czadroman 05.02.12, 22:42 człowiek by tylko pojadł, popił i podupczył ja nie wiem, co będzie dalej? gdzie ideały, zasady, ksiązki, filozofie itp.? dajcie jakie cięte riposty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krytyk.systemu.edukacji Re: starość jest straszna 05.02.12, 22:46 > człowiek by tylko pojadł, popił i podupczył > ja nie wiem, co będzie dalej? gdzie ideały, zasady, ksiązki, filozofie itp.? > dajcie jakie cięte riposty Może idź na studia? Już tam rozbudzą w Tobie pociąg do literatury. Ja np. podczas studiów musiałem czytać bardzo dużo Franza Kafki, bo inaczej bym zwariował. Zresztą i tak zwariowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: starość jest straszna 05.02.12, 22:49 Kafka? nie, pamiętam, miałem w technikum za karę przeczytać w ferie, nie przeczytałem i twardo nie przeczytam do końca mych dni Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk.systemu.edukacji Re: starość jest straszna 05.02.12, 22:51 > nie przeczytałem i twardo nie przeczytam do końca mych dni Owszem, przeczytałeś. :) Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: starość jest straszna 07.02.12, 10:27 > Może idź na studia? Już tam rozbudzą w Tobie pociąg do literatury. Ja np. podc > zas studiów musiałem czytać bardzo dużo Franza Kafki, bo inaczej bym zwariował. uniwersytet trzeciego wieku? :) tam jest pełno pań które mają takie same zainteresowania jak ty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: starość jest straszna 05.02.12, 22:47 piszesz o sobie? ej, ale ja też tak mam a mam dopiero 25 lat...ups Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: starość jest straszna 05.02.12, 22:56 Oooo....<trzepot rzęs> to było miłe Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: starość jest straszna 05.02.12, 22:57 och, a co ja mam powiedzieć! 25 zajebista liczba, jedna z moich ulubionych Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: starość jest straszna 05.02.12, 23:16 piataziuta napisała: > piszesz o sobie? > ej, ale ja też tak mam a mam dopiero 25 lat...ups A zostaje ci tylko herbata z cytryną, Jaka To Melodia i forum? Odpowiedz Link Zgłoś
facettt osobiscie sypie aspargam 07.02.12, 10:37 potworski napisał: > A zostaje ci tylko herbata z cytryną, osobiscie sypie aspargam zdrowszy jest. ale cytryna to i owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
lazy.eye Re: starość jest straszna 05.02.12, 22:48 Chyba pospał a nie podupczył?:) Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: starość jest straszna 05.02.12, 22:52 no, wreszcie ktoś smagnął ripostą :D Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: starość jest straszna 05.02.12, 22:50 ooo., właśnie dlatego nie przeczytaem. jak można mieć ma nazwisko Kafka a na imię Franz? chore Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk.systemu.edukacji Re: starość jest straszna 05.02.12, 22:50 > hejtuś Postaraj się na przyszłość nie określać mnie w ten sposób. > poza tym to od kafki można zwariować, on chory był Toteż właśnie zwariowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: starość jest straszna 05.02.12, 22:55 hejtuś/weź_się/xolaptop/krytyk systemu edukacji co za różnica, wszystko jedno i to samo Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk.systemu.edukacji Re: starość jest straszna 05.02.12, 22:58 > hejtuś/weź_się/xolaptop/krytyk systemu edukacji > > co za różnica, wszystko jedno i to samo To nie są moje nicki, jeśli o to Ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: starość jest straszna 05.02.12, 23:01 Podupcył?Hmmm Starzy ludzie brzydko pachną, widelca w ręku nie utrzyma, herbaty pół wyleje zanim do dzioba weźmie,nie pamięta co jadł wczoraj na obiad, ale o dupceniu myśli. Starzy ludzie som straszni A Ty z długowiecznej rodziny nie daj boniu? Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: starość jest straszna 05.02.12, 23:03 o ty psito, niemyta, jeszcze bym ci pokazał OCB :D Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: starość jest straszna 05.02.12, 23:08 Heh, ja lubię czystość, sugerujesz, ze miałabym się nie myć do starości? Ty nie czekaj do starości z tym wszystkim o czym marzysz, może jeszcze pohulasz jakieś 3 lata;-p Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: starość jest straszna 05.02.12, 23:12 to ile mam lat, bo zapomniałem Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: starość jest straszna 05.02.12, 23:17 Tyle, ze już Ci nie staje;-p Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: starość jest straszna 05.02.12, 23:21 to weż mu to wytłumacz, bo mnie się nie słucha :D Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: starość jest straszna 05.02.12, 23:29 dzieki, ksenia za uroczy opis starych ludzi. Na pocieszenie ci napisze, ze ciebie tez to czeka i oby ktos tak o tobie kiedys powiedzial. Milego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: starość jest straszna 05.02.12, 23:32 a walić xenie i jej wypociny :D Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: starość jest straszna 05.02.12, 23:35 czadRomanie, gotowa byłam sądzić, ze Ty dla mnie taki niegrzeczny , a Ty jakąś xenie...............;-p Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: starość jest straszna 05.02.12, 23:37 sie mi mylom ty niki, alcheimer? to jak w końcu? ty ta fajna, nie ta gupia? no, wiedziałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: starość jest straszna 05.02.12, 23:43 cholera Cię wie czadzie, w Twoim stanie i w Twoim wieku;-p Prkinson jeszcze pozwala Ci w klawiaturę klikać-jeszcze pożyjesz;-p Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: starość jest straszna 06.02.12, 00:05 fgb g gg g g/!! gf @! ________________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: starość jest straszna 06.02.12, 00:11 czadroman napisał: > fgb g gg g g/!! gf @! ____________________________________ > ____ Przestań wyzywać już te biedne kobiety;-p Żadna na Ciebie staruchu nie poleci, jak się będziesz tak zachowywał. Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: starość jest straszna 06.02.12, 00:18 ja tu tylko nabijam się z takich kretynek jak ty :D na razie prowadzisz Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: starość jest straszna 05.02.12, 23:10 nie taka straszna jak się dupczyć chce i ma z kim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: starość jest straszna 05.02.12, 23:16 fanek multum, czasem trudno wybrać, coby reszty nie skrzywdzić :( co poradzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: starość jest straszna 05.02.12, 23:21 lacido napisała: > trza obrabiać ugorek ;) On to raczej ogórek obrabia, Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: starość jest straszna 05.02.12, 23:25 i słusznie, wnikanie to moja działka, zostawmy fach fachowcom Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: starość jest straszna 05.02.12, 23:22 No i kto moją ciętą ripostę wywalił. Skoro nie było w niej nic czego by cenzuromat wykropkować musiał ani nic, czego by nie było w temacie wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: starość jest straszna 05.02.12, 23:24 a ja wierze cie że była dość cięta i się liczy Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: starość jest straszna 05.02.12, 23:27 Berta, moze zapomniałaś wcisnąć "wyślij";-p Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death [...] 05.02.12, 23:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: starość jest straszna 06.02.12, 00:05 Nie wiem w czym rzecz, mnie się tam te słowo podoba;-) A i odpowiedź do kolejnego postu założyciela poszła w pidu-to już przegięcie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: starość jest straszna 06.02.12, 00:07 spoko, obie się liczą, odbieram telepatycznie Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: starość jest straszna 06.02.12, 00:15 Aż napiszę zapytanie do administracji forum o co biega. Bo mnie to zaczęło intrygować. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: starość jest straszna 07.02.12, 10:48 Aż muszę jeszcze raz sprawdzić, czy też poleci. Na odpowiedź administracji czeka się nawet 30dni. Bo nie da się ukryć, że narząd ów na stare lata nie lada kłopotów właścicielowi przysparza. Zwłaszcza takiemu, co sobie podupczyć lubi. Woźny pas mu odwiązał, pas słucki, pas lity, Przy którym świecą gęste kutasy jak kity, Z jednej strony złotogłów w purpurowe kwiaty, Na wywrót jedwab czarny, posrebrzany w kraty; Pas taki można równie kłaść na strony obie: Złotą na dzień galowy, a czarną w żałobie. Sam Woźny umiał pas ten odwiązywać, składać; Właśnie tym się zatrudniał i kończył tak gadać: Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: starość jest straszna 05.02.12, 23:26 starosc i dupczenie? ciekawa zaleznosc.... Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: starość jest straszna 05.02.12, 23:31 niezwykle. Prowadze badania tej zaleznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: starość jest straszna 05.02.12, 23:35 to ja się zgłaszam na badania, ale jak stawiasz jeść, picie sam opłace, dupczenie razem :D Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright ile lat dostaje sie tutaj za starosc?? nt 07.02.12, 10:17 Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: starość jest straszna 07.02.12, 10:30 straszna, tak. i kolana bolo od klęczenia. o skrzypiących stawach nie będę pisać, bo nie chcę psuć apetytu. niektórym. :) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt To sie zgadza 07.02.12, 10:35 czadroman napisał: > człowiek by tylko pojadł, popił i podupczył to tez sie zgadza. a gdzie problem ? Odpowiedz Link Zgłoś
stary.dziadyga Re: starość jest straszna 07.02.12, 11:46 > człowiek by tylko pojadł, popił i podupczył Ale masz te przewagę, że do odpowiednich czynności można zakładać lub zdejmować ząbki Odpowiedz Link Zgłoś
wiki9611 Re: starość jest straszna 07.02.12, 12:01 Ja obiście starości nie chcem doczekać ,wolę umrzeć za młodu niż my miał się mną ktoś na starość zajmować jak bym była niedołerzna , lub do domu starości by mnie oddali ,wolę żyć szybko i odejść wcześnie bo wiem że tam na mnie czekasz kocham Cię nie długo się spotkamy . Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: starość jest straszna 07.02.12, 12:38 "Wnet i tak zginiemy w zupie" Odpowiedz Link Zgłoś
wiki9611 Re: starość jest straszna 07.02.12, 13:25 @funny game Już bym mogła zniknąć być ,wiem co to śmierć . Odpowiedz Link Zgłoś
azeta4 Re: starość jest straszna 07.02.12, 14:50 Mlodzi chlopcy wysmiewaja sie ze staruszka: -ej, dziadku, brzydko jest byc starym - dziadku, stary jestes, niewydolny. A na to starszy Pan: macie racje moi chlopcy, starosc jest brzydka.Poniewaz lezycie mi na sercu, zycze wam wszystkim serdecznie abyscie nie doszli nigdy do starosci. Odpowiedz Link Zgłoś
wiki9611 Re: starość jest straszna 08.02.12, 11:51 Bo chcem już być tam ,wiem że niedługo to się stanie jestem na to przygotowana nie boję się jak inni wręcz się cieszę wie co to śmierć Odpowiedz Link Zgłoś