mz81 23.05.04, 14:05 Co mozna kupic albo zorganizowac facetowi na rocznice (tak do 200zl).Bede wdzieczna za kazdy pomysl - to juz niedlugo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zepsuty Re: Jaki prezent na rocznicę 23.05.04, 14:16 eee tam prezent- ja bym chcial ten dzien spedzic z ukochana kobieta- wiec co mi sie nasuwa- to romantyczna kolacja w jakims przytulnym lokalu z tego bylbym najbardziej zadowolony i szczesliwy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_po_przejsciach Re: Jaki prezent na rocznicę 23.05.04, 17:08 Kup sobie komplet seksownej bielizny i przewiaz sie czerwona wstazeczka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelia Re: Jaki prezent na rocznicę IP: *.wmc.net.pl 23.05.04, 17:29 I jak starczy- butelka szampana. Ps.Miłego rocznicowania :) Odpowiedz Link Zgłoś
mz81 Dziękuję 23.05.04, 22:50 Dzięki za propozycje.Niestety kolacja z tego co wiem to będzie jego prezent dla mnie.Nie mogę się brać w seksowną bieliznę bo niestety nie mieszkamy razem (ale z tą wstążką to jeszcze pomyślę w przyszłości).Czekam na dalsze propozycje... Odpowiedz Link Zgłoś