jest moze pociagajace, (jak jest upiete w staniczku ) ale ohydne kiedy babsztyl rozbierze sie na plazy! Ponadto, niesamowita roznica miedzy ( zazwyczaj ) starzejaca sie juz skora i tymi ( niby ) jedrnymi piersiami. Istnieja podejrzewam chirurgo-plstycy, ktorzy potrafia to doskonale zrobic, ale moim zdaniem calosc wyglada jak dobrze nakryty stolik z krwistym befsztykiem tylko zamiast wina podane cieple mleko od krowy. Acha, ostatnio w Lodzi widzialam babke, z super naciagnieta skorka twarzy, tylko na szyje plus dekolt zabraklo pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KiP Komplikacje... IP: *.arkonskie.v.pl 19.05.04, 16:44 Warto dokładnie zapoznać się z możliwymi komplikacjami i sprawdzić lekarza w Okręgowej Izbie Lekarskiej - czy ma uprawnienia, jaką ma specjalizację. Ale o komplikacjach lekarze nie zawsze mówią... I nie zawsze mają włąściwe kwalifikacje. Mi taki jeden taki inteligent upiększył brzuch... Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: Operacje plastyczne 19.05.04, 16:52 ja uważam że każdy robi to co lubi,jak chce coś poprawić w sobie bo tego nie lubi i mu się nie podoba to czemu ma nie zrobić operacji?sama nie wiem czy jak będę starą babką to nie bedę robić jakiś poprawek?narazie wszystko mi się podoba,ale kto wie,może jakiś lifting albo coś takiego sobie kiedyś zafunduję. Drugą kwestią jest to jak ten zabieg zostanie wykonany-po operacji powinno wyglądać lepiej niż przed,a czasem tak nie jest.Miałam kiedyś wykłady z taką babką która miała wszystko ok,figura,twarz,włosy,jednak z bliska jej twarz wyglądała jak plastikowa maska.Podejrzewam,że nadmiernie korzystała z tego typu usług. Odpowiedz Link Zgłoś