panna_z_mokrom_brodom 26.05.04, 14:53 trzyma Wladzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obierzyna Re: Gruppa Trzymajaca Wladzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.04, 14:55 a konkretnie za co ją trzyma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: to jest wlasnie zagadka n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 15:02 a co trzyma w(tej)ladzie :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: Gruppa Trzymajaca Wladzie 26.05.04, 15:03 wspaniałe, wspaniałe. czy poza hasłami wyborczymi, dobry program też juz masz? Odpowiedz Link Zgłoś
pokraczny_kotek te spamerka ! :D 26.05.04, 15:20 z sęsem pisz bo dostaniesz nożyczkami w oko :))) pees: czy chodzi o to że jakaś grupa trzyma coś w ladzie (POD ladą?) czy moze w ładzie? (samochód taki :)) a jak sie ma grupa trzymająca coś - trotyl? w ladzie w warszawskim układzie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: te spamerka ! :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 15:24 a czemu oni przetrzymują Panią Władzie ?? czy jest ona tam dobrowolnie czy nie ?? bo jeżeli nie - to zgłoś na policje pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
pokraczny_kotek Re: te spamerka ! :D 26.05.04, 15:27 Gość portalu: ja napisał(a): > a czemu oni przetrzymują Panią Władzie ?? tak wlasnie rodzą się plotki. nikt jej nie PRZEtrzymuje może za rękę ją trzymaja tylko. a idąc twoim tropem rozumowania za miesiąc okaże się że nieszkodliwa pani władzia jest straszniejsza od bin ladena. Odpowiedz Link Zgłoś
pokraczny_kotek Re: Władziu, daj się podtrzymać 26.05.04, 17:29 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > na duchu choćby są tu jakieś duchy? :) buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
neverman Eeeee tam, to chyba niejakiego Pawelka 26.05.04, 17:43 od molestowania przy stoliku trzymaja za wladze. Za moich czasow to sie ciut inaczej nazywalo, ale tyz piknie. Odpowiedz Link Zgłoś
summa a Władzia co na to? 26.05.04, 19:18 może jej to na rękę, zwłaszcza jeżeli za rękę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Władzia Re: a Władzia co na to? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 11:27 a ja na to jak na lato! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Wladzia rodzi patologię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 09:52 trawestacja wątku Wuzetki:) Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Nikt nigdy nie twierdzil (!!!) 28.05.04, 00:29 ...ze Wladzia jest bezplodna! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: władzio Re: Gruppa Trzymajaca Wladzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 10:01 za pipke ? Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: Gruppa Trzymajaca Wladzie 27.05.04, 11:33 ponieważ wątek jest humorystyczny, to ja pozwolę sobie napisać w tym miejscu jak kojarzy mi sie twój nick. otóż capa negra = czarna narzuta :)))) ale to tylko moje luźne skojarzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra prawie trafiłaś :-) lukrecjo 27.05.04, 11:36 czarny kapelusz :-)i nazwa mojego ulubionego rodem z Hiszpani napitku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: prawie trafiłaś :-) lukrecjo 27.05.04, 11:55 :)) a dlaczegóż ów trunek tak się nazywa? i jaki ma smak? Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: prawie trafiłaś :-) lukrecjo 27.05.04, 12:06 butelka 0,7 zamykana na korek 40 vol ciemnożółta nalepka, a na niej czarna postać z peleryną w kapeluszu - takie zorro :-) kolor koniaku, smakuje śliwkami / lekko suszonymi dość łatwo dostepne w PL - tak na oko co piaty monopolowy cena średnia 80-90 zł boshh ale się spisałam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: prawie trafiłaś :-) lukrecjo 27.05.04, 12:50 no, spisałaś się na medal! a słodkie to to? gęste? coś jaki likier czy jak wino bardziej a może jeszcze inne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: Gruppa Trzymajaca Wladzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 10:12 a dlaczego zawsze za p...e? moze raz za h...a? Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: Gruppa Trzymajaca Wladzie 27.05.04, 11:09 Bo Wladzia jest dziewczynka, wiec chyba nie ma ch..ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: Gruppa Trzymajaca Wladzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 11:17 niektore tez wyglądaja jak dziewczynki, a potem sie okazuje co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: Gruppa Trzymajaca Wladzie 27.05.04, 11:19 Babcia mojego niemeza miala kotke. Tzn myslala ze to jest kotka i dawala jej pigulki antykoncepcyjne (kiedys zas sama je przez pomylke zjadla). I pewnego dnia ta kotka pokazala jej wielkiego czerwonego fiutaszka. Czyli poniekad masz racje. Odpowiedz Link Zgłoś
lolyta Re: Gruppa Trzymajaca Wladzie 27.05.04, 19:34 Hmmm, a moze to byla pomylka wiekszego kalibru i to byly pigulki na porost fiutka? jesli tak, to nalezy sie cieszyc, ze babcia niemeza nie jadala ich bardziej systematycznie. Tak czy inaczej, nalezy sie zapytac, czy Grupa Trzymajaca Władzie W Ladzie W Ładzie trzyma ją w ładzie czy w nieładzie? Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: Gruppa Trzymajaca Wladzie 28.05.04, 00:31 Ostatnio gdzies o tym pisalam, ze mialam dokladnie taka sama sytuacje z moim kotem (Pucia). Po dwoch latach okazalo sie, ze Pucia jest kocurem. Moja mlodsza siostra nigdy tego nie zaakceptowala. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Gruppa Trzymajaca Wladzie 28.05.04, 20:34 betty-bt napisała: > Ostatnio gdzies o tym pisalam, ze mialam dokladnie taka sama sytuacje z moim > kotem (Pucia). Po dwoch latach okazalo sie, ze Pucia jest kocurem. Moja mlodsza > > siostra nigdy tego nie zaakceptowala. > ja pytalam pani doktor :) no i pozbawilam go radosci tworzenia nowych kociat... to chyba jednak on... a jak sie miewa Wladzia?? Odpowiedz Link Zgłoś