grzeszna_marta 04.09.11, 09:42 dziś○ wyskoczyć nad morze ? Słoneczko ślicznie świeci ma byc dużo cieplej niż wczoraj może rzeczywiscie warto jeszcze jeden dzieńspędzić nad morzem ? Co o tym sądzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alienka20 Re: czy warto ? 04.09.11, 11:14 Zalezy jak ciepło, aj zazdroszczę Ci, bo sama iść nie mogę :(. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: czy warto ? 04.09.11, 11:29 alienka20 napisała: aj zazdroszczę Ci, bo sama iść nie mogę :(. poproś mamę, może da się wyciągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
lizzy1 Re: czy warto ? 04.09.11, 11:23 Morze i warto, jeśli jest ciepło ;-) My dziś po obiedzie jedziem nad jezioro. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszna_marta Re: czy warto ? 04.09.11, 18:42 No to powime Wam :))) było potwornie gorąco :D tak gorąco ,że nie miał mi kto plecków nasmarować olejkiem ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: czy warto ? 04.09.11, 18:45 pszepani, nie wiem czy warto bylo wyskoczyc nad morze, natomiast wyspindrac sie na Zawrat bylo warto. Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: czy warto ? 04.09.11, 18:50 Kocham Baltyk... Zawsze! Jesienia, zima... Ale, ze ja ze Slaska to kicha.... Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: czy warto ? 05.09.11, 19:52 Ale to taki paradoks się wyłania, że jak się mieszka nad morzem, yto się nad nim bywa raz na ruskie święto :). Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: czy warto ? 05.09.11, 20:23 bo morze jest nudne. No ilez mozna lezec na ty plazy albo lazic tam i z powrotem. No ile sie pytam? Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: czy warto ? 06.09.11, 12:03 A ile mkożna w góry łazić, ja się pytam? Mnie by już dawno krew zalała :P. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: czy warto ? 06.09.11, 12:42 aaaaa, i tu sie pani baaaaaardzo myli. Na wiekszosc gor mozna wlezc z jednej lub z drugiej strony. Ogladajac ta sama gore z kilku roznych stron, z kazdej wyglada inaczej. Inaczej wyglada skoro swit, a inaczej o zachodzie, inaczej na wiosne a inaczej jesienia lub zima. A morze, jak to morze albo ma wieksze fale albo mniejsze, ale zawsze z tego samego kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: czy warto ? 06.09.11, 12:56 Wcale nie! Bo inaczej po sztormie, inaczej w pogodny dzień, inaczej rano, inaczej o zachodzie słońca, nie wspominając już o przypływie i odpływie. Że już nie wspomnę o księżycowej nocy na spacerze z ukochanym <ja nic o seksie na plaży nie wspominałam :)>. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: czy warto ? 06.09.11, 13:10 nie psze pani, to jest zwykla demagogia i zagrywka pod publiczke przed wyborami. Takim postawom mowimy stanowczo NIE! Poza tym gory sa wyzej, a z gory lepiej widac jak na dloni. Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: czy warto ? 06.09.11, 13:15 Ale znad morza pochodzi juz tylu władających naszą krainą, a górali jakoś nie widać na stołkach nawet z tych gór :). Poza tym mu tu w Gdyni, taki klif mamy, to nam starczy, o! Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: czy warto ? 06.09.11, 13:22 no wlasnie widzimy jak ci wodolejcy wladaja nasza kraina, ze po nich to yylko potop. A na takie klify to my w 2 minuty wchodzimy nazywajac je kozimi bobkami. Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: czy warto ? 06.09.11, 13:36 Ta, a co będzie jak halny wam zawieje, nie z tej strony? Mordobicie! Odpowiedz Link Zgłoś