Gość: Ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 16:47 Muszę mieć biznes plan. Czy ktoś z was wie gdzie moga go napisać i ile to kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
microtune Re: biznes plan 04.06.04, 17:11 to zalezy - moze kosztowac 2000 moze kosztowac +20.000 zalezy od tego co ma tam byc i dla kogo ten BP, co to za biznes i tak dalej ja kiedys pisalam takie rzeczy - jak chcesz to ci z kumplem napiszemy - wiecej szczegolow pisz na priv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabela Re: biznes plan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 07:51 biznes plan - info o nim szukaj na portalu dla studentó: www.korba.pl (polecam), pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabela Re: biznes plan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 07:52 piszą go agencje konsultungowe, doradztwa gospodarczego, marketingowe....zapytaj na ich stronie o to mailem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olgieria Re: biznes plan IP: *.lucka.sdi.tpnet.pl 07.06.04, 19:37 Witam!! ja posiadam kupiony biznes plan,który napisały studentki na pracę magisterską i jest suuper napisany, ma ok.50 stron i posiada wszystko co potrzebne w biznes planie.Jest to biznes plan piekarnii.Jak co to mój nr. gg:1637802; )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: biznes plan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 19:43 a nie lepiej samej napisać - może się kiedyś przydać ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Chooligan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 10:06 domyslam, sie ze mozna cie spotkac na miescie w takiej bluzie kapturem, a na plecach narysowany pitt-bull Odpowiedz Link Zgłoś
chooligan Re: Chooligan 08.06.04, 10:19 Bzudra, jestem głównym księgowym spółki akcyjnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: Chooligan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 10:23 chyba gównym. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: biznes plan 07.06.04, 21:19 Gość portalu: Ewa napisał(a): > Muszę mieć biznes plan. Czy ktoś z was wie gdzie moga go napisać i ile to > kosztuje? zależy na jaki interes ów biznesplan chcesz szykować:) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna my sie rekreujemy,a ty o robocie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 09:38 wyluzuj kobieto, tutaj dominuje temtyka frywolna, o lekkim zabarwieniu erotycznym (chociaz wieczorami robi sie calkiem ostro) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: my sie rekreujemy,a ty o robocie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 09:42 Co to za rodzaj biznesplanu? Sztuka dla sztuki (na zaliczenie na uczelni)? Pod kredyt? Pod dotacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna a czemu mi zadajesz pytanie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 09:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: a czemu mi zadajesz pytanie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 10:20 Tobie? Skąd taki pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: a czemu mi zadajesz pytanie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 10:22 to nie pomysl, to fakt. podczepiles sie pod moj post. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: a czemu mi zadajesz pytanie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 10:26 To przypadek. Twój był ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś