wiarusik 30.03.12, 22:17 ...to kto?;) wasze typy;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b_a_n_s_h_e_e Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 22:19 Z modelek to kojarzę Rubik i Cambel. Jakoś ten zawód mi się wydaje mało rajcujący, żeby się nim interesować Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 22:22 no trochę takie wyświechtane, szczególnie cambel ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 22:23 wiarusik napisała: > no trochę takie wyświechtane, szczególnie cambel ;) Myślisz, że wielu ją świechtało? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 22:26 nie mam pojęcia. nie interesowałem się jej biografią. Odpowiedz Link Zgłoś
chcesztomasz Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 22:24 Adrianna lima. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 22:27 ona jest podobna do tej co mi się podoba;) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Nie modelka a szansonistka, 30.03.12, 22:25 Siekiera, najlepiej w Objection Tango. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 22:32 nie jesteś hotally, prawda?;) Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 22:52 Jestem kimś innym. A czemu pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 22:54 a tak mi się jakoś skojarzyło;) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 22:28 Każda na pokazie victoria seceret angels :D A z tą bym się chętnie umówił :) Ale ja ponoć dziwny gust mam. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 22:34 no fakt,fakt...ciężkostrawny gust ;) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 22:37 wiarusik napisała: > no fakt,fakt...ciężkostrawny gust ;) Ale jak pisałem - z tą bym mógł się umówić. Bo, wstyd się przyznać, ale uroda większości supermodelek jest dla mnie absolutnie abstrakcyjna. Nie ma przełożenia na prawdziwe życie :) Widać nie przeleciałem jeszcze wystarczająco pięknej kobiety ;P Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 22:39 żuchwa za szeroka. no i ta fryzura...ja lubię krótkie fryzury ale w tej wygląda jak sroka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 22:41 wiarusik napisała: > żuchwa za szeroka. no i ta fryzura...ja lubię krótkie fryzury ale w tej wygląda > jak sroka ;), To prawda - do ideału urody jej daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 22:42 no okej, rozumiem o co chodzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: najpiękniejsza modelka świata... 31.03.12, 12:14 Jak jej do idealu urody daleko to cala reszta kobiet to sa straszne pasztety lacznie z waszymi mamami i siostrami:/ Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 22:34 jak dla mnie to niedoscignionym guru kobiecej urody jest Marilyn Monroe i nie znajduje jak do tej pory (ani zreszta wczesniej) zadnej powaznej konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 22:40 nie potrafię zrozumieć tego fenomenu. ikona pop kultury i choćby przez to mało intrygująca. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 22:43 Ja też nie. Mnie uroda i sylwetka/figura/ruch MM wogóle nie rusza. Z ikon filmu Audrey jest o lata świetlne przed MM. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 22:45 no ta "sroka" ciut pod audrey podchodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 22:54 Zgaduję że ta też? :D Bo też bardzo lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 22:56 też :) wszystkie prezentują podobny typ urody. jakby potężne żuchwy i niewielkie oczy. no i drobną figurę. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 22:57 trochę takie chłopczyce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: najpiękniejsza modelka świata... 31.03.12, 13:45 Audrey miala duze, piekne oczy i delikatna twarz. Te przedstawione nie maja zadnego wyrazu. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 22:58 g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > O, miss Kubelik,....też. :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: najpiękniejsza modelka świata... 31.03.12, 23:25 MacLaine wygląda (przynajmniej na tym foto) kompletnie bez jaj, a androgynia Agyness jest fascynująca. No ale wiarusik żuchwy się boi. Żuchwa dentata. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: najpiękniejsza modelka świata... 01.04.12, 00:41 > MacLaine wygląda (przynajmniej na tym foto) kompletnie bez jaj W przypadku kobiet to niekoniecznie wada :) >a androgynia Agyness jest fascynująca.' Bo ja wiem? W ruchu na wybiegu nie wygląda tak męsko jak na tym zdjęciu... A swoją drogą - chętnie bym się na jakiś porządny pokaz mody wkręcił. Tylko nie wiem czy bez iphona w kieszeni, szalika na szyi i chłopaka mnie wpuszczą :D Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: najpiękniejsza modelka świata... 01.04.12, 00:48 g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > > MacLaine wygląda (przynajmniej na tym foto) kompletnie bez jaj > > W przypadku kobiet to niekoniecznie wada :) Jeśli piszesz metaforycznie, nie zaś dosłownie ;-), to dobijasz mnie chłopcze. Miałam o tobie lepsze mniemanie. > > >a androgynia Agyness jest fascynująca.' > Bo ja wiem? W ruchu na wybiegu nie wygląda tak męsko jak na tym zdjęciu... Wierzę na słowo, widziałam tylko na zdjęciach. > > A swoją drogą - chętnie bym się na jakiś porządny pokaz mody wkręcił. Tylko nie > wiem czy bez iphona w kieszeni, szalika na szyi i chłopaka mnie wpuszczą :D Pożycz gadżety, weź przystojnego kolegę i wal. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: najpiękniejsza modelka świata... 01.04.12, 01:28 > Jeśli piszesz metaforycznie, nie zaś dosłownie ;-), to dobijasz mnie chłopcze. > Miałam o tobie lepsze mniemanie. To raczej ty mnie dobijasz, jeśli ironii odczytać nie potrafisz :D > Pożycz gadżety, weź przystojnego kolegę i wal. :-P > Jeszcze bilecik do NY, Mediolanu czy choćby Paryża. Bo nie wydaje mi się aby w naszym kraju cokolwiek z faktyczną klasą pokazywali. A swoją drogą - modeling to trudna praca musi być. "Bizneslplan" opierać na urodzie i sylwetce - które od nas są najmniej zależne. Bo z jednej strony natura, a z drugiej jakże zmienny gust designeów i agentów... Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: najpiękniejsza modelka świata... 01.04.12, 17:16 > Jeszcze bilecik do NY, Mediolanu czy choćby Paryża. Oj tam bilecik. Przemęczysz się autokarem, umyjesz u celu podróży. :-P Bo nie wydaje mi się aby w > naszym kraju cokolwiek z faktyczną klasą pokazywali. > A swoją drogą - modeling to trudna praca musi być. "Bizneslplan" opierać na uro > dzie i sylwetce - które od nas są najmniej zależne. Bo z jednej strony natura, > a z drugiej jakże zmienny gust designeów i agentów... No i w zasadzie niekończące się odchudzanie, życie na saszetkach z herbatą (ponoć połknięte zabijają głód) zamiast jedzenia i w zasadzie nieustające upokorzenia, bo ciało nie jest własnością modelki. > Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 23:01 Audrey niczego sobie, chociaz bez porownania nawet do MM. Podobno Truman Kapote pisal Sniadanie u Tiffanego pisal wlasnie z mysla o MM, i gdy role dostala AH byl bardzo zawiedziony. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 23:05 > Audrey niczego sobie, chociaz bez porownania nawet do MM. Podobno Truman Kapote > pisal Sniadanie u Tiffanego pisal wlasnie z mysla o MM, i gdy role dostala AH > byl bardzo zawiedziony. On to pisał z myślą o filmie? Nie wiedziałem. Swoją drogą film ma beznadziejnie optymistycznie amerykańskie romantyczne i szczęśliwe do porzygu zakończenie. Książka ma "właściwe". Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: najpiękniejsza modelka świata... 31.03.12, 12:57 lonely.stoner napisała: > > > > > > Audrey niczego sobie, chociaz bez porownania nawet do MM. Podobno Truman Kapote > pisal Sniadanie u Tiffanego pisal wlasnie z mysla o MM, i gdy role dostala AH > byl bardzo zawiedziony. Nie moge. Widać, co człowiek to gust;) Osobiście podoba mi się MM, ale żeby porównywać ją do cudnej, najpiękniejszej ever Audrey .. to nawet nie nieporozumienie, to zniewaga. MM twarz bez makijażu (i stylizacji) ma tak nijaką, przeciętną, że aż boli ... Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: najpiękniejsza modelka świata... 31.03.12, 13:35 Podobno Truman Kapote > pisal Sniadanie u Tiffanego pisal wlasnie z mysla o MM, Serio? Przecież książkowa Holly była chudziną o raczej chłopięcej figurze... Odpowiedz Link Zgłoś
fuks0 Re: najpiękniejsza modelka świata... 31.03.12, 13:45 Dołączę się do paru osób wcześniej: mnie także znacznie bardziej podoba się Audrey :p Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: najpiękniejsza modelka świata... 01.04.12, 01:05 g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > Ja też nie. Mnie uroda i sylwetka/figura/ruch MM wogóle nie rusza. tu nie chodzi tyle o jej wygląd ale sposób bycia i emanującą kobiecość :) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: najpiękniejsza modelka świata... 01.04.12, 01:25 > tu nie chodzi tyle o jej wygląd ale sposób bycia i emanującą kobiecość :) Do mnie ta kobiecość zdecydowanie nie trafia. Od początku do końca wygląda mi na wyrachowaną grę. Choć nie musi tak być-to moje odczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 22:48 Modelki lat 90' linda evangelista, claudia shifer, cindy crawford i kilka innych. Ostatnio nawet wszystkie zagraly w teledysku duran duran - girl panic... Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 22:51 co takiego magicznego jest w latach 90tych?;) Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 22:55 wiarusik napisała: > co takiego magicznego jest w latach 90tych?;) Dla mnie magiczne byly lata 80te :) a modelki z lat 90 sa kobiece, piekne, nie sa wyglodzone jak te obecne i każda ma oryginalną urode, te wspólczesne to jak xerokopia kazdej następnej Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 23:00 może to chodzi o to,że utarte i chwytliwe schematy są bezpieczne finansowo;) Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 23:06 wiarusik napisała: > może to chodzi o to,że utarte i chwytliwe schematy są bezpieczne finansowo;) I nudne z punktu widzenia sztuki, bo biznes modowy to tak trochę sztuką jest. Teraz nie ma na czym oka w modellingu zawiesic. To samo z modelami, faceci lat 80-90, kurcze no masakra, pokroic bym sie dala za taakiego, ci obecni to nastoletnie homo-anoreksja-niewiadomo, fuj. Cioty a nie faceci. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 23:12 wiesz, jest jakaś sławna modelka chwalona za urodę i agencje szukają kogoś podobnego by maxymalnie wykorzystać popyt/modę na ten typ urody. Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 23:17 Pewnie tak jest. Ale częsciej to "znów taka sama twarz z europy wschodniej", tym typem urody rynek jest nasycony Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 23:04 www.joemonster.org/art/19449/Ewolucja_dziewczyn_na_okladkach_Sports_Illustrated To jest fajny przegląd okładek spots illustrated. Jakbym miał wybierać to lata 70 i 90. 80 mi nie pasują. A 2000+ to fotoszop. I zdjęcia już nie są w plenerze na porządnym slajdzie robione... Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 23:11 g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > www.joemonster.org/art/19449/Ewolucja_dziewczyn_na_okladkach_Sports_Illustrated > To jest fajny przegląd okładek spots illustrated. Jakbym miał wybierać to lata > 70 i 90. 80 mi nie pasują. A 2000+ to fotoszop. I zdjęcia już nie są w plenerze > na porządnym slajdzie robione... Moda lat osiemdziesiatych byla specyficzna, pisalam ze lata 80 byly magiczne, ale z innych dla mnie wzgledow. Piekne modelki i modele to zdecydowanie lata 90 Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 23:09 ale zauważ też ,że ci ludzie wydawali nam się ladniejsi ,bo nie do konca wiedzielismy jak wygladali. teraz mamy photoshop -czyli z jednej strony jakis koszmar grafika albo zdjecia cyfrowe ,ktore potrafia wychwycić każdą zmarszczkę ,wlosek ,nieestetyczną skore i wyglada to paskudnie. a w tamtych czasach zadawalalismy się teledyskim albo zdjeciem w gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 23:14 simply_z napisała: > ale zauważ też ,że ci ludzie wydawali nam się ladniejsi ,bo nie do konca wiedzi > elismy jak wygladali. No chyba odwrotnie, skoro nie bylo tylu mozliwosci "poprawek" co dzisiaj, oni byli raczej naturalni > Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 23:17 > No chyba odwrotnie, skoro nie bylo tylu mozliwosci "poprawek" co dzisiaj, oni b > yli raczej naturalni Myślę że simply chodzi o to że jakość zdjęć była niższa. Co nie do końca jest prawdą - problemem była raczej jakość druku. Ale zasadniczo chodzi o to że krótkowidzom podoba się więcej osób niż ludziom z dobrym wzrokiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 23:21 jakość też ale mimo wszystko nie było chyba ,aż tak czułych aparatow. a co do krotkowidzow cos ty;) ,wrecz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 23:28 simply_z napisała: > jakość też ale mimo wszystko nie było chyba ,aż tak czułych aparatow. Wbrew pozorom różnica w jakości/rozdzielczości zdjęć między slajdem a cyfrą w aparatach średniego formatu nie jest znaczna. DUŻO istotniejsza jest wygoda i szybkość obróbki. Zdjęcia masz na dużym ekranie na bieżąco w czasie sesji i od razu wiadomo czy mamy to co potrzeba, czy trzeba powtórzyć. A to są gigantyczne oszczędności. > a co do krotkowidzow cos ty;) ,wrecz przeciwnie. To znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 22:51 2.bp.blogspot.com/-LKepWOuQjm8/TkZAFRrRZrI/AAAAAAAACXk/0K3JVHB6hSw/s1600/doutzen-kroes-hot-picture.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 22:54 proszę o komentarz dlaczego;) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 23:02 Jakaś taka nudaaa. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: najpiękniejsza modelka świata... 31.03.12, 12:30 Male oczka, brzydkie brwi, niskie czolo, nieproporcjonalnie rozmieszczone poszcegolne elementy twarzy, wszystko idzie do gornych prtii, dol wielki i niezagospodarowany. Nie widzicie tego? Odpowiedz Link Zgłoś
thelma.333 Re: najpiękniejsza modelka świata... 31.03.12, 13:05 nie, nie widzimy natomiast widzimy olśniewająco piękną kobietę Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: najpiękniejsza modelka świata... 31.03.12, 16:25 Slepiscie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
shilaa Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 23:04 Obecnie? Natasha Poly. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 23:09 nie jestem w stanie nic powiedzieć. ani piękna, ani totalnie brzydka. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 23:11 Wygląda jak przeciętna ładna Rosjanka... Odpowiedz Link Zgłoś
shilaa Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 23:25 Przecietna? Chcialabym widziec takie kobiety na ulicach! :-) Moim zdaniem Natasha zdecydowanie wybija sie sposrod popularnych obecnie modelek. A juz sesje do listopadowego, hiszpanskiego Vogue'a to mistrzostwo swiata, zwlaszcza te zdjecie: www.magxone.com/uploads/2011/11/Natasha-Poly-Vogue-Spain-November-7.jpg Ok, jestem nieobiektywna, bo ma moj ulubiony typ urody. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: najpiękniejsza modelka świata... 31.03.12, 12:26 Za male oczka i za krotki nos. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik mój czarny koń 30.03.12, 23:19 na którego postawiłbym wszystkie swoje pieniążki;) MIRANDA KERR ten uśmiech, ta dziewczęca twarz. wybrałem bardzo dziewczęce zdjęcie, nie wiem czy się zalinkuje: 2.bp.blogspot.com/_KFxmlXHAk1A/TUmjqVcq14I/AAAAAAAAC4g/FIsGwl7LBYY/s1600/Miranda%252BKerr%252BAustralian%252BVogue%252BMagazine%252BPhotos1%255B3%255D.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: mój czarny koń 30.03.12, 23:23 no to znam twoj typ ,moja znajoma wyglada podobnie . Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: mój czarny koń 30.03.12, 23:25 taaak?;) i co, wszyscy jej mówią że wygląda jak ta modelka?;) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: mój czarny koń 30.03.12, 23:27 ok powiedzmy tak ,jak na moj gust reprezentują podobny typ urody ,lekko dziecięcy-tak ,faceci jej mowią;) nie jest Polką. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: mój czarny koń 30.03.12, 23:24 albo ten: cdn.gunaxin.com/wp-content/uploads/gallery/miranda-kerr-1/miranda_kerr-89.jpg pewną rysą jest lekko dzielony podbródek, na szczęście lekko. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: mój czarny koń 30.03.12, 23:37 Przecież "to jeszcze zupełnie dziecko". :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: mój czarny koń 31.03.12, 12:32 Czarne krzaczaste brwi i czarne usta. Wygada jeak ze slamsow brazylijskich czu filipinskich. Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: mój czarny koń 31.03.12, 17:20 Jest okropna z twarzy, ale figurę ma fajną. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_owijania Re: najpiękniejsza modelka świata... 30.03.12, 23:43 Najpiękniejsza modelka świata? Bezapelacyjnie ta --> www.youtube.com/watch?NR=1&v=TsUjQ91AQPI Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: najpiękniejsza modelka świata... 31.03.12, 12:43 Skad ja wytrzasnales? Tez mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright najpiękniejsza emerytowana modelka świata... 30.03.12, 23:58 www.askmen.com/celebs/women/models/7_elle_macpherson.html cizia ma 48 lat, ja pier... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: najpiękniejsza emerytowana modelka świata... 31.03.12, 12:53 Teraz 50-tki tak wygladaja. Nie gotuje to to, nie sprzata. kase ma na relaks. Prozniacze zycie sprzyja urodzie. Wlasnie obejrzalam szol z gwiazdami estrady lat 80-tych, obecnie 50-latki. Wszystkie wygladaja na 25. No jako dwudziestki byle piekne i zgrabne to i na starosc, dzieki odpowiednim zabiegom dobrze ywgadaja. Jak da mnie, jest niezgrabna, a ciuchy i wygibasne pozy tego nie ukryja. Czy tylko ja mam oczy na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
lazy.eye Re: najpiękniejsza emerytowana modelka świata... 31.03.12, 13:04 Fakt, wygląda najwyżej na 45:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_rzeznika Ja bardzo lubię tę 31.03.12, 11:58 ale może to przez rolę Angeli u Bessona, nie wiem, jakoś mi mocno zapadła w pamięć. może nie jest to typowa piękność ale coś w sobie.no i ten nogi, ahh :) Odpowiedz Link Zgłoś
malajam Re: najpiękniejsza modelka świata... 31.03.12, 12:11 Christy Turlington!!!!! Najpiękniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: najpiękniejsza modelka świata... 31.03.12, 13:49 Modelek nie znam, ale wzorcem urody jest dla mnie Penelope Cruz. Moglabym sie na nia gapoic i gapic. Odpowiedz Link Zgłoś
tatibi Re: najpiękniejsza modelka świata... 31.03.12, 14:45 NATALIA VODIANOVA. Jest piekna i ma bardzo duzo wdzieku. Odpowiedz Link Zgłoś
szklanka.mleka Re: najpiękniejsza modelka świata... 31.03.12, 15:56 wiktoria grycan :D Odpowiedz Link Zgłoś
irmina_anastazja Re: najpiękniejsza modelka świata... 31.03.12, 17:12 Naomi Campbell- jak dla mnie jest zajebiscie piekna ;) i uwazam tak od czasow gdy bylam w podstawowce :p Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: najpiękniejsza modelka świata... 31.03.12, 20:35 Nie lubię modelek. Są za chude. Aktorka. Jestem w niej zakochana ostatnio: gwiazdunie.pl/igrzyska-smierci-kto-byl-na-filmie-wasze-opinie/ Odpowiedz Link Zgłoś
glamourous Siostry Davalos 01.04.12, 01:28 Siostry Davalos zdecydowanie wymiataja. Wujek google Wam wytlumaczy dlaczego. W kazdym razie dla mnie ideal x 2 Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: najpiękniejsza modelka świata... 01.04.12, 01:32 Clooney sie nei liczy co??? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: najpiękniejsza modelka świata... 01.04.12, 01:37 Clooneyowi jedno trzeba przyznać, na wszystkich zdjęciach wychodzi dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: najpiękniejsza modelka świata... 01.04.12, 01:41 Raz sie zgadzamy?;-) Idziemy na piwo?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: najpiękniejsza modelka świata... 01.04.12, 01:44 nie, jesteś zbyt wyrachowana wolę napić się sam Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: najpiękniejsza modelka świata... 01.04.12, 01:59 Ide przegryzc zyly:( Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: najpiękniejsza modelka świata... 01.04.12, 02:16 Masz mnie na sumieniu:( Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: najpiękniejsza modelka świata... 01.04.12, 02:22 ja mam czyste sumienie, więc nie mogę cię na nim mieć Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: najpiękniejsza modelka świata... 01.04.12, 02:37 Caly jarek;-) Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: najpiękniejsza modelka świata... 01.04.12, 02:43 Dobra, tak mi przykro, ide jutro na 9h na basen, wiec, pora sie ogarnac;-) Dobranoc;-) Odpowiedz Link Zgłoś