Dodaj do ulubionych

Operacje plastyczne

17.05.04, 21:45
Co sądzicie o operacjach plastycznych? Pomijam aspekt wypadków, poparzeń itp.
Chodzi o czysto estetyczne zabiegi. Zdecydowałybyście się?
Obserwuj wątek
    • morfeusz86 Re: Operacje plastyczne 17.05.04, 22:47
      Pomijając tu moją płeć... NIe jestem kobietą rzecz jasna, ale chyba nie
      zaszkodzi jeśli napisze tu swoje zdanie... Jeśli ktoś sie sobie nie podoba nie
      mówie tu narcyzmie tylko o zaakceptowaniu własnej osoby takiej jaka jest... Tak
      jak zostaliśmy stworzeni... Czy to nie jest przejaw w pewnym stopniu nie
      dowartościowania?
    • owca Re: Operacje plastyczne 17.05.04, 23:54

chętnie poddam się operacji plastycznej!
      proszę o powiększenie tej części mózgu, która odpowiada zazdolności językowe
      niestety całkowity przydział zagarnął mój rodzony brat zostawiając mi jedynie
      ochłapy w wyniku czego na naukę języka muszę poświęcić kilkakrotnie więcej czasu
      niż przewidziano na jakichkolwiek kursach :-/
      ;-)))

pozdrawiam
      owca

_,,,٢ة إ ة٦,,,_
    • moniorek1 Re: Operacje plastyczne 18.05.04, 00:03
      Nie mam nic przeciwko operacjom. Gdybym miala odstajace uszy albo wielki
      garbaty nos to pewnie chcialabym to zmienic. Jedynie uwazam za nieporozumienie
      syt.,w ktorej dziewczyna np. z fajnym nosem przychodzi do lekarza ze zdjeciem
      jakiejs gwiazdy i chce miec nos taki sam jak ona,albo dziewczyna z fajnymi
      piersiami daje sobie wszczepic implanty.
    • lukrecja8 Re: Operacje plastyczne 18.05.04, 13:23
      oczywiście!
      będę wycinać wory pod oczami po 50-nie, sklapnięty biust,jeśli takowy mi się
      zrobi, lifting i co tam jeszcze!! obym miała na to kasę!!
      • Gość: gosc Re: Operacje plastyczne IP: *.77-200-80.adsl.skynet.be 19.05.04, 09:44
        och, widzialam kilkadziesiat babsztyli z sylikonami. Nie dosyc , ze sztucznie
        wyglada: dwie pilki upchane w skore,to jeszcze widoczne sa wstretne blizny,
        ktore sie nie opalaja. To jest moze pociagajace, (jak jest upiete w staniczku )
        ale ohydne kiedy babsztyl rozbierze sie na plazy! Ponadto, niesamowita roznica
        miedzy ( zazwyczaj ) starzejaca sie juz skora i tymi ( niby ) jedrnymi
        piersiami. Istnieja podejrzewam chirurgo-plstycy, ktorzy potrafia to doskonale
        zrobic, ale moim zdaniem calosc wyglada jak dobrze nakryty stolik z krwistym
        befsztykiem tylko zamiast wina podane cieple mleko od krowy.
        Acha, ostatnio w Lodzi widzialam babke, z super naciagnieta skorka twarzy,
        tylko na szyje plus dekolt zabraklo pieniedzy.
    • Gość: KiP Komplikacje... IP: *.arkonskie.v.pl 19.05.04, 16:44
      Warto dokładnie zapoznać się z możliwymi komplikacjami i sprawdzić lekarza w
      Okręgowej Izbie Lekarskiej - czy ma uprawnienia, jaką ma specjalizację.
      Ale o komplikacjach lekarze nie zawsze mówią... I nie zawsze mają włąściwe
      kwalifikacje. Mi taki jeden taki inteligent upiększył brzuch...

• envi Re: Operacje plastyczne 19.05.04, 16:52
      ja uważam że każdy robi to co lubi,jak chce coś poprawić w sobie bo tego nie
      lubi i mu się nie podoba to czemu ma nie zrobić operacji?sama nie wiem czy jak
      będę starą babką to nie bedę robić jakiś poprawek?narazie wszystko mi się
      podoba,ale kto wie,może jakiś lifting albo coś takiego sobie kiedyś zafunduję.
      Drugą kwestią jest to jak ten zabieg zostanie wykonany-po operacji powinno
      wyglądać lepiej niż przed,a czasem tak nie jest.Miałam kiedyś wykłady z taką
      babką która miała wszystko ok,figura,twarz,włosy,jednak z bliska jej twarz
      wyglądała jak plastikowa maska.Podejrzewam,że nadmiernie korzystała z tego typu
      usług.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka