Dodaj do ulubionych

kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zawinil?

20.12.11, 12:39
niedawno poznalem pewna dziewczyne.
nawiazalismy bardzo bliska i mega intymna relacje.
spotykalismy sie dosc czesto, duzo rozmawialismy, a przede wszystkim swietnie bawilismy w swoim towarzystwie.
z kazdym dniem coraz bardziej sie do siebie zblizalismy i kiedy wszystko wskazywalo na to, ze ta cala relacja podaza w odpowiednim kierunu cos sie schrzanilo.
ale do rzeczy.
poprosilem ja o pewna przysluge. naprawde glupote. mozna by to porownac z prosba o postawienie kropki w moim profilu (btw. prosba w stopce wciaz aktualna). bylem pewny, ze dla niej nie dosc ze nie bedzie to problem, to zrobi to jeszcze z przyjemnoscia i usmiechem na ustach. niestety mylilem sie. kategorycznie odmowila. malo tego. obruszyla sie, ze w ogole o cos takiego moge ja poprosic po czym pozegnala sie ze mna i odeszla.
jakiekolwiek proby nawiazania z nia kontaktu zakonczyly sie porazka. ona nie chce ze mna gadac.
nie wiem za bardzo co robic. czy przz glupote mozna popsuc fajna relacje miedzy mezczyzna a kobieta?
kto mial podobne doswiadczenia?
moze ja przetrzymac? wziac na tak zwane przetrzymanie i poczekac, az przyjdzie z podkulonym ogonem.
podzielcie sie doswiadczeniami i ewentualnymi radami.
dzieki!
Obserwuj wątek
    • lazy.eye Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 20.12.11, 12:51
      Czym się różnią mega intymne relacje od intymnych? Chodzi o trójkąt a teraz zapytałeś się czy możesz tylko z jej koleżanką?
      • wez_sie Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 20.12.11, 12:56
        mega to popularne slowo i po prostu chcialem je gdzies wstawic.
        • ciastko_z_kota Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 21.12.11, 15:46
          :D
        • senseiek To byla optymalizacja SEO? :D 22.12.11, 18:09
          > mega to popularne slowo i po prostu chcialem je gdzies wstawic.

To byla optymalizacja SEO? Zeby google dobrze skatalogowalo Twoj watek na forum? :D
          • wez_sie Re: To byla optymalizacja SEO? :D 22.12.11, 22:25
            :P
    • salma75 Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 20.12.11, 12:57
      Stawiam na to, że już dawno chciała się wymiksować z tej znajomości, a Ty dałeś jej po prostu pretekst by to zrobić.
      Szukaj nowej znajomej miśku.

• wez_sie Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 20.12.11, 13:02
        piszesz tak, bo mnie nie lubisz, prawda?
        • salma75 Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 20.12.11, 13:08
          Gdzieżbym śmiała. Dobrze wiesz, że jesteś w pierwszej piątce najbardziej lubianych osób na FK.
          • wez_sie Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 20.12.11, 13:11
            i po co ten sarkazm?
            wolalbym, zebys pisala za siebie, a nie za ogol...
            :/
            • salma75 Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 20.12.11, 13:13
              Sarkazm? Wiesz co, wez sie, w ogóle nie nadajemy na tych samych falach, nie rozumiesz mnie.
              • wez_sie Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 20.12.11, 13:14
                dlaczego jestes niemila?
                myslalem, ze juz zakopalismy topor wojenny, ale chyba jednak sie mylilem :/
    • salma75 Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 20.12.11, 12:58
      A w ogóle to założyłeś piękny, merytoryczny wątek, pogratulować tylko.
      • wez_sie Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 20.12.11, 13:03
        a co z nim zle?
        • salma75 Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 20.12.11, 13:06
          No właśnie nic w nim zle.
          W konwencji FK jak ta lala.
    • grassant Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 20.12.11, 12:58
      az przyjdzie z podkulonym ogonem.

zatem to jest ona, czy on?
      • salma75 Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 20.12.11, 13:01
        Nie wiem o co Ci chodzi, suki też majo ogony.
        • grassant Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 20.12.11, 13:35
          no, faktycznie. impotencja mnie musnęła.
    • funny_game Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 20.12.11, 13:04
      Siksa, postaw Mu tę kropkę, bo nie zdzierżę ;D
      • wez_sie Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 20.12.11, 13:09
        co wy z ta siksa wszyscy?
        ona juz mi dala kosza z 4 razy, z czego 2 w realu :/
        • funny_game Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 20.12.11, 13:17
          Bidulek. Przytuliłabym Cię, ale się Siksy boję ;DDD
          • wez_sie Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 20.12.11, 13:24
            nie boj nic. a w ogole, to chcesz byc moja?
            • funny_game Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 20.12.11, 13:42
              Nie, chcę być Siksy :F
              • wez_sie Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 20.12.11, 13:52
                ona jest dziewczynom.
                nudy
      • six_a Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 20.12.11, 13:29
        chętnie, jak dostanę plugin do firefoxa, który mi obiecał.
        to miał być BARTER :)
        • wez_sie Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 20.12.11, 13:40
          fajny ogon do explorowania
          • six_a Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 20.12.11, 13:43
            prawda? i prawie jak kołek osikowy.
            • ciastko_z_kota Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 21.12.11, 15:48
              osikany chyba
        • funny_game Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 20.12.11, 13:43
          Interesowna bestia :)
          • wez_sie Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 20.12.11, 13:47
            mam jeszcze kilka. chcesz przymierzyc?
            • funny_game Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 20.12.11, 14:55
              Propozycja na miarę XXIII wieku: chcesz przymierzyć mojego plugina do firefoxa?
    • berta-death Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 20.12.11, 13:04
      Może dla niej oralne zaspokojenie twojego kumpla nie był przysługą porównywalną do postawienia kropki w profilu?
      • wez_sie Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 20.12.11, 13:07
        no wlasnie nie chodzilo o nic takiego berto.
        • moonogamistka Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 20.12.11, 13:16
          Czyli wstydzisz sie przyznac o co poszlo?;-D
          • wez_sie Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 20.12.11, 13:25
            no o glupote, juz pisalem.
            jak napisze, to mnie wysmiejecie i kazecie spadac z tym problemem na bambus :/
    • miaukontent Ty. 20.12.11, 13:16
      Zawsze facet jest winny.
      Następny proszę.
      • moonogamistka Re: Ty. 20.12.11, 13:17
        miaukontent napisał:

> Zawsze facet jest winny.
        > Następny proszę.
        O! To jest opcja, ktora najbardziej Wam sie oplaca :-))))
        • miaukontent Re: Ty. 20.12.11, 13:26
          Stosuję.
      • wez_sie Re: Ty. 20.12.11, 13:20
        nie zgadzam sie.
        to ona sie odwrocila, nie ja.
        to jej powinno byc teraz bardziej glupio, nie mnie.
        • miaukontent Re: Ty. 20.12.11, 13:26
          Możesz się nie zgadzać. To niczego nie zmienia.
        • moonogamistka Re: Ty. 20.12.11, 13:27
          Ale Tobie zalezy bardziej:-))) Przepros !
          • wez_sie Re: Ty. 20.12.11, 13:33
            postanowilem, ze na razie nie bede przepraszac
            • salma75 Re: Ty. 20.12.11, 17:32
              wez_sie napisał:

> postanowilem, ze na razie nie bede przepraszac

Idź tą drogą.
    • koham.mihnika.copyright niech zgadne - seks oralny?? nt 20.12.11, 13:40

• a_nonima Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 20.12.11, 14:23
      Znudziło jej się więc znalazła powód do wymiksowania.
      Stawiam, że nie chodziło o oral bo to żaden powód do ucieczki od pana.
    • aeris Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 20.12.11, 14:43
      widocznie to wcale nie byla glupota, skoro nawet wstydzisz sie napisac konkretnie o co poszlo.

Albo macie inne definicje glupoty... przepros ja jesli Ci na niej zalezy...
    • mumia_ramzesa Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 20.12.11, 15:00
      To, co dla jednego jest bzdura czy drobiazgiem dla kogos innego moze nimi nie byc. Jesli to cos dla niej fundamentalnego to nigdy nie zmieknie. Nie masz na co czekac.
    • wez_sie rozmawialem z nia (ona zainicjowala rozmowe) 20.12.11, 15:06
      nie przeprosilem (ona mnie tez).
      na razie omijamy ten temat.
      wszystko wskazuje na to, ze bedzie dobrze.
      • mumia_ramzesa Re: rozmawialem z nia (ona zainicjowala rozmowe) 20.12.11, 15:19
        Za co Cie miala przepraszac? Prosba jest tylko prosba, mozna odmowic nie tlumaczac sie i nie przepraszajac.
        • wez_sie Re: rozmawialem z nia (ona zainicjowala rozmowe) 20.12.11, 15:50
          no bo przez jej odmowe sie poklocilismy
          • mumia_ramzesa Re: rozmawialem z nia (ona zainicjowala rozmowe) 20.12.11, 15:56
            Gdyby nie bylo prosby to by nie bylo odmowy, a zatem i powodu do klotni.
    • zielona.zgaga Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 20.12.11, 15:12
      Cos jak?
      www.youtube.com/watch?v=BcMZ3KgnQl8
      Mogla byc nadinterpretacja z jej strony :)

• wez_sie Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 20.12.11, 15:17
        zarymowalem w tamtym watku, wiec poprosze o kropke
        • zielona.zgaga Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 20.12.11, 15:49
          Dobrze, grzeczny jestes. Dostaniesz na swieta :)
          • wez_sie Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 20.12.11, 15:55
            wessie co?
            jestem urwisem
            • zielona.zgaga Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 20.12.11, 16:42
              No to nie dostaniesz. I kropka. O.
    • mmagi Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 20.12.11, 15:23
      jak bym Cie troszke nie czytała to bym to kupiła;D
    • majaa Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 20.12.11, 15:30
      Bardzo lakonicznie napisałeś, więc trudno ocenić. Coś, co dla Ciebie jest niewiele znaczącym drobiazgiem, dla kogoś innego może mieć znaczenie. Może dla niej to nie była aż taka "głupota"; ewentualnie po prostu szukała pretekstu, żeby wymiksować się z układu albo nieco ostudzić atmosferę.
    • nosorozecwlochaty Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 20.12.11, 16:26
      Dopóki nie napiszesz o co poszło, nikt nie będzie mógł ci pomóc. Skąd mamy wiedzieć czy to głupota?

A może naprawdę przysługa miała polegać na tym by ci zrobiła laskę w windzie, a dziewczę nie było absolutnie gotowe na taką prośbę? :)
    • vaude Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 20.12.11, 16:33
      strzelam: poprosiłeś ją o wyciśnięcie pryszcza na plecach?~! to nie dziwie sie, ze głupio sie przyznać, też spadałabym jak najdalej. bleeee
    • kitek_maly Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 21.12.11, 10:09
      Weź rzuć ją.
      • wez_sie Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 21.12.11, 11:02
        chodz do mnie na kolana
    • bosa_stokrotka Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 21.12.11, 11:01
      kurde ! a ja zawsze myślałam ,ze TY wez-sie jesteś kobieta , ale numer :))
      • wez_sie Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 21.12.11, 11:05
        jak z wami tu siedze, to czasem czuje sie, jak dziewczyna.
        tez mam te wszystkie peemesy i chandry.
        serio
        • bosa_stokrotka Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 21.12.11, 11:06
          a spódniczkę dziś założyłaś czy sukienkę ?
          ;)
          • wez_sie Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 21.12.11, 11:15
            ledżinsy
    • sic-transit Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 21.12.11, 11:27
      Jak to nie wiesz co robić? Z prawą rączką trzeba się będzie przeprosić.

A tak serio - nic nie zdziałasz, bo takie gimnazjalne historie nigdy dobrze się nie kończą.
      • swinka_finka Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 21.12.11, 12:58
        i nie ma szan aby ta znajomość jeszcze kiedykolwiek powróciła , poszukaj sobie nowej przyjaciółki
        • wez_sie Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 21.12.11, 13:22
          ale mi wszyscy dobrze zycza
          dzieki :)
    • akle2 Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 21.12.11, 13:16
      Może nie wytłumaczyłeś jej, o co chodzi z tymi kropkami i dlatego wydedukowała sobie, że chodzenie z ... (piiip, piiip) będzie porażką.
      • wez_sie Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 21.12.11, 13:21
        a co ci sie nie podoba w postawieniu fajowskiej kropki?
        btw. moglbym poprosic o jedna? :)
    • kochanic.a.francuza Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 22.12.11, 15:05
      Jesli to byla prosba w podobie tej dotyczcej kropki, to sie nie dziwie, ze zwiala. Szkoda, ze nie widzisz o co chodzi.
      • wez_sie blagam 22.12.11, 15:21
        samounicestwij sie
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: kłótnia o bzdurę - koniec znajomości? kto zaw 22.12.11, 15:22
      Takie sytuacje najlepiej rozbroić konstruktywnie.
      Żadnego przetrzymywania czy przychodzenia z podkulonym ogonem. Proponowałbym wprost spytać co ją tak bardzo uraziło w Twojej prośbie, bo jeśli była to bezproblemowa bzdurka to możliwe że została niewłaściwie zrozumiana. Ot typowe nieporozumienie gdzie obie strony miały dobre zamiary a nie wyszło.

Nieporozumienie wyjaśniacie, śmiejecie się z tego i idziecie dalej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka