Gość: NITKA IP: 217.153.15.* 03.06.04, 10:27 Pewnie znacie to określenie. Moje ulubione: "walnąć focha". A tak naprawdę to niecierpię tego zwrotu! Zdecydowanie najlepiej brzmi w ustach mojego faceta. Jakie zachowania w waszych zwiazkach są FOCHAMI? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blanchet Re: Fochy 03.06.04, 10:45 jak na talerzu z posiłkiem połączy się coś ze sobą np. surówka z ziemniakami, sos z surokowy z czymś zresztą nieważane-wszystko nie moze się ze sobą dotykać puki nie jest w moim żołądku- a on mówi że robie fochy bo każe sobie stawiać mnóstwo dodatkowych salaterek a jak mi podadzą w restaur. czy gdzieś -razem- to marudze i wymyślam, Odpowiedz Link Zgłoś
poxipol1 Re: Fochy 03.06.04, 18:10 to sie nazywa neurotyzm albo nerwica :P a nie foch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Fochy IP: *.acn.waw.pl 03.06.04, 18:38 Ja chyba nie do konca zrozumialam interpretacje. Czy to znaczy "reagowac z przesadna drazliwoscia na PEWNE zachowania" ? Na przyklad kobitka w porzo, tolerancyjna i na luzie, a reaguje histerycznie powiedzmy na niezapowiedzianych gosci i dlugo mma to partnerowi za zle, ze ja w takiej sytuacji postawil ? Jesli tak to moim naczelnym fochem jest koszmarna uraza, jesli wracam z daleka, a maz po mnie nie wychodzi na dworzec.Oczywiscie reakcja taka bierze sie z przeszlosci. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś