Dodaj do ulubionych

Węglarczyk w DDTVN

25.01.12, 17:20
Przepraszam,ale muszę o tym napisać, bo nikt (?) chyba tego nie zauważył. A chodzi o obrzydliwy i niedopuszczalny "żart", na jaki pozwolił sobie Bartosz Węglarczyk w DDTVN. Otóż na słowa Pieńkowskiej, że dobrze byłoby mieć robota w domu, który sprząta, czyści itp, powiedział: (cytuję): są - Ukrainki!!! Czy po takim wystąpieniu, pokazującym jakim jest chamem i rasistą, nie powinien z hukiem wylecieć z tv?
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Węglarczyk w DDTVN 25.01.12, 17:22
      jaki odbiorca, taki prowadzący.
      • khadroma Re: Węglarczyk w DDTVN 25.01.12, 17:24
        No nie było to eleganckie....
        Moze chodziło mu o to, ze mozna tanio wynająć panią do pomocy w domu?
        • alpepe Re: Węglarczyk w DDTVN 25.01.12, 17:27
          nie było, ale wszystko pod publiczkę.
      • male_pytanie Re: Węglarczyk w DDTVN 25.01.12, 22:18
        alpepe napisała:

> jaki odbiorca, taki prowadzący.

eeeeee, ale tzn ze jesli ogladam DDTVN to mam sie teraz obrazic?
    • wersja_robocza Re: Węglarczyk w DDTVN 25.01.12, 17:27
      Powinien dostać wolne od anteny na żywo na jakiś czas. Tak by ochłonął i lepiej się przygotowywał do wejść na żywo.
      Wstyd.
      • gaviota44 Re: Węglarczyk w DDTVN 25.01.12, 17:38
        Oczywiscie,ze powinni go odsunac,albo z hukiem wywalic.Osobiscie bylabym za tym drugim.
        Cham,prostak i rasista.
        • wersja_robocza Re: Węglarczyk w DDTVN 25.01.12, 17:57
          Wcześniej powinni wywalić Wojewódzkiego, Cejrowskiego i Pospieszalskiego. Węglarczyk ze swoimi Ukrainkami przy tych trzech to mały pikuś.
          • male_pytanie Re: Węglarczyk w DDTVN 25.01.12, 22:20
            wersja_robocza napisała:

> Wcześniej powinni wywalić Wojewódzkiego, Cejrowskiego i Pospieszalskiego. Węgla
            > rczyk ze swoimi Ukrainkami przy tych trzech to mały pikuś.

i Tyszke i wolińskiego
            z drugiej strony to dziwne ze geje sa takimi szowinistami.
            znam kilku i sa w szoku z ich powodu
        • vandikia Re: Węglarczyk w DDTVN 25.01.12, 22:35
          no nie wiem dziewczyny
          nie widziałam, nie słyszałam, na sucho inaczej to brzmi ale umówmy się, że takie komentarze nie biorą się znikąd
          a znajome mi Ukrainki są zadowolone z obiegowej opinii
          • kseniainc Re: Węglarczyk w DDTVN 25.01.12, 23:02
            pewnie , że nie znikąd. Przy wielu okazjach słyszy się kawały lub przytyczki typu: -Nie pasuje Ci kochanie sprzatanie w domu, to zatrudnimy młodziutką ukrainkę, albo-starszy pan chetnie zaadoptowały ukrainkę.Z tym , że zawsze wtedy jest mowa o młodziutkich;-p
            • vandikia Re: Węglarczyk w DDTVN 25.01.12, 23:04
              ja nie o tym. gdy znajoma mi Ukrainka mówi, że dzięki 3miesięcznej pracy w Polsce jest w stanie wykarmić przez cały rok 2 dzieci na Ukrainie i prosi o reklamę wśród znajomych, to ja naprawdę inaczej na to patrzę
              • anaisanais96 Re: Węglarczyk w DDTVN 26.01.12, 13:35
                I myślisz ze byłaby szczęśliwa słyszą że mówisz o niej robot do sprzątania?
                • vandikia Re: Węglarczyk w DDTVN 27.01.12, 11:36
                  dalej się będę upierać, że to zalezy od kontekstu i formy
                  nie dalej jak przedwczoraj powiedziałam mojej mamie, że kopytka robi jak robot, jakoś się nie obraziła, a ja nie miałam nic złego na myśli, raczej byłam pełna podziwu jak jej to sprawnie idzie
                  mogłam powiedzieć, że jest pracowita jak mróweczka i że bardzo sprytnie jej wychodzi robienie kopytek i znaczyłoby to dokładnie to samo.
                  • mumia_ramzesa Re: Węglarczyk w DDTVN 27.01.12, 12:33
                    To zalezy tez KTO mowi dana rzecz i w jakim celu. Twoja mama znala intencje.
                    • vandikia Re: Węglarczyk w DDTVN 27.01.12, 12:38
                      dlatego napisałam, że zależy od kontekstu i formy.
                      • mumia_ramzesa Re: Węglarczyk w DDTVN 27.01.12, 12:44
                        Ale watek traktuje o publicznej wypowiedzi w telewizji, przy czym wypowiedz dotyczy obcej osoby. Jakie ma to porownanie z Twoja sytuacja?
                        • vandikia Re: Węglarczyk w DDTVN 27.01.12, 12:48
                          ja się na temat tego wątku wypowiedziałam już w kilku miejscach wystarczająco :)
                          • mumia_ramzesa Re: Węglarczyk w DDTVN 27.01.12, 12:56
                            Ale Twoj przyklad z mama tez dotyczyl tego watku. Chyba PO COS go przytoczylas?

• ofelia1982 Re: Węglarczyk w DDTVN 29.01.12, 18:11
          gaviota44 napisała:

> Oczywiscie,ze powinni go odsunac,albo z hukiem wywalic.Osobiscie bylabym za tym
          > drugim.
          > Cham,prostak i rasista.

Rasistą by był gdyby żartował nt. RASY danej osoby.
          Ale of kors jest chamem.
    • hotally Re: Węglarczyk w DDTVN 25.01.12, 18:54
      nie przyznawaj się, że oglądasz tvn! buehehehehehhee
      • wersja_robocza Re: Węglarczyk w DDTVN 25.01.12, 18:56
        Ty prowadzisz bloga bueheheheh
        • hotally Re: Węglarczyk w DDTVN 25.01.12, 19:02
          a Ty jesteś adminem na gazecie BUEHEHEHEHEHE

WYGRAŁAM!
          • wersja_robocza Re: Węglarczyk w DDTVN 25.01.12, 19:16
            Hahhahahaha dobra, nich Ci będzie. :D
    • pod.sufitka Re: Węglarczyk w DDTVN 25.01.12, 18:55
      juz jest o tym artykul na pudelku czy innym plotku,
      zachowanie bez dwoch zdan skandaliczne ale jaka reakcja pozostalych rozmowcow? optymistycznie zakladajac ze w ogóle ktos zareagowal:D
    • mokry.nosek.kotka Re: Węglarczyk w DDTVN 25.01.12, 19:28
      Węglarczyk? Ten grubas? Ten sam, który napisał artykuł o tym, jak dzielni Irakijczycy entuzjastycznie rozwalali pomnik Saddama Huseina, a potem się ukazało, że napisał to na podstawie relacji w amerykańskiej telewizji? O tego Węglarczyka chodzi?
      • wersja_robocza Re: Węglarczyk w DDTVN 25.01.12, 19:31
        Nie on jeden pisał o wydarzeniach, których nie był świadkiem.:cool:
        • mokry.nosek.kotka Re: Węglarczyk w DDTVN 25.01.12, 19:41
          Tu jest jego blog: bartoszweglarczyk.blox.pl/html
          Spróbuj zapytać go w komentarzach, czy to prawda. Zobaczysz, co się stanie :)
          • mokry.nosek.kotka Re: Węglarczyk w DDTVN 25.01.12, 19:49
            Zapytałem, ale blog już chyba nieaktualny, ostatni wpis z marca 2010. A tak pociesznie się zapluwał :)
            • mokry.nosek.kotka Re: Węglarczyk w DDTVN 25.01.12, 20:10
              Ostatanio nazwał mnie "hołotą" i napisał "hołota" przez "ch" :)))
    • wicehrabia.julian Re: Węglarczyk w DDTVN 25.01.12, 19:33
      maternalka napisała:

> Czy po takim
      > wystąpieniu, pokazującym jakim jest chamem i rasistą, nie powinien z hukiem wy
      > lecieć z tv?

[ziewanie] oburz się na forum Telewizja
    • dangerous.mistress Re: Węglarczyk w DDTVN 25.01.12, 19:48
      Mnie natomiast wkurza Pieńkowska, gości mało słychać, za to ją non stop. I to jej ŻE. "Czy to jest tak, że..... albo że.... i czy powinniśmy sądzić, że...... bo to że...... nie jest ok. Ja uważam, że..... " itd. Przysłuchajcie się kiedyś :)
      • kseniainc Re: Węglarczyk w DDTVN 25.01.12, 19:53
        dangerous.mistress napisała:

> Mnie natomiast wkurza Pieńkowska, gości mało słychać, za to ją non stop. I to j
        > ej ŻE. "Czy to jest tak, że..... albo że.... i czy powinniśmy sądzić, że......
        > bo to że...... nie jest ok. Ja uważam, że..... " itd. Przysłuchajcie się kiedyś
        > :)

Też racja. Nie ma to jak Dorotka i Prokop;-)
      • male_pytanie Re: Węglarczyk w DDTVN 25.01.12, 22:23

> Mnie natomiast wkurza Pieńkowska, gości mało słychać, za to ją non stop. I to j
        > ej ŻE. "Czy to jest tak, że..... albo że.... i czy powinniśmy sądzić, że......
        > bo to że...... nie jest ok. Ja uważam, że..... " itd. Przysłuchajcie się kiedyś
        > :)

Jejuńciu, załózmy osobny watek o Pienkowskiej. nie trawie tej baby!!!! matko kochana, jest to jedyna osoba w tv ktora wzbudza we mnie agresje i wrzody zoładka. musieliby mi doplacic zebym chciala z nia razem poprowadzic program, jak ona traktuje tego biednego Kanteraita /jak to sie pisze? /- jak psa jakiegos!!!!
        • dangerous.mistress Re: Węglarczyk w DDTVN 25.01.12, 22:32
          Wychodzimy na ulicę z hasłem "Pieńkowska do Polsatu!" :) Jej siostra taka sama, prowadziła program Miasto Kobiet chyba na TVN Style, tak samo przerywa gościom i myśli, że program się ogląda dla niej, nie dla gości.
          • male_pytanie Re: Węglarczyk w DDTVN 25.01.12, 22:39

> Wychodzimy na ulicę z hasłem "Pieńkowska do Polsatu!" :) Jej siostra taka sama,
            > prowadziła program Miasto Kobiet chyba na TVN Style, tak samo przerywa gościom
            > i myśli, że program się ogląda dla niej, nie dla gości.

a jestes pewna ze chodzi o siostre Pienkowskiej? ja obstawiam siostre Młynarskiej - wredna baba z kompleksami, ale za to ma duuuze plecy :)
            • dangerous.mistress Re: Węglarczyk w DDTVN 25.01.12, 22:59
              hmmm ja słyszałam, ŻE Pieńkowskiej, ale oczywiście mogę się mylić. Co nie zmienia faktu, ŻE ich nie trawieeeee :)
              • male_pytanie Re: Węglarczyk w DDTVN 25.01.12, 23:05

> hmmm ja słyszałam, ŻE Pieńkowskiej, ale oczywiście mogę się mylić. Co nie zmien
                > ia faktu, ŻE ich nie trawieeeee :)

ja bede obstawac przy swoim, ale w razie czegoo zwrocę honor.
                Młynarka potem wygryzła Molkowa.

kiedys w DDTV Pienkowska przeprowadzała "wywiad" czytaj monolog z jakas meteorolożką [ taka pani ktora zna sie na pogodzie nie mam pojecia jaki to jest zawod] nt anomalii pogodowych [byly wtedy te wichury i traby powietrzne] i nie dawała jej dojsc do słowa. ta kobieta w koncu zrezygnowała i tylko przytakiwała Pienkowskiej. tak mnie to wkurzyło ze napisalam list 3/4 formatu A4 i wyslalam do wszystkich prowadzących maila plus do redakcji plus do Pienkowskiej. oczywiscie nie doczekalam sie odpowiedzi :)
                • dangerous.mistress Re: Węglarczyk w DDTVN 25.01.12, 23:47
                  O kurka, ŻE też o tym nie wiedziałam, podpisała bym się pod tym :) Mam nadzieję, ŻE rano jej nie zobaczę w ddtvn, jak zobaczę, to policzę w końcu ile tych ŻE na minutę :) Oczywiście jak wytrwam, bo jak ona prowadzi, to często nie wytrzymuję dłużej niż pół godziny oglądania, wychodzę do łazienki, czy do kuchni, a tam ciągle małpę słychać, ŻE to ŻE tamto i w końcu wyłączam. Czekamy na Marcina i Dorotkę :)
                  • male_pytanie Re: Węglarczyk w DDTVN 25.01.12, 23:50

> O kurka, ŻE też o tym nie wiedziałam, podpisała bym się pod tym :) Mam nadzieję
                    > , ŻE rano jej nie zobaczę w ddtvn, jak zobaczę, to policzę w końcu ile tych ŻE
                    > na minutę :) Oczywiście jak wytrwam, bo jak ona prowadzi, to często nie wytrzym
                    > uję dłużej niż pół godziny oglądania, wychodzę do łazienki, czy do kuchni, a ta
                    > m ciągle małpę słychać, ŻE to ŻE tamto i w końcu wyłączam. Czekamy na Marcina i
                    > Dorotkę :)

no rzeczywiscie... ona ciagle mowi ŻE z naciskiem na żżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżż
                  • male_pytanie Re: Węglarczyk w DDTVN 26.01.12, 10:57

Mam nadzieję
                    > , ŻE rano jej nie zobaczę w ddtvn, Czekamy na Marcina i
                    > Dorotkę :)

no i sie doczekalas, chciaz ja sie za pozno obudzilam i sie ze mna pozegnali przed chwila wlasnie...
                    • dangerous.mistress Re: Węglarczyk w DDTVN 26.01.12, 13:10
                      Też późno wstałam, prawie na koniec, zaspało mi się :) A jak jest Pieńkowska to się budzę o 7 grrrrr się ma szczęście w życiu heh
                • lucky.13 Re: Węglarczyk w DDTVN 26.01.12, 11:54
                  To nic w porównaniu z monologami "dziennikarzy" TVN24, w tej dziedzinie ostatnio Werner wymiata, nie do strawienia baba.
        • maggpie Re: Węglarczyk w DDTVN 25.01.12, 23:34
          Też nie lubię tej baby.
          Ale fakt głos ma dobry do TV.
          • male_pytanie Re: Węglarczyk w DDTVN 25.01.12, 23:47

maggpie napisała:

> Też nie lubię tej baby.
            > Ale fakt głos ma dobry do TV.

mnie najbardziej dziwi ze wszyscy udaja ze jest cudowna i boja sie jej podskoczyc. mam nadzieje ze jej maz milioner ma wiecej oleju w glowie niz ona i nie bedzie sie babral w babskich gierkach wiec chyba nic nikomu nie zaszkodzi ten babsztyl
    • pamana Re: Węglarczyk w DDTVN 25.01.12, 19:58
      Brzydkie jest porównanie człowieka do robota i tyle.
      Nikt z was nie opowiadał nigdy rasistowskiego dowcipu ?lub bardziej ostrego ?
      Pytanie czy to poprawne politycznie i nadaje się na wizję ?ale znowu hipokryzja w domu ok, na zewnątrz nie ?

Kto się oburza ? polskie roboty ?które odwalają to wszytsko za darmo w swoim domu ?czy może trybiki w korporacji ?

Tak czy siak poziom tych programów i jakośc ludzi promowanych jest bliski dna więc po co to oglądać ?
      p.
      • male_pytanie Re: Węglarczyk w DDTVN 25.01.12, 22:26
        pamana napisała:

> Tak czy siak poziom tych programów i jakośc ludzi promowanych jest bliski dna w
        > ięc po co to oglądać ?
        > p.

bo jesli jestes w domu w tym czasie akurat od jakiegos czasu to wlaczysz sobie do sniadania albo z nudów i tak leci sobie...
    • vandikia Re: Węglarczyk w DDTVN 25.01.12, 22:30
      a czemu żart? to po prostu stan obecny.
      na przedmieściach u mnie jedna taka pani przyjeżdża z Ukrainy w okolicach kwietnia, wsiada na rower i robi kilkudniową rundę pt. "już jestem" przy której plotkuje z każdym, imprezuje etc.. uwielbiam jak przyjeżdża
      a po aklimatyzacji Gala sprząta do mniej więcej października, codziennie
      fajna babka, stwierdzenie prawdziwe, bo działa mechaniczne - czy to jej ujmuje? dlaczego? ona się cieszy, że ma pracę, że jest dobra i ludzie polecają ją sobie, utrzymuje dzięki prace w Polsce dwoje dzieci przez cały rok, jest bardzo zadowolona z zarobków i w ogóle to bardzo pozytywna osoba

proponuję więc nie brać wszystkiego na serio, może to faktycznie był żart ciężkiego kalibru ale nie wziął się z niczego
      • male_pytanie Re: Węglarczyk w DDTVN 25.01.12, 22:37
        vandikia napisała:

> a czemu żart? to po prostu stan obecny.
        > na przedmieściach u mnie jedna taka pani przyjeżdża z Ukrainy w okolicach kwiet
        > nia, wsiada na rower i robi kilkudniową rundę pt. "już jestem" przy której plot
        > kuje z każdym, imprezuje etc.. uwielbiam jak przyjeżdża
        > a po aklimatyzacji Gala sprząta do mniej więcej października, codziennie
        > fajna babka, stwierdzenie prawdziwe, bo działa mechaniczne - czy to jej ujmuje?
        > dlaczego? ona się cieszy, że ma pracę, że jest dobra i ludzie polecają ją sobi
        > e, utrzymuje dzięki prace w Polsce dwoje dzieci przez cały rok, jest bardzo zad
        > owolona z zarobków i w ogóle to bardzo pozytywna osoba
        >
        > proponuję więc nie brać wszystkiego na serio, może to faktycznie był żart ciężk
        > iego kalibru ale nie wziął się z niczego

a ja jednak mysle ze nie mial nic dobrego na mysli...tylko sie zapomnial i powiedzial to głosno. pewnie nawet nagany nie dostanie. ciekawa jestem czy ten fragment sie pojawi na oficjalnej stronie DDTVN...
      • simply_z Re: Węglarczyk w DDTVN 26.01.12, 11:40
        > proponuję więc nie brać wszystkiego na serio, może to faktycznie był żart ciężk
        > iego kalibru ale nie wziął się z niczego
        >
        ciekawe czy gdybys mieszkala w Anglii i uslyszalabys taki tekst o Polkach ,to tez bys tak sie cieszyla i kontynuowala opowiesci o radosnej pani jezdzacej sobie na rowerku i szorujacej kible.....
      • lucky.13 Re: Węglarczyk w DDTVN 26.01.12, 13:16
        Ty tak na serio?
      • anaisanais96 Re: Węglarczyk w DDTVN 26.01.12, 13:41
        Szkoda słów na to co piszesz. Dajesz przyzwolenie na poniżanie Ukrainek które u nas sprzątają i jeszcze jesteś z tego dumny.
        • lucky.13 Re: Węglarczyk w DDTVN 26.01.12, 13:43
          No bo te biedne stworzonka będą takie szczęśliwe, że damy im zarobić. Masakra.:/
        • vandikia Re: Węglarczyk w DDTVN 27.01.12, 11:29
          nie, nie daje przyzwolenia na poniżanie kogokolwiek. mam swoje zdanie na ten temat i mam do tego prawo. gdyby nie obiegowa opinia o dobrze pracujących Ukrainkach, to te kobiety musiałyby jeździć jeszcze dalej. póki nie zmieni się polityka w ich kraju, póki nie będą mogły uprawiać lepszych zawodów, to dając im pracę w Polsce po prostu im pomagasz w ich aktualnej sytuacji życiowej.
    • buuenos Re: Węglarczyk w DDTVN 25.01.12, 22:55
      Ta poprawnosc polityczno-spoleczna kiedys was wykonczy:-) W de powiedzilaby jeden z drugim ,,mamy polki,rumunki,czarne,ukrainki"Przeciez jest to zgodne z prawda.Dla mnie nie ma tu nic obrazliwego.TVN jest telewizja prywatna, gdyby cos takiego padlo w TP to szukalabym zwady,a tak?Jak vandika napisala,te kobiety sa szczesliwe,ze maja prace,wiec po co to uszczesliwianie na sile??
      • simply_z Re: Węglarczyk w DDTVN 26.01.12, 11:41
        taaa DE ,nie wiem czy wiesz ale wedlug banad co piaty Niemiec nie ma pojecia o Auschwitz ,a moze nie wie celowo ,tak to juz jest z ich poprawnoscia.
        • buuenos Re: Węglarczyk w DDTVN 28.01.12, 22:53
          A co ma Auschwitz do pan sprzatajacych? No tak haslo niemcy to hitleryzm sie pojawia,niemcy maja pojecie o Auschwitz,Holokauscie,gazowaniach,zagladach itd,jako ,,sprawcy" nie rozdrapuja tego.Polacy,czy inne nacje tez dumne nie sa z tego ,ze grabily,mordowaly.Co piaty niemiec...z czego 2/3 pochodzenia arabskiego(przsadzam), a co ich auschwitz obchodzi?Nie umiejszam tragedi,absolutnie,ale takie sa realia.
          Niemcy,ci uswiadomieni i na tzw.poziomie maja opory przed epatowaniem patriotyzmu,nie wywlekaja flag przy byle okazji,boja sie byc oskarzonymi o nacjonalizm. To chyba tyle na temat swiadomego tajenia faktow.
      • anaisanais96 Re: Węglarczyk w DDTVN 26.01.12, 13:45
        Zastanów się czasem co piszesz. Na pewno są szczęśliwe że mają pracę, ale chciałyby również by traktowano je i mówiono o nich z szacunkiem.
    • karczmarz_ym Re: Węglarczyk w DDTVN 25.01.12, 23:08
      maternalka napisała:

> .....są - Ukrainki!!! Czy po takim
      > wystąpieniu, pokazującym jakim jest chamem i rasistą, nie powinien z hukiem wy
      > lecieć z tv?

Ukrainki to rasa? To jest dopiero rasistowski pogląd!
      • maternalka Re: Węglarczyk w DDTVN 26.01.12, 14:10
        Zgadza się, rasistę mogę wycofać, bo rzeczywiście nie ta bajka. Seksista i prostak bardziej pasuje? Nie czepiajmy się słów, istota sprawy jest ważna. Mnie było po prostu wstyd!
    • lucky.13 Re: Węglarczyk w DDTVN 26.01.12, 11:52
      Mnie to nie dziwi. Kiedyś Węglarczyk popełnił tekst o serialach i w dyskusji pod tekstem forowicze zaczęli prostować nieścisłości. Autor niezbyt elegancko im odpowiadał (chociaż nie ma co przymykać oka na różny poziom komentarzy) i pokazał się z nie najlepszej strony. Szkoda, bo w programach publicystycznym gada niegłupio.
      • male_pytanie Re: Węglarczyk w DDTVN 26.01.12, 19:47
        www.pudelek.pl/artykul/37859/weglarczyk_sie_broni_idiotyczne_zamieszanie_z_ukrainkami/
        • male_pytanie Re: Węglarczyk w DDTVN 27.01.12, 09:55
          male_pytanie napisała:

> www.pudelek.pl/artykul/37859/weglarczyk_sie_broni_idiotyczne_zamieszanie_z_ukrainkami/

oj juz na Ukrainie o tym pisza...
          www.pudelek.pl/artykul/37864/ukrainska_prawda_o_publicznym_ponizeniu_ukraincow/
          ciekawe czy pan miszczak zareaguje w koncu
    • magnusg Rasistowska ta wypowiedz nie jest, 27.01.12, 10:50
      bo Ukraicy nie sa odmienna rasa od Polakow.Ale jest ksenofobiczna i niedopuszczalna,chociaz jak ktos tu juz wspomnial przy otwartym rasizmie n.p. Wojewodzkiego to i tak dosyc lagodna.
    • vandikia Re: Węglarczyk w DDTVN 27.01.12, 11:26
      dzisiaj któryś z pudelkopodobnych portali wrzucił nagranie tej wypowiedzi i cóż Węglarczyk staje się dla mnie coraz bardziej chamskim dupkiem
      powinien oficjalnie przeprosić i to na wizji.
      • berta-death Re: Węglarczyk w DDTVN 27.01.12, 11:45
        Na YT już jest:
        www.youtube.com/watch?v=x-LyTUmgukY&feature=player_embedded
    • zetka50 Re: Węglarczyk w DDTVN 27.01.12, 12:46
      a ja nie lubię Kingi Rusin, wyśmiewa sie z innych i ten głupi śmiech jak Doda :P
      • vandikia Re: Węglarczyk w DDTVN 27.01.12, 13:04
        Kinia mogłaby poprowadzić program śniadaniowy z Sołtysikiem, bo oboje zaliczają na wizji wybuchy takiego dziwnego, jakby nerwowego śmiechu
        • male_pytanie Re: Węglarczyk w DDTVN 27.01.12, 22:00
          zrobmy petycje nt wywalenia pieńkowskiej z TVN...
    • moonogamistka Re: Węglarczyk w DDTVN 28.01.12, 23:00
      Zalezy w jakim kontekscie to powiedzial. Wyrwane moze brzmiec podle. Facet inteligentny, wiec nie wierze, ze tak sie podlozyl.
      Tak przy okazji, czy tylko mnie drazni Pienkowska?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka