Dodaj do ulubionych

co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe?

05.04.12, 19:59
od jakiegoś tygodnia znam się z pewnym chłopakiem. Jak byliśmy razem w tych samych miejscach, to wracaliśmy razem,bo mieszkamy blisko. Potem jakoś tak wyszło, że zaczęliśmy pisać smsy. I piszemy je już od tygodnia, nie ma dnia żebyśmy nie pisali, jakoś co 15 minut. Kilka razy to ja napisałam pierwsza, ale głównie to jednak on. Jest tylko jeden problem - on jest 2 lata młodszy ode mnie. Chodzimy do tej samej szkoły, ale on jeszcze do gimnazjum. W szkole jednak tylko na 'cześć', bo w sumie to na przerwach za bardzo nie ma czasu, a jesteśmy jednak ze swoimi znajomymi. I tutaj nasuwa mi się pytanie: co on sobie myśli? chyba nie pisałby do mnie tylu smsów gdyby traktował mnie tylko jak koleżankę.. z mojej strony to wydaje mi się bardzo fajny, nadzwyczaj dojrzały jak na swój wiek, inteligentniejszy od połowy chłopaków z mojej klasy.. Jak rozmawiamy to swobodnie, jest miło. Może on boi się mnie gdzieś zaprosić? Chociaż z drugiej strony próbowałam lekkich aluzji, ale chyba nie zrozumiał,bo nie chciałam tego zrobić zbyt jasno. A ostatnio naprawdę dużo o nim myślę i moje dwie najlepsze przyjaciółki mają już dość mojego gadania o nim .Może on się boi co powiedzą jego koledzy? Mnie to raczej nie obchodzi, bo jestem dosyć pewna siebie, nie będę ukrywać , że wyróżniam się z tłumu i nie widzę w tym problemu, a reakcje ludzi mogłyby być nawet ciekawe. Może on właśnie tego się boi? Może ciągle pisze żeby się upewnić, że ja zgodziłabym się gdyby chciał czegoś więcej? co o tym myślicie?
Obserwuj wątek
    • six_a Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 20:02
      nie, to niemożliwe.
    • varia1 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 20:06
      och, przerwa świąteczna w szkole ...
      a nie mogłabyś się, dziecko trochę pouczyć zamiast o chłopakach myśleć?
      • juliettee94 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 20:15
        tak się składa, że jestem stypendystką Prezesa Rady Ministrów i z nauką nie mam problemów, raczej ludzie tacy jak ty powinni się tym zająć zamiast marnować czas na nic nie wnoszące komentarze:) pozdrawiam
        • six_a Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 20:23
          z nauką może i nie, ale z pisaniem i myśleniem na pewno.
          • juliettee94 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 20:28
            widzę, że mam do czynienia z niezwykłym przypadkiem rozpoznawania umiejętności poprzez przeczytanie fragmentu tekstu czyjegoś autorstwa. A może to mój nr ip tak wiele o mnie mówi? Tylko pogratulować talentu . I proponuję zgłosić się do jakiegoś programu telewizyjnego, bo można na tym zgarnąć niezłe pieniądze.
            • six_a Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 20:30
              nie przynudzaj.
              • juliettee94 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 20:35
                nikt nikogo nie zmusza do czytania. a forum jest po to by się wypowiedzieć
                • khadroma Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 20:38
                  Nie przejmuj sie. Rób swoje. Ludzie sie zachowuja najczęsciej tak jak się czują. :)
                • six_a Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 20:38
                  no toż się przecież wypowiadam.
                  weź dogódź takiej
                  • wojskowe_sluzby_informacyjne Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 22:54
                    six-a tylko zrzedzisz zupelnie jak jakas baba
                    • six_a Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 22:59
                      no, prawie jak:)
          • qw994 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 20:30
            Ej, no przestańcie. Przecież to nastolatka, już zapomniałyście, jak to jest być w takim wieku? :) Z dwojga złego niech już lepiej napisze tutaj o swoich rozterkach zamiast wypytywać koleżanki, które też mają siano w głowie, co jest normą w tym wieku.
            • six_a Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 20:35
              zara nastolatka. znam nastolatków, więc wiem co to hardkor.
              • qw994 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 20:39
                No i prawidłowo, tak ma być - pełen hardkor :)
                • six_a Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 20:43
                  nieeeno prosz. to nie jest hardkor, tylko rzadki spam.
                  ale dopsz, już idę. doradźcie pani, ino solidnie:)
                  • qw994 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 20:47
                    Gdzie idzie?? Szychta na forum się jeszcze nie skończyła!
                    • six_a Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 20:49
                      to prawda, ale wątek już odpuszczę:)
            • senseiek Rozbrajaja mnie przemadrzale zgredy :) 05.04.12, 22:09
              > Ej, no przestańcie. Przecież to nastolatka, już zapomniałyście, jak to jest być
              > w takim wieku? :) Z dwojga złego niech już lepiej napisze tutaj o swoich rozte
              > rkach zamiast wypytywać koleżanki, które też mają siano w głowie, co jest normą
              > w tym wieku.

Rozbrajaja mnie przemadrzale zgredy :)

Ja w 4 klasie podstawowki programowalem w assemblerze Motorola 6502 ;)
              W dzisiejszych czasach to nawet doktoranci i profesorowie IT, moga nie potrafic napisac linijki kodu maszynowego.
        • wicehrabia.julian Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 20:46
          juliettee94 napisał(a):

> tak się składa, że jestem stypendystką Prezesa Rady Ministrów i z nauką nie mam
          > problemów, raczej ludzie tacy jak ty powinni się tym zająć zamiast marnować cz
          > as na nic nie wnoszące komentarze:) pozdrawiam

buhahahaha i stypendystka samego premiera zadaje pytanie "co mam myśleć?" - ręce opadają
          • juliettee94 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 20:50
            nie ma człowieka, który wie wszystko. po prostu chcę poznać zdanie innych na ten temat. w Stanach nawet sławni profesorowie chodzą do psychoterapeutów. jeśli mi za niego zapłacisz, przestanę "zaśmiecać" forum
            • wicehrabia.julian Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 20:54
              juliettee94 napisał(a):

> nie ma człowieka, który wie wszystko. po prostu chcę poznać zdanie innych na te
              > n temat.

to nie jest kwestia wiedzy, tylko samodzielnego myślenia
            • maitresse.d.un.francais NFZ refunduje 05.04.12, 20:58
              psychoterapię

pomijając, że nie jest ci ona do niczego potrzebna
          • varia1 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 20:52
            wicehrabio: jakie czasy, tacy bohaterowie ;)
          • doral2 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 21:03
            wicehrabia.julian napisał:

> juliettee94 napisał(a):
            >
            > > tak się składa, że jestem stypendystką Prezesa Rady Ministrów i z nauką n
            > ie mam
            > > problemów, raczej ludzie tacy jak ty powinni się tym zająć zamiast marno
            > wać cz
            > > as na nic nie wnoszące komentarze:) pozdrawiam
            >
            > buhahahaha i stypendystka samego premiera zadaje pytanie "co mam myśleć?" - ręce opadają..."

no z ustów żeś mię to wyjął julianie :)
        • soulshunter Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 21:03
          > tak się składa, że jestem stypendystką Prezesa Rady Ministrów
          ktos sie jeszcze dziwi ze mamy takie ekipy rzadzace jakie mamy?
          • juliettee94 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 21:12
            większości łatwo krytykować i poniżać, a samemu nie pójść na wybory. nie wiem czy tu obecni, ale większość tak się właśnie zachowuje.
            • soulshunter Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 21:16
              bylem na wyborach - glosowalem na jedna z partii prawicowych. Co to ma wspolnego z moim stwierdzeniem?
              • juliettee94 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 21:22
                wspólnego ma to, że polityków mamy takich jakich sami wybieramy, a jeśli nam się nie podobają, sami próbujmy zostać lepszymi
                • soulshunter Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 21:30
                  dlaczego zatem mamy politykow takich jakich mamy? Miernoty, karierowiczow, beztalencia, lapowkarzy, aferzystow, ludzi zaklamanych, oportunistow, itd itp?
                  • juliettee94 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 21:37
                    bo tacy w dzisiejszych czasach wiedzą jak trafić do ludzi wtedy kiedy trzeba. manipulują ludźmi rzucając hasła, które po głębszym przemyśleniu są niewykonalnymi obietnicami, a większość społeczeństwa nie starając się zdobyć więcej informacji łapie się na nie, zamiast zaufać tym mniej komercyjnym, ale realnym
                    • soulshunter Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 21:42
                      a gdzie oni sie tego ucza?
                      • juliettee94 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 21:45
                        tego niestety nie wiem, bo nie jestem politykiem.
                        ale wydaje mi się, że widzą jak jest. widzą , że to jedyny sposób by dojść się do władzy patrząc na tych, którzy już do niej doszli.
              • koham.mihnika.copyright poza Korwinem, jest jakas inna? 06.04.12, 01:33

• fajnajozia Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 21:42
          tak się składa, że jestem stypendystką Prezesa Rady Ministrów i z nauką nie mam problemów, raczej ludzie tacy jak ty powinni się tym zająć zamiast marnować czas na nic nie wnoszące komentarze:) pozdrawiam

Eee tego, znaczy się Tuska? sponsoruje Cię? Nie mógł wybrać jakiejś mądrzejszej???
          • juliettee94 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 21:51
            z tym pytaniem to lepiej w liście do premiera. najlepiej z propozycją lepszych kandydatów :)
            • fajnajozia Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 21:59
              z tym pytaniem to lepiej w liście do premiera. najlepiej z propozycją lepszych
              > kandydatów :)

A smsa mogę wysłać? Tak z miłości mu będę wysyłać co 15 minut codziennie.
              • juliettee94 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 22:07
                droga wolna, jak zdobędziesz numer to możesz nawet co pięć minut. jednak szybszą odpowiedź dostaniesz od panów z ostatniej strony "Tele Tygodnia":)
        • znana.jako.ggigus napisz na forum Licealistka 06.04.12, 11:59
          a nie na forum Kobieta.
          Stypendysci Rady Ministrow powinni rozrozniac fora, na ktorych szukaja pomocy.
      • fomica Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 20:21
        No, słyszałaś, varia? Do nauki marsz!
        • varia1 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 20:25
          już lecę się uczyć :)
          szkoda że Prezes Rady Ministrów nie wie, komu te stypendia są przyznawane ;)
          • juliettee94 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 20:33
            wie czy nie, proponuję kontakt gdy będę na twoim etapie w życiu i wtedy dopiero się okaże czy przyznano mi je słusznie:). przykro mi, że nie napisałam wątku o tym, że nie mam za co zapłacić za prąd, gdyż obecnie nie mam takich problemów, a pewnie gdybyś przeczytała taki temat, łatwiej by ci było wczuć się w moją sytuację
            • varia1 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 20:50
              mylisz się, dziecko :)
              szkoda tylko że tu do osoby która mogłaby być twoją matką jesteś taka wyszczekana, a do małolata z gimnazjum nie masz odwagi :)

o tempora, o mores (o ile stypendystów jeszcze uczą łaciny) ;)
              • juliettee94 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 20:58
                uczą, 3 lata uczyłam się łaciny.
                a co do odwagi to mam powiedzieć mu "mam wyjebane na to , że jesteś dwa lata młodszy, najlepiej od razu chodźmy do łóżka i będziesz mógł chwalić się kolegom"? tak rozumiesz odwagę?
                • varia1 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 21:01
                  do łóżka z gimnazjalistą? a Prokurator?;)
                  • juliettee94 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 21:17
                    ironia - sposób przekazywania jakiejś myśli niby serio i akceptująco, ale z ukrytym dodatkowym znaczeniem, które jest zaprzeczeniem tego, co pojawia się w wypowiedzi i ma charakter kpiny, szyderstwa, np. Wuj powiedział,że serdeczny napis na ogrodzeniu „Nie wchodź bo rozszarpie cię pies”, po prostu zachęca, aby odwiedzać Edwarda!.
                • varia1 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 21:17
                  a co to za słowo "wgl" ? bo chyba dawno skończyłam szkołę

oraz... co to znaczy " mam wyjebane na to, że... (...) "
                  • juliettee94 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 21:24
                    widzę, że muszę wytłumaczyć jasno, że to poprzednie stwierdzenie było IRONIĄ
                    • varia1 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 06.04.12, 00:55
                      jeśli nie zauważyłaś, że moja obecność w tym wątku to jedna wielka ironia ... ;)
    • qw994 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 20:06
      Na wszelki wypadek po tym całym gorączkowym wywodzie przypominam ci, że znacie się tydzień.
      • juliettee94 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 20:19
        celna uwaga.. dochodzę do wniosku, że po prostu poczekamy, zobaczymy. Dwa lata temu te sprawy toczyły się u mnie trochę wolniej niż obecnie :)
        • varia1 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 20:29
          ech, hormony buzują,. krew się gotuje
          nie martw się, każdy przez to przechodzi
          i na dodatek ta wiosna
          motyle spać nie chcą ;)

• qw994 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 20:31
          Najważniejsze to nie poganiać wydarzeń.
    • khadroma Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 20:27
      Pisz z nim, skoro Ci sie to podoba i czekaj na rozwój wydarzen. Wkrótce wszystko samo sie wyjaśni. Na pewno mu sie podobasz, bo inaczej by nie pisał. :)
    • szuruu Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 20:41
      jednak coś w tym jest, że chłopaki dojrzewają wolniej ;] moim zdaniem to zwykły dzieciak, który boi się opinii innych ... i się Ciebie wstydzi. a! i oczywiście odważny jest tylko przez telefon ;]
    • leckowa ale z Ciebie niewyparzona morda gó...aro 05.04.12, 20:42
      i do ksiazek a nie to forum zasmiecac.dziecinada!
      • juliettee94 Re: ale z Ciebie niewyparzona morda gó...aro 05.04.12, 20:47
        może i niewyparzona,ale po prostu nie pozwolę by ktoś mnie bezpodstawnie obrażał:)
        • khadroma Re: ale z Ciebie niewyparzona morda gó...aro 05.04.12, 20:54
          Zuch dziewczyna! :)
          • koham.mihnika.copyright mnie sie tez podoba, szkoda, ze dla mnie to juz 06.04.12, 01:38
            tylko U3W ;(
    • fomica Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 20:58
      Napisze ci życzliwie: nie najlepiej trafiłaś z problemem na to forum. Nie ten wiek, nie ten profil, nie ten problem. Zreszta chyba sama juz to widzisz. Zupełnie inne zagadnienia sa tu wałkowane i zyskują uznanie. Ale każdy musi się za pierwszym razem sparzyć :) Może jest jakies forum "Nastolatki" albo "Pierwsza miłośc" czy cos takiego, bo tutaj to same starsze panie.
      A w temacie głównym nie doradze, bo faktycznie juz zapomniałam, jak to jest w szkole.
      • juliettee94 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 21:05
        na forach dla nastolatków dostałabym komentarze typu "zrob mu loda i heja", a nie o to mi chodziło. Ale chyba rzeczywiście to też nie był dobry wybór :)
        • bialy_trzewik Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 21:17
          > na forach dla nastolatków dostałabym komentarze typu "zrob mu loda i heja", a n
          > ie o to mi chodziło. Ale chyba rzeczywiście to też nie był dobry wybór :)

No ale wiesz, dobry lodzik nie jest zły. Może i nie pomoże, ale na pewno nie zaszkodzi.
        • amanda-lear Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 21:19
          Chlopcy w wieku lat 16 a tyle ma twoj kolega zaczynaja myslec o dziewczynach ale jednoczesnie opinia kolegow jest dla nich wazna. nie moga sobie jeszcze pozwolic na to by narazic sie na kpine ze strony rowiesnikow. Pal szesc ze pewno wiekszosc rowiesnikow chcialoby miec fajna madra i wygadana dziewczyne, jaka sie wydajesz byc, ale jego moga obrzucic opiniami w stylu leee taka stara dupa,lub podobnymi. Chlopakowi widac zalezy na utrzymaniu znajomosci, ale brakuje mu jeszcze dystansu do tej sytuacji. Doradzam rozwage i cieszenie sie chwila. Swoja droga sama chcialabym miec znowu tyle lat co ty i takie problemy jakie ty masz. O ile prostsze by bylo wtedy moje zycie. Pozdrawiam:)
          • bialy_trzewik Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 21:26
            Chłopcy w tym wieku nie powiedzą "stara dupa" o dziewczynie dwa lata starszej. Wręcz przeciwnie, będą liczyć, że jeśli starsza to bardziej otwarta w kwestii seksu.
    • kombinerki.pinocheta Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 21:08
      Tez mialem kiedys 18 lat i rozkminialem czy nie zaprosic pewnej 16 letniej panienki na herbate i ciastka. Pamietam tez, ze olala mnie sikiem prostym, gdy sie do niej odezwalem.
      To byly piekne czasy, prawie sie wzruszylem.

Ja stawiam jednak na to, ze gosc ma wazny mecz w pile kopana i sie do niego przygotowuje. Dlatego nie chce cie nigdzie zapraszac w sytuacji, gdy myslami bylby zupelnie gdzie indziej.
      Bardzo kulturalny z niego, mlody czlowiek.

Druga opcja jest taka, ze pies zjadl mu najlepsza koszule i nie ma sie w co ubrac.
      • amanda-lear Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 21:29
        no, a ja od razu mam wspomnienia jak od wieku 15 do 17 lat stale chodzilam pol godziny wczesniej do szkoly by wymienic ukradkiem spojrzenia z pewnym przystojnym 17-19 latkiem. I tez sie wzruszylam:)
        Ps. ale jednak kiedys to wszystko trwalo dluzej niz teraz, ehhh ze tez nie bylo wtedy komorek fb nk i innych:)
        • kochanic.a.francuza Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 06.04.12, 07:36
          Autorko, gratuluje wyboru forum. Pytac starszych kobiet to bardzo madre posuniecie. Pytac nalezy, wyciagac wnioski juz samemu. Przy okazji dowiesz sie innych rzeczy np jak glupie bywaja dojrzale kobiety (mam na mysi te, ktore bezpodstawnie rzucily sie nia Ciebie powyzej-to stare zrzedy znane tu z dowalania nowym nikom).
          Do mnie kiedys zapukal 2 lata mlodszy brat kolezanki z klasy. Pelna kultura, zaproszenie do kina, nie dzisia, to moze jutro, itd. Wykrecilam sie bo jak dla mnie malo meski byl.
          Autorko, 16-letni chlopiec, ba nawet 19-letni to jeszce bardzo niedojrzaly, nieuksztaltowany czlowiek, ktory bardziej niz na wlasne uczucia, zwaza na to co powiedza koledzy.
          Wiesz co to bedzie za afera w szkole jak sie dowiedza, ze sie spotykacie? W tym wieku to jest wydarzenie.
          Radze sobie pogadac, popisac SMS-y i obserwowac rozwoj wydarzen. Moze trafil Ci sie niezwykly gosc, dla ktorego nawiazanie kontektu z dziewczyna to bardzo angazujace i odpowiedzialne wydarzenia. Mysle, ze zauwazyl Twoje zaproszenie do spotkania, ale spotkanie z kobieta to duzo niewiadomych: jak sie zachowac, czy pocalowac, czy nie, co mowic, czego nie mowic. Brak kontroli nad wlasnym cialem, wdzieki dziewczyny podniecaja tez, ze calkiem fajny chlopak zapomina jezyka w gebie:) Daj mu czas, na przyzwyczajenie sie do Ciebie. Pogadac sobie przez telefon nic nie szkodzi.
          • kokoryczko Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 06.04.12, 09:06
            Popieram.
          • amanda-lear Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 06.04.12, 11:57
            Kochanico, dlaczego pod moim postem umiescilas swoja wypowiedz? Ani ja nie jestem autorka watku ani jej nie atakowalam. Prosze bys pisala zgodnie z drzewkiem. Dziekuje z gory;)
    • happy_time Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 21:20
      >I piszemy je już od tygodnia, nie ma dnia żebyśmy ni e pisali, jakoś co 15 minut

Co 15 minut? Chce wam się? Nie lepiej zadzwonić albo się spotkać i pogadać?
      • bialy_trzewik Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 21:26
        > >I piszemy je już od tygodnia, nie ma dnia żebyśmy ni e pisali, jakoś co 15
        > minut
        >
        > Co 15 minut? Chce wam się? Nie lepiej zadzwonić albo się spotkać i pogadać?

Widać mają darmowe sms'y.
        • happy_time Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 21:35
          I co z tego, że darmowe? :)
          • juliettee94 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 21:41
            mamy wspólne tematy, więc nam się chce:)
            a co do rozmowy to uważam, że do niego należy inicjatywa
            • bialy_trzewik Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 21:43
              > a co do rozmowy to uważam, że do niego należy inicjatywa

To Ty nie wiesz, że mamy już XXI wiek i kobiety również mogą przejmować inicjatywę?
              • juliettee94 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 21:48
                zdaję sobie z tego sprawę. chcę sprawdzić czy on potrafi zdobyć się na odwagę pomimo tego, że jest młodszy
            • happy_time Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 21:51
              Skoro macie wspólne tematy to nie lepiej porozmawiać zamiast pisać? Dlaczego do niego inicjatywa należy? Nie możesz zaproponować, żeby pogadać normalnie bo takie pisanie co chwilę jest irytujące? Chyba, że wolisz pisanie :)
              • iceland.3 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 21:53
                W tym wieku też wolałam pisanie sms-ów albo klikanie na gg. Rozmowy w cztery oczy z chlopakiem, ktory mi sie spodobal mnie przerazaly;)
                • happy_time Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 22:03
                  Ja też, ale ile można, po tygodniu to już trochę denerwuje :) Zresztą za moich czasów smsy do najtańszych nie należały więc może się nie znam ;)
    • iceland.3 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 21:45
      Zaproś go na "Igrzyska Śmierci" czy "Zemste Tytanów" i samo sie potoczy:). Nawet sms-owo zaproś jak nie macie odwagi porozmawiać.
      • juliettee94 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 21:55
        rozmawiamy, np wracając razem ze szkoły albo jak się spotkamy na ulicy. poczekam parę dni jak się sprawa potoczy i jak nic się nie zmieni, to spróbuję :)
        • georgia241 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 22:12
          Jak on nie ma 15 lat + 1 dzień, to daj se siana, bo będziesz pedofilką.
          W ogóle jesteś głupim dzieckiem. Całe szczęście, że nie mam takiej durnej córeczki, której chce się gździć a w głowie popłuczyny po jogurcie ma!
          • juliettee94 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 22:26
            ma 16. i też się cieszę, że nie jestem twoją córką, bo wtedy miałabym twoje geny, a wtedy to już nawet wolę nie myśleć co bym miała w głowie...
            • georgia241 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 22:41
              Mózg!
            • koham.mihnika.copyright well said :-{) 06.04.12, 01:42

• georgia241 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 22:08
      Idź na forum dla dzieci. Nie jesteś jeszcze kobietą.
      • juliettee94 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 22:18
        to aż niewiarygodnie jak wielu specjalistów można spotkać na tym forum, muszę tu wpadać częściej
    • wojskowe_sluzby_informacyjne Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 22:52
      na twoim miejscu poszedł bym z kumplami na dziwki
      • juliettee94 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 23:00
        chętnie bym poszła, gdyby chodzili
        • wojskowe_sluzby_informacyjne Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 23:04
          zmien wiec towarzystwo
        • georgia241 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 23:09
          No i widzisz, jaka jesteś głupiutka? I cobyś tam robiła?
          • juliettee94 Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 23:19
            nie skomentuję dosłownego postrzegania wszystkiego co się czyta.
    • ciastko_z_kota Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 05.04.12, 23:06
      Ja myślę, że Ci się to tylko śni.
    • maly.jasio dziewcze, sama sie tym zajmij. 05.04.12, 23:10
      przez pierwszy miesiac to klaruje sie to samemu,

a nie zawraca d... obcym ludziom juz po tygodniu kontaktow.
      • juliettee94 Re: dziewcze, sama sie tym zajmij. 05.04.12, 23:20
        jeśli to dla Ciebie zawracanie dupy, to po co czytasz i jeszcze komentujesz?
        • georgia241 Re: dziewcze, sama sie tym zajmij. 05.04.12, 23:26
          Wypożycz sobie My, dzieci z dworca ZOO i poszukaj innych atrakcji w życiu!
    • koham.mihnika.copyright ignoruj panie z przejsciami. Jako senior na forum 06.04.12, 01:32
      - mysle, ze powinnas brac sprawy w swoje rece. Chlopak moze byc niesmialy, a ty masz dwa lata przewagi, co w waszym wieku jest znaczna roznica. Zaproponuj mu z usmiechem, spacer, kawe, lody... co tam lubicie. Skoro mieszkacie blisko, to mozesz mu pomoc prace domowe pisac. Jako sliczna, madra i ... no wlasnie, malo stanowcza, malo przedsiebiorcza.
      Zastanow sie, co z tym fantem zrobisz, gdy ci twoi starsi znajomi zaczna wypominac, ze sie z maluchami zadajesz? Opowiesz im o pierwszym bzykaniu?
      Subkultura dzieci/mlodziezy jest odmienna od subkultury zawiedzionych pan. BTW - FK powinno miec nazwe- k ż :-{)
      • kochanic.a.francuza Re: ignoruj panie z przejsciami. Jako senior na f 06.04.12, 07:42
        Az wstyd, ze tylko jeden madry wpis na forum dla dojrzalych kobiet:/
        Jak tu wrocisz nastepnym razem, to przynajmniej biedziesz autorko wiedziala, z kim sie wdawac w dyskusje.
        Michnik Kopiright jest OK. Nie ma fobii, kompleksow i nie bredzi od rzeczy.
        • georgia241 Re: ignoruj panie z przejsciami. Jako senior na f 06.04.12, 08:06
          Też cię kocham!
        • koham.mihnika.copyright bo to Q nie jest harcerstwo skopac slabszego 06.04.12, 16:14
          skoro mloda pyta o rade, to nalezy jej pomoc. Sami mielismy takie same problemy, sans internet. Jaki problem okazac komus odrobine zyczliwosci? Nic nie kosztuje. A obsobaczyc to kazdy potrafi. Dziwne, te same panie toleruja trole meskie, ale mloda im przeszkadza.
          I tak ciezko praco budujem kult jednostki. Serdeczne zyczenia dla tych, ktorzy mi wzajemnie DOBRZE zycza :D
    • justynabal Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 06.04.12, 08:11
      Przykro mi, że komentarze/odpowiedzi powyżej są w większości żenujące. Po pierwsze masz chyba ok. 18 lat, więć teoretycznie mogłabyś już być mężatką albo matką. Po drugie- to forum "Kobieta"- spodziewać się zatem można, że Panie Kobiety już "swoje przeżyły" i kto, jak nie one, będzie w stanie Ci pomóc:)? Niestety- albo zapomniały( w ogóle nie miały do czynienia:)?) z miłostkami z podstawówki/licemu, itd., albo- nie mają nic do powiedzenia i piszą co popadnie:)

Ja bym spróbowała się z nim umówić. SMS-y co 15 minut nie są przypadkowe:) Chłopak pewnie chciałby, ale boi się... więc Ty zrób kolejny krok i zobaczysz, jak się sprawy rozwiną. 16 lat- to trudny wiek dla chłopaka, szczególnie jeśli chodzi o stosunki ze starszymi dziewczynami. Powodzenia:)
    • kokoryczko Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 06.04.12, 09:03
      Po co wypowiadają się w temacie osoby, których celem jest ośmieszanie i wytykanie błędów innym? Zapomniał wół jak cielęciem był?
      Przykro mi czytać takie komentarze. Lubić innych nie musimy, ale po co ta złośliwość?
      W sumie to mi żal takich osób, straszny musi być ten ścisk dupy i chu*owe życie, że trzeba jakoś sobie to "wynagradzać".

Do autorki tematu:
      Do odważnych świat należy ;)
    • delayla Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 06.04.12, 12:00
      Where is the problem?

Mój facet też jest młodszy... zupełnie jak mężowie mojej matki, ciotki i babki :) - dodam, że to siostry i ich mama - taka tradycja rodzinna ;)
      Ah, syn tej ciotki też ma starszą.
    • iosellin Re: co mam o tym myśleć? czy to wgl możliwe? 06.04.12, 16:50
      jeśli masz ochotę na spotkanie i bliższe poznanie go, a on "nie załapał aluzji" to po prostu Ty mu to zaproponuj wprost w którymś smsie. Przynajmniej dowiesz się, na czym stoisz (jak mu zależy, to się zgodzi) i czy naprawdę jest taki fajny, jak wydaje się na odległość/przez smsy. A wbrew pozorom, są osobnicy płci męskiej którzy lubią, jak kobieta przejawia inicjatywę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka