czadroman facet się nad tobą zlitował 05.02.12, 19:57 zerwał, a że serce ma mądre i dobre, postanowił ochłodzić relację, żebyś sobie nie robiła żadnych nadzieii, zgadłem? Odpowiedz Link Zgłoś
czerwone_wytrawne Pudło. 05.02.12, 20:05 Ja zerwałam, właśnie dlatego, że mam mądre i dobre serce:):) Czadroman - jestem Twoją fanką. Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: Pudło. 05.02.12, 20:10 "bardzo się lubicie" a obsmarowujesz go na forum przed nickami, ja tam cenię sobie lojalność w relacjach, ale fanką spoko, możesz być ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czerwone_wytrawne Re: Pudło. 05.02.12, 20:16 Nie napadaj tak na mnie, bo się zamknę w sobie. Jeśli dla Ciebie to jest obsmarowywanie kogoś, to gratuluję podejścia do rzeczywistości. Zadałam po prostu konkretne pytanie opisuąc zaistniałą sytuację. Nie napisałam, że to burak,ćwok, idiota i kretyn w jednym. Używałam słów "brak klasy", a to ma chyba lekko inny wydźwięk, niż to, co napisałam wcześniej. Nadal sie upieram przy tym, że jestem Twoja wierna fanką. Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: Pudło. 05.02.12, 20:24 tak, bardzo kulturalnie opisałaś, niestety odpowiedzi jak to zwykle bywa zawierały ww. epitety, niekoniecznie słusznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
altz Re: Oceńcie prosze zachowanie mężczyzny 05.02.12, 20:13 czerwone_wytrawne napisała: > Odkąd nie jesteśmy parą płaszcz zdejmuję i zak > ładam sama, drzwi samochodu również otwieram sama. Czyli się już nauczyłaś sama to robić? ;-) Swojej się pomaga, obcej już nie. Facet chce zachować zdrowy dystans. Otwieranie drzwi do budynku czy powieszenie płaszcza jest w porządku, ale pomaganie w ściąganiu płaszcza jest niedzisiejsze, dość intymne i raczej nie powinno się pomagać w tym obcym kobietom. Tak samo nie powinno się otwierać i zamykać drzwi samochodu, chyba, że dziecku czy niepełnosprawnej albo starszej osobie. Taka naturalna pomoc, żeby ktoś nie musiał się przepychać czy podskakiwać do wieszaka jest według mnie w porządku, a robienie z kogoś sprawnego sieroty, już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: Oceńcie prosze zachowanie mężczyzny 05.02.12, 20:25 strefa intymna to pół metra Odpowiedz Link Zgłoś
altz Re: Oceńcie prosze zachowanie mężczyzny 05.02.12, 20:36 czadroman napisał: > strefa intymna to pół metra Dla Ciebie, bo dla typowego Japończyka to 20 cm. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: Oceńcie prosze zachowanie mężczyzny 05.02.12, 20:40 to z książki o savure??? wiwre??? nie pamiętam co to, ale przeczytałem kiedyś Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk.systemu.edukacji Re: Oceńcie prosze zachowanie mężczyzny 05.02.12, 22:49 > parą płaszcz zdejmuję i zakładam sama, drzwi samochodu również otwieram sama Moje oczy są mokre od łez. ;( Odpowiedz Link Zgłoś