jan_hus_na_stosie 09.10.11, 21:13 komuchy (oj przepraszam, postkomuniści...) z Napieralskim na czele poniosły porażkę największą od 1989 roku :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_hus_na_stosie Re: dobra wiadomość 09.10.11, 21:22 a na wiosnę mamy: - sprzedaż Lotosu Ruskim - podwyżkę Vatu - podwyżka akcyzy na olej napędowy Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: dobra wiadomość 09.10.11, 21:35 może tak, a może nie, odkopiemy tego posta na wiosnę. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: dobra wiadomość 09.10.11, 21:50 a tak mielibyśmy wszystko po taniemu, pomachalibyśmy znów szabelką, pobabrali się w resentymentach z każdej jednej wojny, wprowadzili religię do zakładów pracy, utworzyli piątą RP, okopali się a potem liczyli, że nas z grajdołu będą wołami wyciągać. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: dobra wiadomość 09.10.11, 21:53 zapomniałeś o pomniku poległego w każdym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: dobra wiadomość 09.10.11, 22:03 i zapomniałem jeszcze o przymusie rodzenia w geście ochrony życia czyli zawłaszczaniu trójkącika przez masturbatorów. no inne tam zakazy w celu przylizania się przed ojcem rydzykiem. widac nasi mają dobrze w głowie. wolą mieć mniej w kieszeni , ale bez przewodniej roli ideowej. ja sie niczemu specjalnie nie dziwę. facet wystapił bez krawata, obok niego facetka nie kulawa, cmoknął ją na vivat, a wygrał z dziadkiem, za którym stało jakiś dwóch smutnych łosi. Odpowiedz Link Zgłoś
queenelizabeth1 Re: dobra wiadomość 10.10.11, 00:42 Hehe dwóch smutnych łosi dobre. Fakt mina Płaszczaka bezcenna:) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: dobra wiadomość 09.10.11, 22:16 tylko wtedy odpieprzcie sie ode mnie. Ja na nich nie glosowalem (przypominam tylko). Zapomniales jasiek dodac o dupie z gazem lupkowym. Przeciez Angela nie po to ciagnela rure ruskim, zeby pieprzone polaki jej teraz bruzdzily. Chyba ze ruskie przejma lupki, wtedy OK. Czy wspomnialem ze juz to zrobili? Ups, wygadalem sie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: dobra wiadomość 09.10.11, 22:26 a zastanawiałeś się kidys dlaczego ruscy nam węgla nie ukradli ? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: dobra wiadomość 09.10.11, 22:32 yyyyy bo korowcy przyspawywali pociagi do szyn? No qrde nie wiem. Ale za to wiem, ze przywozili nam do hut 100% piachu w rudzie zelaza do przetopienia a odsylalismy im 100% zelaza z tej samej rudy. Troche wegla trzeba bylo zeby to wszystko przetopic, wiec moze dlatego go nam nie zabrali. Jak mslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: dobra wiadomość 09.10.11, 22:39 no nie wiem, ale do tej pory , to juz dawno powinni nam go zabrać, a ci jeszcze nam swoj na dodatek sprzedają . tyle czasu mieli . Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: dobra wiadomość 09.10.11, 22:44 wiec jesli nie wiesz, to zamiast pie...c glupoty, zlap sie za jakas ksiazke historyczna i poczytaj o w sumie nie tak odleglych czasach jak to kwitla przyjazn polsko-radziecka Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: dobra wiadomość 09.10.11, 22:51 a ty sobie pie...ij baranka rozgoryczony łosiu. nie umiesz odpowiedzieć na proste pytania a propos twoich jazd paranoidalnych. juz ci w dekiel wali od jakiegoś czasu. widze to dokładnie. wynik wyborów nie pomógł. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: dobra wiadomość 09.10.11, 22:55 To ile mi jeszcze zostalo panie doktorze? Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: dobra wiadomość 09.10.11, 23:10 jeszcze cię potrzyma. zrób sobie dzieci. ludzie za okupacji rodzili nawet po dwoje. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: dobra wiadomość 09.10.11, 23:14 e, nie bede ryzykowal. Jeszcze mi wyjdzie takie jak ty i bede se plul w brode. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: dobra wiadomość 09.10.11, 23:24 no jasne. nie ryzykuj, po co ma ci w ogóle wyjść :) Odpowiedz Link Zgłoś
nancy.botwin.77 Re: dobra wiadomość 09.10.11, 22:59 > yyyyy bo korowcy przyspawywali pociagi do szyn? No qrde nie wiem. Ale za to wie > m, ze przywozili nam do hut 100% piachu w rudzie zelaza do przetopienia a odsyl > alismy im 100% zelaza z tej samej rudy. Troche wegla trzeba bylo zeby to wszyst > ko przetopic, wiec moze dlatego go nam nie zabrali. Jak mslisz? lol w pl na skalę przemysłową nie wydobywa się rudy od xix wieku;) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: dobra wiadomość 09.10.11, 23:13 oczywiscie ze nie. Mysmy te rude kupowali, dokladali do niej wlasny zlom i włala. Cud nad Wisłą. Kolejny z reszta. Polak potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
protozoan Re: dobra wiadomość 09.10.11, 21:21 Fakt dostali po tyłkach. Właściwie to tak rzutem na taśmę wlezą do Sejmu. O ile te sondaże OBOP się sprawdzą. Palikot nieźle pociągnął. jan_hus_na_stosie napisał: > komuchy (oj przepraszam, postkomuniści...) z Napieralskim na czele poniosły por > ażkę największą od 1989 roku :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
kosc_ksiezyca Re: dobra wiadomość 09.10.11, 21:22 Ty chyba komucha na oczy nie widziałeś :) Chociaż jesteś chyba ostatnią osobą, od której wymagałabym jakiejkolwiek rzetelności. A że Napie...ki się doigrał - to inna sprawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: dobra wiadomość 09.10.11, 21:26 No i dobrze. Niewiele nad progiem wyborczym :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: dobra wiadomość 09.10.11, 21:38 nie chwaląc się... przyczyniłam się do tego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta79_1979 Re: a lepsza wiadomość 09.10.11, 21:41 to taka że PiS się obszedł smakiem:):):) i według wiadomo kogo Polacy są przygłupami bo Go/ich nie wybrali:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: a lepsza wiadomość 09.10.11, 21:46 w każdym społeczeństwie 95% jest przygłupami, bo tylko niewielka liczba obywateli ma styczność z polityką i większym biznesem :) Odpowiedz Link Zgłoś
protozoan Re: a lepsza wiadomość 09.10.11, 21:49 A Ty masz rzeczoną styczność ? :-) rozczochrany_jelonek napisał: > w każdym społeczeństwie 95% jest przygłupami, bo tylko niewielka liczba obywate > li ma styczność z polityką i większym biznesem :) > Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: a lepsza wiadomość 09.10.11, 22:01 no ba, przecież by nie pisał o sobie per przygłup. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: a lepsza wiadomość 09.10.11, 22:58 widzisz, mogłeś sobie sam odpowiedzieć, jak sixa ;P Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: a lepsza wiadomość 09.10.11, 23:13 nie wiem, czy się orientujesz, ale podpowiadają tylko ruscy i naziści. gdzie cię wpisać? Odpowiedz Link Zgłoś
0ion Re: a lepsza wiadomość 09.10.11, 21:57 Polacy to akurat przygłupami nie są, tyle, że mało ich tu mieszka. Nie jesteś chyba katoliczką czy nacjonalistką, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
protozoan Re: a lepsza wiadomość 09.10.11, 22:07 mła? Nie, ani jedno ani drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
anaisanais96 Re: a lepsza wiadomość 09.10.11, 23:11 NIe ma się co cieszyć różnica będzie niewielka. A przy tak czarnym PR jakie roiło PiSowi PO i rożne media to jest wynik mega dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: dobra wiadomość 09.10.11, 21:44 szkkoda tylko, że to jedyna dobra wiadomość. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: dobra wiadomość 09.10.11, 21:45 a prezes dostał po raz kolejny, ale będzie walczył. hahahahaha. i chce z warszawy budapeszt zrobić. cieszę sie , że polacy tak jak przeczuwałem z resztą tylko w jakimś procencie mniejszościowym , to kabotyni i naziści. Odpowiedz Link Zgłoś
redundant Jak to sie panie plecie na tym świecie 09.10.11, 22:33 W Budapeszcie organizująca się antyorbanowska opozycja obywatelska czerpie inspirację (i znak graficzny) z polskiej Solidarności... :D Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: dobra wiadomość 09.10.11, 21:46 bardziej się ekscytuje premierę bulldozera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
0ion Re: dobra wiadomość 09.10.11, 21:50 Postkomuniści to akurat w sumie mają prawie 70%. Co za różnica jak się nazywają PO, SLD czy chamy z Biłgoraja? Ruskie 70:30 Polacy. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: dobra wiadomość 09.10.11, 22:07 a mi prezes wygląda na największego komunistę z nich wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
0ion Re: dobra wiadomość 09.10.11, 22:29 Nie jesteś na bieżąco??? Komunizm jest dobry, patriotyzm i katolicyzm zły. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: dobra wiadomość 09.10.11, 22:47 jakbym był kobietą to, odbowiedziałbym, że mi cycki na kolana opadają jak cię czytam. każda ideologia upada na pysk kiedy . wszystkie izmy z poczatku szlachetne staja się idiotyzmami. każdy izm można sobie kultywować po domowemu. jako idea ogólna sparcieje szybciej niez się spostrzeżesz. a więc po kolei komunizm, patriotyzm, katolicyzm - juz się wszystkim przyjadły. Odpowiedz Link Zgłoś
protozoan W gruncie rzeczy... 09.10.11, 21:53 ... to nie wiem, czym się te wszystkie PO i PiSy i Palikoty podniecają. Na razie to sondaż OBOP, a nie oficjalne wyniki. Pamiętam wybory prezydenckie, gdzie informacje o wynikach zmieniały się jak w kalejdoskopie i przez dłuższą chwilę Prezes Wszystkich Prezesów miał być prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
0ion Re: W gruncie rzeczy... 09.10.11, 21:55 Hehe... a wyniki i tak podlicza firma Pixel Krausego:) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaaaaa Re: W gruncie rzeczy... 09.10.11, 22:17 No jasne, że tak. Teraz tylko czekać aż nadprezes i jego świta zaczną coś sugerować w stylu "wiem ale nie powiem". To już taka ich tradycja :) Odpowiedz Link Zgłoś
protozoan Re: W gruncie rzeczy... 09.10.11, 22:20 A, jaaasne. Nie pomyślałam, że to przecież prezesowa, świecka tradycja... Odpowiedz Link Zgłoś
nancy.botwin.77 Re: W gruncie rzeczy... 09.10.11, 23:06 nie świecka a religijna; przecież pis nie ma wyborców tylko wyznawców, którzy wierzą że nei ma boga nad lecha a jarek jest jego jedynym prorokiem Odpowiedz Link Zgłoś
anaisanais96 Re: W gruncie rzeczy... 09.10.11, 23:14 Dziwne to co piszesz w kontekście kolejnych wygranych przez PO wyborów. W końcu to wyborcy PO bezrefleksyjnie łykają każda ściemę serwowaną prze partię Wielkiego Wodza. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: W gruncie rzeczy... 09.10.11, 23:16 i maj cudotworce Rostowskiego. Nie zapominajmy o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
0ion Re: W gruncie rzeczy... 09.10.11, 22:28 > I co z tego? Sugerujesz coś? Nie zauważyłaś emota? To zabawne. Firma gościa, który kojarzony jest z przekrętami obsługuje wybory. Do tego podobnie jak przy ZUSie zlecenie dostała z pominięciem przetargu a żeby było jeszcze zabawniej to po tym została skazana za sprzedaż wadliwego softu:) Nic nie sugeruję, bo nie ma takiej potrzeby. Uważam, że PIS doszedł przypadkiem do władzy raz i więcej się to nie powtórzy. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: W gruncie rzeczy... 09.10.11, 22:33 chlopie, daj spokoj. Predzej wytlumaczysz slepemu od urodzenia palete barw z jej wszystkimi odieniami i on ja zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
protozoan Re: W gruncie rzeczy... 09.10.11, 22:44 Tak, tylko że to jest wyraźna sugestia oszustwa i to na mega skalę. Czy miałaby miejsce gdyby wybory wygrywała partia bliska piszącemu? Wątpię. Zwracam też uwagę, że na razie nie mamy oficjalnych wyników z wyborów tylko sondaże OBOP. Też niepoprawny? Na pewno! Prezes przecież nie przegrywa dlatego, ze jednak ludzie go nie chcą, tylko mieszają tutaj różne wrogie siły. Bo prezesa lud polski uwielbia tylko dawna esbecja się boi. Za każdym razem, gdy PiS coś przegrywa mamy do czynienia z daleko posuniętą paranoją. Ale co tam firmy Krauzego... Merkel jak wiemy też wygrała wybory tylko po to, żeby podporządkować sobie supermocarstwo w postaci Polski. soulshunter napisał: > chlopie, daj spokoj. Predzej wytlumaczysz slepemu od urodzenia palete barw z j > ej wszystkimi odieniami i on ja zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: W gruncie rzeczy... 09.10.11, 22:46 wiec lec po szampana i opijaj zwyciestwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_rzeznika A o co kaman 09.10.11, 22:52 z tym sondażem?:-/ http://wpolityce.pl/wydarzenia/16096-sondaz-homo-homini-po-373-pis-291-roznica-w-tym-badaniu-rosnie-w-porownaniu-do-wynikow-z-godz-2100 Odpowiedz Link Zgłoś
siostra.bronte Więcej dobrych wiadomości 10.10.11, 17:58 Np. do senatu nie wszedł Romaszewski. Dostał za swoje po bzdurach jakie opowiadał o kibolach. Odpowiedz Link Zgłoś