Dodaj do ulubionych

Oceńcie prosze zachowanie mężczyzny

• czadroman facet się nad tobą zlitował 05.02.12, 19:57
      zerwał, a że serce ma mądre i dobre, postanowił ochłodzić relację, żebyś sobie nie robiła żadnych nadzieii, zgadłem?
      • czerwone_wytrawne Pudło. 05.02.12, 20:05
        Ja zerwałam, właśnie dlatego, że mam mądre i dobre serce:):)
        Czadroman - jestem Twoją fanką.
        • czadroman Re: Pudło. 05.02.12, 20:10
          "bardzo się lubicie" a obsmarowujesz go na forum przed nickami, ja tam cenię sobie lojalność w relacjach, ale fanką spoko, możesz być ;)
          • czerwone_wytrawne Re: Pudło. 05.02.12, 20:16
            Nie napadaj tak na mnie, bo się zamknę w sobie. Jeśli dla Ciebie to jest obsmarowywanie kogoś, to gratuluję podejścia do rzeczywistości. Zadałam po prostu konkretne pytanie opisuąc zaistniałą sytuację. Nie napisałam, że to burak,ćwok, idiota i kretyn w jednym. Używałam słów "brak klasy", a to ma chyba lekko inny wydźwięk, niż to, co napisałam wcześniej.
            Nadal sie upieram przy tym, że jestem Twoja wierna fanką.
            • czadroman Re: Pudło. 05.02.12, 20:24
              tak, bardzo kulturalnie opisałaś, niestety odpowiedzi jak to zwykle bywa zawierały ww. epitety, niekoniecznie słusznie :)
    • altz Re: Oceńcie prosze zachowanie mężczyzny 05.02.12, 20:13

czerwone_wytrawne napisała:

> Odkąd nie jesteśmy parą płaszcz zdejmuję i zak
      > ładam sama, drzwi samochodu również otwieram sama.

Czyli się już nauczyłaś sama to robić? ;-)
      Swojej się pomaga, obcej już nie. Facet chce zachować zdrowy dystans.
      Otwieranie drzwi do budynku czy powieszenie płaszcza jest w porządku, ale pomaganie w ściąganiu płaszcza jest niedzisiejsze, dość intymne i raczej nie powinno się pomagać w tym obcym kobietom. Tak samo nie powinno się otwierać i zamykać drzwi samochodu, chyba, że dziecku czy niepełnosprawnej albo starszej osobie. Taka naturalna pomoc, żeby ktoś nie musiał się przepychać czy podskakiwać do wieszaka jest według mnie w porządku, a robienie z kogoś sprawnego sieroty, już nie.
      • czadroman Re: Oceńcie prosze zachowanie mężczyzny 05.02.12, 20:25
        strefa intymna to pół metra
        • altz Re: Oceńcie prosze zachowanie mężczyzny 05.02.12, 20:36
          czadroman napisał:

> strefa intymna to pół metra
          Dla Ciebie, bo dla typowego Japończyka to 20 cm. ;-)
          • czadroman Re: Oceńcie prosze zachowanie mężczyzny 05.02.12, 20:40
            to z książki o savure??? wiwre??? nie pamiętam co to, ale przeczytałem kiedyś
    • krytyk.systemu.edukacji Re: Oceńcie prosze zachowanie mężczyzny 05.02.12, 22:49
      > parą płaszcz zdejmuję i zakładam sama, drzwi samochodu również otwieram sama

Moje oczy są mokre od łez. ;(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka