Dodaj do ulubionych

Taki problem

27.03.12, 13:15
Poznałam niedawno super faceta. Spotykamy się, znajomość robi się coraz bardziej poważniejsza ale... niestety jest pewien problem. On nie umie jezdzić na rowerze :/ nie wyobrażm sobie tego. Idzie wiosna, lato. Uwielbiam wycieczki rowerowe ale z nim nie będę miała na to szans. Jak patrzę na inne pary co jeżdżą na rowerze to tak mi przykro że mój nie umie. A po z tym jak się moi znajomi o tym dowiedzą to chyba pękną ze śmiechu. Facet 32 lata i nie umie jeździć na rowerze :( nie wiem co mam w tej sprawie zrobić. Jest super facetem pod każdym względem ale nie wiem czy się kiedykolwiek pogodzę z tym jego brakiem tej umiejętności. Myślałam o zerwaniu ale to by było głupie, taki powód ale. proszę o rady, jak mam postąpić?
Obserwuj wątek
    • asqe Re: Taki problem 27.03.12, 13:18
      Naucz go :)
    • swiete.jeze Re: Taki problem 27.03.12, 13:19
      O.o
    • male_pytanie Re: Taki problem 27.03.12, 13:26
      tez nie umiem :)
      no dobra, umiem ale nie jezdze.
      ale jakbym sie dowiedziala ze ktos ze mna zerwał bo czegos tam nie umie nie wspominajac o rowerze to ja bym pekla ze smiechu...
      czy ty przeczytalas to co napisalas?
      dzizas
      • rekreativa Re: Taki problem 27.03.12, 13:31
        Nie no, taki co nie umie na rowerze to w ogóle żenada i kaplica.
        Jedynie z cyklistą życie może mieć smak.
        • varna771 Re: Taki problem 27.03.12, 13:35
          to bedziesz go wozić na bagazniku, albo rurze od roweru.
    • kseniainc Re: Taki problem 27.03.12, 13:34
      może pływa?Będziecie chodzić na basen;-p
    • six_a Re: Taki problem 27.03.12, 13:35
      to niech się nauczy.
    • lilyrush Re: Taki problem 27.03.12, 13:39
      idealny troll...

nauczy sie w 10 minut jak bedzie chcial
    • headvig Re: Taki problem 27.03.12, 13:42
      rzucić go z tego powodu to mniej więcej tak, jakby rzucić go bo nie umiał tańczyć albo nie grał na gitarze, a takie panie z takimi wymaganiami znam... do dziś same.
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Taki problem 27.03.12, 13:43
        headvig napisała:

> rzucić go z tego powodu to mniej więcej tak, jakby rzucić go bo nie umiał tańcz
        > yć albo nie grał na gitarze, a takie panie z takimi wymaganiami znam... do dziś
        > same.

A seksić trzeba umieć? :D
        • headvig Re: Taki problem 27.03.12, 13:51
          g.r.a.f.z.e.r.o napisał:

> headvig napisała:
          >
          > > rzucić go z tego powodu to mniej więcej tak, jakby rzucić go bo nie umiał
          > tańcz
          > > yć albo nie grał na gitarze, a takie panie z takimi wymaganiami znam... d
          > o dziś
          > > same.
          >
          > A seksić trzeba umieć? :D

nie trzeba :) jeden drugiego może nauczyć. a jak oboje nie ten tego, to uczyć się we dwoje, podręcznik i od podstaw... :P
    • paco_lopez Re: Taki problem 27.03.12, 13:42
      widziałem takich , którzy z miłosci i w afekcie uczyli sie jeździć na łyżwach, nartach, rolkach, robili prawo jazdy. ale faktycznie takiego byka który nie umie jeździc na rowerze, to nie widziałem. o w morde on ma 32 lata i ty go właśnie poderwałaś. ja piórkuje, ja to juz w tym wieku dziecko na barana nosiłem. ale tak wiem, że zaraz po moim pokoleniu przyszedł czas na kompletnych nieudaczników. wspaniały trzydziestolatek dzisiaj, to 10 lat temu byłby zwyk ły nijaki lewus. oni mają takie cieniutkie głosiki teraz. dla mnie to wcale dobrze.
    • koham.mihnika.copyright kup mu riksze, zdrowo i zarobic mozna nt 27.03.12, 13:49

• wez_sie Re: Taki problem 27.03.12, 13:51
      zamontuj mu takie kolka:
      https://images9.fotosik.pl/1537/c299dfa551337d2dmed.jpg
      i w droge!
    • maly.jasio Tez mam problem 27.03.12, 14:16
      Mam lek wysokosci i boje sie jezdzic tymi przeszklonymi windami w nowoczesnych domach meblowych (a schody sa tylko awaryjne i zamkniete). Takie galerie meblowe - to nie dla mnie.
      Mialbym u Ciebie szanse ?
      • best.yjka Re: Tez mam problem 27.03.12, 16:43
        U mnie nie :(
        Klaustrofobię mam. Mnie te małe i zamknięte przerażają :(
    • wredna_istota Re: Taki problem 27.03.12, 14:39
      Hahahahahahahahahaha :D, życzę wszystkim takich problemów ;P A ty ile masz lat? 14?
      • wredna_istota Re: Taki problem 27.03.12, 14:40

To to założycielki wątku :D
    • horpyna4 Re: Taki problem 27.03.12, 16:31
      Co za problem? Kupicie tandem, wtedy wystarczą Twoje umiejętności.
      • lady-z-gaga Re: Taki problem 27.03.12, 20:22
        Lepsza będzie riksza. Facet mógłby spokojnie gazetę poczytać na wycieczce :D
        • marguy Re: Taki problem 28.03.12, 01:01
          Encyklopedyczny wrecz przyklad problemu z doopy wzietego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka