wicehrabia.julian 09.09.11, 18:28 Znalazłem miejsce, gdzie wszystkie będziecie mogły mówić na raz :D oczywiście można używać kamer i też widać wszystkie. Ktoś chętny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fajnajozia Re: Ktoś chętny na czat głosowy wieczorem? 09.09.11, 18:39 Znalazłem miejsce, gdzie wszystkie będziecie mogły mówić na raz :D oczywiście można używać kamer i też widać wszystkie. Ktoś chętny? Ja bym była ale seplenię. Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Ktoś chętny na czat głosowy wieczorem? 09.09.11, 18:40 fajnajozia napisała: > Ja bym była ale seplenię. nie szkodzi, bylebyś sepleniła z sensem Odpowiedz Link Zgłoś
fajnajozia Re: Ktoś chętny na czat głosowy wieczorem? 09.09.11, 18:55 "nie szkodzi, bylebyś sepleniła z sensem " :( To już kompletnie się nie nadaję. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Ktoś chętny na czat głosowy wieczorem? 09.09.11, 19:04 "To już kompletnie się nie nadaję." :D Bravo! Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Ktoś chętny na czat głosowy wieczorem? 09.09.11, 19:05 fajnajozia napisała: > "nie szkodzi, bylebyś sepleniła z sensem " > > :( To już kompletnie się nie nadaję. przynajmniej jesteś szczera, zawsze coś Odpowiedz Link Zgłoś
fajnajozia Re: Ktoś chętny na czat głosowy wieczorem? 09.09.11, 19:07 "przynajmniej jesteś szczera, zawsze coś" To na anonimowym forum można być nieszczerym ??? Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Ktoś chętny na czat głosowy wieczorem? 09.09.11, 19:08 fajnajozia napisała: > To na anonimowym forum można być nieszczerym ??? a czy lis lubi kaczuszki? Odpowiedz Link Zgłoś
fajnajozia Re: Ktoś chętny na czat głosowy wieczorem? 09.09.11, 19:13 a czy lis lubi kaczuszki? Lubi. W ogóle cały drób lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Ktoś chętny na czat głosowy wieczorem? 09.09.11, 18:45 Ja do gadania się nie nadaję dzisiaj...pieje jak kura... :> Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Ktoś chętny na czat głosowy wieczorem? 09.09.11, 18:46 devilyn napisała: > Ja do gadania się nie nadaję dzisiaj...pieje jak kura... :> nie wykręcaj się jak zwykle, możesz na kamerze "migać" :D Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Ktoś chętny na czat głosowy wieczorem? 09.09.11, 18:48 :D ja się nie wykręcam...gardło boli...a kamerki nie mam :D Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Ktoś chętny na czat głosowy wieczorem? 09.09.11, 19:17 Ja też nie mam. No mi teraz nie mówcie, że po słuchawkach specjalnie dla Fk kupie kamerę Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Ktoś chętny na czat głosowy wieczorem? 09.09.11, 19:20 real_mayer napisała: > Ja też nie mam. No mi teraz nie mówcie, że po słuchawkach specjalnie dla Fk kup > ie kamerę kamery nie musisz kupować dla fk tylko dla siebie, transmisja obrazu i dźwięku ma przyszłość :) Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Ktoś chętny na czat głosowy wieczorem? 09.09.11, 18:49 Ja też dziś nie pogadam, bo mam mówienie sprawa mi ból, a głos mam jak stary menel. Zapalenie górnych dróg oddechowych. Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Ktoś chętny na czat głosowy wieczorem? 09.09.11, 18:50 Ja to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Ktoś chętny na czat głosowy wieczorem? 09.09.11, 18:50 devilyn napisała: > Ja to samo... piwa się napij grzanego - od razu przechodzi Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Ktoś chętny na czat głosowy wieczorem? 09.09.11, 18:53 Mam nalewkę od cioci na szpirytusie :D Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Ktoś chętny na czat głosowy wieczorem? 09.09.11, 18:56 devilyn napisała: > Mam nalewkę od cioci na szpirytusie :D whatever, byleby działało Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Ktoś chętny na czat głosowy wieczorem? 09.09.11, 19:00 Nom, woda już wstawiona na herbatkę :D Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Ktoś chętny na czat głosowy wieczorem? 09.09.11, 19:05 devilyn napisała: > Nom, woda już wstawiona na herbatkę :D koło 20 dam linka :) Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Ktoś chętny na czat głosowy wieczorem? 09.09.11, 19:07 Oki doki :D wicehrabia.julian napisał: > devilyn napisała: > > > Nom, woda już wstawiona na herbatkę :D > > koło 20 dam linka :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Ktoś chętny na czat głosowy wieczorem? 09.09.11, 19:05 A czy znowu bedzie analiza osobowosci na podstawie glosu? Tamten watek boski byl! Uzaleznil mnie od forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Ktoś chętny na czat głosowy wieczorem? 09.09.11, 19:08 kochanic.a.francuza napisała: > A czy znowu bedzie analiza osobowosci na podstawie glosu? Tamten watek boski by > l! Uzaleznil mnie od forum:) nie, bo to kłopotliwe, a wątek wisi jakiś czas, można zrobić nową edycję tej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Ktoś chętny na czat głosowy wieczorem? 09.09.11, 19:26 OK, ale co w tym klopotliwego? Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Ktoś chętny na czat głosowy wieczorem? 09.09.11, 19:27 kochanic.a.francuza napisała: > OK, ale co w tym klopotliwego? ocena osobowości wymaga skupienia, nie da się tego robić na żywo :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Ktoś chętny na czat głosowy wieczorem? 09.09.11, 19:38 :D Ha, ha, szkoda. Takie "naukowe" wrozenie ze szklanej kuli bylo. Co sie usmialam to moje. Chyba sobie odkopie. Wacikowa boska byla:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Ktoś chętny na czat głosowy wieczorem? 09.09.11, 19:39 A pomysl byl Twoj czy skads skopiowales? Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Ktoś chętny na czat głosowy wieczorem? 09.09.11, 19:40 kochanic.a.francuza napisała: > A pomysl byl Twoj czy skads skopiowales? nie obrażaj mnie, nie kopiuję pomysłów Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Ktoś chętny na czat głosowy wieczorem? 09.09.11, 19:16 tęskniłam za tymi czatami :) moje specjalnie zakupione słuchawki leżą od jakiegoś czasu odłogiem. Mam nadzieję, że nic mi nie wypadnie i będę. Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Ktoś chętny na czat głosowy wieczorem? 09.09.11, 19:20 real_mayer napisała: > tęskniłam za tymi czatami :) moje specjalnie zakupione słuchawki leżą od jakieg > oś czasu odłogiem. Mam nadzieję, że nic mi nie wypadnie i będę. wreszcie ktoś bez narzekania :) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Ktoś chętny na czat głosowy wieczorem? 09.09.11, 19:27 Ale to Ty będziesz tam "kierownikiem"? Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Ktoś chętny na czat głosowy wieczorem? 09.09.11, 19:28 salma75 napisała: > Ale to Ty będziesz tam "kierownikiem"? masz jakąś schizę? ja tylko udostępniam miejsce :) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Ktoś chętny na czat głosowy wieczorem? 09.09.11, 19:30 wicehrabia.julian napisał: > masz jakąś schizę? Że co? Pytam, po prostu pytam. Nie mam jednak czasu dzisiaj, więc podziękuję za zaproszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Ktoś chętny na czat głosowy wieczorem? 09.09.11, 19:32 No skoro julek ma pomysł i pisze, że zna miejsce to chyba jasne, że będzie kierownikiem :) Może jednak znajdziesz chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian UWAGA link 09.09.11, 19:54 1. wchodzimy TUTAJ 2. spisujemy nicka 3. gadamy z sensem, miłej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: UWAGA link 09.09.11, 20:10 wicehrabia.julian napisał: > 1. wchodzimy TUTAJ > 2. spisujemy nicka > 3. gadamy z sensem, miłej zabawy 4. dajemy nicki z fk żeby było wiadomo o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: UWAGA link 09.09.11, 20:34 wicehrabia.julian napisał: > wicehrabia.julian napisał: > > > 1. wchodzimy TUTAJ > > 2. spisujemy nicka > > 3. gadamy z sensem, miłej zabawy > > 4. dajemy nicki z fk żeby było wiadomo o co chodzi 5. Jeśli ktoś chce mówić, lub coś hmm pokazać wystarczy nacisnąć duży niebieski przycisk po lewej z napisem START BROADCASTING Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Ktoś chętny na czat głosowy wieczorem? 09.09.11, 20:42 gadacie juz? Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Ktoś chętny na czat głosowy wieczorem? 09.09.11, 20:59 Można tylko posłuchać? Bo ja się wstydzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Ktoś chętny na czat głosowy wieczorem? 09.09.11, 21:09 happy_time napisała: > Można tylko posłuchać? Bo ja się wstydzę ;) ale czego, tu nikt nie gryzie Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Ktoś chętny na czat głosowy wieczorem? 09.09.11, 21:17 Bo ja taka wstydliwa jestem ;) Muszę sprawdzić jak u mnie działa mikrofon bo nigdy jeszcze nie korzystałam. O czym rozmawiacie? Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian podbiję, może dziś są chętni 23.09.11, 19:10 rozrywka w sam raz na wieczór z grypą :) Odpowiedz Link Zgłoś
a_nonima Re: Ktoś chętny na czat głosowy wieczorem? 23.09.11, 20:16 Nikogo tam nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Ktoś chętny na czat głosowy wieczorem? 23.09.11, 20:25 Bo widać nie ma chętnych ;). Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Ktoś chętny na czat głosowy wieczorem? 23.09.11, 20:58 > Bo widać nie ma chętnych ;) Ja tam już nie chadzam. Pan i władca wszechmówiący mnie drażni. Odpowiedz Link Zgłoś