Dodaj do ulubionych

owlosiona klata

20.09.11, 11:18
moja mlodziencza klata powoli zaczyna zarastac meszkiem i tak sie zastanawiam, bo coraz czesciej kobiety pisza (wczorajszy watek) ze tylko gola klata itd.
to jak w koncu jest? golic klate, bo taka teraz moda?
jakie w koncu lubicie klaty?
no i co z nogami?
Obserwuj wątek
    • wez_sie Re: owlosiona klata 20.09.11, 11:20
      wez_sie napisał:
      > no i co z nogami?
      oprocz tego ze je trzeba myc...
    • feel_good_inc Re: owlosiona klata 20.09.11, 11:26
      wez_sie napisał:
      > moja mlodziencza klata powoli zaczyna zarastac meszkiem i tak sie zastanawiam,
      > bo coraz czesciej kobiety pisza (wczorajszy watek) ze tylko gola klata itd.
      > to jak w koncu jest? golic klate, bo taka teraz moda?
      > jakie w koncu lubicie klaty?
      > no i co z nogami?

Kreuj się na retroseksualistę.
      • wez_sie Re: owlosiona klata 20.09.11, 11:27
        nie mam zamiaru sie kreowac na kogokolwiek.
        jestem soba w 100%. nawet na forum.
        • senseiek Re: owlosiona klata 20.09.11, 11:30
          > nie mam zamiaru sie kreowac na kogokolwiek.
          > jestem soba w 100%. nawet na forum.

Gdybys sie nie kreowal to bys sie nie pytal nas o zdanie w tym temacie ;)
          • senseiek dla mnie full depilacja jest tylko sexy.. :) 20.09.11, 11:31
            Ale skoro sie juz pytasz: dla mnie full depilacja jest tylko sexy.. :)
            • wez_sie Re: dla mnie full depilacja jest tylko sexy.. :) 20.09.11, 12:16
              lubisz facetow z ogolonymi klatami
              spoko

[']
              • senseiek Re: dla mnie full depilacja jest tylko sexy.. :) 20.09.11, 13:01
                > lubisz facetow z ogolonymi klatami

widac ze jestes dyletantem w temacie, bo dajesz znak rownosci miedzy goleniem a depilowaniem.
                golenie powoduje, ze wlosy odrastaja na nastepny dzien, do tego sa twardsze i w wiekszej ilosci.
                depilowanie choc bolesne daje dlugotrwale efekty na 2-3 tyg nic sie nie pojawia, dopiero pozniej robia sie takie male jasne wloski. im wiecej sie depiluje tym mniej nowych wlosow odrasta, bo czesc wlosow jest wyrywana z cebulkami.

tak, na filmach lubie ogladac, ze facet o siebie dba, szczegolnie jak ma dobra musulature, a nie jest zarosniety niczym szympans. i co chwile sie drapie po klacie, po jajach i tylku, bo go wszedzie swedzi.
                • wez_sie Re: dla mnie full depilacja jest tylko sexy.. :) 20.09.11, 13:18
                  lubisz facetow z wydepilowanymi klatami, czy po prostu lubisz facetow?

[']
                  • senseiek Re: dla mnie full depilacja jest tylko sexy.. :) 20.09.11, 13:36
                    > lubisz facetow z wydepilowanymi klatami, czy po prostu lubisz facetow?

sprawdzasz swoje szanse na randke?
                    • wez_sie Re: dla mnie full depilacja jest tylko sexy.. :) 20.09.11, 13:38
                      to zalezy, jakiej jestes plci.
                      sprawiasz wrazenie kobiety lub geja.
                      jesli jestes gejem, to sorry, ale nie masz szans nawet na najmniejsza robotke (jesli wiesz co mam na mysli)
                      • senseiek Re: dla mnie full depilacja jest tylko sexy.. :) 20.09.11, 13:44
                        > to zalezy, jakiej jestes plci.

Przeciez zawsze mozna zmienic.. ;)
                        Interesuje cie 'current' or 'native'?

> sprawiasz wrazenie kobiety lub geja.

hehe.. wczoraj bylem pakerem co ostro cwiczy to dzis moge byc k or g.. ;)

na jaki kolor mam sobie przypudrowac nosek na dzisiejszy wieczor? :))

> jesli jestes gejem, to sorry, ale nie masz szans nawet na najmniejsza robotke (
                        > jesli wiesz co mam na mysli)

Nie mam pojecia co masz na mysli.. W dziedzinie seksu gejowskiego jestem na tym samym poziomie znajomosci tematu co jozek..

• wez_sie Re: dla mnie full depilacja jest tylko sexy.. :) 20.09.11, 13:55
                          mialem cos ci odpisac, ale nawet mi sie nie chce
                          znudziles mnie
                          nara
                • muis2008 Re: dla mnie full depilacja jest tylko sexy.. :) 20.09.11, 13:18
                  > po jajach i tylku, bo go wszedzie swedzi.

Jak się ogoli to dopiero będzie swędzieć :)
    • swiete.jeze Re: owlosiona klata 20.09.11, 11:40
      wez_sie napisał:

> moja mlodziencza klata powoli zaczyna zarastac meszkiem i tak sie zastanawiam,
      > bo coraz czesciej kobiety pisza (wczorajszy watek) ze tylko gola klata itd.
      > to jak w koncu jest? golic klate, bo taka teraz moda?

Klaty nie, ale ten młodzieńczy wąsik to owszem.
    • muis2008 Re: owlosiona klata 20.09.11, 11:45
      Też mam takie wątpliwości jak "wez_sie" :) .... takie czasy :)

Drogie panie a czy według Was depilujący się facet jest męski?
      • zielona.zgaga Re: owlosiona klata 20.09.11, 11:49
        Meski jest tylko ten co sie depiluje woskiem. Zadne tam fotodepilacje (to dla mieczakow).
        • wez_sie Re: owlosiona klata 20.09.11, 11:51
          a wyrywanie pińcetom?
          • zielona.zgaga Re: owlosiona klata 20.09.11, 12:06
            a to dla manualnie uzdolnionych
      • mocno.zdziwiona Re: owlosiona klata 20.09.11, 13:35
        Wiele zależy od kraju. Np. w Hiszpanii coraz więcej facetów się depiluje lub strzyże. Ogolone pachy to już raczej norma. Wielu depiluje klaty i nogi. W kąpielówki im nie zaglądam, ale myślę że jak całość to całość.
        • senseiek Re: owlosiona klata 20.09.11, 13:39
          > Wiele zależy od kraju. Np. w Hiszpanii coraz więcej facetów się depiluje lub st
          > rzyże. Ogolone pachy to już raczej norma.
          > Wielu depiluje klaty i nogi. W kąpiel
          > ówki im nie zaglądam, ale myślę że jak całość to całość.

To sie nazywa - dbanie o siebie.. :)
    • a_nonima Re: owlosiona klata 20.09.11, 11:53
      Wydepilowany facet jest ble.
      • muis2008 Re: owlosiona klata 20.09.11, 12:02
        No właśnie. Kiedyś już brałem udział w takiej dyskusji i wtedy też tyle ile było kobiet tyle było różnych odpowiedzi :) Jedne chciały zarośniętych, inne ogolonych a jeszcze inne tylko lekko przyciętych :)
      • wez_sie a owlosiony? 20.09.11, 12:11
        a owlosiony?
    • anna_sla Re: owlosiona klata 20.09.11, 12:41
      ja wolę GOŁĄ klatę, a nie OGOLONĄ :D:D
    • berta-death Re: owlosiona klata 20.09.11, 13:03
      To nie klatę ci owłochaciło, tylko te chińskie sweterki linieją i na ciele zostają nitki z chińskich włókien. Wystarczy się umyć.
    • wlody1 Re: owlosiona klata 20.09.11, 13:05
      Hehehe, ale masz problem!:):):)
      Jestem typem futrzka i nigdy by mi do głowy nie przyszło depilować się! To takie pedziowskie:) Przecież są kobiety które aż piszczą na widok włochatej klaty tak samo jak te które piszczą na widok gołej. Poszukasz sobie, albo sama Cię znajdzie taka która lubi futro. Proste.
      Pozostaje problem taki że nie jestem trendy, ale czy trzeba być? Kupisz sobie piękne cabrio i już będziesz trendy... Na wszystko jest sposób, tylko nie trzeba panikować...
      • senseiek Chyba nigdy prawdziwego pedala nie widziales.. 20.09.11, 13:29
        > Jestem typem futrzka i nigdy by mi do głowy nie przyszło depilować się! To taki
        > e pedziowskie:)

Coz za stereotypowe myslenie.. Pedziowskie? Chyba nigdy prawdziwego pedala nie widziales? Ich podnieca meskosc!
        Wiecej pedalow jest w barze dla metali anizeli gdziekolwiek indziej.. ;)

Przykladowy pedal:
        https://skyplayer.sky.com/SVOD/SKYENTERTAINMENT/IMAGES/Bio/F/Freddie%20Mercury/L_Freddie_Mercury.jpg
        czy to jest wydepilowana/ogolona klata??

nastepny Elton John:
        https://i2.listal.com/image/477984/936full-elton-john.jpg
        • rudenko Re: Chyba nigdy prawdziwego pedala nie widziales. 20.09.11, 13:36
          babki tez podnieca męskość

za to matki Polki gładki facecik, bo ten kojarzy się jej z pupą niemowlaka
        • wlody1 Re: Chyba nigdy prawdziwego pedala nie widziales. 20.09.11, 13:58
          senseiek napisał:

> > Jestem typem futrzka i nigdy by mi do głowy nie przyszło depilować się! T
          > o taki
          > > e pedziowskie:)
          >
          > Coz za stereotypowe myslenie.. Pedziowskie? Chyba nigdy prawdziwego pedala nie
          > widziales? Ich podnieca meskosc!
          > Wiecej pedalow jest w barze dla metali anizeli gdziekolwiek indziej.. ;)

Hehehe, mam kolegę pedzia:) Oczywiście mówię do Niego- cześć pedziu i śmiejemy się z tego. On jest taki wydepilowany, ale to fajny kolega bo ma dystans do siebie i nie podrywa mnie:)
          Są wśród Nich typy męskie i kobiece- jak w życiu.
          A dla mnie depilacja nie jest zbyt męska- jestem przez ten pogląd jakiś inny, zły???Bardziej czy mniej męski?
          • senseiek Re: Chyba nigdy prawdziwego pedala nie widziales. 20.09.11, 14:42
            > Bardziej czy mniej męski?

Sprawdz w barze gejowskim.. ;)
            • wlody1 Re: Chyba nigdy prawdziwego pedala nie widziales. 20.09.11, 15:03
              senseiek napisał:

> > Bardziej czy mniej męski?
              >
              > Sprawdz w barze gejowskim.. ;)

Bojem siem...:)
              • senseiek Re: Chyba nigdy prawdziwego pedala nie widziales. 20.09.11, 15:45
                > > > Bardziej czy mniej męski?
                > >
                > > Sprawdz w barze gejowskim.. ;)
                >
                > Bojem siem...:)

Pewnie jestes dziewica analna.. :)
                • wlody1 Re: Chyba nigdy prawdziwego pedala nie widziales. 20.09.11, 16:26
                  senseiek napisał:

> > > > Bardziej czy mniej męski?
                  > > >
                  > > > Sprawdz w barze gejowskim.. ;)
                  > >
                  > > Bojem siem...:)
                  >
                  > Pewnie jestes dziewica analna.. :)

Bingo! I dobrze mi z tym:) Póki co zachowam niepokalaną czystość:)
      • rudenko Re: owlosiona klata 20.09.11, 13:29
        ha ha najlepiej i cabrio i terenówkę

• mmagi Re: owlosiona klata 20.09.11, 13:14
      nie pytasz o jaja?
      • wez_sie Re: owlosiona klata 20.09.11, 13:19
        nie
      • muis2008 Re: owlosiona klata 20.09.11, 13:20
        > nie pytasz o jaja?

No właśnie! A w tym wypadku jak powinno być? :)
        • senseiek Re: owlosiona klata 20.09.11, 13:33
          > > nie pytasz o jaja?
          >
          > No właśnie! A w tym wypadku jak powinno być? :)

Ja jem na miekko albo jajecznice, chyba ze maja byc z majonezem albo do barszczu czerwonego/bialego, wtedy ostatecznie na twardo.
    • rudenko futerkowce i pumeksowce 20.09.11, 13:27
      ja osobiście wolę futerkowe stworzonka :-))) z łysiną na czaszce - kojarzy mi się to z dojrzałym facetem

wydepilowany facet kojarzy mi sie natomiast z pupą niemowlaka - w facecie szukam mężczyzny a nie dziecka

Kompletnie nie toleruję wygolonych facetów, taki jest gorszy od pumeksu, kto by chciał się przytulać do pumeksu :((((
      • anaisanais96 Re: futerkowce i pumeksowce 20.09.11, 16:17
        No, dojrzali faceci są obleśni...
    • wez_sie pytanie do kobiet, a glosuja faceci (watpliwej... 20.09.11, 13:35
      orientacji)

no.
      • rudenko Re: pytanie do kobiet, a glosuja faceci (watpliwe 20.09.11, 13:37
        a to jakieś głosowanie jest ?????? gdybym wiedziała to bym 2 razy się zastanowiła czy brać w nim udział
        • wez_sie Re: pytanie do kobiet, a glosuja faceci (watpliwe 20.09.11, 13:40
          zabieraja glos w sensie (skrocie myslowym)
      • wlody1 Re: pytanie do kobiet, a glosuja faceci (watpliwe 20.09.11, 14:01
        wez_sie napisał:

> orientacji)
        >
        > no.

Nie podniecaj się tak chłopcze:):):)
    • muis2008 Jedno jest pewne ... często widzę jak kobiety ... 20.09.11, 13:43
      Wiele już widziałem wątków na ten temat ale nigdy z żadnego nie dowiedziałem się prawdy o życiu :) Jedno jest pewne ... często widzę jak kobiety zachwycają się przystojniakami którzy są cali wygoleni natomiast nigdy nie widziałem aby zachwycały się facetami w sweterkach :)

https://www.starzlife.com/wp-content/files/2009/11/David-Hasselhoff_0.jpg
      • rudenko Re: Jedno jest pewne ... często widzę jak kobiety 20.09.11, 13:46
        ja kdla mnie te niebeskie oczka i loczki na łepetynie bleee

ale klatka pierwsz klasa mniam
    • perpetua-mobila Brazylijska 20.09.11, 13:44
      Brazylijska bez sutków teraz jest trendy. Wkleisz zdjecie?
      • wez_sie Re: Brazylijska 20.09.11, 13:49
        a dasz kropke w profilu?
        • perpetua-mobila Re: Brazylijska 20.09.11, 14:08
          Obudziły sie strzepy mojego sumienia i każą mi odpowiedziec NIE :)
          • wez_sie Re: Brazylijska 20.09.11, 14:13
            no daj kropke
            tyle osob juz mi dalo
            • perpetua-mobila Re: Brazylijska 20.09.11, 14:24
              ooo-rajt, tylko zostaw sutki w spoju:D
    • wez_sie no i oczywiscie niczego sie nie dowiem 20.09.11, 13:52
      super :-(
    • devilyn Re: owlosiona klata 20.09.11, 15:31
      Nie bądź guupi i nie gól klaty.
      • wez_sie Re: owlosiona klata 21.09.11, 10:57
        dzieki skarbulq
    • rejestracja_konta_gazeta.pl Re: owlosiona klata 20.09.11, 15:37
      Mają być umięśnione i proporcjonalne. Dobrze żeby takiej klacie towarzyszyły dobrze poseparowane naramienne, tricepsy i bicepsy, no i żeby przedramiona nie były wiotkie i "gimnazjalne", ale świadczyły o tężyźnie fizycznej. (Żadnych wielkich łap i rachitycznej klaty. Żadnych cycków, a pod cyckami zwisających brzuchów z mięśniami w stanie zaniku.) Jeśli pierwszy warunek jest spełniony, to kwestia golenia schodzi na dalszy plan. Natomiast jeśli nie jest, to także jest nieważna, bo patrzeć na taką klatę to i tak żadna przyjemność - ogolona czy nie.
    • anaisanais96 Re: owlosiona klata 20.09.11, 16:08
      Wszystko mi jedno. Choć przyznaje, ze owłosiona bardziej mi się podoba.
    • absolutnie_jezyna Re: owlosiona klata 21.09.11, 12:28
      Owłosiona!
      Albo włosy przycięte-wtedy się tak ładnie układają
      Broń boże nie golić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka