Dodaj do ulubionych

na targowiskach sam plebs, brudni ludzie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 12:48
w sobote kolezanka mnie zabrala na targowisko z warzywami i takim tam. bylo
tloczno i caly czas ocierali sie o mnie brudni ludzie, smierdzialo od nich.
nie cierpie tego. po przyjsciu do domu musialam sie szybko przebrac
Obserwuj wątek
    • Gość: łowca d...p [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 12:51
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: majjka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 12:53
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • chooligan Re: na targowiskach sam plebs, brudni ludzie 24.05.04, 12:54
      Za to w nocy masz fantazje typu: brudny, śmierdzący chłop, który na mój widok
      rzuca zamaszyście widły na kopę gnoju, podchodzi, zdziera ze mnie sukienkę, itd
      • Gość: majjka Re: na targowiskach sam plebs, brudni ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 12:59
        chyba zartujesz! widoki chlopa z widlami i gnojowka znam z telewizji i z jazdy
        samochodem przez wies. bym chyba sie zrzyglala jakby mil mnie taki ruszyc nie
        mowiac o seksie. jagna to ja nie jestem.
      • Gość: fantastka Re: na targowiskach sam plebs, brudni ludzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 13:00
        hehe , dobre....
    • Gość: prion Re: na targowiskach sam plebs, brudni ludzie IP: *.acn.waw.pl 24.05.04, 13:10
      Negra is back? :-)
    • Gość: pytajnik po co ten wątek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 13:34
      po to, abysmy sie dowiedzieli, ze jestes czyscioszką, a inni to smierdziele?
      • blanchet Re: po co ten wątek? 24.05.04, 13:40
        Gość portalu: pytajnik napisał(a):

> po to, abysmy sie dowiedzieli, ze jestes czyscioszką, a inni to smierdziele?

nie-kolejny wyraz egocentryzmu
    • Gość: Ewa Re: na targowiskach sam plebs, brudni ludzie IP: *.proxy.aol.com 24.05.04, 14:13
      Na takie targowiska, chodzi tylko plebs, i sluzace!
      Ta twoja kolezanka, z ktorej jest grupy?
      To tak przy okazji pytam, zeby sie zorientowac jak z toba prowadzic dalsza
      konwersacje.
      • Gość: jim Re: na targowiskach sam plebs, brudni ludzie IP: *.il.waw.pl / *.il.waw.pl 24.05.04, 14:20
        Brzoskwineczka wróciła?
    • introwertyczka a w supermarketach bydlo nt 24.05.04, 14:19
      • Gość: Ewa Re: a w supermarketach bydlo nt IP: *.proxy.aol.com 24.05.04, 14:26
        O zesz, qrde!
        To gdzie robic te zakupy?
        Hmmmm. sa dwa rozwiazania:
        1/. miec sluzaca;
        2/. zastosowac te diete cud!
    • blanchet a u mnie w robocie zdurniały szef :( /nt. 24.05.04, 14:24
      • Gość: Ewa Re: a u mnie w robocie zdurniały szef :( IP: *.proxy.aol.com 24.05.04, 14:28
        Moze twoj szef zdurnial, bo kupil na tagu miesko z prionami?
        • blanchet nie-jest uczniem wśród mistrzów ale nieważne/n 24.05.04, 14:50
          • Gość: Ewa Re: nie-jest uczniem wśród mistrzów ale nieważne/ IP: *.proxy.aol.com 24.05.04, 14:56
            To po cholere piszesz na ten temat??????????
            • blanchet Re: nie-jest uczniem wśród mistrzów ale nieważne/ 24.05.04, 15:00
              świeta racja
              chciałam napisać że to że jest uczniem jest niewazne z punktu widzenia wątku i
              wogole też. sorry za niepotrzebne wtrącenia.
              • Gość: Ewa Re: nie-jest uczniem wśród mistrzów ale nieważne/ IP: *.proxy.aol.com 24.05.04, 15:17
                ... relax:)))))
    • nat.ka Re: na targowiskach sam plebs, brudni ludzie 24.05.04, 14:26
      taka z Ciebie estetka? to co Ty masz za koleżanki, że na targowisko Cie
      zabierają?
    • kopov Re: na targowiskach sam plebs, brudni ludzie 24.05.04, 14:28
      a nie umyłaś sie potem?
      • Gość: hihi Re: na targowiskach sam plebs, brudni ludzie IP: *.waw.pdi.net / *.waw-smy.leased.ids.pl 24.05.04, 14:50
        Majjka się nie myje, Majjka się perfumuje.
        • kopov Re: na targowiskach sam plebs, brudni ludzie 24.05.04, 14:57
          myslisz? nieee wygląda na kulturalna osobę, razi ją brud i smród a to chyba
          dobrze, nie mozna być europejczykiem (niezłe euro-pejczyk) bez znajomości
          podstawowych zasad higieny, ale sama zmiana ubrania nie pomoże, przecież na
          pewno ktos sie o nią otarł i co wtedy? a jak roznosił jakieś zaraski brrr
          strach się bać
    • Gość: esteta Re: na targowiskach sam plebs, brudni ludzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 15:22
      majka, ale ja myje codziennie jajka
      (zanim z nich zrobie jajecznice)
    • Gość: obierzyna to jest chyba pierwszy wątek, w ktorym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 15:23
      wszyscy sie z sobą zgadzają. powienien zostać uwieczniony na wieki wieko, bo
      drugi taki sie zapewne długo nie zdarzy.
      • kopov Re: to jest chyba pierwszy wątek, w ktorym 24.05.04, 15:30
        a niby z czym ja się zgadzam? P.S kupiłaś trąbkę?
        • Gość: obierzyna Re: to jest chyba pierwszy wątek, w ktorym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 15:46
          oj Kopov, nie udawaj, z tym , co wszysycy sie zgadzasz, czyli ze Majka "je
          gupia".
          a po co mi trąbka? nie mam na imię Gienia:)))
          • kopov Re: to jest chyba pierwszy wątek, w ktorym 24.05.04, 15:52
            napisałem, że za upodobanie do czystości należy jej sie tytuł kulturalnej, a
            trąbka jest do piątkowego postu już nie pamiętam o czym, coś o topieniu dzieci
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka