Dodaj do ulubionych

dziwna sprawa O-o

22.08.11, 00:16
hej ;)

pisze poniewaz dopadaja mnie watpliwosci z powodu sytuacji czy moze byc dobrze... lub inaczej-czy jest szansa? czy kiedykolwiek udalo wam sie zmienic faceta? czy moze ktoras z was byla w takiej sytuacji..

mieszkam w miejscowosci okolo3,5 tysiaca mieszkancow.
znamy sie ok 4-5 lat.. spotykalismy sie przy piwku i takie tam.. J. pisal do mnie na gg, na kom, czasem odprowadzil do domu....

od okolo poltorej miesiaca nasza znajomosc sie hmmm .. zblizyla. ;) odprowadza i mowi jak to wspaniale mogloby byc gdybysmy mogli byc razem.chce spedzac kazda chwile razem. dla mnie z dnia na dzien rzucil palenie, mniej pije ( nie zeby jakis alkoholik ale kiedys to wiecie jak meski wieczor pijemy i pijemy;p a teraz 3-4 piwka i ok, przy mnie nawet 2 max ;p ), podobno w domu milszy sie stal, w pracy inaczje sie zachowuje..
dla mnie takie"krecenie" odbywa sie powoli.spacer,spotkac sie, pogadac, wyjechac gdzies.. a on nagle wyjezdza mi z powaznym zwiazkiem i zrobilam takie oczy O_O !powiedzialam ze chce przystopowac..ok.. niby zrozumial..
poza tym jak narazie jestem na etapie odkochiwania sie w bylym(z ktorym de facto ciagle mam kontakt i to dobry, codziennie eska i w ogole-rozstalismy sie na drodze pokojowej, bez wyjebki, z innych przyczyn--wiemy tez ze nie bedziemy razem)... ;/ nie widujemy sie,,raz na miesiac...wiec wierze ze to sie wypali..

pewnego razu bedac w pubie zrobil mi bardzo nie mila scene, nie jestesmy razem a on przychodzi przytula sie..taka mala przylepa ;) mowie mu delikatnie ze hola hola powoli, i nie caluj mnie kurde jak z kims rozmawiam. ale zlosc.... ;/ nie jestesmy razem a on taki maslak do mnie. i wyrzuty bo ze znajomym rozmawialam.;/
pozniej 3 dni wracam z pracy a on stoi z kwiatami przed moim samochodem.wielki bukiet bialych roz z serduszkiem w srodku. ne bylam zla, tylko poprosilam zeby na przyszlosc tak nie robil. ok. zczail.

JA 21 l.-lubie zabawe, czasem imprezze, pub, kino, czasem domowka.. normalnie.styl moj-okazyjny, od dresu po szpile i mala czarna w szafie. interesuje mnie wszystko. nawet jakis mecz obejrzec czy cos. wiekszy event, wycieczka,

ON 22 l.-blondynek-krotkie wlosy, brazowe oczy. przystojny..wieczny luzak z ubioru(troche stara sie ukryv brzuszek od piwska;p buty sportowe, jeansy ciut za duze(nie wiem..m0ze w brzuchu nie wchodzi w dopasowane, ) t-shirt jakis, i bluza..zawsze jakas bluza.. wszedzie bluza. kur.. zaznaczam ze nie jest typem hiphopowca, intersuje sie militarka-spoko..ciekawa sprawa -ja za to lubei wojny swiatowe.( czyki jednak cos wspolneo mamy ;p)

nie mowcie mi o tym ze nikt nie patrzy..ale wiecie jak to wyglada? ja jeansy, balerinki, sweterek, a on na luzno ubrany-za duze spodnie, bluza .. mnie to gryzie. czasem moim zdaniem facet powinien wygladac.hmm..ciekawiej? rozumiecie?
2 razy bardzej przystojniej wygladalby w spodniach w miare dopasowanych, buty ma ok, zadbane nie rozjebane czy brudne. bluza..jakas dopasowana a nie 2 numery wieksza;/
poza tym..on sie przy mnie stresuje?trzesie.. nie wie jak chwycic, objac..jakos tak sztywno wychodzi. niby jakies 2-3 laski mial..ale czort wie. calowac za bardzo nie umie..ale jakos go naucze.. mam cierpliwosc;) byla sytuacja ze gdybym ja go za reke nei chwycila to bysmy lazili z lapami w kieszeni.;p twierdzi ze niesmialy...
wczoraj mielismy rozmowe, on twierdzi ze byloby ok... no ok... powoli przekonuje sie do tego... jednoczensie wydaje mi sie ze jestesmy z 2 swiatow... nie ma wiecie..takie łaaaał!!! jest sobie dobry czlowieczek ktory stara sie o mnie...
ehh..

myslicie ze cos moze byc z tego...?

rodziny nasze znaja sie, oh i ach.. ;p

juz wyobrazam sobie..jedziemy gdzies, na impreze.a on jedzie taki "luzny"
jakas kawak rodzinna a on taki "luzny" w za wielkiej bluzie, za duzych spodniach.. grr;/

o seksie w ogole nie wspomne;p nie zeby odrazu..ale w ogole nie widze go w takiej scenie..
z bylym to byla prawdziwa namietnosc... zreszta nie wiem...twierdzi ze prawiczkiem nei jest...ale mozze..moze jest?

mam w planach porozmawiac z nim o tym co mnie gryzie...ciekawe jak zareaguje..

mowie mu ze musi mnie jakos kurde zabajerowac.. bo tak lazic sobie na spacerki iel mozna;p a on do mnie ale jak? no ..wa mać. ja jestem facet?

i co wy na to ? ;p
ach jest racja ze jak sie kobieta wygada, wypisze to odrazu lepiej ;)

pozdrawiam ;*
Obserwuj wątek
    • m-kow Ja mam pytanie takie? 22.08.11, 00:24
      Co to jest to "O-o" w tytule?
      Bo mnie to męczy.

---
      "Statek coraz bardziej przecieka, pasażerowie jeszcze nie wiedzą, ale pierwszy oficer wie i po cichu ubiera kamizelkę ratunkową. Żeby pasażerowie nie zauważyli nalewającej się wody, to przelewa ją z sali balowej do maszynowni (czyli środki z OFE do ZUSu)." K. Rybiński
      • angela0022 Re: Ja mam pytanie takie? 22.08.11, 00:26
        moje zdziwione oczy połączone sznurkiem
        • six_a Re: Ja mam pytanie takie? 22.08.11, 00:31
          a dlaczego jedno jest mniejsze?
          • angela0022 Re: Ja mam pytanie takie? 22.08.11, 00:32
            aby podkreślić zdziwienie
            • six_a Re: Ja mam pytanie takie? 22.08.11, 00:34
              wypróbowałam to i nie działa.
              oddawaj kasę!
              • angela0022 Re: Ja mam pytanie takie? 22.08.11, 00:39
                cholera wiedziałam ze będa kłopoty
          • senseiek Sixa... o malo co nie oplulem monitora!! 24.08.11, 03:26
            Sixa... o malo co nie oplulem monitora!! :DD
        • wez_sie Re: Ja mam pytanie takie? 22.08.11, 08:19
          juz po dwoch zdaniach wiedzialem, ze pomiedzy oczami nic nie ma i dlatego musisz wiazac je sznurkiem
      • jedwabnymajdanek Re: Ja mam pytanie takie? 22.08.11, 16:03
        to jest właśnie ździwienie z japońskich kreskówek, nigdy czegoś takiego nie widzieliście?
    • six_a Re: dziwna sprawa O-o 22.08.11, 00:30
      >myslicie ze cos moze byc z tego...?

tak, dzieci.
      niestety.
    • gyubal_wahazar Re: dziwna sprawa O-o 22.08.11, 00:41
      Jak tylko on luźny, to pół biedy. Prasuj welon
    • lolcia-olcia Re: dziwna sprawa O-o 22.08.11, 01:17
      masz już wyprawkę do szkoły ?
    • konto.iwony Re: dziwna sprawa O-o 22.08.11, 02:48
      jezusie chrystusowy, przyszłość narodu:)
    • tasma_izolacyjna Re: dziwna sprawa O-o 22.08.11, 03:51
      To niemożliwe. Tacy ludzie nie istnieją, prawda?
    • raohszana Re: dziwna sprawa O-o 22.08.11, 05:55
      Co?
    • qw994 Re: dziwna sprawa O-o 22.08.11, 06:07
      Druga Masłowska!!! Myślałaś kiedyś o napisaniu powieści dresiarskiej?
      • raohszana Re: dziwna sprawa O-o 22.08.11, 06:11
        qw994 napisała:

> Druga Masłowska!!! Myślałaś kiedyś o napisaniu powieści dresiarskiej?
        *
        Nie podpuszczaj jej, bo korektor zejdzie przy poprawianiu!
    • alpepe Re: dziwna sprawa O-o 22.08.11, 07:25
      taki młody facet i już alkoholik? Do tego nieudacznik z opisu, a ty jeszcze się wahasz? Na przedszkolankę się wybierasz, czy jak?
      • olylejdi_1 Re: dziwna sprawa O-o 22.08.11, 08:11
        Hmmm z ubraniem się da. Mój teraz pyta o moje zdanie przy kupnie jakichś ciuchów. Jak będziesz mówić, ze w tym wygladałby fajniej (tak mimochodem) to się zacznie inaczej ubierac, żeby ci się przypodobać :)
    • duchess85 Re: dziwna sprawa O-o 22.08.11, 09:23
      > owca, intersuje sie militarka-spoko..ciekawa sprawa -ja za to lubei wojny swiat
      > owe.( czyki jednak cos wspolneo mamy ;p)

;-) To ciekawe masz upodobania...
      • simply_z Re: dziwna sprawa O-o 22.08.11, 09:34
        taka dama..a jezyk jak u dresa. Ku..zjeb..jeb itd.
        pasujecie do siebie Andrzelo.
    • soulshunter2 Re: dziwna sprawa O-o 22.08.11, 09:48
      > 2 razy bardzej przystojniej wygladalby w spodniach w miare dopasowanych, buty m
      > a ok, zadbane nie rozjebane czy brudne.

no lasia mnie rozjab_ala tym tekstem. Leze i kwicze.
      • virtual_woman Re: dziwna sprawa O-o 24.08.11, 04:22
        Zdecydowanie o takiej porze nie powinnam czytać takich rzeczy :D

Oj Andżela........ :D
    • varia1 Re: dziwna sprawa O-o 22.08.11, 10:07
      >czy kiedykolwiek udalo wam sie zmienic faceta?

tak, na innego
    • a_nonima Re: dziwna sprawa O-o 22.08.11, 11:40
      Roku szkolny przyjdź!!!!!!!!!!!
    • empeczy angela 22.08.11, 12:20
      i wszystko jasne.
    • kosc_ksiezyca Re: dziwna sprawa O-o 22.08.11, 14:01
      omujborze

Ale przeczytałam!

Jeżeli to nie troll ani łabędzi śpiew przed rokiem szkolnym, to... yyy, jest się nad czym zastanawiać? Wiesz, możesz go wbić w narkomańskie spodnie i dopasowany sweterek, ale jak to mawia mama mojej psióły, z małpy kanarka nie zrobisz, Anżelo.
    • takajatysia Re: dziwna sprawa O-o 22.08.11, 14:07
      myślę, ze taki wątek byłby odpowiedni na forum "problemy sercowe nastolatek".

Fajnie mieć takie problemy czy były w którym się trzeba odkochiwać (a dlaczegóż to nie możecie być razem?) czy też fajny "człowieczek"? OMG...

Kluczowe pytanie: a którego wolisz?
    • piataziuta hejterzyna/wez sie 22.08.11, 14:50
      do książek! sio!
      marny trolling
    • ma_dre Re: dziwna sprawa O-o 22.08.11, 16:27
      O, kuwa! to tak sie teraz mlodzi w Polsce porozumiewajo?
      "ja za to lubie wojny swiatowe"??? No fakt, fajne som...
    • zetka50 Re: dziwna sprawa O-o 22.08.11, 18:17
      rzeczywiście dziwna, poproszę o jeszcze :D
    • kadfael Re: dziwna sprawa O-o 22.08.11, 18:20
      A ja siem pogubiłam. Ty piszesz o byłym, czy przyszłym?
    • tais86 Re: dziwna sprawa O-o 22.08.11, 18:21
      zajebisty post :D
    • anna_sla Re: dziwna sprawa O-o 22.08.11, 19:08
      oj Andzela, Andzela :D
    • lidka_77 :) 22.08.11, 20:43
      zwykle nie chce mi się czytac takich długich postów, ale Ty świetnie piszesz, normalnie się wciągnęłam, naprawdę fajnie :)

a merytorycznie to nic nie dodam niestety, wolę poczekać jak sama to rozwiniesz :)
    • bcde Re: dziwna sprawa O-o 24.08.11, 02:41
      Piękny post. Jest tak autentyczny, że można mieć 100% pewność, że nie jesteś trollem. A jeśli jednak jesteś, to mistrzostwo świata.
      A w temacie, to nic z tego nie będzie.
      • senseiek przeciez napisala, ze maja tylko 3500 osob we wsi 24.08.11, 03:31
        > Piękny post. Jest tak autentyczny, że można mieć 100% pewność, że nie jesteś tr
        > ollem. A jeśli jednak jesteś, to mistrzostwo świata.
        > A w temacie, to nic z tego nie będzie.

Daj spokoj- przeciez napisala, ze maja tylko 3500 osob we wsi, to ile moze byc tych "mlodych i wolnych".. ? :)
        Milosci trzeba dac szanse.
        Wezmie ja przez zasiedzenie.
        To najlepsza metoda.
        • jael53 Re: przeciez napisala, ze maja tylko 3500 osob we 24.08.11, 07:42
          A ja se ne boim... tak to w tych małych miasteczkach jest. Albo jeszcze dziwniej. Jedyna rada: szkoły kończyć i w świat wiać. Z mocnym postanowieniem, aby jak najrychlej otrząsnąć się z tego "duchowego dziedzictwa".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka