Dodaj do ulubionych

Film-horror

• kitek_maly Re: Film-horror 12.03.12, 15:54
      Zmierzch! :P Ta część gdzie ona rodzi innego. :P
      • qw994 Re: Film-horror 12.03.12, 18:55
        Och, nie, błagam cię, toż to nawet horror nie jest :)
        • soulshunter Re: Film-horror 12.03.12, 18:59
          a ja sie zastanawiam dlaczego Jakubową Drabine zaliczyli do horroru?
          • kombinerki.pinocheta Re: Film-horror 12.03.12, 19:04
            Za klimat i za scene w zakladzie psychiatrycznym (moze szpitalu? juz nie pamietam) sie jej nalezy. Podobno tworcy Silent Hill inspirowali sie filmem co widac w czesci z pielegniarkami i calym wystrojem niektorych korytarzy szpitalnych.
            Super film i super gra. QW jak chcesz emocji to zagraj w Silent Hill 2.
        • kitek_maly Re: Film-horror 12.03.12, 19:21
          > Och, nie, błagam cię, toż to nawet horror nie jest :)

To sobie kurde obejrzyj pierwszy lepszy film na YT (albo gdzieś) z tego jak jakaś baba rodzi. To JEST horror. :P
      • izabellaz1 Re: Film-horror 12.03.12, 19:49
        A to nie Alien był? :D
    • boski.zavodowiec Re: Film-horror ludzka stonoga 14.03.12, 13:17
      https://www.infidelconcepts.com/images/the-human-centipede-t-shirt.png
    • sid.sid Re: Film-horror 14.03.12, 18:19
      Skoro było coś o adaptacjach Kinga, to ja polecam Miasteczko Salem, jedna z moich ulubionych.
      Co do Hosteli, to oba całkiem mi się podobały, chociaż nie lubię gore czy jak to się tam zwie, a na scenach "ręka, noga, mozg na ścianie" zamykałam oczy. Całkiem niesztampowe filmy, jak na horrory.
      A jeśli nie jesteś obeznana w azjatyckich horrorach, albo jesteś, ale jeszcze ci się nie znudziły, to polecam to:
      www.imdb.com/title/tt0365376/
      Oglądałam jakiś czas temu też azjatycki o handlu organami, ale za cholerę nie pamiętam tytułu, może ktoś podpowie? Film niezły, były dwie główne bohaterki, jedna chyba miała jakąś tajemnicę.
      • qw994 Re: Film-horror 14.03.12, 18:24
        "Opowieść o dwóch siostrach" widziałam :)
        Dzięki :)
        "Hostelu" chyba nie obejrzę, bo też nie przepadam za gore.
        • sid.sid Re: Film-horror 14.03.12, 18:37
          No to nie wiem.:) "Opowieść..." ma amerykańska wersję - po obejrzeniu jej przeczytałam, że to niby ten sam film, inaczej bym się nie zorientowała.:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka