tooper 07.01.12, 18:51 Co myślicie o mężczyznach korzystających korzystających z usług prostytutek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leniwy_pierog Re: Pytanie do kobiet 07.01.12, 18:53 Nie toleruję takowych w moim towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
leniwy_pierog Re: Pytanie do kobiet 07.01.12, 18:57 Chyba oczywiste, że warunkiem braku tolerancji jest wiedza. Nie znam ciemnych sekretów wszystkich znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
tooper Re: Pytanie do kobiet 07.01.12, 18:57 A chodzi Ci o to, że krzywdzi się w ten sposób te kobiety, o możliwość zarażenia się czymś, tym, że taki mężczyzna jest żałosny, bo nie umie sobie znaleźć prtnerki, czy o coś innego może? Odpowiedz Link Zgłoś
leniwy_pierog Re: Pytanie do kobiet 07.01.12, 19:11 Jak chyba kiedyś pisałam, chodzi mi o dotowanie w ten sposób mafijnych biznesów, wspieranie brutalnej i okrutnej machiny handlu ludźmi. Jak ktoś sponsoruje studentkę, której się nie chce kalać rączek inną pracą i woli zarobić w ten sposób na ciuchy i kosmetyki to nie mam nic przeciwko. Odpowiedz Link Zgłoś
lena.nocna Re: Pytanie do kobiet 07.01.12, 20:57 Zgadzam się z twoją wypowiedzią. Dodam tylko, że dochodzi to tego kwestia poważnych chorób, które łatwo złapać od typowej prostytutki. Mężczyzna nic nie wiedząc może zarazić swoją partnerkę, bo u niego obawy choroby mogą być niewidoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
szanim Re: Pytanie do kobiet 27.01.12, 17:38 ale pewnie wiekszosc kobiet ktora pracuje w burdelu jest tam z własnego wyboru a nie ze ktos je do tego przymusza Odpowiedz Link Zgłoś
szanim Re: Pytanie do kobiet 27.01.12, 17:31 a niby czemu nie? co cie obchodzi ze twoj kolega bzyka sobie laski w burdelu? Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Pytanie do kobiet 07.01.12, 18:54 Faceci wysokiego ryzyka, nie wiadomo, jakie świństwo przywloką. Ble. Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Pytanie do kobiet 07.01.12, 19:07 a niech tam sobie idzie kto chce, byle nie mój chlop :) Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: Pytanie do kobiet 07.01.12, 19:09 jeśli kto ma takowe potrzeby to owszem, nie potępiam, ale do swojego wyra nie wpuszczę :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Pytanie do kobiet 07.01.12, 20:42 "Żałosne pacany nieumiejące poderwać kobiety". Odpowiedz Link Zgłoś
lena.nocna Re: Pytanie do kobiet 07.01.12, 20:53 Uważam, że to idealne wyjście dla kawalerów, których kobiety nie za pieniądze nie zechcą. Pozbywają się w ten sposób napięcia i frustracji. Z drugiej strony - mężczyźni w związkach, z dziećmi moim zdaniem powinni sobie prostytutki darować, podobnie jak skoki w bok. Z wielu różnych powodów - nie chce mi się rozpisywać. Sama nie związałabym się z kimś, kto sypiał z prostytutką, szczególnie taką przydrożną. Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Pytanie do kobiet 07.01.12, 21:36 obojętne jak to mój nie korzysta to nie widzę problemu Odpowiedz Link Zgłoś
facettt myslimy o nich dobrze: 07.01.12, 21:47 tooper napisał: > Co myślicie o mężczyznach korzystających korzystających z usług prostytutek? 1. napedzaja gospodarke. 2. znikaja z wolnego rynu do panienek chetnych do wziecia za drinka. Odpowiedz Link Zgłoś
charles_chaplin Re: Pytanie do kobiet 08.01.12, 15:51 Że rozładowują napięcie seksualne. Odpowiedz Link Zgłoś
miau_weglowy Re: Pytanie do kobiet 08.01.12, 16:48 ze nie umieja poprawnie zbudowac krotkiego zdania Odpowiedz Link Zgłoś
melaviwe Re: Pytanie do kobiet 27.01.12, 17:27 Życiowi nieudacznicy, którzy idą na łatwiznę, ponieważ nie potrafią zdobyć ''normalnej''kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Pytanie do kobiet 27.01.12, 17:53 Berlusconi tez jest zyciowym nieudacznikiem?? On zarobil miliardy i byl premierem wloch !! Do prostytutki ida faceci co maja malo czasu i chca pobrykac:) Zaplacic ,kopa w tylek i juz! Z normalna kobieta tak nie da sie zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
male_pytanie Re: Pytanie do kobiet 27.01.12, 17:56 zalezy czy tirówek czy np callgirl :P od tych pierwszych predzej sie czyms zarazi. nie mam nic przeciwko temu. problem sie pojawia jak facet ma dziewczyne/zone. Odpowiedz Link Zgłoś
ursz-ulka Re: Pytanie do kobiet 28.01.12, 11:18 Myślę, że to sługusy swoich chuci nie dbający o zdrowie swoje i swoich partnerek. Odpowiedz Link Zgłoś