malutka.49 03.01.12, 00:28 wolny czas ze swoim mężczyzną? Takie dni jak weekendy, dni wolne od pracy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maly.jasio idziemy do piwnicy i ja sprzatamy. 03.01.12, 00:35 nastepne rownie durne pytanie poprosze. Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Jak spędzacie 03.01.12, 00:44 Ostatnio to generalnie on gania zmutowane szczury, a ja próbuję zabić papieża. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Jak spędzacie 03.01.12, 00:48 martishia7 napisała: > Ostatnio to generalnie on gania zmutowane szczury, a ja próbuję zabić papieża. wstydzilabys sie. zmiencie sie rolami. Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Jak spędzacie 03.01.12, 00:50 On chyba nie za bardzo lubi ganiać po dachach. A ja dla odmiany nie lubię postnuklearnych realiów, więc podział obowiązków w naszym związku jest partnerski i ogólnie gra. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright Re: Jak spędzacie 03.01.12, 00:52 najpierw uwiedzie, potem ..... a szczury cwane sa, to chlop lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Jak spędzacie 03.01.12, 12:27 W jakiej grze zabija się papieża? Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Jak spędzacie 03.01.12, 12:30 Assassin's Creed II, ale to trochę spoiler Ci zapodałam, bo to dopiero w wielkim finale. W AC Brotherhood też chyba coś jest na rzeczy, ale nie wiem jeszcze gdyż dopiero zaczęłam. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Jak spędzacie 03.01.12, 01:02 ja jestem bardzo dobra dla niego, na wszystko mu pozwalam po ciezkim tygodniu pracy: moze zrobic mi sniadanie, posprzatac, zrobic zakupy, ugotowac obiad, zarezerwowac bilety do kina i stolik w restauracji, zaprosic znajomych i przygotowac impreze; a potem nawet posprzatac, nalac wody do wanny... No dobra, plecy ja mu myję! :D Odpowiedz Link Zgłoś
ursz-ulka Re: Jak spędzacie 03.01.12, 12:15 Musisz mu jeszcze od czasu do czasu pozwolić mieć orgazm. Tak dla równowagi - ty zawsze, on czasami. Odpowiedz Link Zgłoś
last_unearthly Re: Jak spędzacie 03.01.12, 15:09 My mamy weekendowe rytuały: -w sobotę rano ja śpię do oporu-mąż robi śniadanko i kawkę -wspólnie ogarniamy mieszkanie i gotujemy (ew. jemy na mieście) -w niedzielny ranek mąż się leni a ja krzątam się po kuchni Wieczorami: wychodzimy na spacer, do knajpy na piwko i tańce, do znajomych albo ktoś do nas wpada. Do kina chodzimy w tygodniu bo mniej ludzi niż w weekend, jak ognia unikamy też galerii handlowych-nie lubimy dzikich tłumów (poza koncertami). Generalnie robimy to na co mamy oboje ochotę i co nam sprawia przyjemność, toteż zdarzają nam się też upojne weekendy spędzone tylko we dwoje;)) Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Jak spędzacie 03.01.12, 17:55 no, jak to jak... w łóżku znaczy ja leżę, po mnie skaczą dziewczyny, a chłop robi śniadanie, kawkę, zabawia nas konwersacją a w końcu i tak przekonuje nas wszystkie, że koniecznie musimy obejrzeć ten jakiś tam ważny mecz w którym komuś tam dał żółtą kartkę ... Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Jak spędzacie 03.01.12, 18:00 znaczy ja leżę, po mnie skaczą dziewczyny, E? Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Jak spędzacie 03.01.12, 18:25 No co? Ja mam gorzej - po mnie skaczą dziewczyna i chłopak! Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Jak spędzacie 03.01.12, 18:31 dziewczyny, znaczy, córki moje rodzone ... Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Jak spędzacie 03.01.12, 19:10 a różnie, czasem kino, spacery, wypad na piwo... :) Odpowiedz Link Zgłoś