Dodaj do ulubionych

Zenon, pół miasta ją miało!

18.10.11, 12:24
Zenon, pół miasta ją miało!

Kolega: Zenon, pół miasta ją miało. Ty się zastanów!
Zenon: Jakie tam miasto? Tylko 30 tys. mieszkańców.

Cześć Drodzy Forumowicze, czytelnicy moich wątków. Mam nick estolatek.
Napisałem na forum trzy wątki, które raczyliście wyśmiać, a dokładnie próbować mnie wyśmiać, obrażać, ponieważ dotyczyły...rzeczy, które co najwyżej możecie lizać niczym dziecko cukierek z ulicy przez szybę cukierniczego...
Z wyjątkami kilkunastu kulturalnych osób na poziomie (nie wymienię nicków), zachowywaliście się niebywale agresywnie i po prostu chamsko wobec kogoś, kto pierwszy raz pojawia się na forum.
Byliście tacy, ponieważ przyszedł ktoś, kto ma wiecej niż Wy, kto jest wyżej niż Wasza przeciętna, więc trzeba mu słowem dokopać.
Postanowiłem zrobić z Was myszki doświadczalne: założyłem nowy nick, pod którym napisałem historię mężczyzny – ale uczyniłem z niego fajtłapę.
Napisałem notkę pt. Byli partnerzy: co sądzicie?Co się okazało? Okazało się, że potraficie być kulturalni, potraficie sympatyzować z inną osobą, radzić, pytać, powstrzymać się od naśmiewania, ale gdzie leży tego przyczyna? Czy w Was? Tak – jak przyjemnie Wam się czytało o facecie, który myśli poważnie o puszczalskiej i by go nie urazić, tonowaliście swoje wypowiedzi. Kiedy była rozmowa o facecie z kartą o limicie 30 tys. biła z Was zawiść i niczym nieuzasadniona agresja. Pomawialiście o chwalenie się nie wiadomo czym, choć pieniądz był clue wątku.
Ja wiem, co teraz myślicie, co napiszecie – że od razu wszystko wiedzieliście, domyśliliście się po pierwszym słowie. Guzik prawda! Prawda jest jedna: nie, nie zostaliście wystrychnięci na dudka (o czym niżej), lecz zostaliście poddani eksperymentowi, w którym potulnie uczestniczyliście. Wynik był spodziewany: kiedy jest ktoś, z kim trzeba się solidaryzować, tak czynicie, a jeśli jest ktoś ponad Was, trzeba go atakować.
Na marginesie zrobię sobie wycieczkę pod wykształcenie: znaczna liczba „spotkanych” osób ma tylko maturę, jest trochę z licencjatem i magisterium, z przewagą tego pierwszego, ale nie z renomowanych uczelni, lecz z tzw. Wyższa Szkoła Marketingu, Sztuk Pięknych, i Bankowości w Sochaczewie.
Abyście nie czuli się pogrążeni do końca – historia z Izą, bo tak miała na imię, była prawdziwa z tą różnicą, że sam chciałem na kupkę z nr 17. Nie było mowy o żadnym związku. Była niezła w te klocki dla Waszej wiedzy.
Reasumując umiecie współczuć, kiedy macie do czynienia z kimś, za plecami kogo uśmiechacie się z pobłażaniem, ale z drugiej strony w zadufaniu, spowodowanym niczym, co by Was wyróżniało, czyniło wyjątkowym, zadzieracie noski, po to by po nich dostać.
Tym akcentem chciałbym się oficjalnie przywitać. Polubicie mnie, kiedy Wam przejdzie oburzenie i złość na siebie samych, chybaże z jakichś wzgledów nie będę uczestnikiem forum.

ps
Jeśli pragniecie ze mną konkurować – tylko proszę, nie wyśmiewaniem się, agresją słowną, bo w tym nie uczestnicze – po prostu piszcie po polsku dłuższe teksty. Zobaczymy jak Wam to będzie wychodzić.
Obserwuj wątek
    • brms Re: Zenon, pół miasta ją miało! 18.10.11, 12:27
      Dwa pytania, z ciekawości.
      W jakim celu piszesz na forum?
      Co byś robił, gdybyś nie pisał na forum?
    • alpepe Re: Zenon, pół miasta ją miało! 18.10.11, 12:29
      a nie lepiej iść do ubikacji i sobie ulżyć, niż tu na forum?
    • akle2 Re: Zenon, pół miasta ją miało! 18.10.11, 20:20
      Falstart.
    • ikcort Re: Zenon, pół miasta ją miało! 18.10.11, 20:27
      > Postanowiłem zrobić z Was myszki doświadczalne
      > zostaliście poddani eksperymentowi, w którym potulnie uczestniczyliście
      > Polubicie mnie, kiedy Wam przejdzie oburzenie i złość na siebie samych

Czy nie byliście kiedyś, obywatelu, na leczeniu w szpitalu dla umysłowo chorych?
      • poly_gamer Re: Zenon, pół miasta ją miało! 18.10.11, 20:32
        > Czy nie byliście kiedyś, obywatelu, na leczeniu w szpitalu dla umysłowo chorych

Nie byli chyba i to jest ból.
        Czas najwyższy!
    • obywatelka_dziopkowa Re: Zenon, pół miasta ją miało! 18.10.11, 20:32
      czy ty jesteś kolejnym wcieleniem takiego pojeba co grasował tu jakiś czas temu reklamując swój najzajebistszy blogasek onetowy?
      • funny_game Re: Zenon, pół miasta ją miało! 19.10.11, 10:16
        To był, jeśli się nie mylę, Mareczek czy jakoś tak?
        • malamelania Re: Zenon, pół miasta ją miało! 19.10.11, 12:04
          Ob. Dziopkowa jest the best!
          ale ja byłam druga :D
    • fajnajozia Re: Zenon, pół miasta ją miało! 18.10.11, 20:36
      mnie wyśmiać, obrażać, ponieważ dotyczyły...rzeczy, które co najwyżej możecie l
      > izać niczym dziecko cukierek z ulicy przez szybę cukierniczego...

Te, koleś ... te 30 tys limitu, to wcale nie tak dużo :D Uwierzysz, że są tacy co mają więcej ? Serio, serio ! :D No ale liż se tam do woli co chcesz (Izę, kartę, czy cukierek :D )
    • fieldsofgold Re: Zenon, pół miasta ją miało! 18.10.11, 20:37
      hm...nie czytalam watku o byłych partnerach (chyba, bo nie pamietam), ale czytałam o zamianie zony na młodszą i tam uznałam cie za paskudnego trolla. po prostu nie wierze, ze ktos moze miec tak idiotyczne problemy. i uwierz, moja niechec do ciebie nie wynika z tego co tam niby MASZ (cokolwiek to jest, bo w sumie to nie wiem o co ci chodzi), ale o sposob w jaki sie wypowiadasz. nie dziw sie, ze jesli zaczynasz historie z forum od kretynskiego pytania w ktorym na wstepie obrazasz wiekszosc forumowiczow to odpowiedza ci rowniez obelgami. dziwne, ze tego nie zauwazyles w przeblysku swej inteligencji, ktora wypada tu naprawde bardzo blado.
    • timetotime Re: Zenon, pół miasta ją miało! 18.10.11, 20:40
      estolatek napisał:

> ...możecie lizać niczym dziecko cukierek z ulicy przez szybę cukierniczego...

Mnie tam cukierki z ulicy nie rajcują.

A w ogóle to kosz.
      • khadroma Re: Zenon, pół miasta ją miało! 18.10.11, 20:45
        E-stolatek....?
        Aha, to ten koleś, ktory ma starą żone i sie jej wstydzi, i planuje ją wymienic na młodsza, tylko nie wie jak, wiec sie radzi forumowiczow. Aha i uwaza, ze moze miec kazda kobiete z forum.
        Hahaha! :D
        Jakby ktos nie wiedzial, to jego krotka prezentacja z forum Mezczyzna. :)
        • poly_gamer Re: Zenon, pół miasta ją miało! 18.10.11, 20:58
          > Jakby ktos nie wiedzial, to jego krotka prezentacja z forum Mezczyzna. :)

Pokazał tam wysoką klasę.
          Byłem pod wrażeniem i chyliłem czoło ...
          ... aż uderzyłem o beton ...
          ... i mnie zamroczyło ...
          ... więcej nie jestem w stanie wykrztusić ...
    • bez_obcasow Re: Zenon, pół miasta ją miało! 18.10.11, 20:42
      > Tym akcentem chciałbym się oficjalnie przywitać. Polubicie mnie, kiedy Wam prze
      > jdzie oburzenie i złość na siebie samych, chybaże z jakichś wzgledów nie będę u
      > czestnikiem forum.

Hahaha, ja pikolę, ale tu jest zabawnie.
      Chyba nawet Zetka nie miała takich złych początków.
    • lolcia-olcia Re: Zenon, pół miasta ją miało! 18.10.11, 20:48
      cześć esto nie wiem do kogo to skierowałeś, ale nie przeszkadza mi to :)
    • akle2 Re: Zenon, pół miasta ją miało! 18.10.11, 20:50
      Doceń chociaż, jak bardzo się stara. Ja dawno nie widziałam trolla, który by pisał tak stylistycznie, ortograficznie, poetycko, wstęp, rozwiniecie, zakończenie. Normalnie humanista i człowiek renesansu. A że bredzi, no cóż... nikt z nas nie jest doskonały :P
      • khadroma Re: Zenon, pół miasta ją miało! 18.10.11, 20:54
        O tak, pracowite trollisko. :)
    • potworski Ale afera 18.10.11, 20:53
      Cześć estolatek. Mam nick potworski.
      Cudnie to sobie wszystko obmyśliłeś, ale po lekturze twojego nader fascynującego wywodu nasuwa mi się kilka pytań.
      1. Na jakiej podstawie twierdzisz, że rzeczy o których pisałeś są dla ogółu forumowiczów niedostępne?
      2. Taki stary jesteś a jarasz się jeszcze jednym z podstawowych socjologicznych zachowań? Przecież już małe dzieci wiedzą, że swoim się więcej wybacza niż obcym, tym bardziej jeśli ubierają się w piórka.
      Taka to wielka sztuka na forum?=założyć inny nick i udawać kogoś innego? Ja mogę być za chwilę seksowną długonogą brunetką, która zacznie pisać takie posty, że ci parkiet w domu przegnije od kapiącej śliny i będziesz musiał drenaż założyć. Mogę być sympatycznym starszym panem, który pykając fajkę opowiada historie jak to bolszewik podchodził pod okno i sam się będziesz prosił, żeby mi siąść na kolano i posłuchać. Mogę być trollem, który będzie wklejał wkur#wiające cię obrazki. No i o czym niby to będzie świadczyć?
    • poly_gamer Re: Zenon, pół miasta ją miało! 18.10.11, 20:55
      Brutal, daj spokój.
      Ten półgłów nie zasługuje na tyle ekspresji. ;)
      • khadroma Re: Zenon, pół miasta ją miało! 18.10.11, 20:58
        poly_gamer napisał:

> Brutal, daj spokój.
        > Ten półgłów nie zasługuje na tyle ekspresji. ;)

Ciiiicho...
        Ten piękny penis był dla mnie... ;)
        • fieldsofgold Re: Zenon, pół miasta ją miało! 18.10.11, 21:02
          piekny? krotki troche.
          • khadroma Re: Zenon, pół miasta ją miało! 18.10.11, 21:04
            fieldsofgold napisała:

> piekny? krotki troche.

No nie najdłuzszy, ale zgrabny.
            Lepiej nie wybrzydzaj, bo sie jeszcze autor obrazi... ;)
            • fieldsofgold Re: Zenon, pół miasta ją miało! 18.10.11, 21:08
              powybrzydzam tym bardziej :-)
              • khadroma Re: Zenon, pół miasta ją miało! 18.10.11, 21:12
                No to wybrzydzaj, tylko nie przesadź z mimiką. ;)
        • poly_gamer Re: Zenon, pół miasta ją miało! 18.10.11, 21:03
          > Ciiiicho...
          > Ten piękny penis był dla mnie... ;)

A to przepraszam najuniżeniej ... :D
    • spawacz.drewna Re: Zenon, pół miasta ją miało! 18.10.11, 21:01
      Ktore to sa renomowane uczelnie?
    • triismegistos Re: Zenon, pół miasta ją miało! 18.10.11, 21:14
      Ależ oczywiście, że nie lubimy cię dlatego, że jesteś mądry, inteligentny, bogaty i co tam jeszcze. Boże broń dlatego, że jesteś niezbyt interesującym bucem.
    • passu Duuuupaaaaaa!!!!!!!!!!! 18.10.11, 21:19
      Jak już tak lubicie karmić trolle, to może mnie też byście nakarmiły?
      • passu Re: Duuuupaaaaaa!!!!!!!!!!! 18.10.11, 21:21
        Zapomniałem o prowokacji: jesteście wszystkie głupie i brzydkie, a ja jestem ładny i mądry. Ha ha ha ha :)))))
        • khadroma Re: Duuuupaaaaaa!!!!!!!!!!! 18.10.11, 21:23
          passu napisał:

> Zapomniałem o prowokacji: jesteście wszystkie głupie i brzydkie, a ja jestem ła
          > dny i mądry. Ha ha ha ha :)))))

Dawaj fote i napisz cos wiecej o sobie. ;)
      • six_a Re: Duuuupaaaaaa!!!!!!!!!!! 19.10.11, 00:57
        a co jadasz?
        owsiki na mleku?
    • buuenos Re: Zenon, pół miasta ją miało! 18.10.11, 22:00
      Ja to juz cie lubie:-)
    • salma75 Re: Zenon, pół miasta ją miało! 18.10.11, 22:05
      To Ty jesteś od tej platynowej karty bibliotecznej? Fajno :). Już tu na zawsze zostaniesz? :D.
      • lacido Re: Zenon, pół miasta ją miało! 18.10.11, 22:10
        :DDD

On tego nadal nie załapał :)
    • jasna_olera Re: Zenon, pół miasta ją miało! 18.10.11, 22:05
      Ożesz ku...! Ale śmiała intryga :D
      Ja Cię tam polubiłam, jesteś wybitny strateg, Aleksander Wielki, Napoleon i prezes Kaczyński to przy Tobie amatorzy :D
      Zatem witaj estolatku. Niecierpliwie czekam na ciąg dalszy!
    • lacido Re: Zenon, pół miasta ją miało! 18.10.11, 22:09
      > Jeśli pragniecie ze mną konkurować – tylko proszę, nie wyśmiewaniem się, ]

w jakiej dyscyplinie? bo ja na karty się nie biję ;)
    • astrofan Re: Zenon, pół miasta ją miało! 18.10.11, 22:24
      no to się zapewne dowartościowałeś głąbie, wyślij te przemyślenia od razu do "Nature" :)
    • stephanie.plum Re: Zenon, pół miasta ją miało! 18.10.11, 22:47
      oho-ho,
      samiec alfa na forum, a ja nieuczesana.

=:~O

temat kart niestety mnie nie wciągnie, bo ja nie mam ani grosza.
      w myśl zasady
      "forsy nie mam i nie będę nigdy swego domu miał,
      ale zawsze robił będę to, co tylko będę chciał."
    • lonely.stoner Re: Zenon, pół miasta ją miało! 18.10.11, 23:16
      podsumowujac wszystkie watki zalozone przez eskolatka:
      1.karta platynowa czy zlota na ktora leca wszystkie baby po 30tce,
      2. wymiana partnerki starszej (czyli rownolatki autora) na mlodsza (15- 10 lat minimum mlodsza)
      3. watek o tym ze starsza partnerka mu kaze smieci wyrzucac a on mecz woli ogladac
      4. watek o tym ze mlodsza laska jak sie okazuje mialam 16 partnerow wczesniej i okazuje sie byc to zagrozeniem dla meskiego ego eskolatka

= to by byla naprawde swietnie ulozona intryga, i test na to jak reaguja forumowicze na wypociny starszawego, niezbyt atrakcyjengo faceta ktory przechodzi kryzys wieku sredniego, chcialby z mlodsza - ale mlodsze jak sie okazuje maja wymagania troche inne niz to on pamieta z czasow swej mlodosci, wiec jest sfrustrowany, do tego dochodzi karta platynowa ktora robi furore wsrod kobiet i nasz bohater dodatkowo ma czas aby ogladac mecze pod pantoflem swej wieloletniej partnerki ktora daje mu bure za niewyniesione smieci, a on zamierza ja rzucic dla mlodszej. Kuzwa, to sie kupy nie trzyma. Sam rys psychoilogiczny wskazuje na to ze facet jest sfrustrowana ciotunia ktora nie wie czego chce od zycia, i tak kolo 40tki dopadla go mysl ze spie.dolil swe zycie.
    • qw994 Re: Zenon, pół miasta ją miało! 19.10.11, 06:56
      > Napisałem na forum trzy wątki, które raczyliście wyśmiać, a dokładnie próbować
      > mnie wyśmiać, obrażać, ponieważ dotyczyły...rzeczy, które co najwyżej możecie l
      > izać niczym dziecko cukierek z ulicy przez szybę cukierniczego...

Bu ha ha ha! :)
      Mylisz się, nie spotkałeś się z życzliwością, bo sam obrażasz i jesteś nadętym bucem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka