paszte_tessa 07.06.04, 16:18 uprzejmie prosze o zabanowanie loginu: paszte_tezza. obraża to moje uczucia. to jest klon połączony z trollem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: radek ale czy uczucia religijne? czy te zwykłe? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 16:50 Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: do admina prośba 07.06.04, 18:50 admin_kobieta napisała: > login został zablokowany login czy IP? o ile wiem, w takich przypadkach blokowane sa IP Odpowiedz Link Zgłoś
hehe.he Re: do admina prośba 07.06.04, 20:37 to nie jest takie proste. nie zablokujesz tych ze IP zbiorczym (sieci osiedlowe) jak i wszystkich tych ktorzy korzystają z neostrady. ja sie tylko boję czasami żeby droga memu sercu adminka nie zablokowała czasem hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owca Re: do admina prośba IP: 5.5.* / 80.58.10.* 07.06.04, 20:42 Diablico nie udawaj glupszej niz jestes. W sytuacjach dotyczacych zaprzyjaznionych trolli, z ktorymi lacza mnie przyjacielskie stosunki stosuje jedynie zablokowanie loginu, a nie IP. IP blokuje osobom, ktore darze antypatia i ktore dokuczaja moim zaprzyjaznionym loginom. Pozdrawiam owca Odpowiedz Link Zgłoś
admin_kobieta Re: do admina prośba 07.06.04, 20:48 jeśli miał to być dowcip, to raczej kiepski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owca Re: do admina prośba IP: *.krefeld.schulen.net 07.06.04, 20:55 Nie tobie oceniac cudze dowcipy - ty jestes tu wylacznie od sprzatania, ze pozwole sobie ci to przypomniec. pozdrawiam owca meeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajnos agentos Re: do admina prośba IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.06.04, 21:01 hipokrytka jedna. sądzisz że the_dzidka cieszy się z dzidki na wigry bez siodełka? zgłaszam oficjalną prośbę o zablokowanie loginu dzidka na wigry 3 bez siodełka. ty trollu bezczelny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owca Re: do admina prośba IP: *.krefeld.schulen.net 07.06.04, 21:07 Chlopcze drogi nie podniecaj sie tak. Bylo juz tlumaczone przez moja przyjaciolke coolle betty, ze nicki musza sie roznic trzema literami i wtedy jest w pyte. Dzidka bez siodelka spelnia ten warunek, wiec sie odczep. Faktem jest, ze ta formula nie zostala jeszcze zaimplementowana i przy zakladaniu konta sprawdzenie tego warunku nie jest weryfikowane,co jednak nie oznacza ze ta formula jest zla. Odpowiedz Link Zgłoś
betty Re: do admina prośba 07.06.04, 22:49 Gość portalu: owca napisał(a): > Chlopcze drogi nie podniecaj sie tak. > Bylo juz tlumaczone przez moja przyjaciolke coolle betty, ze nicki musza sie > roznic trzema literami i wtedy jest w pyte. W pyte bylo tylko w tym jednym przypadku, o ktorym sie wypowiadalam. Przede wszystkim o tym nie decyduje ja. Jeszcze nie spotkalam sie z przypadkiem, zeby za jedno przewinienie kogos banowano. Jesli ktos tak twierdzi- po prostu klamie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baran Re: pyte, to betty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 22:52 chyba chciała - ciekawe czy do rączki czy do buzi, czy do środka ? Odpowiedz Link Zgłoś
pasztet_teza Re: do admina prośba 07.06.04, 23:03 Gość portalu: owca napisał(a): > Bylo juz tlumaczone przez moja przyjaciolke coolle betty, ze nicki musza sie > roznic trzema literami i wtedy jest w pyte. Myślisz że teraz się poprawiłam? Pasztet który ma tezę chyba niczyich uczuć nie obraża? Więc ja jestem pasztetem z tezą. I nadal mi smutno z powodu oczka jakie puściły moje rajstopy na widok przystojniaka. Teza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: do admina prośba IP: *.crowley.pl 08.06.04, 10:17 Tylko mi kopova nie wywalajcie ze względu na te regułę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: do admina prośba IP: *.crowley.pl 08.06.04, 10:36 nat.ka napisała: > czemu kopova?? Nat.ko - forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=13255180&a=13261825 . Oj, idź po kawę :D Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: do admina prośba 08.06.04, 10:38 łomatko. dopiero pierwszą wypiłam , no :P Odpowiedz Link Zgłoś
betty Re: do admina prośba 08.06.04, 10:39 Postow owcy niezalogowanej nie nalezy traktowac powaznie. Prawdziwa_Owca_zawsze_sie_loguje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: do admina prośba IP: *.crowley.pl 08.06.04, 10:44 Oho - masz rację :D Idę po kawę :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baran Re: do admina prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 21:21 a co mi zrobisz, jak ci załatwię u owiczki to ?:) Odpowiedz Link Zgłoś