Gość: Kaey IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 01:06 Łosiu, tak sobie czytam Twoje wypowiedzi i dochodze do wniosku, żeś Ty bardzo kulturalny człek jest! Gdzieś Ty się uchował? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r.richelieu Re: Do Łosia! 14.06.04, 01:14 ja tam myślę, że kulturalność Łosia to pikuś w porównaniu do całego Łosia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: Do Łosia! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.04, 11:18 Loś to jest po prostu gatunek pod ochroną! (Fanka Losia). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Do Łosia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 14:52 A to ci checa! To Łoś ma więcej fanek? Myślałam, że tylko ja taka niedzisiejsza i kultura mi się podoba :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaey Re: Do Łosia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 20:09 Zakładamy fanclub Losia! Ciekawe, co na to sam gwiazdor? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Do Łosia! 15.06.04, 21:20 Gość portalu: Kaey napisał(a): > Łosiu, tak sobie czytam Twoje wypowiedzi i dochodze do wniosku, żeś Ty bardzo > kulturalny człek jest! Gdzieś Ty się uchował? Łoś, jako zwierz wielce płochliwy, w chaszcze zmyka :) na dni parę. Dziękuję wszem i wobec, no i myk w matecznik :) a uchowałem się na uboczu i samem ostał się :( Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaey Re: Do Łosia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 21:52 Losiu drogi! Jak tylko powrócisz to nam napisz, co myslisz o pomysle założenia fanclubu! I trzymaj sie nadal taki jaki jesteś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eyre Re: Do Łosia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 18:44 A ja to sie w Losiu zakochałam, o! Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa stado klęp 18.06.04, 19:14 szykuje zasadzkę ;) www.google.pl/search?q=kl%C4%99pa&ie=UTF-8&hl=pl&lr= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaey Re: stado klęp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 19:20 A co, zazdrościsz? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa ja ?????? 18.06.04, 19:30 Gość portalu: Kaey napisał(a): > A co, zazdrościsz? ;p ja się do niego przyłączam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaey Re: ja ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 19:55 No, jak chcesz sie przyłączyć to spoko :D Chociaż osobiście optuję o nieużywanie słowa "klempa" bo kojarzy się z .... teściową,a tymi chyba na razie nie jesteśmy :] Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa dlatego użyłam słowa "klępa" 18.06.04, 20:06 KLĘPA lub ŁOSZA Samica łosia. teściową będę za lat ... (no właśnie, ile ?) Odpowiedz Link Zgłoś