amanda-lear 07.12.11, 11:28 Mam prośbę...dajcie namiary na takowych mistrzów(lub miszczuw jak kto woli;), bo brakuje mi tej umiejętności, a bardzo bym ją chciała posiąść...w sensie riposte nie mistrza(miszcza;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sundry Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 11:31 Chyba z tym się trzeba urodzić. Co prawda, mój kolega mawia: Przygotowałem sobie na dziś zestaw cietych ripost, ale efekt nie jest powalający:) Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 11:34 Ano właśnie...I znów nie mam riposty;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzioucha_z_lasu Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 11:33 Wujek Staszek Mistrz Ciętej riposty radzi - " Spierd..alaj!" jako odpowiedź na wszelkie upierdliwości. Sprawdzone, działa, a w dodatku bardzo szybko uczy upierdliwców, że nie należy zaczepiac :) Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 11:35 Staszek mi się źle kojarzy...zatem nie zastosuję niestety:( Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 11:59 A kto by Cię chciał zaczepiać. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 12:08 Właśnie Cię zaczepiłam we wiadomościach, Ni. Odpowiedz Link Zgłoś
my_favourite_axe Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 22:09 funny_game napisała: > Właśnie Cię zaczepiłam we wiadomościach, Ni. > Dlaczego mówisz Ni do tej starej kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 22:13 Dlaczego zaczepiasz wszystkie moje nicki?! Odpowiedz Link Zgłoś
my_favourite_axe Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 22:15 niezmiennick napisał: > Dlaczego zaczepiasz wszystkie moje nicki?! > Dlaczego rozmawiasz ze sobą, znaczy ze mną, znaczy ze sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 22:28 Bo nikt nie umie tak rozmawiać jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 11:36 a po co ci te cięte riposty? ale tak szczerze, bez ściemy Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 11:43 varia1 napisała: > a po co ci te cięte riposty? ale tak szczerze, bez ściemy Bo mi się podobają, a sama tak nie potrafie...niestety:( Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 12:36 i sądzisz, że ożna się ich tak po prostu nauczyć? albo jest się odpowiednio bystrym, albo nie i nie ma sensu się kopać z koniem;) Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 12:55 Myślisz,że koń mi odda?;) Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 14:32 nie wiadomo czy odda... chcesz ryzykować? Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 14:48 Jest ryzyko jest zabawa;) Odpowiedz Link Zgłoś
forti-ssimo Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 11:41 O ile dobrze wiem, te umiejętności nabywa się w wielku niemowlęcym, do jakichś czternastu lat, jakowoż- a stosuje umiejętnie wobec osób o na przykład podejrzanych skłonnościach, o wątpliwym znaczeniu. Później człowiek poważnieje i jest "ściągany" do poziomu właściwego i "pobijany" doświadczeniem, więc biegnac dalej tym tropem- zdolnosci te przekształcają się w cechy charakteru, np. brak nonkonformizmu itd. Jedyną wadą takiej ewolucji jest to, że osoby o przeciętenj inteligencji nie są w stanie dostrzec różnicy pomiędzy homo sapiens a sobą. Następuje naturalna selekcja. Odpowiedz Link Zgłoś
forti-ssimo Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 11:45 Najmocniej przepraszam, wkradł się błąd- miało być- " zdolności przekształcają się w cechy, np. nonkonormizm itd...". Jeszcze raz najmocniej przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 11:52 zostawiłam ci 3kropek w podzięce;) Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: amandass to ty jesteś z forum oszczędzamy? 07.12.11, 12:10 Ja??? no coś Ty...nie mam co oszczedzać;) Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: amandass to ty jesteś z forum oszczędzamy? 07.12.11, 12:44 ona jest z forum menszczyzna i nie chce przyznać ile ma lat Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: amandass to ty jesteś z forum oszczędzamy? 07.12.11, 13:01 A kto by się tym chwalił;) Niemniej zdradzę Ci w sekrecie...nieustające 18+ tylko + mi się zmienia;) Odpowiedz Link Zgłoś
3artka Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 11:59 Sikse poczytaj. Nieźle sobie radzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 11:59 a ja znooooooowuuu maam doooła znóóóów pragnę śmierci! Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 12:02 seksu rano nie było i od razu zgon? ludzie to słabe som :) Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 12:12 dwa dni DWA DNI!!! :p Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 12:18 dwaaaaa, to już abstynencja chyba? też chcesz zostać benedyktem szesnastym? bo tylko jedno miejsce jest muszę wiedzieć ilu mam konkurentów;) Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 12:20 chyba siedemnastym;) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 12:26 mogę być jednym i drugim chyba? jeszcze się dowiem Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 12:23 nie mogę bo nie jestem murzynem dajcie mi brom! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 12:05 Wraaacają stareee lęęęki i nie mogęęę w nocyyy spaaaaać! Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 12:11 bóóóóóól przeeemijaaaaniaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 12:17 Choroooby, wooojny, rozpaaaaacz Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 12:25 nigdy nie rozumiałam fragmentu o smażeniu tłuczonego szkła mogłabyś mi wytłumaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 12:27 Myślę, że podmiot lyryczny nawiązuje do skomplikowanej poetyki pieśni diskopolo, w których warstwa emocjonalno-uczuciowa jest tak głęboka i rozbudowana, iż nam, prostaczkom, wydaje się, że teksty tych pieśni są o niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 12:39 achaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... dalej nie rozumię pewnie niedługo umrę... Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 12:41 :DDDD Bo może w lecie, jakiś komar...? :F Odpowiedz Link Zgłoś
fomica Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 08.12.11, 12:02 A mnie, nie wiadomo dlaczego, zawsze się kojarzyło, że podmiot liryczny pracuje na budowie, albo w hucie, gdzie ma do czynienia ze szkłem i że to część jego obowiązków służbowych :) Ale to chyba zbyt odległa interpretacja... Odpowiedz Link Zgłoś
banksia Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 13:00 wyszystkie cieeemneee strony zyciaaaa.... LOL!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 13:04 cieszą mnie jak ku.rwa mać! (ciekawe czy kiedyś dostanę bana) Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 08.12.11, 09:21 piataziuta napisała: > bóóóóóól przeeemijaaaaniaaaa PMS? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 12:20 to menopauza dowiedziałam się dzisiaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 12:22 świeży nius, prosto ze źródła wszechwiedzy;) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 12:25 niestety, przy innych dzieciach nie pokazuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 12:28 Dzieci Innych, zamknąć oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 12:23 Tak szybko??? łąączę się z Tobą w bólu;) Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 12:24 a propos wiecie że siostra mojej babci na łożu śmierci darła się "dajcie mi chłopa!!!" ? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 12:27 dzięki, dałaś mi nadzieję światełko w tunelu :) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 22:12 mówi się poproszę jessu, co za ludzie niewychowane! Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 12:07 Nie wiesz co odparować żonce przyjaciela i zatkao ruskie kakao? Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 12:08 Nie sądź bliźniego wedle siebie samego. Końcówki tylko zmień. Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 12:14 Wedla siebie? To ona zakładała temat o przyjażni. Ja nie jestem zakłamana. A zatkao jest od "Co się stao", ale brak ci oczytania. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 12:28 "Ona" zakładała... To prawda..."Ona często zakłada różne wątki filozoficzno-refleksyjne;) Niekoniecznie będąc w centrum wydarzeń których one(wątki znaczy się) dotyczą...;) Cieszy mnie,że jesteś prawą obywatelką i nie masz krztyny zakłamania...Tak trzymać;))) Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 12:39 Filozoficzno-refleksyjne bleee. Ten mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 12:48 Bóg zapłać za dobre słowo;)Tamtych nie czytaj;) Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 13:25 Ani mi przyszło do głowy czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 13:49 E no bo zacznę Ci mówić...miszczu;) Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 14:19 Pozostańmy na razie przy "proszę Pana". Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 14:27 niezmiennick napisał: > Pozostańmy na razie przy "proszę Pana". Panowie mi się źle kojarzą;) Miszczu;) Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 14:32 No to mów mi facet, w końcu i tak już nikt nie wie co to słowo znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 14:46 A zależy Ci na przywróceniu słowom ich pierwotnych znaczeń? OK skoro do Ciebie facet to jak do mnie? Tylko nie mów że baba, bo moje hore serce tego nie przetrzyma;) Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 15:11 No skąd, już się przecież przyzwyczaiłem. Ty mi powiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 23:39 Kobieta, to banalne, pani mnie postarza, dziewczyno już nie wypada....o wiem...mów mi wuju;) Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 08.12.11, 09:36 niezmiennick napisał: > Nie. > Też ładnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 12:38 Nic nie zrozumiałaś, ale nie przejmuj się. To typowe dla dzisiejszej młodzieży. Odpowiedz Link Zgłoś
wlody1 Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 12:18 Do cięcia ripostą wymagany jest tzw. "błysk ciupagi" i nie ma to nic wspólnego z Podhalem... Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 12:26 ripostę od miszcza trudno oddzielić. załóż forum ciętych ripost. moze się zlecą Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 12:40 Już takie jest, niejedno, gdzie riposty są cięte. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 12:51 tutaj pracowicie tnie nomen omen robotna Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 13:26 Najwyraźniej to lubicie, skoro tu siedzicie. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 12:53 Kolejny cyrk Monty Pythona? Nie sądzę, by się sprawdził;) Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: komu kawy 07.12.11, 12:36 spoko bedzie wiecej dla mnie nierozumię dlaczego w moim kubeczku na szczoteczki zawsze mieszkają grzyby Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: komu kawy 07.12.11, 12:38 I teraz jak będzie forumowe spotkanie to nie będą chcieli się z Tobą całować;) Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: komu kawy 07.12.11, 13:27 Skąd mam wiedzieć? O koszulę bliską ciału dbam jeno. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 12:27 A dlaczego nie chcesz posiąść mistrza? Albo mistrzów, bo obawiam się, że jak chodzi ci o cięte riposty w stylu Ala Bundyego i jego sąsiadki, gadki w programach typu reality show, czy kreskówkach to tam cały sztab ludzi nad tym pracuje. Długo, ciężko i mozolnie. Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 12:40 Ou, to niech zmienią listę płac. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Jak ta riposta jest cięta - to bym sie jej bal. 07.12.11, 12:42 mogla zlapac HIVa. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Jak ta riposta jest cięta - to bym sie jej ba 07.12.11, 13:07 jesteście wszyscy monotematyczni phi! Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Jak ta riposta jest cięta - to bym sie jej ba 07.12.11, 13:08 A Tobie Jasiu wszystko się jednoznacznie kojarzy;)Znów fantazjowałeś o pani z matematyki?;) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Jak ta riposta jest cięta - to bym sie jej ba 07.12.11, 13:13 amanda-lear napisała: > A Tobie Jasiu wszystko się jednoznacznie kojarzy;) Znów fantazjowałeś o pani z matematyki?;) pomylilo ci sie. to byla pani z geografii (aaah... te gory... i doliny...) bo liczyc (na siebie) - to ja umiem sam. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Jak ta riposta jest cięta - to bym sie jej ba 07.12.11, 13:24 maly.jasio napisał: pomylilo ci sie. to byla pani z geografii (aaah... te gory... i doliny...) > > bo liczyc (na siebie) - to ja umiem sam. Oj tam,oj tam...to się wytnie. A tak a' propos ciekawsze były te góry czy te doliny? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Jak ta riposta jest cięta - to bym sie jej ba 07.12.11, 13:28 amanda-lear napisała: A tak a' propos ciekawsze były te góry czy te doliny? Nosz kuzwa, od malego tu bebnie, ze najciekawszy jest plodozmian,, kombinacja - czyli to cos "pomiedzy" i dlatego zawsze, gdy jezdze gorskim roverem, to na plecach mam kajak. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Jak ta riposta jest cięta - to bym sie jej ba 07.12.11, 13:45 Sorry Jasiu...myślałam,że ta od geografi miała dwa w jednym;) Mea culpa;) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 13:48 psze pani, aby zostac miszczem cietej ryposty nalezy duzo: - czytac - zapamietywac - czytac - zapamietywac - czytac - zapamietywac - czytac - zapamietywac - czytac - zapamietywac - czytac - zapamietywac - czytac - zapamietywac - czytac - zapamietywac - czytac - zapamietywac i to bynajmniej nie magazyny kolorowe typu z zycia gwiazd, zycie na goraco, superekspress, kobieta i zycie, przyjaciolka itd itp. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 13:53 Odnotowałam. Dzięki. Wszystkie poradniki domowe i inne przyjaciółki wyrzucam do kosza. Życie mi uratowałeś;) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 13:58 Prosz. Wszak zblizaja sie swieta i nalezy czynic dobre uczynki. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 14:04 Będzie Ci to policzone;) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 14:08 albowiem "nie ma darmowego lunchu" jak mawiaja amerykanie? Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 14:20 Wężykiem wężykiem? To tylko czeladnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 14:30 niezmiennick napisał: > Wężykiem wężykiem? -A jak!? Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 14:33 Po prostu, spod dużego palca :) Odpowiedz Link Zgłoś
jedwabnymajdanek Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 16:12 na takie coś to trzeba znać sporo różnych słów, i umieć je skleić zanim przeciwnik zdąży wypowiedzieć swoją wersję Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 16:14 Można zrobić unik ciszą i strzelić znienacka jakiegoś. Odpowiedz Link Zgłoś
jedwabnymajdanek Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 16:32 właśnie że cięta riposta polega na szybkim odpowiedzeniu, bo co to za riposta bo 2 miesiącach namyślania, gdy oponent już dawno zapomniał co mówił Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 16:59 Tak, taka w stylu cytowanego Mistrza, czyli "spie...j" to i owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 17:01 "A pamiętasz, jak dwa miesiące temu mi powiedziałaś, że z takimi chuciami to do dziwki? Zrób sobie próbę Wassermana teraz." Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman zdecydowanie wersja_robocza 07.12.11, 18:29 kasuje wątek, bo go nie rozumie, choć ludzie nawiązują tam fajną, sympatyczną dyskusję i chcieliby kontynuować, mistrzyni może nie ciętej, ale zaciętej riposty Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: zdecydowanie wersja_robocza 07.12.11, 23:34 Wiesz, że się narażasz?;) A swoją drogą ostatnio jeden z moich wątków został przeniesiony na oślą choć nie wiem dlaczego...Ale to z forum menżczyzna a tam admin się nie ujawnia;) Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: zdecydowanie wersja_robocza 07.12.11, 23:41 zakochała się we mnie, nie wiem co robić, nicka zmienić? wyczuje Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: zdecydowanie wersja_robocza 07.12.11, 23:54 Zaproś na randkę, jak trzeba to na drugą, a jak i to nie pomoże to na trzecią...Tylko, że przy trzeciej jest ryzyko, że wylądujecie gdzieś... na stole;) Ale jak się postarasz to może odpuści;) Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: zdecydowanie wersja_robocza 08.12.11, 08:36 Za powtórki wątku na forach.;) Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: zdecydowanie wersja_robocza 08.12.11, 09:41 wersja_robocza napisała: > Za powtórki wątku na forach.;) Nie zgadzam się...W jednym było o potrzebie posiadania przyjaciółki przez mężczyznę, a w drugim o potrzebie posiadania przyjaciela przez kobietę...Czyli były to wątki zgoła inne i miały inne z założenia dyskusje wywołać, ale to już szczegół, 3 raz tego watku już nie umieszczę;) Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: zdecydowanie wersja_robocza 08.12.11, 09:47 To już Twoja decyzja.;) Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: zdecydowanie wersja_robocza 08.12.11, 11:37 No i masz idealny przykład na to, co wyżej napisał Roman :) Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: zdecydowanie wersja_robocza 08.12.11, 14:24 Ale ja Romanowi podpowiedziałam, co ma robić;) Ja jestem na z góry straconej pozycji...przynajmniej względem wersji;) Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: zdecydowanie wersja_robocza 08.12.11, 15:23 Ale mnie nie zależy na zakładaniu wątków na tym forum. Mam "swoje" :) Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: zdecydowanie wersja_robocza 08.12.11, 18:21 niezmiennick napisał: Mam "swoje" :) Kurczę...nie zauważyłam:( To jakieś tajne forum?;) Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: zdecydowanie wersja_robocza 08.12.11, 18:27 No jak tajne jak w każdym poście reklama?! Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: zdecydowanie wersja_robocza 08.12.11, 19:02 niezmiennick napisał: > No jak tajne jak w każdym poście reklama?! > No sorry nie zauważyłam. Na moją obronę wysoki sądzie mam to, że po pierwsze primo nie wykupiłam jeszcze moich okularów, po drugie primo zmierzch mi się kojarzy z jakąś serią amerykańskich horrorów, a po trzecie primo jestem wierna w miłości i jak już FM całkiem zamarło to z bólem serca przeniosłam się na najbardziej adekwatne i jednocześnie najbardziej zaludnione FK;) Ps. ale zaglądnę na Twoje z ciekawości;) Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: zdecydowanie wersja_robocza 08.12.11, 19:07 Rzeczywiście ludności to sporo. Ale z mojego nie przenoszę na wyżalnię, sport, telewizja, ośla, ha wie gdzie .) Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: zdecydowanie wersja_robocza 08.12.11, 19:17 Myślisz że to mnie przekona?;) Tak szczerze to ja zarobiona jestem,że hoho, a od stycznia bedzie jeszcze gorzej;) Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: zdecydowanie wersja_robocza 08.12.11, 19:19 No to już nie wiem co. Paść na kolana z bukietem róż? Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: zdecydowanie wersja_robocza 08.12.11, 19:29 Od tego mam ludzi...ups...ludzia( w sensie jednego;) Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: zdecydowanie wersja_robocza 08.12.11, 19:41 No to trudno, sam zjem. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: zdecydowanie wersja_robocza 08.12.11, 19:49 A co jesz? Bo ja jeszcze nie jadłam kolacji? :) Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: zdecydowanie wersja_robocza 08.12.11, 19:58 Słyszałam o tym że jada się nasturcje...ale róże? Smacznego:) Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: zdecydowanie wersja_robocza 08.12.11, 20:15 We frustracji nawet kolce pójdą. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: zdecydowanie wersja_robocza 08.12.11, 20:55 ojej...a któż spowodował frustrację twą?;) Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: zdecydowanie wersja_robocza 08.12.11, 21:59 Zatem Ty sam musisz pokonać ją:) Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear ogłaszam zwycięstwo;) 08.12.11, 19:35 moje logiczne i merytoryczne argumenty zostały wysłuchane i mój wątek z oślej trafił z powrotem na FM, a zatem da się przekonać adminów, tylko trza mieć dobry argument:) Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: ogłaszam zwycięstwo;) 08.12.11, 19:44 No wiesz, jesteś bezczelna. Zwycięstwo. Na kolana :) i peany dziękczynne wnosić! Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: ogłaszam zwycięstwo;) 08.12.11, 19:54 E tam zaraz peany;) Wystarczy dziękuję, bardzo dziękuję, najmocniej dziękuję, jestem wdzięczna...i tak sto razy;) A tak poza wszystkim tamto forum nie podejmuje tematu...Zatem jak zwykle stara prawda się objawia, że kobiety są bardziej wstrzemięźliwe i tak chętnie o swoich przyjacielach się nie wypowiadają;) A faceci to plotkarska nacja;) Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: ogłaszam zwycięstwo;) 08.12.11, 20:16 O ile dobrze pamiętam tam są głównie faceci, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: ogłaszam zwycięstwo;) 08.12.11, 20:52 To mit...Tam już nikogo chyba nie ma:( Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: zdecydowanie wersja_robocza 08.12.11, 08:37 Roman, nie przesadzaj. Naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie zgadzam sie 08.12.11, 09:35 szczegolnie z tym nierozumieniem ja juz nie mam zamiaru zakladac jakiegokolwiek watku, bo to bessensu. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: zgadzam sie 08.12.11, 09:44 Omatkoicórko, forum na pewno na tym straci. Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: Mistrzowie ciętej riposty;) 07.12.11, 22:12 mistrzynie przeciętnej riposty Odpowiedz Link Zgłoś