Dodaj do ulubionych

Co myślicie

23.09.11, 18:23
o takiej osobie która jest dość długo bezrobotna ale szuka pracy tylko w obrębie swojego miejsca zamieszkania? Najdalej 2 - 3 przystanki od domu i tłumaczy to tym że nie ma zamiaru stać w środku miasta w korkach? Lub gdy jest zima stać na przystanku i czekać na autobus gdy ten się spóźnia ponieważ są złe warunki drogowe? Znacie kogoś takiego? A może same macie takie podejście?
Obserwuj wątek
    • zamysleniee Re: Co myślicie 23.09.11, 18:34
      Nie znam, ale podobno szukajcie, a znajdziecie.
    • wicehrabia.julian Re: Co myślicie 23.09.11, 19:11
      vicia.live napisała:

> o takiej osobie która jest dość długo bezrobotna ale szuka pracy tylko w obrębi
      > e swojego miejsca zamieszkania? Najdalej 2 - 3 przystanki od domu i tłumaczy to
      > tym że nie ma zamiaru stać w środku miasta w korkach? Lub gdy jest zima stać n
      > a przystanku i czekać na autobus gdy ten się spóźnia ponieważ są złe warunki dr
      > ogowe? Znacie kogoś takiego? A może same macie takie podejście?

ja myślę, że tej osobie pracować się nie chce, ale spoko, to nie jest obowiązkowe :)
      • ipone123 Re: Co myślicie 23.09.11, 19:21
        > ja myślę, że tej osobie pracować się nie chce,

a komu sie chce? :)

poradz koledze niech sie zajmie praca z domu :) moze niech aplikuje na admina FK? albo cos w tym stylu. skladanie dlugopisow ewentualnie.
        • varia1 Re: Co myślicie 23.09.11, 21:08
          a mi się chce pracować:)
        • lidia341 Re: Co myślicie 24.09.11, 10:06
          Ja znalazłam taką pracę 5 minut od domu:)
    • marzeka1 Re: Co myślicie 23.09.11, 19:20
      Znaczy to tyle, ze widać jeszcze ta osoba nie musi szukać pracy tak naprawdę, pozoruje działania, bo ciągle jest ktoś, kto ją utrzymuje.
    • qw994 Re: Co myślicie 23.09.11, 21:03
      Znałam. Człowiek-porażka.
    • stephanie.plum Re: Co myślicie 23.09.11, 21:07
      ja jestem gorsza.
      ja w ogóle nie chodzę do pracy, moja praca chodzi ze mną.
      :~)
    • facet_on_line Re: Co myślicie 23.09.11, 21:14
      majac do wyboru prace blisko domu a prace odległą o kilka km wiadomo ,ze wybiorę tą bliżej domu
      • qw994 Re: Co myślicie 23.09.11, 21:22
        Chyba nie takie było pytanie :)
        • wilowka Re: Co myślicie 23.09.11, 23:21
          Myślimy, że jej się robić nie chce i widocznie stać ją na to (finansowo i moralnie/duchowo)
    • sid-sid Re: Co myślicie 24.09.11, 09:16
      Nie, nie znam nikogo AŻ takiego.:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka