Dodaj do ulubionych

czy da sie?

07.01.12, 00:23
czy da sie odzyskac wizerunek w oczach faceta przed ktorym sie kompletnie zblaznilo i tak pewnie ma mnie za idiotke? jezeli tak to jak? proba rozmowy i wyjasnienia, ale moze wyjsc jeszcze gorzej ... macie jakis pomysl?
Obserwuj wątek
    • rozczochrany_jelonek Re: czy da sie? 07.01.12, 00:24
      to zależy co zrobiłaś :) ale podejrzewam że się da.
      • prawdziwy.crunch4 Re: czy da sie? 07.01.12, 00:37
        zrobilam wszystko czego normalnie nie robie i teraz w jego oczach wygladam fatalnie ale ja wiem ze taka nie jesem i taka nigdy nie bylam, on nie wiem bo mnie nie zna az tak , w mordke jaka lipa no
        • miau_weglowy Re: czy da sie? 07.01.12, 00:37
          jak to nie jestes
          jak zrobilas
          to jestes ;P
          • prawdziwy.crunch4 Re: czy da sie? 07.01.12, 00:40
            o nie dobijaj lezacej allaaa nie jestem bo nie bylam no i nie bede juz taka tylko przy nim taka bylam , ech % plus chemia i jego zadziornosc
            • miau_weglowy Re: czy da sie? 07.01.12, 00:50
              znaczy klasyczne zwalanie winy:
              'bo to przez ciebie'
              • prawdziwy.crunch4 Re: czy da sie? 07.01.12, 01:04
                nie przez niego, przez kryzys w zyciu chyba, jakos nie jestem soba ostatnio
        • rozczochrany_jelonek Re: czy da sie? 07.01.12, 00:41
          no nie wstydź się , przyznaj się co zrobiłaś :)
          • prawdziwy.crunch4 Re: czy da sie? 07.01.12, 00:46
            no dobra , oprocz tego co oczywiste :) to powiedzialam ze go kocham lol zabralam tel zeby pzreczytac wiad od jakiejs laski, nagadalam ostrych glupot wyzuty czemu mnie nie chce , reszta przez gardlo nie przejdzie i nawet przez palce na klawiaturze help me, oczywiscie zeby bylo jasne my nie jestesmy para, ledwo sie znamy
            • rozczochrany_jelonek Re: czy da sie? 07.01.12, 00:52
              daj mu trochę czasu , jak ochłonie powiedz ładnie przepraszam i że to się nie powtórzy, no może oprócz tego oczywistego ;)
              • prawdziwy.crunch4 Re: czy da sie? 07.01.12, 00:58
                to nie jest takie proste bo tak wasnie zrobilam przeprosilam i pow ze sie nie powtorzy i on zachowal sie wtedy ok zrozumial to , no ale sie powtorzylo jeszcze 2 razy .... ale ja naprawde taka nie jestem tylko przy nim tak jakos patowo wychodzi :)
                • rozczochrany_jelonek Re: czy da sie? 07.01.12, 01:06
                  no to może już się przyzwyczaił i zaakceptował Ciebie taką jaką jesteś ;)
                  • prawdziwy.crunch4 Re: czy da sie? 07.01.12, 01:15
                    ale ja taka nie jestem! i on mnie nie chce bo mysli,ze taka jestem, jak to odkrecic?
                    • rozczochrany_jelonek Re: czy da sie? 07.01.12, 01:20
                      jak już nie chce z Tobą sypiać to kiepsko to widzę, marne szanse i w ogóle kiła i mogiła ;)
                      • prawdziwy.crunch4 Re: czy da sie? 07.01.12, 01:25
                        po tym jak pow ,ze nie chce sie z nikim wiazac zaproponowal , przyjacielki zwiazek oparty na seksie i pow ze zadzwoni , ale nawet nie zadzwonil.... mogila, ja bym na to nie przystala teraz wtedy nie byam soba, ale on nie wie tego , myslalm ze zadzwoni i mu powiem nie :)
                        • rozczochrany_jelonek Re: czy da sie? 07.01.12, 01:31
                          jak mu było dobrze to zadzwoni ;)
            • koham.mihnika.copyright no, faktycznie, znacie sie malo, ale skoro cie nie 07.01.12, 00:53
              ukamienowal przy blizszym kontakcie, to masz szanse.
              Obroc w zart, zadeklaruj, ze jestes zainteresowana, i czy by na probe nie poszedl z toba do opery?
              Pokaz mu sie z dobrej strony (jesli masz), z gory juz cie widzial.
              najbardziej mnie intryguje, co ci przez klawiature nie przechodzi.
              ZDRADZ rodzinna tajemnice :-{)
              • prawdziwy.crunch4 Re: no, faktycznie, znacie sie malo, ale skoro ci 07.01.12, 01:03
                kurtka na wacie tak wlasnie bylo wyslismy razem bylo spoko a potem powtorka z rozrywki#2 , teraz juz ze mna nie wyjdzie bo mysli ze mam obsesje na jego punkcie , co jest prawda
            • ursyda Re: czy da sie? 07.01.12, 00:57
              ja chcę wiedzieć co jest oczywiste!
            • six_a Re: czy da sie? 07.01.12, 01:00
              oprocz tego co oczywiste :)

nawaliłaś się i zrobiłaś strrrrrrriptiz na stole? czy pod stołem coś tam innego;)
              • six_a Re: czy da sie? 07.01.12, 01:05
                zgasiłam wątek, jak zwykle, nooooookuśwa, nikt mi nie powie, że nagle wszyscy ruszyli spać?
                czy coś tam innego;)
              • rozczochrany_jelonek Re: czy da sie? 07.01.12, 01:05
                jaaaakie ciekawskie :D
                • six_a Re: czy da sie? 07.01.12, 01:11
                  powiedział pierwszy ciekawski:)
                  "no nie wstydź się , przyznaj się co zrobiłaś :)"
                  • rozczochrany_jelonek Re: czy da sie? 07.01.12, 01:17
                    ja tylko chciałem pomóc ;)
              • prawdziwy.crunch4 Re: czy da sie? 07.01.12, 01:07
                nic pod stolem , cala akcja dziala sie w jego sypialni :)
                • ursyda Re: czy da sie? 07.01.12, 01:12
                  Wiesz co? To za to nie przepraszaj;)
                • six_a Re: czy da sie? 07.01.12, 01:14
                  gdyby nie to, że były powtórki, to mogło mu się przyśnić w sumie.
                  taaa, no ale z trzeciej strony, jak tak ciągle z Tobo wychodzi, to może tesz recydywista lepszy.
                  • prawdziwy.crunch4 Re: czy da sie? 07.01.12, 01:21
                    nie wychodzi ostatnie 2 razy spotkalismy sie w klubie
                    • koham.mihnika.copyright hamletyzujesz, umow sie jeszcze raz. wytrzymal juz 07.01.12, 01:27
                      tyle, to go wzmocnilo.
                      • prawdziwy.crunch4 Re: hamletyzujesz, umow sie jeszcze raz. wytrzyma 07.01.12, 01:31
                        dobre dobre, ale umowic sie i co powiedziec. pzreprosic? wytlumaczyc?
                        • koham.mihnika.copyright wez go na smich, na stol VAT 69, moze odkupisz 07.01.12, 01:35
                          przesady.
                          no, i wstrzymaj sie z wyznaniami, juz raz slyszal i chyba zapamietal. nastaw sie na bieg dlugodystansowy, ale mloda jestes, dasz rade. Polak potrafi.
    • soulshunter Re: czy da sie? 07.01.12, 00:25
      czy da sie z powrotem wlac do butelki rozlane mleko? macie jakis pomysl?
      • prawdziwy.crunch4 Re: czy da sie? 07.01.12, 00:35
        moze zamiast wlac i wypic z butelki zlizac z podlogi:)
        • soulshunter Re: czy da sie? 07.01.12, 00:36
          bedzie smakowalo tak samo?
          • prawdziwy.crunch4 Re: czy da sie? 07.01.12, 00:39
            a moze sie okazac ,ze lepiej ,jezeli tylko ktos by chcial sprobowac
            • koham.mihnika.copyright znowu zaczynasz? teraz tylu facetow czyta.. nt 07.01.12, 00:49

• ursyda Re: czy da sie? 07.01.12, 00:55
          albo jeszcze dosypać musli
      • lacido Re: czy da sie? 07.01.12, 00:35
        zależy na co się rozlało :)
      • koham.mihnika.copyright czeba stol zlozyc w literke V i nieco przechylic 07.01.12, 00:48
        na koniec wyzac.
    • kbjsht Re: czy da sie? 07.01.12, 00:34
      zależy, coś uczyniła
    • jeriomina Re: czy da sie? 07.01.12, 00:54
      Ja próbowałam tłumaczyć i naprawiać ale się zaparł i nie dało się. Więc odpuściłam, trudno, może w następnym wcieleniu :P
      • prawdziwy.crunch4 Re: czy da sie? 07.01.12, 01:12
        no wlasnie ,tym ostatnim razem to nie chcial ze mna gadac ,nawet sluchac . tak jakby mial swoja opinie na moj temat i nie wazne co mam powiedzenia bo on juz wie jaka jestem
        • six_a Re: czy da sie? 07.01.12, 01:19
          do trzech razy sztuka, potem zmieniamy sztukę na inno. taaaaki lajfno.
          • koham.mihnika.copyright czy razy jusz bylo, znasz jakis wyszszy 07.01.12, 01:24
            numer?
            chociaz w tym tepie to do 69 dojdzie jeszcze przed koncem karnawalu.
            • prawdziwy.crunch4 Re: czy razy jusz bylo, znasz jakis wyszszy 07.01.12, 01:28
              69 tez proponowal , nie zgodzilam sie o dziwo lol
              • koham.mihnika.copyright szalona, ja bym od tego zaczal!!! 07.01.12, 01:30

• six_a Re: czy razy jusz bylo, znasz jakis wyszszy 07.01.12, 01:41
              no czwartego na razie nie było?
              ale i tak do pięciu tylko umię.
              • koham.mihnika.copyright na lewej czy prawej? nt 07.01.12, 01:49

• prawdziwy.crunch4 Re: czy da sie? 07.01.12, 02:12
      nie zadzwonie , bo jak nie odbierze to sie zdoluje:) ale byc moze za tdzien bedziemy na jednej imprezie i wtedy co? zagac cos o tym czy lepiej nie wspominac, ignorowac czy co, jak sie zachowac to bedzie domowka, jest tez taka opcja ze nie przyjdzie ze wzgledu na mnie:)
      • koham.mihnika.copyright rob co chcesz, tylko trzymaj wyznania na wodzy 07.01.12, 02:31
        za desperatke nikt sie nie bierze, wiadomo, baba lubi sie nie odczepic.
        • gnomowladny Re: rob co chcesz, tylko trzymaj wyznania na wodz 07.01.12, 13:03
          O, koleżanka rośnie na stalkerkę. Tez taką głupotę zrobiłem. Im bardziej w to brnąłem tym było gorzej. I po 10 latach jak koleżanka mnie widzi na ulicy to przechodzi na drugą stronę ulicy. Proponuje dać sobie na wstrzymanie bo wkrótce będziesz mu się kojarzyć równie negatywnie jak biegunka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka