Gość: ciekawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 14:57 Czy Panowie wolą pończochy samonośne czy zwykłe i do tego pas oczywiście? Nie mogę się zdecydować co włożyć a to ma być prezent więc spytać też nie wypada :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kopov tylko własnoręcznie robione na drutach 19.05.04, 15:04 taki prezent na pewno będzie doceniony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rinkaa Re: pończochy: samonośne czy zwykłe IP: *.tvgawex.pl 19.05.04, 15:05 Z tego co wiem na przykładzie mojego męża i innych znanych mi facetów zdecydowanie bardziej ich kręcą pończochy z paskiem. Kobieta wygląda wówczas niecodziennie, wyrafinowanie i tak luksusowo. Spróbuj, zobaczysz oszaleje z zachwytu i pożądania :) Dwa dni temu mój mąż miał imieniny. Nie muszę chyba pisać jak ubrana powitałam go gdy wrócił z pracy... Pomimo zmęczenia działo się, oj działo... :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem 99,75% woli samonośne, ja też IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 15:35 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: 99,75% woli samonośne, ja też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 15:41 No i już byłam zdecydowana a teraz znowu mam lekki dylemat. Skąd jednak znasz takie statystyki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rene pończochy: IP: 212.160.172.* 19.05.04, 15:48 spytałam kolegów, czy wolą samonośne czy do paska... odpowiedzieli chórem....... ...... "pończochy!" :-))))) każde będą dobre :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: pończochy: samonośne czy zwykłe 19.05.04, 15:59 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=12526319 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: pończochy: samonośne czy zwykłe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 16:02 dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
tomasdyg A może i takie, i takie !!! 19.05.04, 16:17 Pończochy samonośne, czy z paskiem? Jedne i drugie mają swoje zalety.A może i te, i te, wszak występ nie musi byc jednorazowy. Radzę skorzystaj tak z jednych, jak i drugich. Poza tym jest jeszcze przed tobą wybór wzoru, koloru itd. Miłego wyboru i dużo fantazji życzę, a prezent fantastyczny. Pozdrawiam ciepło :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nexus Re: pończochy: samonośne czy zwykłe IP: *.toya.net.pl 19.05.04, 17:24 75 do 25 dla samonosnych, w zwyklych przeszkadza pas podczas pieszczot brzucha przynajmniej mi, ale generlanie ponczochy i szpilki to zajebiscie wybuchowy zestaw erotyczny :-))) Odpowiedz Link Zgłoś