onaonaona_3 09.04.12, 20:21 Znacie takie osoby (znajomi, rodzina), ktorzy po dobrym ich poznaniu okazali sie byc kims, kto posiada same wady, ulomnosci, zle cechy charakteru i nie potrafiliscie znelzc w tej osobie grama dobroci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Osoby, ktore maja same wady charakteru 09.04.12, 20:24 Wiesz że to niemożliwe, prawda? Nie ma ludzi z samymi wadami. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Osoby, ktore maja same wady charakteru 09.04.12, 20:24 Ja jestem paskudny z charakteru. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Osoby, ktore maja same wady charakteru 09.04.12, 20:28 i nie masz żadnej zalety? nawet takiej małej? :) Odpowiedz Link Zgłoś
leniwy_pierog Re: Osoby, ktore maja same wady charakteru 09.04.12, 20:28 Czasem mam wrażenie, ze ja taka jestem, ale jakoś ludzie wytrzymują, więc najwyraźniej się da. Odpowiedz Link Zgłoś
lena.nocna Re: Osoby, ktore maja same wady charakteru 09.04.12, 20:30 Moim zdaniem każdego da się zrozumieć i polubić (pomijam przypadki skrajne) jeśli włoży się trochę wysiłku w to żeby poznać tę osobę, jej motywy i potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Osoby, ktore maja same wady charakteru 09.04.12, 20:36 lena.nocna napisała: > Moim zdaniem każdego da się zrozumieć i polubić (pomijam przypadki skrajne) jeś > li włoży się trochę wysiłku w to żeby poznać tę osobę, jej motywy i potrzeby. A czy uważasz że zawsze ma to sens i się "opłaca"? Odpowiedz Link Zgłoś
lena.nocna Re: Osoby, ktore maja same wady charakteru 09.04.12, 20:40 Nie wiem, wolę to niż niepotrzebne negatywne nakręcanie się na kogoś i złą ocenę. Może dlatego jeśli nie mam czasu ani ochoty kogoś poznać to po prostu jego wredność olewam, nie przesadzam z negatywnymi ocenami, nie nakręcam się, nie hejtuję. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Osoby, ktore maja same wady charakteru 09.04.12, 21:12 lena.nocna napisała: > Nie wiem, wolę to niż niepotrzebne negatywne nakręcanie się na kogoś i złą ocen > ę. Może dlatego jeśli nie mam czasu ani ochoty kogoś poznać to po prostu jego w > redność olewam, nie przesadzam z negatywnymi ocenami, nie nakręcam się, nie hej > tuję. Ja z zasady do wszystkich podchodzę na plus. Ale jak się na kimś poznam w sposób definitywnie negatywny, to staram się znajomość zakończyć. Bez hejtowania, ot tak po prostu - bo znajomość szkodliwa, i szkoda czasu aby tych dobrych stron szukać. Innych ludzi na świecie sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
lena.nocna Re: Osoby, ktore maja same wady charakteru 09.04.12, 21:21 Też znam osoby, których unikam, bo mają złe cechy charakteru, są nieprzewidywalni i po prostu robią innym świństwa z błahych powodów. Na ogól nie są to jednak moi wrogowie i mnie nie niszą, chociaż niszczą innych. Może dlatego, że ich nie hejtuję tylko ignoruję. Neutral. Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Osoby, ktore maja same wady charakteru 09.04.12, 20:38 znam, tzn. znałam na szczęście osoba wyrzucona z mojego zasięgu wzroku Odpowiedz Link Zgłoś
lidka449 Re: Osoby, ktore maja same wady charakteru 09.04.12, 20:40 nie ma ludzi bez wad :) ideal przeciez nie istnieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropkrop4 Re: Osoby, ktore maja same wady charakteru 09.04.12, 20:53 dobroci może nie, ale znam pewnego typa, który jest tak irytujący w codziennym życiu, ze szok. On nigdzie nie pójdzie, nic nie załatwi bo nie i już. Trzeba się rozliczyć? A po co? Trzeba zawieść coś do naprawy - on nie pójdzie, ty idź. Trzeba odebrać coś? On nie pójdzie - niech sami przyjadą (???????) W pracy też - tego nie będzie robił bo nie. Tak nie będzie robił bo mu się nie podoba, że tak a nie inaczej wymagają w urzędzie. Chwała bogu, że to nie moje. Współczuje lasce, będzie potem siedziała na fk i płakała :D Odpowiedz Link Zgłoś
lidka449 Re: Osoby, ktore maja same wady charakteru 09.04.12, 21:08 taka postawa jaka opisujesz jest bardzo irytujaca chyba ma "ludzi od tego" jesli sam nie nie musi i nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
kropkrop4 Re: Osoby, ktore maja same wady charakteru 09.04.12, 21:21 może mamusię, która za synka załatwi wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
lidka449 Re: Osoby, ktore maja same wady charakteru 09.04.12, 21:31 tak,i kolejne zyciowe kalectwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: Osoby, ktore maja same wady charakteru 09.04.12, 21:16 ja poznalam jedna taka osobe- ale i ona miala jakies tam zalety. Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Osoby, ktore maja same wady charakteru 09.04.12, 21:29 Nie znam takich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: Osoby, ktore maja same wady charakteru 09.04.12, 23:23 owszem, znamy, ale ich wstąpienie do rodziny jest świadomym błędem jednego z jej członków, czego z pewnością sama żałuje i żałować jeszcze długo będzie, bo musi utrzymywać i znosić awanturnika, nieroba i psychopatę :) Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Osoby, ktore maja same wady charakteru 09.04.12, 23:30 Nie, nie znam takich osob. To, ze nie potrafisz dostrzec niczego pozytywnego, nei znaczy, ze te osoby nei posiadaja takich cech. Kazdy ma w sobie dobre i zle cechy. Niekoniecznie w rownowadze. Ale nie wierze w calkowicie zle jednostki. Odpowiedz Link Zgłoś
ka-mi-la789 Re: Osoby, ktore maja same wady charakteru 09.04.12, 23:56 Ja. Jestem jedną wielką chodzącą wadą charakteru. Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: Osoby, ktore maja same wady charakteru 10.04.12, 00:01 Eeee nie wierzę, nie ma takich. Co dla jednego jest wadą - dla drugiego jest zaletą. Odpowiedz Link Zgłoś