aise_ 05.03.02, 13:45 bo się porozłaziliscie jak babcie kocham kolejno odlicz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kex Re: Bagienna zbiórka! 05.03.02, 13:47 mnie nie będzie - bo właśnie gotuję ;) czy jestem usprawiedliwiony? pozdrawiam kex Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no ostatecznie 05.03.02, 13:50 zależy od tego co gotujesz... i czy przyniesiesz kawałek... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: na rozkaz.. 05.03.02, 13:50 się stawiam..!! grasowałam po róznych dyskusjach ale karnie z powrotem w rodzinnym bagienku..! Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no wreszcie... 05.03.02, 13:52 :) nie wiesz gdzie reszta? chyba nie zajmują sie jakąś pra_(cenzura) zarob_(cenzura)? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ ja sie pytam 05.03.02, 13:49 gdzie jesteście? agick prostuje poglądy innych neon w szale twórczym nad betoniarką a ygrek pewnie w TFUrczym razem z kwikiem bukoś gdzieś pije su znikła na dobre gucio z kwiatka na kwiatek kasiulka tez już dawno nie było a i wasie gdzieś wcięło... coś tu qurde smutno... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: aise.. 05.03.02, 13:56 ja się zaraz fun clubu dorobię na forum - już paru się odgrażało...:)) no właśnie, gdzie włóczykij neona, pijak bukoś, y, kasiulek i su..?? z kwisiem dzisiaj gdzieś się mijałam ale reszta zapdała się pod ziemię.. nic z tego nie rozumiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius hej, bagniaki.... 05.03.02, 14:42 Chciałbym zadenuncjować Mr. Bukovsky'ego, że nie pije, tylko bije. Się. Z takim jednym na muzyce się bije. A ja nie tyle w szale tfurczym ile w szale bitewnym, bo musze zrobić miliardy tabel na jutro, a tu, kruca bomba, mało casu... .y. Odpowiedz Link Zgłoś
neona JAiSe PYTAM. 05.03.02, 13:58 jestem aj łont tu brek fri agick widziałem cię od tyłu znaczy się na analnym forum i coś ci tam szeptałem ale chyba za cicho aise kabance flore omade omade omadeodeo rikitiki wpadasz tu w szale bagiennym i nas próbujesz wykotwiczyć ale nie damy się betonowe buciki z kokardką zakładamy i siup do dna żivjeli svi na moru drugovi i drugarice Odpowiedz Link Zgłoś
kwik ja się pytam, kto to wymyślił 05.03.02, 14:01 aj łont majself brejk friiiiiiiiiii! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: ja się pytam, kto to wymyślił 05.03.02, 14:07 kwik napisał(a): > aj łont majself brejk friiiiiiiiiii! Kartezjusz..? Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: ja się pytam, kto to wymyślił 05.03.02, 14:07 kwik napisał(a): dżast giw mi adres and al kik jor bos baj de bols or if hi iz szi den al pancz her in de stomak Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ nie wolno nikogo bić neon 05.03.02, 14:12 to jest pokojowy wątek omade omade omadeo deo rikitiki łan tu triiiii Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ poza tym kex obiecal cos przynieść 05.03.02, 14:13 chyba keksa bo pono piekł ale coś sie nie pojawia mam nadzieje, że mu sie nie przypaliło Odpowiedz Link Zgłoś
kex Re: poza tym kex obiecal cos przynieść 05.03.02, 14:19 aise_ napisał(a): > chyba keksa > bo pono piekł > ale coś sie nie pojawia > mam nadzieje, że mu sie nie przypaliło E nie nie, nic mie sie nei przypalilo - ale ... no ile Nas (Was) żebym wiedzial co i jak :-) pozdrawiam kex;) ps. a wiecie, że ja jeszcze w żyyyyyciu nie jadlem keksa (a żyję już jeju - no 30 lat) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no nie kex... 05.03.02, 14:24 jak to keksa nie jadles? ja to myślałam, że Ty to tak na cześć sie nazwałes a do michy jest nas na razie cztery sztuki plus Ty (ale neon potrafi zjeśc za dwóch) tylko że na wyżerkę to sie cała reszta sępów zaraz zleci... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: cholercia.. 05.03.02, 14:20 aise_ napisał(a): > chyba keksa > bo pono piekł > > ale coś sie nie pojawia > mam nadzieje, że mu sie nie przypaliło no smaka narobił i przepadł.. no faceci.. Odpowiedz Link Zgłoś
kex Re: cholercia.. 05.03.02, 14:23 agick napisał(a): > no smaka narobił i przepadł.. > no faceci.. jestem jestem - ech ... gotuję :-)))) jeju - czy ja już wspominałem - że lata mi się chce (bo po lecie jest jesień - a ja Kocham jesień ;-))) ) pozdrawiam kex ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: w końcu w domu.. 05.03.02, 14:15 nie żadne tam la, bla na poziomie harvardu.. po co komu harvard ja się pytam..? z lubością zanużam się w otchła metafizycznych rozważań o pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik roboto! 05.03.02, 14:42 roboto! idź się dziś utopić, bo jak się zdenerwuję..... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: pejczem ją.. 05.03.02, 14:46 po plerach !!! zgiń przepadnij przebrzydła..! tfu..(roboto..) Odpowiedz Link Zgłoś
neona The best ofF 05.03.02, 14:45 po pierwsze - jem za dwóch, ale tylko w barze mlecznym, gdzie pani Zosia odkłada mi najbardziej płaskiego schaboszczaka przez którego widać nie tylko Warszawę, ale i wybrane fragmenty ufolek - tzw. The best of Agick po dugie - kex bez piwa jest jak chleb bez skórki po trzecie - nastukajmy kogoś, bo idzie wiosna po czwarte - kocham zwierzęta Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: tia... 05.03.02, 14:51 neona napisał(a): > po pierwsze - jem za dwóch, ale tylko w barze mlecznym, gdzie pani Zosia odkład > a > mi najbardziej płaskiego schaboszczaka przez którego widać nie tylko Warszawę, > ale i wybrane fragmenty ufolek - tzw. The best of Agick > > po dugie - kex bez piwa jest jak chleb bez skórki > > po trzecie - nastukajmy kogoś, bo idzie wiosna > > po czwarte - kocham zwierzęta najlepsze to ponoć mam pięty... hmm.. i paluszki. wiooooosna idzie... koniec bycia klonem przewodniczącego Mao w szarościach odzieży zimowej... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: The best ofF 05.03.02, 14:53 może zgłosisz się na ochotnika? neon-worek treningowy, co do wiosny już gotowy! Odpowiedz Link Zgłoś
kex Re: Bagienna zbiórka! 05.03.02, 14:54 Ide na zapiekankę - jeju jeju jeju - no znam takie jedno miejsce w Kielcach - gdzie są pyyyycha :-) pozdrawiam miaaaaaaaaaam kex ;) Odpowiedz Link Zgłoś
neona AMORE MIO AMore MAO 05.03.02, 15:20 kebab kebabem ale kto mi dzis kawę zrobi kasiulek kiedyś taką zaparzyła że dwa dni nie spałem (naprwdę przez nią nie spałem) Kielce fajne miasto takie ostre w swej istocie jako worek treningowy jestem idealny - ale tylko dla mistrzów bo ważę 66 kg 177 cm zrostu szybki jak fafarafa Kwik dla ciebie dam się trafić nawet przez amora Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ADORE muerto MNIAM or MIAŁO 05.03.02, 15:28 neona napisał(a): > jako worek treningowy jestem idealny - > ale tylko dla mistrzów nie chwaląc się - jestem miszczem okolic (w tzw. swojej klasie). Odpowiedz Link Zgłoś
neona Smash my pumpkins... 05.03.02, 15:38 > nie chwaląc się - jestem miszczem okolic (w tzw. swojej klasie). wiem bo znam te okolice bardzo są ujmujące (ujuj) i mają swoje rozległe horyzonty ze wzórzami i dolinami czasem i rzeczka się trafi Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: neona.. 05.03.02, 15:49 Ty mi się tu cichcem nie prywatyzuj z kwisiem.... bo normalnie się wqrzę...! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik że, że ...? 05.03.02, 15:52 no, neon, kulą w płot, naprawdę. może nie jesteś workiem treningowym tylko kulomiotem? dyskobolem, a może trenujesz rzut oszczepem? > wiem bo znam te okolice > bardzo są ujmujące > (ujuj) > > i mają swoje rozległe horyzonty > ze wzórzami i dolinami > czasem i rzeczka się trafi Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: no co jest ..? 05.03.02, 16:25 kwik napisał(a): > poszły za nadzieją i miłością. cala wiara siedzi na analu i po cichu się przygląda... albo poszły szukać dziury w całym Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: no co jest ..? 05.03.02, 16:29 w takim razie, ja ciuchutko, na paluszkach lewej stopy skradam się ku wyjściu awaryjnemu... zaraz będzie słońce Odpowiedz Link Zgłoś
kex :-) 05.03.02, 16:32 Przeczytałem chyba ze 400 wspisów na forum "Kobieta". No no - dawno tu nie zagladałem. Fakt - pozmieniało się wiele... Jedno mnie męczy (po przeczytaniu 400 różnych wpisów)... no bo zaraz - jeśli dziś jest wtorek, to jaki dzień jest jutro??? Hmm ;) pozdrawiam kex Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: ważne/pufne 05.03.02, 17:11 neona napisał(a): > ide do domu idź, idź... i przemyśl swoje zachowanie..... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 neona, kurna do zadmnego domu... 05.03.02, 17:30 tlumaczyc mi tu wierzsem zara... nie spalo sie dwa dni przez: 1) kaske; 2) kawe kaski?; 3) inne. zalecana odpowiedz nr 2. ew. 3. i nie ma to tamto... w bojowym nastroju jestem... kurna... kobity mi trza... ktora ma ochote na chwileczke zapomnienia...? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume ośśśsiemdzieśśśsiąt ośśśsiem 05.03.02, 21:57 zwracam się z prośbą o usprawiedliwienie mojej przydługiej nieobecności w bagnie. spowodowana ona była [ocenzurowano] [ocenzurowano] [ocenzurowano] [ocenzurowano] [ocenzurowano] oraz [ocenzurowano] [ocenzurowano] i [ocenzurowano]. winni tego [ocenzurowano] tkwią już na rożnie, ale ja się przez to [ocenzurowano] się pochorowałam i większość dnia spędzam na gorączkowaniu. oczywiście wszystko to przez niezdrowy brak bagiennego zaduchu. składająca z pokorą samokrytykę su Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek A ja na ten przyklad... 05.03.02, 23:22 ... za duzo ostatnio pracuje i wchodze tu tylko wieczorami... a wtedy rozmawiam juz tylko z Pawiem_Daddy, bo Wy wszyscy juz sobie wtedy relaksik domowy robiciez dala od komputerow... Ale widze, ze nie zmienia sie duzo, chociaz Bukos to juz mnie chyba przestal kochac... i woli inne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ydorius Re: A ja na ten przyklad... IP: *.acn.waw.pl 06.03.02, 00:23 Witaj o tej późnej porze. Jestem tu prawie codziennie... Tylko rzadko temat jakiś zauważę, w który można wejść bez wahania... Więc czytam i się waham... Ale jestem. .y. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ su, no nareszcie! 06.03.02, 08:14 Nie tkwij za długo na tzw. świeżym powietrzu! To ma zgubne działanie! Tlen jest w ogole niezdrowy, bo jak dowiedziono, każdy kto oddycha tlenem prędzej czy później umiera. Natomiast, jak wiadomo bagno ma właściwości konserwujące. My tutaj już Drużyne Su zorganizowalismy żeby Cie szukać, ale jej elementy (znaczy tej drużyny) sie porozłaziły. Nie wiem co sie dzieje. Mam nadzieje, ze winni zostaną surowo i przykladnie ukarani. Jednego z winnych już nadziałam na rożenek. Mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: su, witaj !! 06.03.02, 08:36 aise_ napisał(a): > Nie tkwij za długo na tzw. świeżym powietrzu! To ma zgubne działanie! Tlen jest > > w ogole niezdrowy, bo jak dowiedziono, każdy kto oddycha tlenem prędzej czy > później umiera. Natomiast, jak wiadomo bagno ma właściwości konserwujące. > > My tutaj już Drużyne Su zorganizowalismy żeby Cie szukać, ale jej elementy > (znaczy tej drużyny) sie porozłaziły. Nie wiem co sie dzieje. Mam nadzieje, ze > winni zostaną surowo i przykladnie ukarani. Jednego z winnych już nadziałam na > rożenek. Mniam. > > No w końcu wszyscy trafią do jednego bagna... Nie rzucim bagna skąd nasz ród..!! Odpowiedz Link Zgłoś
suzume a dziń dybry 06.03.02, 08:43 wpadłam co by się powitat z Wami jak myślicie, czy za wybicie zarazków antybiotykiem odpowiada się jak za masówkę? hope not to ja do lekarza pomykam wdzięcznie przemiłego picia (osuszcie i moje zdrowie) su Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Twoje zdrowie su! 06.03.02, 09:34 nie bój żaby, za wybicie bakterii antybiotykiem odpowiada się tak jak za zjedzenie szefa - bez konsekwencyj Zdrowiej i wracaj nam szybko wiosna sie zbliża i czeka nas malowanie trawy na zielono oraz submarina na żółto.. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: mam problem.. 06.03.02, 09:37 aise_ napisał(a): > nie bój żaby, > za wybicie bakterii antybiotykiem odpowiada się tak jak za zjedzenie szefa - > bez konsekwencyj > > Zdrowiej i wracaj nam szybko > > wiosna sie zbliża i czeka nas malowanie trawy na zielono oraz submarina na > żółto.. dziewczyny - mój umiłowany embrion emocjonalny odwalił mi wczoraj akcję.. miotają mną sprzeczne uczucia - mam ochotę jednocześnie mu przywalić, trzasnąć drzwiami, przytulić się.. help. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ proponuję stopniowo... 06.03.02, 09:48 najpierw: - przywalić potem: - przytulic się a następnie: - trzasnąć drzwiami (trzasnąwszy go uprzednio po raz kolejny) powinno zadziałać a z innej beczki i poważniej: coś sie stało poważnego? jakby co - to masz mojego maila... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: proponuję stopniowo... 06.03.02, 09:53 aise_ napisał(a): > najpierw: > - przywalić > potem: > - przytulic się > a następnie: > - trzasnąć drzwiami (trzasnąwszy go uprzednio po raz kolejny) > powinno zadziałać > > a z innej beczki i poważniej: coś sie stało poważnego? > jakby co - to masz mojego maila... oj chyba się stało.. sama nie wiem co robić... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: proponuję stopniowo... 06.03.02, 10:02 to wiesz co robić... mój mail powyżej Odpowiedz Link Zgłoś